Dodaj do ulubionych

Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4

22.10.07, 12:06
Wstyd,moherland,zacofanie i prymitywizm!
Obserwuj wątek
    • Gość: CARRAMBA I IV RP poszła w PiS..du IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:17
      Jako dobry obywatel masm Pisowi jedno do powiedzenia.

POSZOŁ WON !!!
      • Gość: biały Re: I IV RP poszła w PiS..du IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 07:59
        carramba ty czerwony prowokatorze.twoje opinie nikogo nie interesują.poszedł won
        stąd!!!!
        • Gość: CARRAMBA Re: I IV RP poszła w PiS..du IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:05
          Rzeczywistości już nie zagadacie.
          Dostaliście policzek od wyborców i czas z podkulonym ogonem oddać
          Polskę przyzwoitym ludziom.

Prawdę powiedział ten wasz premier, że nikt wam nie wmówi,
          że "białe jest białe a czarne jest czarne", a czołowa tuba waszej
          propagandy niejaki Kurski, że "ciemny lud wszystko kupi".
          Po wynikach głosowania widać, że głosowała na was wiocha i
          niedouki, czyli ciemny lud.
          Tyle jest ten cały PiS wart.

Mam wam jedno do POwiedzenia.
          POSZLI JUŻ WON !!!
    • Gość: ciekawy Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.10.07, 12:32
      A czy ściana wschodnia miała głosować na paniska ? A niby z jakiego
      tyutułu,wykształciuszki komputerowe- może powiecie, mieli obdarzyć
      zaufaniem "liberała ",z ostatnich 18 lat ,aktora z Nocnej Zmiany ?
      • Gość: oko Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:51
        Mądrość ,to kategoria moralna.
        Pamiętam takich kieleckich WYKSZTAŁCIUCHÓW,którzy głosowali na
        TYmińskiego ,na Partię Piwa...
        Widać komunistyczne i postkomunistyczne "kształcenie",o wymienioną
        kategorię nie zachacza .
        Pozostaję bez satysfakcji.
        • Gość: dds Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 81.219.56.* 22.10.07, 12:53
          to proste dlaczego tak jest, bo Gosiewski przynajmniej dziłał dla regionu przez
          te 2 lata, a miodowicz?? szkoda słów,
          • Gość: bziQ Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:09
            To teraz zastanów się nad ordynacją wyborczą, która niejako zapewnia "jedynkom"
            wejście do Sejmu, po prostu z automatu. Masz rację, szkoda słów.
          • Gość: politolog Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.kielce.net.pl 22.10.07, 13:11
            No działał , działał .... i co z działał?? Tylko Fakty proszę a nie obietnice
            luz uzurpacje co było jego główną specjalnością. I nie porównuj do PO jakie są
            możliwości wicepremiera a jakie partii opozycyjnej? Porównać możesz
            najwcześniej za dwa lata.
            • Gość: d. Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 13:27
              Działał, nie działał - ale to pokazuje Platformie i LiD-owi jak
              ważna jest lokomotywa wyborcza. Zwróćcie uwagę, że dzięki głosom
              oddanym na Gosiewskiego do Sejmu weszli ludzie PiS-u, którzy zdobyli
              ledwie nieco ponad 2 tys. głosów, kiedy PO i LiD-owi potrzeba było
              ponad 7 tys.
    • Gość: abi Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:12
      a na kogo miał glosować najbiedniejszy region UE. Dziady głosują na dziadów
      stara ludowa mądrość
      • marl57 Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 24.10.07, 21:33
        podałeś chyba idealną definicję dziadostwa. Nie pogratuluję.
        To jest właśnie tragiczne że dziadostwo polega na popieraniu własnej niestety dotychczasowości, zamiast cokolwiek dopuyścić jakikolwiek świeży ogląd z innej strony. Tak z ciekawości elementarnej.
        Głupota to nie obelga, to stan braku mądrości, również braku checi mądrości, również braku umiejątności rozpoznania mądrości jako mądrosci, anie odwrotnie. A to prawie jak stan posiadania.
        Również z podobnych obszarów jest,
        że sztuka cennniejsza niż złoto i kamienie... to nieliczni kumają.
        Reszta uważa , że: dobre, bo moje. PiS jest tu wzorcową postacią.
    • Gość: MiMi Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.chello.pl 22.10.07, 13:29
      Podobno jeździł limuzyną po powiatach i mieszał biednym w głowach. Zobaczymy co
      zrobi (?????) będąc w opozycji pod okiem CBA;-))
      I jeszcze jedna rzecz bardzo mnie "nakręca"....Co będzie teraz z ojcem
      dyrektorem?????:-D
      • Gość: metal kielce Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.chello.pl 22.10.07, 13:46
        to ten oligarcha, tak? pewnie pojdzie siedziec:P
    • Gość: jef Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:33
      Proszę proszę cóż za inteligencja! Ubliżać i obrażać potrafią
      doskonale, robili to przez dwa lata! Teraz zobaczymy jak będą dbać
      o swój region. O Gosiewskim mozna różne rzeczy mówić ale do tej
      pory nie mieliśmy takiego posła, który dla tego regionu zrobił tak
      dużo. ( i mam w d...e z jakich pobudek,kasę tu szarapał dla miasta
      i województwa, wystarczy popatrzeć co się dzieje na drogach-
      takiego placu budowy nie było chyba od wojny) Pan Miodowicz za to
      oprócz obrażania ludzi i uaktywnienia się podczas kamapnii nie robi
      nić od lat i teraz też zrobi g....! Wczoraj w TV Kielce
      powidział,że województwo świętokrzyskie jest upośledzone i tym mnie
      obraził. Bo w PO tak właśnie jest- mądrzy i inteligentni są ci co
      na nich głosują, cała reszta to mohery, biedni, upośledzeni, albo
      przygłupy. Wypraszam sobie, i żądam elementarnego szacunku dla
      innych niż peowskie poglądów. Zresztą teraz nam ci lepsi pokażą
      gdzie nasze miejsce, znowu wracamy w szereg - między Krakusów i
      warszawkę.
      • Gość: trick Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.10.07, 13:50
        Nie zdązą nam pokazać, bo wcześniej wpadną we własne sidła.Już
        pielęgiarki ze Skarżyska żądają podwyżki ...300% :-)
        • Gość: kielczanin Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:30
          A kto odpowiedzialny jest za dotychczasowy wyzysk pielęgniarek w
          Szpitalu w Skarżysku? Czyzby nie dyrektor szpitala, niejaki poseł
          Grzegorek z PO? Czyż podobnie będzie rządzila PO w Polsce jak rządzi
          w skarżyskim szpitalu? Życzę refleksji.
          • Gość: camel Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 212.160.172.* 22.10.07, 16:35
            Nie rozumiem dlaczego Grzegorek i Okła się pchają do parlamentu.
            Przecież w życiu w sejmie nie wyciągną tyle co ze skarżyskiego ZOZ-
            u. Chyba, że PO zwiększy diety i POseł będzie teraz wyciągał 30
            tysięcy. Proponuję opublikować listy płac dyrekcji ZOZ Skarzysko za
            ostanie 5 lat. Byłaby niezła konsternacja.
      • politologkielecki Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 22.10.07, 14:21
        Gość portalu: jef napisał(a):

