Gość: Rafi IP: *.radiopogoda.pl 13.12.01, 16:59 Ale mi żle... Sorry, że zabieram Wam czas i miejsce na monitorze. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Ale mi żle... 13.12.01, 17:05 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Ale mi żle... Sorry, że zabieram Wam czas i miejsce na monitorze. > :( co ci? nic nie zabierasz? wyspowiadaj sie... ulzyj sobie, co ci lezy na sercu. Tu forum kielce, sami przyjaciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Ale mi żle... IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 22:17 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Ale mi żle... Sorry, że zabieram Wam czas i miejsce na monitorze. > :( Kiedyś widziałem taki napis: "Kiedy życie ci zbrzydnie i stanie się piekłem włóż głowę do kibla i przypie...l deklem" to na pocieszenie, trzym się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Rafi : IP: *.kielce.tpsa.pl 13.12.01, 22:32 ...a czemu ? Chciałbyś być na sobotnim SĄDZIE....tak ??? (zgadłem ???) Przybywaj więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Rafi : IP: *.radiopogoda.pl 14.12.01, 09:41 Poprawiłeś mi humor, ale nie o to chodzi. Miałem doła, Wam pewnie też się to zdarza. Coprawda nikt o tym nie pisze, ale ja chciałem to ogłosić. Trochę mi się ulżyło. Sąd jest fajną propozycją, ale nie będzie mnie w Kielczech aż do świąt. Może spotkacie się w święta? Moglibyśmy się poznać. Zobaczylibyście moją prawdziwą twarz... A jest na CO patrzeć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ do rafiego i BABEK na forum 14.12.01, 17:30 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Poprawiłeś mi humor, ale nie o to chodzi. Miałem doła, Wam pewnie też się to zd > arza. Coprawda nikt > o tym nie pisze, ale ja chciałem to ogłosić. Trochę mi się ulżyło. > > Sąd jest fajną propozycją, ale nie będzie mnie w Kielczech aż do świąt. Może sp > otkacie się w święta? > Moglibyśmy się poznać. Zobaczylibyście moją prawdziwą twarz... A jest na CO pat > rzeć! :) serio?????? wez no zdjecie podeslij:))))) mail na gorze:))) moze KOBIETY!!!! oglosimy wybory mistera forum????????? w swieta to ja w domu siedze i odpoczywam , albo u siebie albo u mamy:) nie spotykam sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: do rafiego i BABEK na forum IP: *.radiopogoda.pl 14.12.01, 17:54 Hmmmm. Raczej chodziło mi o to, że to na CO moglibyście popatrzeć jest zbyt okrągłe, żeby być misterem kieleckiego forum. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: do rafiego i BABEK na forum 14.12.01, 18:18 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Hmmmm. Raczej chodziło mi o to, że to na CO moglibyście popatrzeć jest zbyt okr > ągłe, żeby być misterem > kieleckiego forum. :o) i co z tego? nie przejmuj sie. ja sie juz nie przejmuje soba.:) Odpowiedz Link Zgłoś