Gość: Pstryku Serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:25 Czy słucha Pan ZZ TOP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amelia Re: Pytanie: Pan Sławomir Piotr Kopyciński ???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:52 ja mam inne pytanie: jest pan kandydatem do parlamentu od kilku kadencji. Jest pan młodym człowiekiem, Moje pytanie: Jakie ma pan osiągnięcia w życiu??? (bo poza kampanią wyborczą nic o panu nie słychać. co zrobił pan dla swojego regionu??,) we wspomnianej kampanii też niewiele mówią konkretów. Za czasów SLD bezproduktywne karierowiczostwo było ok. Myślę, że dziś czymś trzeba się wykazać.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stabilis www.kopycinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:27 www.kopycinski.pl - tu dowiesz się więcej o kandydacie, znajdziesz też adres e-mail do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Czy Pan Kopyciński pali gumę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:28 www.kopycinski.pl/foto/moto007.jpg www.ulicafotograficzna.pl/foto_galeria/838_PALNIE%20GUMY%20380_b.jpg www.kopycinski.pl/foto/moto012.jpg www.se.com.pl/_gAllery/16/42/16423.jpg bacius.wrzuta.pl/obraz/vCSSAsMw6W/zakonczenie_sezonu_2006 Czy Pan Kopyciński pali gumę ? pytam bo niewiem czy warto zagłosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Czy Pan Kopyciński pali gumę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:48 Czy Pan Kopyciński pali gumę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborniak wyborczy Re: Czy Pan Kopyciński pali gumę IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.10.07, 15:03 Jak narazie to Kopycinski niszczy trawe swym rumianym rumakiem. Jest to cecha tak wybitna, ze nalezy na niego koniecznie glosowac. Po wygranych wyborach rozjezdzi Kielce na klepisko. Takich wam potrzeba ludzi w parlamencie..... i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: www.kopycinski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 19:29 faktycznie na stronie www same sukcesy i niesamowite osiągnięcia. Np. honorowe obywatelstwo Kielc dla "filipińczyka". Ale co zrobił dla regionu??? To że jest samorządowcem i pracuje w banku to nie są szczególne osiągnięcia, Co zrobił dla swoich potencjalnych wyborców??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nordic Re: www.kopycinski.pl IP: *.klc.vectranet.pl 19.10.07, 21:57 Jak to dla mieszkańców! A dla siebie to co? Dopiero zaczął swoją karierę, inwestuje w siebie, jacy ludzie, jacy wyborcy? Jaka praca w banku? On jest zatrudniony i bierze pensję, ale to nie ma nic wspólnego z pracą. Odpowiedz Link Zgłoś