Gość: fann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:55 wszystkich boli ale postep gospodarczy jest naprawde duzy - wzrost płac,nowe miejsca pracy,remonty dróg.....naprawde to wszystko jest widoczne,jestem za PiSem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trick Re: Brawo P. Premierze IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.10.07, 22:24 PIS nie opowiada bajek na dobranoc, tylko w granicach istniejącego prawa i zdrowego rozsądku robi co może aby poprawić kondycję zrujnowanego liberalnymi rządami państwa.Ale wielu Polaków wciąż patrzy na garnitur i wysoko stawia efekciarskie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 13.10.07, 08:11 Masz absolutną rację trick - w ramach istniejącego prawa podsłuchuje i nagrywa rozmowy, w ramach istniejącego prawa szkaluje ludzi, w ramach istniejącego prawa - wykorzystują "wolne" media do autoreklamy, i wiele jeszcze jest rzeczy, któe robią w ramach istniejącego prawa. Mnie, jako Polkę i obywatelkę, pis zawiódł. Gruszki na wierzbie, obiecanki cacanki, ciągłe kłótnie i obrzucanie innych błotem, niepotrzebne wydatki (peron czy podgrzewany chodnik), mamienie ludzi wizją milionów mieszkań, moje dane w CBA, klapa na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Brawo P. Premierze IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 01:22 www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS bez twarzy. Re: Brawo P. Premierze IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.10.07, 07:58 To wszystko bylo na pic. Brawo, zupelnie pan sie nie przygotowal. Caly ten PiS to jest jeden wielki pic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaś Re: Brawo P. Premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 08:00 PiS jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani to tak jakby powiedzieć "jestem głupi" IP: *.icpnet.pl 13.10.07, 08:44 gratuluję odwagi, z wiadomych powodów nie gratuluję głupoty.... -- --- Lewym sierpwowym w kaczystowską hołotę! W PiSdu z bolszewicką swołoczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brawo P. Premierze IP: *.klc.vectranet.pl 13.10.07, 09:04 Postęp gospodarczy to nie zasługa PiS. Może o tyle, że nie przeszkasza, zajety partyjnymi utarczkami i autoreklamą. Belka wyprowadził dochód narodowy z zerowego do 5% zostawił 5 mld nadwyżki budżetowej. płyną dotacje z Unii. Ale kto na tym zkorzystał? Emeryci nie dostali nic. Owszem, wrost administracji i instytucji represyjnych. Wzrost wydatków na kancelarię prezydenta i premiera. Dlaczego tak "ukochani" przez naród bliźniacy otaczają się kordonem agentów BOR. Poprzednikom wystarczało 2 Zamiast zająć sie ustawami antykorupcyjnymi zwiększa się CBA i inne instytucje do ścigania mitycznego układu. IPN odkurzający stare akta dostaje 40% podwyżki, podczas gdy emeryci mimo podwyżek na rynku muszą żyć za głodowe emerytury. Jeśli poprzednia ekipa popełniła jakiś błąd w ustawach, to psim obowiązkiem następnej jest go poprawić, a nie tylko krytykować, nic nie robiąc. Sprzedaje się całe bloki za bezcen wraz z lokatorami. Zła ustawa, ale nit sie nie kwapi żeby ja poprawić, natomiast dekomunizacja, dezubekizacja, aborcja, mityczny "układ" absorbuje czas. Młode pokolenie ma to w d... i wyjeżdża za granicę. Dość awantur i partyjnych przepychanek. PiS musi odejść w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Brawo P. Premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:21 Piszesz, że postęp gospodarczy to nie zasługa PiS? Ekonomiści sa zdania, że wzrost gospodarczy jest z zbyt duży co moze skutkować szybkim jego spadkiem, za rok czy dwa. Jesli wygra PO to co wtedy powiesz, że to wina PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brawo P. Premierze IP: *.klc.vectranet.pl 13.10.07, 16:53 jak będzie spadek, to się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Brawo P. Premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:01 kto nie chce zobaczyc ten nie widzi jedno jest pewne PiS rządził dobrze i bede na nich głosował zadna siła wczesniej nie ruszyła tak Polski jak Oni i w koncu wzieli sie za ludzi z Układu którym do tej pory wolno było wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brawo P. Premierze IP: *.klc.vectranet.pl 13.10.07, 21:49 Tzw. ludzie z układu to kaczo-ziobrowy mit. Kaczmarek? Kornatowski? przeciez to ludzie PiSu. Wielki szum bo przeciek informacji, którego autorem był Ziobro. I co, rozmyło się? Układ to Kaczyński i spółka, bo wszędzie tkwią jego ludzie, niezależnie od kompetencji. Nie ważne co umie, byleby był swój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Brawo P. Premierze IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.10.07, 22:13 Kaczmarek, Kornatowski mieli być kompetentnymi ludżmi.Żadni to pisowcy,a nawet chyba b.PZPR-OWCY.W końcu po pól wieku rządów pro- bolszewickich skąd miał Premier dobierać ludzi do rządu? chyba z przedszkola. Po prostu dostali szanse jako obywatele tego kraju.Jak mozna ten fakt wykorzystywać p-ko Premierowi, gdzie tu jest jakaś spółka? Po co tak pleśc i bić pianę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 13.10.07, 22:25 Pis obiecał zero koalicji z ludźmi PZPR - premier wiedział, że Kaczmarek jest z pzpr i mimo to dał mu stołek w swoim rządzie. Nawet nie potrafi słowa dotrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Brawo P. Premierze IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.10.07, 22:53 Premier jest człowiekiem wielkiego formatu,dobrze wykształconym , wychowanym i wie,ze od zasady są wyjątki.Ludzie,którzy zyją w schemacie i do kazdego i każdej sytuacji przykładają szablon -to potwory.Na ogól są to jednostki skrzywione psychicznie i z określonych grup pracowniczych,o czym zresztą można przeczytać w różnych opracowaniach naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 13.10.07, 23:01 Po wczorajszej debacie moje złudzenia co do kultury premiera rozwiały się całkowicie. A wykształcenie niestety nie wyklucza megalomanii czy ograniczonego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 13.10.07, 23:00 ...znowu na ekranie ...pojawia sie kropki, tak dobrze juz wam znane...literki bez ogonkow, pewnie w gaszczu bledow ortograficznych ....ale to nic to - ta mysl jest wazna nade wszysko ...."zza oceanu szczerych checi"...wracam..".home sweet home"...i jak mowia Kanadyjczycy...wszedzie dobrze - ale najlepiej w domu. ...Bo to jest dom - nasz dom ! Jak psy ulozmy sie na progu, ...juz po powrocie - wlasnie przegladam material filmowy z panem premierem....Brawo Panie Przemierze..! ...wiem ze to ciezka praca walczyc z taka gangrena jak Tusk i jemu podobnymi...a statystyki poparcia dla PiSu po sporkaniu z Tuskiem lobuzkiem ..wzrosly dos znaczaco.... i zycie nasze tak jak psom, i wycie nasze - tylko Bogu. j.i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 13.10.07, 23:04 ...doszlo do niekontrolowanego przezemnie rozczepienia tekstu wiersza....przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 13.10.07, 23:05 If I were you, I'd cut down on JD. Obejrzałeś małego napastliwego człowieczka, któy właściwie (poza obrażaniem interlokutora) nie miał nic do powiedzenia i bijesz mu brawo. Nie obraź się, ale czy opuszczając ojczyznę nie zapomniałeś zabrać ze sobą mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Brawo P. Premierze IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.10.07, 23:18 stara prawda, cudze/premiera /widzi pod lasem,a swojego nie widzi pod nosem:)Unikajmy szablonowców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 13.10.07, 23:20 ..."etatowa ala"...mi sie tu w szprychy wpie..... ..Ale !...ludzie wlasnie przed chwila obejzalem ...waszych "kilka prostych slow"...moze to glupie...przyznawac sie do lez. Dziekuje wam za ten piekny, szczery spektakl. www.pis.org.pl/files/wideo/jpqy7g.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 13.10.07, 23:23 ...mala poprawka www.pis.org.pl/wideo-frame.php?file=http://pis.server-tv.com/pis/PIS00194.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 13.10.07, 23:50 ....Dziekuje szanownemu panu Podkanskiemu...za tak piekny zdecydowany glos ...podsumowywujacy dzialalnosc zdrajcow wsi polskiej niejakich Pawlakow....i caly ten element antypolski z PSLu....spieszmy sie !....jeszcze tyle do zrobienia ! www.pis.org.pl/wideo-frame.php?file=http://pis.server-tv.com/pis/PIS00191.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 [...] 14.10.07, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 14.10.07, 07:12 Ja filipie "piękny szczery spektakl" mam TU, w Polsce, CODZIENNIE. Politycy pis i ich działania sprawiają, że czuję się, jak w jakimś przerażającym horrorze, opartym na Orwellu: nagrania, przeinaczanie faktów, niszczenie ludzi, notoryczna inwigilacja, CBA wszędzie. I to jest filipie polska pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Brawo P. Premierze IP: *.dsl.bell.ca 14.10.07, 15:07 >Ja filipie "piękny szczery spektakl" mam TU, w Polsce, CODZIENNIE. Politycy pis i ich działania sprawiają, że czuję się, jak w jakimś przerażającym horrorze, opartym na Orwellu: nagrania, przeinaczanie faktów, niszczenie ludzi, notoryczna inwigilacja, CBA wszędzie. I to jest filipie polska pisu. < _____________________________________________________________________ .....jak to okrtesliles/as..."Polska PiSu"....nareszcie zaistniala Polska -prawa i sprawiedliwosci spolecznej...i to chyba najbardziej doskwiera niektorym...? ...ba!...doskwiera wielu...ktorzy w innym lewackim ukladzie politycznym i balaganu spolecznego zwanego "wolnoscia"....nie mieli by nic do powiedzenia bo zajeci byli by liczeniem kasy...a skad ze ta kasa miala by im sie brac..?....a no z ukladow o ktorych wspomina w swych przemowieniach - premier. ...i to co mowi premier, to nie sa jakies takie plotki wyborcze....to sa potworne finansowe machloje ...ktore celowo tymczasowo zostaly odsuniete na plan drugi w kampanii przedwyborczej....by nie czynic jeszcze wiekszego zamieszania....premier tylko o tych sytuacjach wspomina ...zreszta nie wiem czy slusznie ?..... je sie pomija....i to jest dopiero jest Orlellowska wizja "Animals Farm" ...ja bede sie domagal...wkazdym badz razie, wszczecia postepowania sadowego w przelicznych naduzyciach ludzi (UW,SLD- LiDu),PO i PSLu.....oczywiscie ze lewica jak narazie do nich niedopusci...ale sa to bardzo grube pieniadze.... ...taktycznie jednak premier - nie wspomina...o bezprawnie zagarnietych miliardach zlotych...spoleczenstwu...by nie mobilizowac lewicy strachem....wizja ich rozliczania. .....jest takie haslo polityczne w USA..."Spolecznego centa zagarnietego przez polityka...znajdziemy...nawet wtedy gdyby nam przyszlo przeprac jego skarpetki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Do Filipa IP: *.chello.pl 14.10.07, 15:36 A mógłbyś się ustosunkować jak pis-owskie prawo i sprawiedliwość ma się do ojca Rydzyka i mafii (???) pt.: Radio Maryja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Do Filipa IP: *.dsl.bell.ca 14.10.07, 16:28 Gość portalu: MiMi napisał(a): > A mógłbyś się ustosunkować jak pis-owskie prawo i sprawiedliwość ma się do ojca > Rydzyka i mafii (???) pt.: Radio Maryja???? ____________________________________________________________________ ...oczywiscie ze mogl bym...i juz to czynie. ...Polska jak Kanada USA, Australia,UK, Niemcy, Japonia, Emiraty Arabskie... Rzady tych wymienionych krajuw czy kontynentow NIE ZWALCZAJA WIARY. ...nawet arabki chodzace w swoich chustach oslonach twarzy nikomu nie przeszkadzaja....symbole wiary doputy dopuki nie zagrazaja zyciu i zdrowiu innym obywatelom nie sa tematem dyskusji...( jak moherowe berety - w przypadku Polski). Rzady tych krajow czy kontynentow uswiadamiaja sobie dobro spoleczne jakie plynie ze zorganizowanych formacji religijnych...to sa uporzadkowane formacje sie same przez sie - sie organizujace i sie kontrolujace regula swego religijnego prawa, niebywalej dyscypliny jaka sobie dobrowolnie narzycaja....to czysty zysk dla panstwa.... SPOLECZENSTWO WYSOCE MORALNIE - w ktorym nie ma rozpusty, wenerycznych chorob, nie ma rozwodow i dziecie pozostawianych na utrzymaniu panstwa... ...Formacje religijne sa wylacznie i niezwykle wydajnym "podmiotem spolecznym"....woluntaryzm religijny, "Karitas" itd....jakimz trzeba byc glupcem - by zwalczac formacje religijne...? ...przeanalizuj przyjacielu zycie kazdej tej kobiety w moherze....dla panstwa ona jest czysta zyla zlota....popatrz na jej spracowane rece....i ten klebuszek idei pod tym moherem....maly twardy dysk zapisu wartosci dla zycia najwazniejszy....do ktorego nie dotra zadne nowe prady idee rewolucyjne mogace zagrozic ludzkosci.... ...a jesli ty tu czegos nie rozumiesz....to znaczy ze jeden z moherow wydal na swiat owoc niezupelnie doskonaly...slaby i zagubiony...bez wewnetrznej sily kreacji wlasnej osobowosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Do Filipa IP: *.dsl.bell.ca 14.10.07, 16:52 ....a jesli jeszcze nie znasz "zycia bez znieczulenia"...to wybierz sie na Warszawska Prage...czy w inne bardzo robotniczego bytu srodowiska - domostwa...tam zobaczysz te obrazki pelne grozy i ludzkiego ponizenia....prosto z zycia...obiekty niemoherowe. ....chlopak okolo siedemnastu lat ciagnie piojana matke po schodach do nieszkania...mowiac do niej; "ty k....znowu sie uchlalas...?" ...omijam ich pelen bolu jaki ich widok wywoluje we mnie...Boze - mysle sobie;...czy tak powinno wygladac zycie....? ...nie usmiercaj tych ludzi...pozwol im zyc....! ...pozwol im sie odnalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: Do Filipa IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:10 Chłopie czy chłopcze T Y jesteś "uchynięty", chyba przez babcię w moherowym berecie. Co R.M. i "grzybek" maja wspólnego z religią???? Oj chyba doczekamy, że rozliczą i ich. Może znajdą ( a raczej odnajdą) się pieniądze na Stocznię Gdańską???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brawo P. Premierze IP: *.205.udn.pl 15.10.07, 08:26 NIe pisałam "Polska pisu" - bo to wizja zbyt przerażająca dla normalnych ludzi. Orwell napisał też kilka innych utworów, ale skoro upierasz się przy Folwarku zwierzęcym - to tam łatwo znaleźć analogie między wieprzami i obecnymi elytami rządzącymi. Dołóż jeszcze 1984: Big Brother is watching you, ministerstwa prawdy- nieprawdy, to od ekonomii, któe obniżając kolejne porcje czekolady podawało, że je zwiększa itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: Brawo P. Premierze IP: *.klc.vectranet.pl 15.10.07, 08:48 Zwolennicy PiS ciągle piszą jak to wiele zrobiła ta partia, tylko nie potrafią wskazać tych "sukcesów" To, że są podwyżki w prywatnych przedsiębiorstwach to nie zasługa Kacz. bo na to nie maja wpływu. Siła robocza zdrożała wskutek wielkiej emigracji. Ustępijąca lewica zostawiła gosp. w niwzłym stanie, a sukces pisu polega na tym, że nie przeszkadza w jej rozwoju. Aresztowanie kilku skorumpowanych osób to nie żaden sukces. Więcej przy tym ziobrowego szumu medialnego niż rzeczywistych efektów. Nic nie zrobiono w zakresie profilaktyki opierając się jedynie na straszeniu przy pomocy ABW, podsłuchów itp. Jeśli się podwyższa uposażenia urzędnikom, aparatowi represji zamiast słuzbie zdrowia, nauczycielom, emerytom, to nie sukces, lecz kierunek zmierzający do państwa biurokratyczno- represyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Brawo P. Premierze IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 15.10.07, 13:36 To fakt,ze dbała o oligarchów. A w jakim stanie zostawiła społeczeństwo, zwykłych ludzi pracy,a nie wielkich interesów,często na pograniczu prawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: Brawo P. Premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:56 Genialnie Alu. Zgadzam sie w 100 proc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyżki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:26 ...pensji mamy dzięki Unii Europejskiej a nie PiSowi, Platformie Obywatelskiej czy SLDowi! Takie osoby jak fann, trick, ala czy Filip to jadna cuchnąca talia czyli dupki dzwonce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.205.udn.pl 14.10.07, 07:03 NIby salonowiec, a komentarz raczej z obory. Czy któraś z moich wypowiedzi była o pensjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 14.10.07, 11:31 salonowiec czyliż kibolowy debatowiec- to faktycznie klasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:53 unia wam da jak sami nie zarobicie ,ludzie opanujcje sie obiecanki Tuska to jeszcze wieksze bajki jak 100 milionów Wałesy jak nie masz w portfelu to mozesz tylko marzyc i ten czlowiek to robi ,zeby wydac kase i spełnic obietnice trzeba miec budżet a budżet to My i nasze podatki ludzie nic nie mam przeciw PO ale Irlandi to tu długo nie bedzie.....miała byc juz Japonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi DO Fanna IP: *.chello.pl 14.10.07, 15:31 A teraz wylicz obiecanki-cacanki Kaczyńskiego. C Z E K A M !:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: DO Fanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 15:47 Niestety leje taką samą wode jak cała reszta ale nie pieprzy o drugiej Irlandi ,mówi jasno ze cudu nie bedzie bo byc nie moze ...ludziska to tak jakbym dziecku obiecał czekolade a mam w portfelu tylko na gume...pozdrawiam i dalej sie zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: DO Fanna IP: *.chello.pl 14.10.07, 23:19 O ile mnie uszy nie mylą to nie mówi o drugiej Irlandii tylko, że może sie udać jak w Irlandii. Różnica jest zasadnicza. Nie wiem czy pamiętasz sklepy z pustymi półkami???? Wtedy też nikt nie wierzył, że może być sklep jak na zachodzie. Ludzie, którzy wracali z np.Niemiec opowiadali rzeczy dla innych niepojętne.....A JEDNAK....... Najważniejsze mieć dobry punkt odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:55 po co te wyzwiska Kolego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.dsl.bell.ca 14.10.07, 15:51 ...jednak cieszy mnie niezmiernie nieuchronna wizja Polski ... ...a jakaz to wizja...?...ktos zapyta. ta wizja juz sie realizuje....tylko prosze o chwileczke cierpliwosci....ja mam ta wizje ...i zapewniam was ze ona jest piekna.... ...juz nie grozi mi bezrobocie - frustracja...przez nastepne cztery lata.Pis idzie do wyborow odwaznie...spolecznie...z cala gana doskonalych rozwiazan....nowoczesnego panstwa. To my zywi ludzie okreslamy jakosc tego panstawa.... Wygrana PiSu przyniesie niebywale wzmocnienie sektora drobnej wytworczosci, handlu i uslug... Jest w opracowaniu projekt uwolnienia raczkujacych w biznesie od wyniszczajacych podatkow....to przyniesie niebywaly wprost ruch w polskiej wytworczosci....a to z koleji przedluzy faze krazenia pieniadza i jego wzmocnieni...pojawia sie nowe podmioty finansowania spolecznych inwestycji tak sektora panstwowego jak i prywatnego. Rosnie polska jak za Kazimierza...Polska granitowa...Polska luksusowa...Polska niespotykanego jak dotad ruchu turystycznego...Polska czysta...extremalnie higieniczna...Polska doskonalej architektury...Polska wysokiej technologii....Polska w powietrzu....z doskonala flota przewozowa....polska extremalnie zdrowej technologi...Polska zdrowej zywosci... ...czy juz rozplanowales sobie miejsce pod domem ...pod mercedesa...gdzie postawisz szafe na jedwabne garnitury....jak rozplanujesz kuchnie....z nowoczesnym szemzacym sprzetem najlepszych firm....jak bedzie wygladal goscinny...? ...wiec juz dzis przyjacielu zapomnij o kundlach z PO...nie daj im zadnych szans w wyborach....bo TY i twoje mmozliwosci, Twoje zdolnosci sa cenniejsze ....wyluskasz je z siebie....nie ma sprawy ! ...mozesz liczyc zawsze na mnie....zawsze sie do mnie zwrocic o pomoc...ale pranie swoich rzeczy to juz musisz sobie sam robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Altruista Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:33 PiS nie zrobił nic przez dwa lata i mamy tego dowód,więc to PiS, anie PO dzisiaj rozliczamy i jest to, niestety, rachunek ujemny. Kaczyński musi odejść !! 21 Października - do urn rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiel Re: Wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, podwyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:17 Wzrost jest widoczny-zarabiam całe 960zł netto!!!10 lat temu zarabiałem 1250zł netto!!BARDZO WYRAZNIE WIDAC WZROST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik-mik już niedługo bedzie cud w kieszeni IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 14.10.07, 16:30 Jak PO wygra,to za m-c będziesz miał 2500zł.netto. Słowo Tuska to jest TO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Altruista Re: już niedługo bedzie cud w kieszeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:29 Chodzi o zmniejszenie kosztów pracy i nie zwiększanie i tak już dużej składki na ubezpieczenia zdrowotne. PiS chwali sie pieniędzmi na służbę zdrowia z naszych portfeli. Pamiętajmy ze to PiS najgłośniej krzyczał:Tanie Państwo, a widzimy przecież jak Edgar Gosiewski wpada do miasta na wyręczenie komuś dyplomu, otwarcie kawałka mostu itd. wożąc sie za państwowe pieniądze. Jak Gosiewski jest taki wspaniały dla "swoich regionów" to co zrobił dla Pomorskiego, dla Słupska ?? Pamiętajcie, że PiS sprzymierzył się z Lepperem, człowiekiem wielokrotnie skazanym prawomocnymi wyrokami sądu, jawnie kpiącym z polskiego prawa i sądownictwa, którego przecież prawo i sprawiedliwość bronić powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Będąc w Unii Europejskiej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:41 ..."niewidzialna ręka" sprawi, że będzie nam się dostatnio żyło ale pod jednym warunkiem: polityków z rządu trzeba przegonić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Altruista Re: Brawo P. Premierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:19 Kasa na drogi i wzrost gospodarczy za unijne inwestycje to nie zasługa PiS'u. To akurat jedyne czego spieprzyc nie mogli. Panie Premierze, Pan musi odejść !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Brawo P. Premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 07:49 zobaczymy ile w tych obietnicach jest prawdy....jedno mnie martwi ze Ci wszyscy wielcy politycy juz swoją szanse mieli zmienili tylko garnitur...dlaczego nic nie zrobiła Unia Wolnosci,AWS,SLD...czy wtedy nie mieli dobrych pomysłow nie mieli recepty na poprawe,jedno wiem na pewno PiS zrobił wiecej przez 2lata niz tamci przez 10 ,jedno widze ze zyje sie łatwiej ze pracy jest coraz wiecej ze powsadzali łapowników i kombinatorów...Polska poszła do przodu moze nie duzo ale ruszyła Odpowiedz Link Zgłoś