Gość: Krystyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:32 chętnie odstąpię dwuletnie sadzonki modrzewia.Szkoda zmarnować,a nie mam ich już gdzie umiejscowić/zbyt mała działeczka/. Zainteresowanym odpowiem na maila.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Modrzew-sadzonki dwuletnie chętnie odstąpię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:45 Czy to jest jeszcze aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany halo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:26 witaj, jeśli jeszcze aktualne prosił bym o telefon 602170412 pozdrawiam i wesołych świąt życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel jeśli to nie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:02 d.maciag@deutsch-info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: jeśli to nie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:17 Gość portalu: daniel napisał(a): > d.maciag@deutsch-info.pl Oczywiście kilka drzewek chętnie nie jakieś wielkie ilości, poprzednie ukradli mi a miasto ma gdzieś wygląd ulicy więc trzeba samemu zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:34 witam i dziękuję za kontakt telefoniczny, niestety nie skorzystam z Pańskiej oferty na drzewka siła wyższa. Także proszę już nie dzwonić i nie czekać na mnie na Barwinku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Prosze o kontakt.Są mi potrzebne! IP: *.tkdami.net 07.04.07, 10:59 potrzebuję ok.200sadzonek. Prosze o kontakt momo@fuks.pl Odpowiedz Link Zgłoś