Dodaj do ulubionych

Pytanie: Pan Sławomir Piotr Kopyciński ???!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:25
Czy słucha Pan ZZ TOP ?
Obserwuj wątek
    • Gość: amelia Re: Pytanie: Pan Sławomir Piotr Kopyciński ???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:52
      ja mam inne pytanie: jest pan kandydatem do parlamentu od kilku kadencji. Jest
      pan młodym człowiekiem, Moje pytanie: Jakie ma pan osiągnięcia w życiu??? (bo
      poza kampanią wyborczą nic o panu nie słychać. co zrobił pan dla swojego
      regionu??,) we wspomnianej kampanii też niewiele mówią konkretów. Za czasów SLD
      bezproduktywne karierowiczostwo było ok. Myślę, że dziś czymś trzeba się wykazać.??
    • Gość: Stabilis www.kopycinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:27
      www.kopycinski.pl - tu dowiesz się więcej o kandydacie, znajdziesz też
      adres e-mail do niego
      • Gość: Pstryku Serdecznie Czy Pan Kopyciński pali gumę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:28
        www.kopycinski.pl/foto/moto007.jpg
        www.ulicafotograficzna.pl/foto_galeria/838_PALNIE%20GUMY%20380_b.jpg
        www.kopycinski.pl/foto/moto012.jpg
        www.se.com.pl/_gAllery/16/42/16423.jpg
        bacius.wrzuta.pl/obraz/vCSSAsMw6W/zakonczenie_sezonu_2006

Czy Pan Kopyciński pali gumę ? pytam bo niewiem czy warto
        zagłosować ?
        • Gość: Pstryku Serdecznie Czy Pan Kopyciński pali gumę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:48
          Czy Pan Kopyciński pali gumę
          • Gość: Wyborniak wyborczy Re: Czy Pan Kopyciński pali gumę IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.10.07, 15:03
            Jak narazie to Kopycinski niszczy trawe swym rumianym rumakiem. Jest
            to cecha tak wybitna, ze nalezy na niego koniecznie glosowac. Po
            wygranych wyborach rozjezdzi Kielce na klepisko. Takich wam potrzeba
            ludzi w parlamencie..... i nie tylko.
      • Gość: amelia Re: www.kopycinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:29
        faktycznie na stronie www same sukcesy i niesamowite osiągnięcia. Np. honorowe
        obywatelstwo Kielc dla "filipińczyka". Ale co zrobił dla regionu??? To że jest
        samorządowcem i pracuje w banku to nie są szczególne osiągnięcia, Co zrobił dla
        swoich potencjalnych wyborców???
        • Gość: Nordic Re: www.kopycinski.pl IP: *.klc.vectranet.pl 19.10.07, 21:57
          Jak to dla mieszkańców! A dla siebie to co? Dopiero zaczął swoją
          karierę, inwestuje w siebie, jacy ludzie, jacy wyborcy? Jaka praca w
          banku? On jest zatrudniony i bierze pensję, ale to nie ma nic
          wspólnego z pracą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka