Dodaj do ulubionych

Puchar rektora WSH: została ósemka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:54
Siódemka to bardzo dobra drużyna i jestem w szoku nie weszła w Lidze Firm do
drugiej ligi. Unimaks musiał się sporo natrudzić. Świetny transfer z Irkiem
Pietrzykowskim. Znów kapitalnie zagrał Paweł Przybył i Artek Duda. Bardzo
ciekawy turniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: fryzjer siedzi bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:41
      moja mama ma długie włosy i w życiu ich nie obetnie, tata jest łysy i nie robi
      tragedii
      • Gość: Janek Re: bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:56
        To chyba nie to forum koleżko. Pozdrawiam ekipę Unimaksu, jesteście najlepsi.
        • Gość: mietek Re: bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:35
          Mecz URB PLUS II – NetCom został przerwany ze względu na skandaliczne zachowanie
          zawodników. W pierwszej połowie czerwony kartonik ujrzał Sylwester Kołodziej (za
          pyskówki), ale URB nie przeszkadzało to w strzelaniu goli. Kiedy ta drużyna
          była blisko zrealizowania swojego celu (wygrana różnicą trzech goli) Paweł Borek
          sfaulował Norberta Delipacego i poszkodowany sam za chwilę chciał wymierzyć
          sprawiedliwość. Rozmowa zawodników: Delipacy: - Ty łysy ch...; Borek: - Ty
          kudłata dziwko... Zostawiamy to bez komentarza. Kiedy wydawało się, że konflikt
          da się zażegnać Delipacy uderzył głową Borka w twarz. Po przepychance z udziałem
          graczy obu zespołów sędzia przerwał mecz i zarządzono obustronny walkower.
          Norbert Delipacy ma z głowy wszelkie turnieje, a Borek dostał jeden mecz kary.
          Miejmy nadzieję, że futbol po raz ostatni został zepchnięty w cień.
          • Gość: Pablo Re: bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:50
            Takie drużyny jak URB PLUS II nie trzeba dopuszczać do turniejów. Chamstwo,
            chamstwo, chamstwo. Pozdrawiam ZETO.
            • Gość: obserwator uefa Re: bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 15:30
              Mnie zastanawia jedynie, jak dobrą "motywację" miała drużyna E-Ingi.pl, która
              dała sobie strzelić w meczu ponad 10 bramek. Ale to tylko świadczy o samych
              zawodnikach...
      • Gość: zabaNetCom Re: bo wszyscy Polacy to jednak rasiści IP: 193.24.200.* 12.03.07, 16:11
        www.youtube.com/watch?v=JwCENcwS-Z8
        zajscie z meczu NetCom-URB Plus II
        ocencie sami
        • Gość: do zabaNetCom fajny film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 18:52
          masz jeszcze jakiś film
          spoko impreza
          jestem w sobotę na 100%
          zostanę do środy
    • Gość: xxx Re: Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.chello.pl 12.03.07, 16:07
      Podejrzewam że gdyby Siódemka była w którejkolwieg z pozostałych grup to pewnie
      grałaby w ćwierćfinale ale cóż.....grupa D była zdecydowanie najlepsza i
      najsilniejsza.Pozdrowienia dla drużyn występujących w turnieju!
      • Gość: obserwator uefa Re: Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 18:25
        szkoda, ze Sporting tradycyjnie miał "mocarną" grupę. Śmiech na sali :)
        • Gość: gosc Re: Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:28
          Sporting jest bardzo silny,ma bardzo dobry i wyrównany zespoł.Stawiam, że wygra
          ten turniej.Unimax zdecydowanie osłabł i męczy się w każdym meczu.
    • Gość: wiesiek typuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:15
      Ja tak obstawiam:
      Sporting-URB PLUS /2
      NETcom-UniMax /2
      PC-Tech-Barwa /1
      TOMI-ZETO /1
      URB PLUS-UniMax /2
      PC-Tech-TOMI /1
      UniMax-PC-Tech /2
      • Gość: obserwator uefa Re: typuję IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 19:27
        "Ja tak obstawiam:
        Sporting-URB PLUS /2"

chciałbym :)
        • Gość: Diego Lopez Re: typuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:36
          Jestem zawodnikiem URB i byłem na losowaniu, było przeprowadzone jak
          najbardziej uczciwie. A nie wiem co Wy macie do SPortingu. Fajna drużyna,
          dobrze się zachowująca, w przeciwieństwie do naszej dwójki. Może sprawimy
          niespodziankę, ale mamy 5 procent szans. Pozdrawiam normalnych, nie tych
          anonimowych napinaczy.
          • Gość: obserwator uefa Re: typuję IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 22:51
            a jak podpisze sie ksywą z wenezuelskiej telenoweli to też nie będę już
            anonimowy?
            • Gość: r10 Re: typuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:57
              Nie widziałem na wlasne oczy tej akcij z meczu NetCom-URB2, ale zero szacunku
              dla tego kolesia co byl najbardziej agresywny... Ja byl go wykluczyl z
              wszystkich turniejow i tyle! Mam nadzieje ze na zblizajacej sie Wiosennej Lidze
              nie bedzie takich zajsc i wszystko bedzie rozgrywane w duchu walki ale tylko
              czysto sportowej. pozdro dla ekipy Becheru, szkoda ze juz za burta :(
              • Gość: P Re: typuję IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 22:59
                Serdecznie zapraszam na Wiosenną Ligę, bo wystąpi czołówka, tak naprawdę,
                piątek w Kielcach. Będzie Siódemka, Sporting, THC Warriors, PC-Tech i wiele
                innych!
    • Gość: Bocianek Fan Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:16
      Pozdrawiam wszystkich uczestników turnieju z Bocianka! Życzę sobie finału
      Sporting-PC-TEch, to byłby klasyk. Pozdrawiam obserwatora UEFA. Nie jątrz
      kolego.
    • Gość: Fan piłki Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.eranet.pl 12.03.07, 23:43
      Stawiam na Pc_tech, oni będą czarnym koniem. Widziałem mecz z Becherem i grali
      świetnie. A pajacowi obserwatorowi UEFA chciałbym napisać, że rozmiary wygranej
      URB I z Ingą nie miały znaczenia. Gdyby 3 zespoły miały po 6 punktów to
      decydowałaby tabelka bezpośrednich, URB w niej bez szans. Pc-Tech za grę i
      uczciwośc na mistrza
    • Gość: TOMI Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:48
      TOMI czekamy na 1 miejsce!
    • Gość: Kolor Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:49
      Barwa i Michał Roter do boju!!!!!!!!!!!
    • Gość: Unimaks plus Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:36
      Pozdrawiam wszystkich uczestników tego fajnego turnieju. Nie mogłem być na
      meczach ulubionego przeze mnie Unimaksu, ale śledziłem ich poczynania.
      Konkurencja jest mocna, organizacja z tego co słyszałem na wysokim poziomie i
      tylko przyklasnąć takim inicjatywom. A obserwatorowi UEFA (mój śmieszny znajomy
      ze Ślichowic) radzę by się już nie odzywał. Głupota robi swoje. Moje typy:
      Sporting-URB PLUS I 5:1, NeTCom - Unimax 1:3, PC-Tech - Barwa 3:2, TOMI - ZETO
      4:1. Półfinały: Sporting-Unimax 1:1, karne dla Unimaksu, TOMI-PC-Tech 2:0. Mecz
      o 3 miejsce: Sporting-PC-Tech 3:1. FINAŁ: Unimax-TOMI 1:0. Król strzelców:
      Salwa (Sporting), zawodnik: Rabiej (Unimax), bramkarz: Przybył (Unimax).
      • Gość: ponad moja analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:41
        #Unimaks - faworyt, plusy to liczna kadra i doświadczenie, na minus przesyt piłki
        #Sporting musi się jeszcze zgrać, by osiągnąć sukces, zbyt duże przetasowania w
        składzie i ego niektórych piłkarzy, a jednak faworyt
        #Tomi mocne, ale oparte na Orlętach, które jest w okresie przed ligą i dużo gra
        na trawie, plus to głód sukcesów
        #PCTech musi poszerzyć kadrę a to jest pierwszy warunek na sukces doświadczonego
        zespołu
        #URB zbyt wąska ława, plus to charakter
        #Barwa jeśli zbierze wszystkich może sprawić niespodziankę
        #Zeto będzie chciało sprawić niespodziankę, zgrana paczka
        #NetCom może być rozbite atmosferą jaka towarzyszy ich grze, wygrana z UniMaksem
        może ich odmienić
        Ciekawe kto będzie sędziował, gdyż napięcie turniejowe narasta i nerwy mogą
        póścić kilku osobom.
        • Gość: Analiza Sportingu Re: moja analiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:15
          Dobrze napisał kolega, że problemem Sportingu jest ego niektórych zawodników. Z
          niezgraniem się nie zgadzam, bo w Sportingu na Pucharze Rektora pojawił się
          tylko jeden debiutant - Michał Salwa. Sporting opiera skład na ludziach którzy
          grają w zespole od lat (oczywiście przerwy się zdarzają). Siłą Sportingu jest
          ofensywa, więc trzeba zadbać o obronę, która słynie z niefrasobliwości.
          Problem to brak powrotu po akcji takich graczy jak Szopen, Staniec czy Rogala.
          Nie wiem kogo Jarek Kruk będzie miał do dyspozycji na sobotę i niedzielę, ale
          myślę że wszystkich najlepszych.
          Proponuje wyjść ustawieniem: 1-2-1-1, lub 1-1-2-1 z jednym wysuniętym
          napastnikiem, który musi wracac. Przy tym pierwszym wariancie niech z tyłu
          zaczną Żaba i Kruk Przemek. Ten pierwszy jest walczakiem i asekuruje kolegów. W
          środku widzę Pawła Relidzyńskiego, lub Michała Salwę, z przodu wybór
          niesamowity, więc Szopen, Kurzy, lub Domin. Żadnego z nich nie trzymać za długo
          na boisku tylko szybko zmieniać. Odwody szykować na drugą połowę, by wypuścić w
          niej świeżych zawodników.
          Zawsze byłem za SPortingiem, zawsze będę. Liga Firm to był w ich wykonaniu
          niewypał, w 2006 roku nie udały się Liga Radia Kielce, Fama, Topsport, zrąbano
          turnieje w Bocheńcu. Pora to przełamać w Pucharze Rektora WSH.
          Jarek musi tego pilnować i trzymać dyscyplinę na ławce.
          Faworytów turnieju jest trzech: Unimax, TOMI i Sporting, każdego z nich oceniam
          tak samo, ale wierzę w Sporting. Pozdrawiam wszystkich uczestników turniejów z
          wyjątkiem idiotów którzy się przychodzą bić, nie grać w piłkę.
          Kibic Sportingu od 2000 roku od czasów Grudniowego z popisami Łukasza Bujaka.
    • Gość: unimaxetka Puchar rektora WSH: została ósemka IP: 82.139.11.* 14.03.07, 07:32
      Ja zawziecie wierze w UniMax i mysle ze tym razem takze wygraja. Pzdr dla
      wszystkich chlopakow z UniMaxu
      • Gość: ultraska PC-Techu Re: Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.03.07, 23:52
        Wie ktoś jak PC-TECH zagrał dziś?
    • Gość: józef Re: Puchar rektora WSH: została ósemka IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 18.03.07, 23:13
      brawo unimax, zeto zaskoczenie ze tak daleko doszli.

gratulacje takze dla ortganizatorów, szkoda tylko tylu pustych siedzeń na
      bocznej....
      • Gość: józka Puchar rektora WSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:00
        brawo, brawo, brawo
        piłkarze,
        organizatorzy,
        Małysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka