Dodaj do ulubionych

Syf u "harcerzy"

IP: *.icm.edu.pl 12.08.07, 18:55
Kto wpuścił tam tych "harcerzy"? Skandal. Ciekawe kto na tym zarobi?
Śmierdzi jak w szambie, bo przecież te 8 tys. ludzi musi s..ć.
Czy "harcerze" chociaż po sobie posprzątają? Bo zniszczony las będzie straszył
jeszcze przez lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: harcerz Re: Syf u "harcerzy" IP: 193.59.48.* 12.08.07, 19:38
      Tak oczywiście, że będzie posprzątane. Przez chińczyków, których nam ściągną "duże wąsy".
      • Gość: kielczanka Re: Syf u "harcerzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:29
        Gdyby wszyscy dbali o swoje otoczenie tak jak harcerze, to żylibyśmy
        bez hałd śmieci, dzikich wysypisk i fruwających papierów na każdym
        trawniku. Harcerze to jedna z nielicznych wspólnot, które wychowują
        młodych ludzi. Sama wiele lat temu byłam harcerką, teraz w
        harcerstwie eą moje dzieci więc wiem, o czym mówię,
        • Gość: darek-strzelec ale dowaliłaś!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:36
          bbbuuaaahahahahaa!
          • Gość: pstryku Re: ale dowaliłaś!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:54
            po tym spedzie zrobimy zdjecia lasu - i opublikujemy na tym forum - macie to jak
            w banku - mam tez sporo zdjec przed spedem - wtedy popgadamy
            • Gość: piszczektrawowy a może komuś o to chodziło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:40
              aby "legalnie"zniszczyć lasek. Wiecie ile ładnych domów można tam
              wybudować? skoro poprzedni "boss"na jednej z najwyższych miejskich
              górek chałupe kończy wystawiać to trzeba pomyśleć o następnych.Po
              przekatnej.
              • Gość: sd Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:53
                brakuje mi tylko kogos kto napisze ze juz tam nie ma sarenek - a było tam wcale
                nie małe stado saren ktore przetrwało wszystkie mozliwe nieszcześcia - ale tego
                zlotu juz nie przezyje
                oczywiscie to nie ma juz zadnego znaczenia - IMPREZA - to jest to - i okazja
                zeby swoje ryje prezentowali tam określenie ludzie - to chyba jest wazniejksze
                od tych niby harcerzy
              • Gość: matka Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.icm.edu.pl 12.08.07, 22:07
                Gość portalu: piszczektrawowy napisał(a):

> aby "legalnie"zniszczyć lasek. Wiecie ile ładnych domów można tam
                > wybudować? skoro poprzedni "boss"na jednej z najwyższych miejskich
                > górek chałupe kończy wystawiać to trzeba pomyśleć o następnych.Po
                > przekatnej

W sumie to masz rację. Przeciw oni nawet tą drogę przez las wytyczyli i zrobili
                niby prowizoryczną, ale co za problem położyć asfalt?
                • Gość: Ewa Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 00:44
                  Gość portalu: matka napisał(a):

> Gość portalu: piszczektrawowy napisał(a):
                  >
                  > > aby "legalnie"zniszczyć lasek. Wiecie ile ładnych domów można tam
                  > > wybudować? skoro poprzedni "boss"na jednej z najwyższych miejskich
                  > > górek chałupe kończy wystawiać to trzeba pomyśleć o następnych.Po
                  > > przekatnej
                  >
                  > W sumie to masz rację. Przeciw oni nawet tą drogę przez las wytyczyli i zrobili
                  > niby prowizoryczną, ale co za problem położyć asfalt?

Wiecie co, doszłam do tych samych wniosków. Komuś najwyraźniej zależy żeby
                  wykończyć ten nieszczęsny las - najpierw zrobili tam deptak i miejsce
                  wyprowadzania piesków, wpuścili hordy niszczycieli i śmieciarzy, potem koncert
                  (!!!) w juwenalia, teraz 8000 rozbuchanych nastolatków z nadmiarem energii :-(((
                  • Gość: lama Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.tpnet.pl 13.08.07, 10:51
                    Zobaczycie, za 5 lat będą tam stały bloki.
                    Wiem co mówie.
                    • Gość: Ewa Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:48
                      Rany boskie, wypluć, odpukać!!!
                      • Gość: but Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.icm.edu.pl 14.08.07, 11:47
                        Też o tym słyszałem
                  • Gość: szansa Najpierw , psuje się <dobry obyczaj>... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 12:56
                    Starannie wykształcony ,wychowany człowiek,ma również pojęcie czemu służyć ma
                    las współczesnej,zmęczonej cywilizacją społeczności miejskiej...
                    Cóż ,władze naszego miasta ,rajcy miejscy ,najwyraźniej, poziomem wiedzy nie
                    dorastają do stawianych zadań.
                    Marzą im się : "zabawy w remizie" , "byle dużo,byle głupio" ,"zastaw się a
                    postaw się".
                    Mentalny prowincjonalizm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    A tak wogóle : z czym do ludzi?????????!!!!!!!!!
                    Miasto brudne, niechlujne..(chodniki ,trawniki,przystanki
                    autobusowe,parkingi,Sienkiewicza!!!)niedoświetlone...
                    Nie "mieć" ważne w wielkim świecie do którego tak chcą aspirować noworysze ,a
                    "być" jest ważne nad wszystko.
                    • Gość: socjotechnik Re: Najpierw , psuje się <dobry obyczaj> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:20
                      Niedługo nowe wybory !
                      Nie <konkurs piękności> !
                      Niech nie zdjęcia nas interesują ,lecz to ,co sobą reprezentują kandydaci:
                      - wychowanie ,wykształcenie
                      - zawód i dorobek zawodowy
                      - dorobek społeczny
                      - jaka jest ich mentalność!!!jaki stosunek do innych ludzi,ludzkich opinii,czy
                      są otwarci na Wiedzę ,pokorni wobec Wiedzy.
                      - jakie jest ich "być" ????!!!
                    • Gość: YeYo Re: Najpierw , psuje się <dobry obyczaj> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 16:34
                      Niechlujstwo to synonim powojennych Kielc odkąd pamiętam ,jak bieda i prymityw
                      podkieleckich wsi ,jak wszechwładna UBecja.
                      A wstydzili się , że < Klerykowo > ...Widać zawsze
                      wszystko podlegało tu < modzie > ,wstyd też.
                      Skoro nie ma < mody > na ład,porządek ,
                      < modni >
                      włodarze nie zaprzątają sobie nim głowy.
                      Ani włodarze, ani ich < żony modne >
              • Gość: bzyk Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:29
                A to prawdopodobne ... ,panie prokuratorze!!!,dlaczego Ochrona Środowiska taka
                spolegliwa ,co ???????????!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: bzyk Re: a może komuś o to chodziło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 16:40
                  Prokurator oczywiście udaje że to nie do niego ,że nie ma prawa inicjatywy, a
                  donosu nikt nie złożył ?
            • Gość: Pstryku Serdecznie Oświadczam, że to nie moja wypowiedź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:53
              Gość portalu: pstryku napisał(a):

> po tym spedzie zrobimy zdjecia lasu - i opublikujemy na tym forum -
              macie to ja
              > k
              > w banku - mam tez sporo zdjec przed spedem - wtedy popgadamy

Oświadczam, że to nie moja wypowiedź. Nie fotografowałem harcerzy w
              ciągu ostatnich kilku dni. Lasu też nie będe fotografował. Byłem w
              ostatni weekend poza miastem.

Pstrku Serdecznie
              • Gość: pstryku nieserdecz Re: Oświadczam, że to nie moja wypowiedź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:44
                to dobrze ze nie wchodziłeś do lasu - ale 8000 wchodzi i zasra ostani zakatek w
                tym mieście - jedyna pociecha ze bedzie lało tydzięń to zmyje ten syf
              • Gość: bzyk Re: Oświadczam, że to nie moja wypowiedź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 16:47
                Zdjęcia należy opublikować nie tylko na Forum ! W specjalistycznej prasie ,na
                ogólnopolskim Forum .
                Pozdrawiam,życzę konsekwencji.
    • Gość: fann Re: Syf u "harcerzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:51
      najgorsze ze stare chłopy bawią sie w wojsko ,i czesc z nich lubi
      przebywac z chłopcami .....
      • sauber1 Re: Syf u "harcerzy" 13.08.07, 20:56
        Gość portalu: fann napisał(a):

> najgorsze ze stare chłopy bawią sie w wojsko ,i czesc z nich lubi
        > przebywac z chłopcami .....

Czy samo przebywanie jest wg Ciebie zboczeniem , chyba że chory jesteś, alboś
        nawiedzony moher? A niech się bawią w harcerzy i stare chłopy, jak mają na to
        ochotę.
    • Gość: kielczanin Re: Syf u "harcerzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:59
      Jak podała TVP 3 Kielce, firma kateringowa z Poznania serwuje
      śmierdzące jedzenie. Kto wybrał tą firmę do żywienia harcerzy?
      Wspaniała promocja Kielc.
      • Gość: kielczanin2 Re: Syf u "harcerzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 16:53
        Za całokształt odpowiada prezydent Gruszewski !
    • Gość: kielczanin Re: Syf u "harcerzy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 19:08
      Gratulacje dla gospodarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka