Dodaj do ulubionych

DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:01
Popieram inicjatywe Urzędu Miasta, Kolportera Korony Kielce i Policji. Jak
tak mozna wyzywać się i przeklinac, zamist stworzyć prawdziwe widowisko. A
mecz z Wisła Kraków był tego dowodem. Popieram inicjatywe wymienionych wyżej
jednostek, a delikwentów do sądów 24 godzinnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yeti Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów-popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:02
      To juz przeszło wszelkie granice przyzwoitości ! Przy zaskakująco przyzwoitej
      postawie kibiców Wisły, kieleccy pokazali się z najgorszej,wręcz chamskiej
      strony.Nie pierwszy raz, ale tym razem, to juz przesada. Zauważyli to nie
      tylko ludzie na stadionie, ale widzowie ogladający mecz w telewizji
      • Gość: troll Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów-popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:04
        a czemu tylko wszyscy "naskakuja" ma kibiców Korony ?? A w Ostrowcu jest
        inaczej ?? W innych miastach tez jest inaczej ?? Czy w Anglii nie ma
        przyspiewek na inne kluby i nie sa one zawsze takie piekne. Tylko u nas musi
        sie ktos wybic i pokazac.
        • Gość: Arturoo Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów-popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:09
          To fakt, że nie tylko kibice Korony sa tacy.Że w Ostrowcu jest także to
          samo.Ale nie musimy być tacy jak w Ostrowcu czy gdzie indziej.Czemu musimy być
          tacy jak wszyscy?Czemu musimy brac przykład bo taka jest cała reszta?Bez
          sensu.Akurat kolego byłem na Mecy Bayernu i tam nie ma czegoś takiego a dobrze
          znam niemiecki.może i jest ale nie tak jak to było widac w telewizji gdzie
          oglądac słyszałeś w telewizji jaka idzie przyspiewka, moim zdnaiem kultura
          poszła w las.tutaj na tym przykładzie moim zdaniem nikt sie nie wybija i nie
          pokazuje tylko walczy z ta pseudo kultura raniącą polski język
          • bmwariat Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów-popieram 06.04.07, 08:38
            a skąd wiesz jak jest w Ostrowcu? Byłeś? widziałeś?, jak nie to nie wypowiadaj
            się jak nie wiesz. Po co było pojednanie? Robić szopki..jaka to wielka
            inicjatywa, jaki super extra pomysł...który padł na pierwszym meczu Korony z
            Kszo w Ostrowcu.
            Bo co się wyzywać? bo co na siebie najeźdzać?bez sensu...ale powiedz
            to "młodzieży" wychowanej na hip gó..e.
            • Gość: Einstein Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów-popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:01
              Masz racje możemy to zniwelowac ale trzeba sie za to wziąźć i dac przykład, bo
              jesli nie posadzisz czegoś nie będzie plonu twojej pracy
        • Gość: Agnes Trollu nie masz racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:19
          Pojedx na mecze Angielskie, tam Policja i władze miast dały sobie rade z takim
          porzadkiem na tamtejszych boiskach.Bravo bravo dla pomysłodawców tego
          pomysłu......jestem za....
    • Gość: Wierny Koronie I weź teraz wytłumacz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:05
      I weź teraz wytłumacz dziecku by nie spiewało kszo...( wulgaryzm).... Jak Ono
      to podłapie i idzie po miescie i to spiewa.Dla mnie to jest bez sensu.Jak
      przeczytałem we wczorajszy mEchu Dnia o takiej inicjatywie to usmiech sam się
      ukazał na twarzy.Gratuluje Panu Janusowi i Przybylskiemu - pomysłu.Oby na
      słowach się nie skończyło.
      • Gość: zuzaaana Re: I weź teraz wytłumacz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:52
        Przykład idzie z boiska .Czemu żaden piłkarz nie odpowiada słowami Mickiewicza
        tylko rynsztoku ? Dlaczego żaden z nich nie został ukarany przez sędziego zólta
        kartką?Czemu trenerzy też w kadrze kamer bluźnią /Leńczyk na meczu z Zagłebiem/
        Czemu PZPN tez chowa głowę pod trawę ? Czy prezes Malinowski ze swoimi ludzmi
        nie możę zacząc porzadek na swoich śmieciach/ligi okręgowe,A-klasy,B-klasy
        i juniorzy/?
    • Gość: Devil Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:13
      MAMY NAJNOWOCZESNIEJSZY STADION W POLSCE, MONITORING, KAMERY,
      WSPANIALA WSPOLPRACE KLUBU Z POLICJA I SLUZBAMI ZABEZPIECZAJACYMI...wiec czego
      sie obawiacie? Po co wyzywac się na sektorach, moim zdaniem dobrze, trzeba
      walczyć z patologia ostrych słów na boisku, to juz jest przesada na Polskich
      stadionach.a jak było na meczu Reprezentacji Polski czyz nie szła piesń w
      strone PZPN, mogliby sobie darowac prz meczu reprezentacji Polski gdzie poszło
      w cały świat i Polske.
    • Gość: Lunatic Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:18
      Do dopiero nie jednemu teraz spadnie kopara na ziemie i dobrze hehe , Zanim
      powie zastanowi się pare razy czy to zrobić bo jak nie to 24 godzinne są
      powołane do zycia hahaha
    • bmwariat Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 08:48
      Niestety wulgaryzmy występują na większości stadionów i raczej z tym się nie
      wygra, ale można w jakiś sposób to zniwelować. Popieram inicjatywę w Waszym
      mieście i że słowa przemienią się w czyny.
      Szkoda, że na meczach ligowych nie ma takiej atmosfery jak na meczach
      Reprezentacji...oj szkoda..
      • Gość: troll Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:52
        bmw byłem i słyszałem
        co do wulgaryzmów. Może tak Ci Panowie najpierw zajmią sie wylgaryzmami na
        boisku wśród grających tam osób ??
        • bmwariat Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 09:00
          ja też byłem i nie słyszałem by coś na Koronę najeżdzali...za to o Lechu i
          Areczce śpiewali!:)
          wulgarzymy wśród piłkarzy też słychać, zwłaszcza jak jest mało osób na meczu i
          wszystko słychać wtedy. Zresztą nawet jak w TV pokazują - mimo, że ich nie
          słychać ale łatwo się domyślić co właśnie powiedzieli- przykład Wasilewski na
          meczu z Armenią.
          "Tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia.." A. Einstein
        • Gość: Robcio Trolu bredzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:02
          Facet ... wśród piłkarzy nie raz się tak wymknie tak jak i w każdej warstwie
          pracowników, jesli Ci sie to nie podoba jak nie raz piłkarz przeklnie to nie
          idz na boisko, tylko ze to tak nie słychac jak to pięknie kibice wyzywają
          sie.facet ochłoń.
          • Gość: troll Re: Trolu bredzisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:17
            kolego to nie chodzi o to ze sie wymknie komus. Wystarczyło wczoraj oglądac BOT
            z Zagłębiem jak trener Bełchatowa klął bez wymkniecia.
    • Gość: Kermit Korona Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:03
      Moim zdaniemk super , że się wezma za tych mordobójów co mocni sa tylko w
      słowach.Kibicować swoim drużyną mozna w bardziej cywilizowany sposób.
    • Gość: Adrian Bardzo fajna inicjatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:35
      No i moim zdaniem dobrze, ze wezmą się za łebków.Gratuluje Panu Przybylskiemu i
      janusowi
    • Gość: Gość niedzielny Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:13
      Popieram inicjatywe, to deobrze, ze teraz biora się za kulture kiboli, Którzy
      nie raz zbyt mocno przesadzają a przykładem jest np mecz gdzie dana druzyna nie
      gra a ida na nią wyzwiska, przecież to jest prymitywne
      • hamsterek Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 10:44
        Przestań juz chłopie nabijać sobie posty pochwalne. Jesteś ten Janus czy
        Przybylski? A może razem przed kompem siedzicie i się za rączki trzymacie a
        wolnymi wklepujecie literki?
        • Gość: palancik Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:48
          Hmasterkpowi to rzeczywiście pasuje ta ksywka...jak zawsze we wszystkim swych
          postach jesteś chamski......
          • Gość: Analityk Do Hamsterka czy jak mu tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:53
            Jak tak czytam co piszecie WY "prawdziwi kibice" to skomentuje to jednym słowem
            PATOLOGIA jesteście.Ciebie też znam człowieku dobrze....a za takie mocna słowe
            jesli oni przeczytają kożesz miec cienko człeniu
            • Gość: Gargamel Re: Do Hamsterka czy jak mu tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:55
              Może patologia to nie ale dobrze że napisałem prawdziwi kibice w cudzy
              słowiu.Bo naprawde Ci prawdziwi kibice z młynu sa najlepsi.Moim zdaniem trzeba
              wyzbyć się wyzwiski na stadionach Polskich
            • hamsterek Re: Do Hamsterka czy jak mu tam 06.04.07, 11:00
              Żałosny jesteś. Wątek jednego człowieka do kasacji. Wyjdź do ludzi na świeże
              powietrze, przewietrz się może ci pomoże. EOT.
        • Gość: erwin23@vp.pl Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:59
          Patologiczne to są cały czas te wyzwiska itd.nawet dziecko je podłapie.Jak tu o
          dobre zachowanie...Taki chamsterek też nie zastanowił się nad tym czy jakby
          poszedł z dzieckiem to cieszyłby się jak dziecko jego by to podłapało co by mu
          powiedział dumny byś był gdyby chodziło po podwórku i tak sobie
          podśpiewywało.To świadczy o kulturze ludzi......
          • hamsterek Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 11:02
            Pokaż gdzie napisałem że podobają mi się te wyzwiska na trybunach?
            • Gość: erwin23@vp.pl Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:07
              Człowieku a nie dałes w swoim poście podtekstu? wyjdz na spacerek i chusnij
              sobie kubeł zimnej wody na głowe , patrz realnie na świat,
              • hamsterek Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 11:18
                Gość portalu: erwin23@vp.pl napisał(a):

> Człowieku a nie dałes w swoim poście podtekstu? wyjdz na spacerek i chusnij
                > sobie kubeł zimnej wody na głowe , patrz realnie na świat,

Yntelygencją oc ciebie bije tak samo jak od tych którzy chcą karać kibiców
                aresztem 30-to dniowym i zakazem stadionowym za niekulturalne słownictwo. Ty
                popatrz realnie człowieku co ty wypisujesz. Realizacja tych pomysłów nie ma
                podparcia prawnego i jest niemożliwa do wykonania zwłaszcza przy takiej liczbie
                ludzi. Polecam poczytać : www.koronakielce.net/news/show/343/
                Do dyngusa nie daleko moze jednak ty dostaniesz kubełkiem zimnej wody od sąsiada
                na główkę.
                • Gość: ervin23@vp.pl Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:29
                  O chłopie co za brak uinformacji.... Co do tekstu który
                  podałeś...www.koronakielce.net/news/show/343/ daje Ci odpowiedz
                  człowieku. Myslisz się..jestem policjantem i wiem jaka to jest definicja. a oto
                  odpowiedz.....cyt"Miejsce publiczne - to miejsce dostępne dla bliżej
                  nieokreślonej liczby osób".........Zakłócenie porządku publicznego - polega na
                  wywołaniu takiego stanu, który w danym miejscu, czasie, okolicznościach i
                  zgodnie z przyjętymi zwyczajami i obowiązującymi przepisami, uważa się za
                  nienormalny. Odczuwany jest jako utrudnienie lub uniemożliwienie ludziom
                  normalnego zachowania się w miejscach dostępnych dla bliżej nieokreślonej
                  liczby osób. Skutek ten musi dotknąć przynajmniej jednej osoby" a to jest
                  artykuł z gazety policyjnej zapraszam Cie do
                  przeczytania....www.gazeta.policja.pl/archiwum/3004/s13a1.html
                  Chłopie a kubełek to Ty dostaniesz i to nie jeden ziemnej wody.....ZNALAZŁ SIĘ
                  SPCEJALISTA
                  • Gość: Ment Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:33
                    definicja miejsca publicznego - grunt który nie jest własnością państwa ale nie
                    jest ogrodzony jest miejscem publicznym. Zgodnie z Sądu Najwyższego miejsce
                    publiczne to miejsce dostępne dla nieokreślonej liczby osób.Pod blokiem może
                    stać kto chce więc jest to miejsce publiczne (miejscem publicznym jest też
                    klatka schodowa nawet jeśli zamontowany jest domofon). Miejscem publicznym jest
                    więc np bar mimo, że właścicielem jest osoba prywatna. Tak saamo jest z blokami
                    SM.
                  • hamsterek Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów 06.04.07, 11:39
                    Tak więc to po co siedzisz przed kompem? Wyłaź na patrol na Sienkiewicza i łap
                    ludzi po czym pakuj ich na 30 dni do aresztu. Gwaranruję że 20% miasta
                    zapuszkujesz w ciągu 3 dni. To właśnie wasze metody iść po najmniejszej linii
                    oporu. Straszyć i pałować. Ale żeby porozmawiać i dojść do porozumienia to się
                    nie chce dupy zza biurka ruszyć i porozmawiać z kibicami z młyna i poszukać
                    rozwiązania żeby nie rzucali bluzgami na meczach jak ten zafajdany wodzirej
                    ostatnio przez megafon na meczu z Lechem Poznań!!
                    • Gość: ervin23@vp.pl Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:41
                      Kolego od tego jest prewencja i kryminalny wydział ja jestem w innej
                      sekcji.Cóz za znajomośc......
                    • Gość: Hołek Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:50
                      Dlategto przedstawiciele klubu kibica mają być takze na tym sporkaniu wiec jest
                      możliwośc pogadania z policją anie pałowania jak ty to ująłeś, smieszne,
                      przeciez pałują tylko tych co na to zzasługują to już nie PRL.
    • Gość: Opolenka Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:39
      A moim zdaniem dobra inicjatywa, może Kielce zabłysną wzorem
    • Gość: Andrzej W głowach wam sie poprzewracało !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:08
      Opamietajcie się ! To co, było obowiązkiem wspomnianych instytucji i
      slużb,czego przez kilkanacie miesięcy nie zrobili, czyli nie pilnowali porządku
      na trybunach, teraz odwrócili kota ... i jawią sie jako cudotwórcy, inicjatorzy
      wspaniałej akcji !! Kpiny ! Gdyby nie larum jakie pojawilo sie m.in. na
      forum "gazety" ( wczesniej ani jedno medium kieleckie nie ruszyło dupy w tej
      sprawie, aby sie nie narazic, ), nikt by palcem nie kiwnął. A na dodatek teraz
      wspaniałomyslnie "Tadek" ( mniemam ,że pracownik wspomnianych instytucji )robi
      im propagadnę, jacy to oni odważni i prawi !! Jaja ( wielkanocne )sobie
      robicie !Panie Przybylski, nie rób pan żartów, nie wie pan jak o to wszystko
      zadbać, tak jak i pana dawni koledzy ze słuzby ...
      • Gość: fan Re: W głowach wam sie poprzewracało !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:15
        Żadnych negocjacji, rozmów i spotkan z kibolami. Robicie im tylko reklamę !!
        Mają sie dostosowac do przepisow na stadionie i wszystko !
      • Gość: piknikowy Re: W głowach wam sie poprzewracało !! IP: 82.139.11.* 07.04.07, 11:32
        proponuje taka akcje:

wezcie wszyscy aparaty cyfrowe i w imie inicjatywy "ustrzel kibola obiektywem"
        robcie zdjecia przeklinajacym " lysolom w dresach". Taki oto material
        przesylajcie do KMP w Kielcach, z odpowiednim komentarzem, opisem sytuacji.Tym
        samym przyczynicie sie do POPRAWY KULTURY ZACHOWAN NA NOWYM STADIONIE
        PILKARSKIM KOLPORTERA KORONY.Starajcie sie zapamietac tych KIBOLI.jakies cechy
        charakterystyczne...ale nie, zaraz zaraz, przeciez to wszystko pijane glupki w
        dresach i bluzach z kapturem...ehhh, akcja spali na panewce.Bez odbioru.
        • Gość: normalny Re: W głowach wam sie poprzewracało !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:08
          no pieknie. Jestem kibicem nie zwiazanym z młynem. Chodz, chodziłem i bede
          chodził na mecze Korony. Ale to co wyprawiaja policjanci i wielu z Was tak
          czystych moralnie ludzi bez skazy to nie wiem czy płakac czy sie smiac. Pewnie
          nigdy nie blugaliscie i nigdy nie uzyliscie słowa na k... Zamknijcie stadion
          dla tych bluzgających (dla mnie tez) i niech przyjda Ci czysci moralnie, Ci
          którzy ani razu nie bluzgali zobaczymy wtedy jaka bedzie frekwencja.
          Jakos nikt z tych czystych moralnie polcijantów i tak obużonych kibiców nie
          zwraca uwagi na bluzgi w Ostrowcu pod adresem Korony, nikt nie zwraca uwagi na
          bluzgi kibiców przyjezdnych, nikt nie zwraca uwagi na bluzgi piłkarzy, ternerów
          i sędziów. Oni są OK czysci moralinie.

P.S
          nie popieram kibiców z młyna we wszystkich sprawach ale to oni tworza tą
          atmosfere na stadionie zdzieraja gardła i wspieraja piłkarzy. Chcecie pozbawic
          tego wszystkich?? moralisci za dyche, jak napisałem popatrzcie na siebie

P.S2

piknikowy jestes z PiS czy donosicielstwo masz we krwi ??
          • Gość: piknikowy Re: W głowach wam sie poprzewracało !! IP: 82.139.11.* 07.04.07, 12:35
            a przeczytaj tego posta raz jeszcze NORMALNY, na koncu kazdego zdania
            wstaw " ;) ". Rozumiesz? czy jasniej trzeba:)?
        • Gość: Gumiś Re: W głowach wam sie poprzewracało !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:15
          Chłopie nie gadasz na temat, zobacz czego wątek dotyczy.
      • Gość: Darusiek Dla Andrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:14
        Facet ochłoń, zrobili i to wiele nasz stadion jest najbezpieczniejszym w Plsce
        wiec w takim razie kto to zrobił....???.....niby ty???Wez polej sie kubełkiem
        zimnej wody.Zrobili bezpieczny a teraz chca walczyc z kultura, i ja jestem za
        ich pommysłem.
    • Gość: Gimbusik Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:12
      Popieram działania panów janusa z Komendy poicji w Kielcach oraz pana
      Przybylskiego z Urzędu Miasta. A tym nienawistnym forumowym anonimiarzom
      przypomnę tylko jedno: rok temu w Centrum Targowym w Kielcach to Kielcom PZPN
      wręczył puchar za najbezpieczniejsze imprezy na miejksich obiektach sportowych.
      I to obecnie w rankingu PZPN kielecki stadion prowadzi na najbaepieczniejszy z
      dużą przewaga nad innymi. Gdyby obaj panowie nie wiedzieli co robią to chyba
      buy tak nie było.I tpo sa fakty, a z faktami polemizuje tyklko głupiec lub
      schizofrenik. I sami też sobie oszczercy odpwoeidzcie: sa jakieś burdy jak
      gdzie indziej w czasie lub po meczach w Kielcach? A skoro nie ma to pokory,
      wiecej pokory anonimowi i skrecający się z wściekłości oszczercy. Już trwa
      Wielkanoc....
      • Gość: pikuś Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:17
        bezpieczeństwo i kultura to nie to samo
        • Gość: Tołdi Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:23
          Za bezpieczeństwo się wzięli i jest skutek w postaci najebezpieczniejszego
          stadionu teraz czas za kulture kibicowska się wziąźc.Nie mówie ze wszyscy
          kibice sa nie kulturalni, ale dośc juz wyzwisk.jestem za ... taka akcją i tym
          by walczyć z wulgaryzem.
    • Gość: Olo Re: DOŚĆ kibolowych wulgaryzmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:49
      Jestem także za akcją, nie jestem żadnym zwolennikiem Przybylskiego i Policji
      ale niech na tych stadionach dopinguja po ludzku i nie wyzywają się na wzajem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka