Gość: Fan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 13:27 Siódemka na mistrza. TRansfer Małego to był strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 04.05.07, 13:29 Polecam mecze z udziałem KSM Team. Bartek Strzębski rozgrywa kapitalnie, aż dziw że nie wierzą w niego trenerzy w Koronie. KSM pokazuje ekstra grę z pierwszej piłki, ale ze względu na neico słabszą defensywę nie wygra tej ligi. Wg mnie będzie drugi, zwycięży Siódemka. Przereklamowana Blaugrana nie załapie się do trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 13:31 Blaugrana wygra, SIóemka będzie druga. PC-Tech 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Barcy Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 04.05.07, 14:21 Blaugrana, spokojnie, nie ma co się grzać. Jak tu nie wygracie, nie będzie tragedii. Pudło będzie na 200 procent, a wszystko przed tym zespołem. W czerwcu jest parę turniejów, ogracie się i przyjdą wielkie sukcesy. Tylko spokojnie. Tu typuje: 1. Siódemka, 2. Blaugrana, 3. Becher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:28 Mam nadzieję że Ruch wejdzie do Pucharu Ligi i wyprzedzi pewnego siebie Absoluta. Pzdr dla wszystkich uczestników rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becherowka Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:17 Becherze nie poddawaj się, wygrajcie jutro z SIódemką. Dalnia z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahmed Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:45 a ja licze jeszcze na sporting po ilośc spotkan ma szanse jeszcze coś zwojować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:51 Za słaby mają skład. To już nie ten Sporting co parę lat temu... A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
furious33 Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) 05.05.07, 00:30 dziwi mnie, ze malo kto wierzy w Blaugrane. To naprawde dobry zespol, wiec powalcza zapewne o pierwsze miejsce. jak dla mnie, Blaugrana wygra ten turniej. i nie tylko ten! przyjemnie patrzec na mecze z ich udzialem! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.05.07, 00:57 juz sie podnieciłeś? to teraz zejdź na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 01:12 Na luzie wygra Siódemka. Blaugrana to słaba obrona. Mocni w ataku i niech nei wypisują o kolektywie skoro ściągają Kołodziejczyka na parę meczów. To jest człowiek Niburskiego. Niburski wróci i wygra Famę. Kołodziejczyki nie w Siódemce, Blaugranie tylko w NIBURSKIM!!!! Kaczka weź się za to i nie pozwól grać braciom K. w takich zespołach. NIBURSKI, NIBURSKI, NIBURSKI! Pozdro dla Krzyśka Niburskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 02:28 blaugrana pokazala ze potrafi grac w obronie wygrywajac z siodemka i nie tracac gola a i atak ma mocny co widac po ilosci strzelonych goli. Co zas tyczy sie kolektywu to jest super i nie rozumiem jaki ma z tym zwiazek sciagniecie Kolodziejczyka poprostu byl potrzebny rasowy obronca i juz , pozatym oni sie bardzo dobrze znaja co tylko poprawi kolektyw.Wiec nie wypisuj takich bzdur. Blaugrana wygra ta lige!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:32 Widze kolego ze nie wiesz coto znaczy kolektyw i druzyna wg mnie to sciaganie Kolodziejczyka do skladu bo nie idzie jak by sie chcialo to jest zapychanie dziury na sile ale tez tylko na pewien czas bo chyba nie twierdzicie ze jak Niburski sie zglosi do turnieju to wtedy czym zapchacie sobie ta luke polecam Dziarmage i jego kumpla Kolbuca sami rasowi gracze jak sie postaracie to mozecie pozyskac ich na stale hehehehehehhehe. Ps nie typuje nikogo na mistrza bo do konca wszystko sie morze zdarzyc wiec mysle ze tytul trafi do jednego z 6 zespolow czyli: Pc-Tech, Becher, Sporting, Siodemka, Blaugrana, Ksm bo oni sie licza w koncowej klasyfikacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:09 Spokojnie, nie oceniajcie tak krytycznie tej Blaugrany. Oni będą walczyć o mistrza. Radaa dla ich szefa, żeby nie wywierał na nikimkj presji podczas innych spotkań. To nie jest dobre, a na pewno jest niesportowe kiedy ten Deco czy jak go nazywają wydziera się podczas innych meczów. Tydzień wcześniej przesadził gdy biegł przez całe boisko w sprawie bramki dla Siódemki w potyczce z Ingą. Ja grałem w tym meczu i to nasza sprawa, nie Blaugrany. Więc kolego, nie wtrącaj się w nie swoje mecze. Nie jestem zawodnikiem Siódemki, ale mam prawo wyrazić opinię. Bo gdy gra Blaugrana nikt nie ciśnie z boku sędziów czy podkręca jej rywali. A tak swoją drogą to nic do Blaugrany nie mam, byleby tylko ich szef tak nie podkręcał. A ligę wygra? Na pewno nie inga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deco Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:02 Po pierwsze to nie wywieram na nikim presji ,a to że jak to nazwałeś "wydzieram się " pod czas innych meczy to po prostu lubię żywiołowo reagować podczas meczy tym bardziej jak grają drużyny z którymi bezpośrednio rywalizujemy . Taka jest piłka i jak tego nie rozumiesz to może przerzuć się na szachy Poza tym jak już krzyczę przy linii to w kulturalny sposób dopingując drużynę na której zależy mi , żeby wygrała . Dlatego nie rozumiem jak możesz to nazywać niesportowym zachowaniem . A w sprawie bramki dla Siódemki to wcale nie biegłem przez całe boisko tylko podszedłem do Jarka i wyraziłem swoją opinię powtarzasz to kłamstwo które ktoś rozpowszechniał na stronie kieleckiego futbolu. Zresztą sam Kruk i bramkarz Ingi , którzy byli najbardziej zainteresowanymi wypowiedzieli się , że na nikogo nie wywierałem żadnych nacisków i nigdzie nie biegałam . A skoro moja drużyna występuje w tej lidze to wszystkie mecze , to moja sprawa , bo ja po prostu żyję piłką i jeśli tego nie rozumiesz to tak jak ci pisałem przerzuć się na szachy . A tak swoją drogą to nic do ingi nie mam, byleby tylko ten ich Szymek takich głupot nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal do messi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:41 co Ty wypisujesz za bzdury, że nie wiem co to kolektyw i że Blaugranie nie idzie . Popatrz najpierw na tabelę, bo Ty chyba nie wiesz o czym gadasz . Ograli całą czołówkę Sporting , Siódemkę i Ksm. Wszyscy by chcieli ,żeby im tak nie szło.Widać ,że nie masz pojęcia o piłce i wypisujesz te bzdury z zawiści . Żal ci d..ę ściska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miejski Folklor Majkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:08 Majkel psuje atmosfere,a to dobre bo znamy sie ze wszystkimi Kolodziejczykami od dluzszego czasu i jakos fajnie sie dogadujemy:)Spoko Ziomki i dajcie wreszcie spokoj Blaugranie :) Jestesmy normalnymi ludzmi ktorzy lubia kopac pilke :) A My Robimy Dalej Swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Majkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:19 Ochłońcie Panowie, wszystko rozstrzygnie się na boisku. Blaugrana za zachowanie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 07:56 Nie zrozumielismy sie ja nie pisalem o Blaugranie ylko o Sodemce. nara pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gino Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 06.05.07, 10:55 Siódemka to nie jest drużyna na mistrza. Oni zawalają w najwazniejszych momentach: na lidze firm sprzedali mecz żeby lepiej trafić w play-off, a potem ich ogórki pokonały, na Bocznej grali niby dobrze, ale sami sobie prawie strzelili gola w ostatniej minucie z Unimaksem. W Grudniowym też nie powalczyli, bo szesnastka to chyba nie to jak na ich możliwości, hehe... Zauważcie jak ta druzyna unika innych turniejów: Ziętal, trójki, Sylwestrowy. Oni nie mają za dużo dobrych ludzi i chyba nie potrafią tego zrozumieć. A Kołodziejczyka niech w spokoju zostawią, bo to czlowiek Niburskiego. W sumie dziwię się, że on tam gra... Mimo wszystko pozdrawiam Siódemkę i życzę jej ogrania Blaugrany, zespołu który robi w tej lidze najwięcej szumu wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaugrana Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:24 Jesteś w błędzie Gino , bo to nie my robimy szum wokół siebie tylko ludzie wokół nas , co nie jest wcale nam na rękę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal do messi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 13:15 skoro nie pisałeś o Blaugranie to sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 06.05.07, 14:23 Jeśli uraziłem Blaugranę to przepraszam. Wy nie pajacujecie, tylko inne zespoły z gwiazdorami z Siódemki na czele. Pzdr dla KSM Team. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ligi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.tkdami.net 06.05.07, 18:07 Kto pajacuje??? Kto,wytłumacz to w racjonalny sposob, przyklady... Rzucasz widze tylko oskarżenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoksik Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:14 Niech se pajacują, przecież to anonimowi napinacze. Cieszmy się kapitalną ligą, wielkimi emocjami i fajną atmosferą. Gratuluje organizatorom i mam nadzieję, że sprawa tytułu rozstrzygnie się ostatniego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:49 Kto pajacuje dobre pytanie. Uwazam ze jest kilka druzyn ktore pajacuja a nie graja a najwieksza jest siodemka a przede wszystkim jeden z ich graczy. O kim mowa sami sie domyslcie ja tylko opisze go jak sie zachowuje na boisku. Jest waleczny dobrze gra ale najwiecej placze a sam najwiecej fałluje, wez sie czlowieku za gre a nie za ciagle nazekanie bo sam nie jestes lepszy. Pozdrawiam wszystkie ekipy i pelen szacunek dla tych co graja w Wiosennej Lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomuś Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:03 To chyba jeden z tych braci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Biesak Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 06.05.07, 22:30 Kończymy z tym durniem Dziarmagą, z Absoluta bierzemy Rachonia, z ingi Banana, z Blaugrany Żelazko i mamy pakę na Famę. Rozmowy trwają. Każdego przestrzegamy przed Pitbulem, bo na koniec przygody z nami zakosił Grześkowi Żurkowskiemu szlugi. Obyś się dymem udławił Pitbulu! Pozdrawiamy naszych przyjaciół z Blaugrany i Absoluta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.05.07, 23:03 niektórym z was to powinna mama necik w domu odciąć, kabel zabrać, a monitor do szafy. Rzygać sie, jak musze czytać ciągle o pitbulu co sie po głowie kopie. Boże, ogarnijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Pitbula Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.eranet.pl 06.05.07, 23:19 Całą tajemnicą Pitbula jest to że się kopie po głowie. To największy piłkarski oszołom w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 07:58 Piłka jest najpopularniejszym sportem świata dlatego że grają w nią także oszołomy typu Dziarmaga. Grają to za mocno powiedziane, bo ten koleś spaceruje i czasami piłka go trafia. No i bardziej niż śmieszny, jest żałosny. Pozdrawiam wszystkich normalnych uczestników ligi. Mój typ na podium: 1. Blaugrana, 2. PC-Tech, 3. Becher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczestnik ligi Jakie dzsiaj wyniki Sódemki i Sportingu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:17 jakie dzisiaj wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Jakie dzsiaj wyniki Sódemki i Sportingu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:55 Sporting na pewno 3 mecze ygrał, na czwartym nie byłem, ale myślę że do przodu bo ekstra grali. Siódemka 2 wysoko do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:11 zawodnikiem turnieju pwinien zostac albert otreba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo!!!:) Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:36 Kto powinien zostać zawodnikiem ligi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:37 słyszeliście ze Blaugrana chce mieć u siebie Alberta???Czy to jakas plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Wyniki Wiosennej Ligi Piątek WSH (XIV) IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.05.07, 16:21 Blaugrana lubi jeść otręby Odpowiedz Link Zgłoś