> P O Gosiewskim mozna różne rzeczy mówić ale do tej
        > pory nie mieliśmy takiego posła, który dla tego regionu zrobił tak
        > dużo.

To może doprosze sie chociaż o jeden konkret? I nie rozśmieszaj mnie z
        drogami bo to jest UE i Gosiewski tu nic nie ma do rzeczy. Szczyci sie
        Uniwersytetetm - nie dał nawet złotówki na mieszkania dla profesrów , stypendia
        czy bazę. PET? - bynjmniej nie ma Kielcach!! Lotnisko? - no comments,
        Fizycznie istniej wyłacznie jego jedno wiekie osiągnięcie - peron we
        włoszczowej:))))))
        • Gość: Mir Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.chello.pl 22.10.07, 15:22
          Nie we Włoszczowej tylko w Gosiewie , bo teraz to juz napewno zmienią nazwę
          tego zadupia ( ale za to z peronem za 3 mln).
    • Gość: jef Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:33
      Politologu, te kase z UE tez trzeba kierowac w opdpowiednią
      stronę , bo UE ma gdzieś ten nasz region, musi byc ktoś kto walczy
      o to by tu spłynęła. więc jesli musisz kąsac to z sensem. a może
      tak dać spokój tym słownym przepychankom i tej syczącej złości i po
      prostu realnie spojrzeć na to wszystko.Mamy teraz nowych liderów -
      Miodowicza, Okłę, zobaczymy co oni tu będą robić. Jak przysłużą się
      świętokrzyskiemu, przewiduję 4 lata marazmu i nie dlatego
      politologu, że są z PO, ale dlatego, np. Miodowicz juz od ładnych
      paru lat podobno nas w sejmie reprezentuje, wiedziałeś o tym? No
      właśnie. Niby jest a jakby go nie było. Jak nie ma kogoś kto stale
      przypomina gdzie to nasze świętokrzyskie to nas nie ma politologu
      drogi, No więc ... nas nie ma
      • politologkielecki Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 22.10.07, 16:44
        Gość portalu: jef napisał(a):

> Politologu, te kase z UE tez trzeba kierowac w opdpowiednią
        > stronę , bo UE ma gdzieś ten nasz region, musi byc ktoś kto walczy
        > o to by tu spłynęła. więc jesli musisz kąsac to z sensem. a może
        > tak dać spokój tym słownym przepychankom i tej syczącej złości i po
        > prostu realnie spojrzeć na to wszystko.Mamy teraz nowych liderów -
        > Miodowicza, Okłę, zobaczymy co oni tu będą robić. Jak przysłużą się
        > świętokrzyskiemu, przewiduję 4 lata marazmu i nie dlatego
        > politologu, że są z PO, ale dlatego, np. Miodowicz juz od ładnych
        > paru lat podobno nas w sejmie reprezentuje, wiedziałeś o tym? No
        > właśnie. Niby jest a jakby go nie było. Jak nie ma kogoś kto stale
        > przypomina gdzie to nasze świętokrzyskie to nas nie ma politologu
        > drogi, No więc ... nas nie ma

Akurat pracuję też przy obsłudze jednego z Progarmów Operacyjnych w naszym
        regionie i wiesz mi że wykorzystanie funduszy z nich zależy od sparwności
        urzedników oraz inwencji instytucji które z tych środków mogą korzystać, decyzje
        polityczne tu nie występują, UE ma sztywne przeliczniki co do ilości kasy na
        kazdy region , czyste algorytmy matematyczne. Decyzje polityczne były dużo
        wczesniej i w Brukseli a nie biurze Gosiewskiego. To raz, a dwa, to to że
        Miodowicz to tylko jeden z 5 posłów PO, i jestem przekonany że w cigu tej
        kadencji ich wspólna praca daleko większe realne korzyści przyniesie dla naszego
        regionu. Ale to oenić bedzie można za minimum 2 lata a w pełni po całej
        kadencji. Zobaczymy co Gosiewski załatwi bedąc posłem opozycji skoro bedąc
        wicepremierem oprócz peronu nic realnie nie zrealizował? Zaprzeczysz? To
        przykłady prosze.
    • Gość: jacek Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:35
      Jak zwykle świetokrzysie musiało po raz kolejny udowodnić, ze jest
      zaściankiem Polski, ludzi bez wykształcenia iwszechpanującej
      ciemnoty!
      • Gość: Ktoś Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:47
        ALe to nic widzieliscie kto sie dostal Waldek Wrona nie no ja sie
        pakuje no chyba ze to jakas pomylka jest????
        • Gość: Pabloo Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.chello.pl 22.10.07, 15:59
          Do osoby która podpisała się: Ktoś!

No i co w tym dziwnego, że Waldemar Wrona się dostał? Możesz mi to wyjaśnić? Był na 28 pozycji ale jak widać miał ogromne poparcie, że udało mu się dostać do sejmu. Ja na niego głosowałem bo to uczciwy człowiek. A Ty człowieku nie zaśmiecaj forum bezsensownymi wypowiedziami! No chyba, że nic sensownego nie umiesz napisać!
    • Gość: jacek Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:46
      zaściankiem Polski, ludzi bez wykształcenia i wszechpanującej
      ciemnoty!
      • Gość: ciemny i ciekawy Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.10.07, 16:20
        A Ty to chyba Sorbonę zaliczyłeś i jeszcze kilka prywatnych ..po 500
        m-nie :-)
    • Gość: camel Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 212.160.172.* 22.10.07, 16:12
      A miałem cichą nadzieje, że panowie Okła i Grzegorek się nie dostaną
      do parlamentu?
      • Gość: kielczanin Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:32
        Głosowałem na Podeska, szkoda że się nie dostał. Zobaczymy co zrobi
        Banaś. Gosewski jest OK
        • Gość: iwa Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 193.59.255.* 22.10.07, 21:17
          Bardzo dobrze, że dr Podesek będzie mógł nadal robić to co robi
          dobrze. Przecież już nie ma kto leczyć.
      • Gość: ciemny moher Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:37
        W jaki sposób do niezwyklych fortun doszli oligarchowie z PO tacy
        jak Schetyna, Palikot czy Piskorski? Czy tylko dzięki walorom umysłu
        i pracowitości? A może w inny sposób?
    • Gość: leon Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.07, 16:50
      brawo panie przemyslawie edgarze gosiewski.niech pan nam metro w kielczch wybuduje.
    • Gość: j23 Były PISuary a teraz będą POsrańcy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.07, 17:37
      Jak dotąd tylko PISowi udało się odsunąć komunstów i aparatczyków od
      władzy w świętokrzyskim. Lewica drugi raz nie ma szans!
      Czekam tylko kiedy te krzykacze z PO zaczną robić czystki!!!
      Dwa lata temu psy wieszali na PIS że wymienia ludzi w urzędach teraz
      proponuje wszystkim popatrzeć co się będzie działo w urzędach.
      UWAGA chude, wybiedzone już szczerzą kły i wytną wszystko jak leci!!!
    • Gość: CK Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 17:37
      Głupi ten naród, co historii i ludzi nie szanuje.
      • Gość: dds Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 81.219.56.* 22.10.07, 18:05
        zaściankiem Polski, ludzi bez wykształcenia iwszechpanującej
        ciemnoty!

wykształciuchu ja mam wyzsze i glosowałem z pragmatycznego punktu widzenia na
        gosiewskiego wiec szanuj innych opinie
        • Gość: Sceptyk Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wysokich IP: *.netcity.pl 22.10.07, 18:20
          lotów skoro dałeś się urobić pozorowanym działaniom Gosiewskiego
          (pierwszy lepszy przykład - chwalił sie że załatwił pieniądze na
          teatr, który nic nie dostał !).
          • Gość: ania Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.chello.pl 22.10.07, 19:02
            Mam dwa fakultety (gdy studiowałam nie było szkół prywatnych, nie kończyłam też
            uczelni z nadania partyjnego)pewnie jeszcze wiele mogłabym się nauczyć (mam 48
            lat i staram się pogłebiać wiedzę) ale nie jestem głupia a głosowałam na PiS -
            PROSZĘ WIĘC MNIENIE OBRAŻAĆ.
            • Gość: machina1 Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:30
              Jak na dwa fakultety - slaby tekst. Jeden fakultet za kiełbasę, czy
              jajka?
              • Gość: ania Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.chello.pl 22.10.07, 20:15
                Widocznie wszystkich mierzysz swoją miarą a uliżanie innym dodaje Ci pewności
                siebie. Nie zamierzam się przed Tobą z niczego tłumaczyć - zaznaczę tylko, iż w
                LO nie nosiłam czerwonej krajki i aby coś osiągnąć musiałam się wykazać pewną
                wiedzą. W moim rodzinnym domu prawda, uczciwość, szacunek dla drugiego człowieka
                były WARTOŚCAMI. Nie ceniłam swojej nauczycielki od historri bo 30 lat temu na
                moje pytanie O Katyń odpowiedziła "to była prowokacja niemiecka" a ja czytałam
                listy dziadka z Kozielska. Teraz nie cenię Ciebie, gdyż nie możesz zrozumieć,
                że JA będąc obywatelem wolnego kraju mam prawo wyboru i własnie z niego
                skorzystalam głosując na PiS. Nie będę Ci udowadniać ile znaczy moje
                wykształcenie.
                • Gość: ceramica Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.153.udn.pl 22.10.07, 20:33
                  Aniu, chciałbym tylko zrozumieć powody, dla których głosowałaś na PIS.

A wiesz, dzisiaj rano sąsiad powiedział mi dzień dobry (nigdy tego nie robił),
                  pani ze sklepu wyjątkowo się uśmiechała, mój znajomy przyleciał do mnie
                  uradowany bo żona powiedziała mu dzisiaj, że go kocha. A dwie starsze panie na
                  przystanku opowiadały o słońcu i pięknej pogodzie (było deszczowo). Mnie samemu
                  było tak przyjemnie iść do pracy. Wszystko zepsuł ten pan z parasolką. Był
                  wściekły i do kogoś mówił: jeszcze ich... tych sk....nów roz.....limy
                  • Gość: ania Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.chello.pl 22.10.07, 21:55
                    Głosowałam na PiS bo przyglądając się zamówieniom publicznym widzę zmiany na
                    lepsze, co prawda idące małymi kroczkami ale dla mnie są dostrzegalne. Być może,
                    że to strach przed prowokacją powoduje, że głównym kryterium w wyborze oferenta
                    jest wreszcie coś innego niż "datek" i "rozmowy zakulisowe". Zawsze swoim
                    sąsiadom mówiłam dzień dobry, jestem pogodna i uśmiechnięta. Mimo, iż głosowałam
                    na PiS będę się cieszyła gdy PO doprowadzi Polskę do dobrobytu. Boję się jednak,
                    iż ta niewielka ilość majątku, która nam została będzie rozkradziona w
                    majestacie prawa (tzw "prywatyzacji"). Nie jestem przeciwnikiem prywatnych firm
                    (sama takową posiadam), ważne aby zdobyć majątek uczciwie, swoją pracą, pomysłem
                    i wiedzą - co prawda w ciągu 2-3 lat fortuny w ten sposób się nie zarobi, na to
                    potrzeba pracy pokoleń - można jednak godnie życ. Mam jeszcze wiele innych
                    powodów dla których głosowałam na PiS ale kampania się już zakończyła, wynik
                    wyborów przyjęłam, zwycięzcy życzę spełnienia obietnic. Czekam na powrót z
                    Londynu moich bratanków. Nie jestem ciemną kobietą z ciemnogrodu. Obrzucacie
                    Gosiewskiego niewybrednymi epitetami - uszanujcie wynik głosowania, popatrzcie
                    ile ludzi go poparło. Od tych co głosowali na PO i LiD chciałabym otrzymać
                    informację dotyczącą tego co zrobili dla regionu liderzy tych partii. Proszę
                    wymieńcie zasługi panów Miodowicza i Kopycińskiego.
                    • Gość: ceramica Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.153.udn.pl 22.10.07, 23:32
                      Szanuję i wynik głosowania i Ciebie.Chciałbym jedynie wymienić się argumentami.
                      Korupcja za czasów rządu PIu się nie zmniejszyła. Natomiast rozbudowa
                      administracji z jej uprawnieniami powiększyła potencjał zagrożeń
                      korupcjogennych. Już sam fakt obyczjowego i powszechnego uznania, że lekarzowi
                      trzeba "dać" nie zmieni żadna CBA. To były tylko tzw. pokazówki (w PRLu też tak
                      robiono). PIS nie zrobił nawet małego kroczku w kierunku wyeliminowania tego
                      zjawiska. Przyczynami się nie zajmował jedynie "leczył" skutki, ale i tak
                      fatalnie. Tam gdzie dużo "państwa w państwie" będzie zawsze problem z korupcją.
                      Działania PISu miały wymiar właściwie tylko propagandowy, a zmiana władzy i
                      układów spowodowała rzekome zjawisko zmiejszenia korupcji. Korupcja ma się
                      dobrze i przenika już w szeregi PIS i innych partii. W naszym regionie jest już
                      sporo dowodów na korupcję "wymianę stołków" za którymi idą duże pieniądze,
                      korupcję polityczną działaczy i zwolenników PISu. PO dostała kredyt zaufania i
                      to my będziemy najbardziej surowymi sędziami, a przy PISie stalibyśmy się
                      wkrótce tylko takimi sobie dziadami, którym można wszystko w mówić
                      • Gość: ceramica Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.153.udn.pl 22.10.07, 23:38
                        Acha. A polityków w Kielcach mamy wszystkich bardzo kiepskich bez względu na
                        partię. Nawet u Gosiwewskiego nie można się doszukać efektów jego własnej pracy.
                        Ale kto duża gada i łazi wygląda jakby dużo pracował.
              • Gość: studentka Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:41
                machina1,fakultety dostała za razy,dała 10 razy.i są fakultety.
            • Gość: fakultet Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:37
              ania,prosisz aby Ciebie obrażać,no to mówie,jesteś głupia jak
              kura.Na pis mądry człowiek napewno nie głosował
              • Gość: patri Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 16:00
                WEJDŻ na forum GW KRAKÓW ,wątek zwycięstwo Ziobry.Jeśli jesteś
                oczywiście Polakiem. Co za wspaniałe słowa, podziękowania i życzenia
                aby został Prezydentem !!!To co się czyta na kieleckim forum
                to ...szkoda słów.
              • Gość: ania Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.chello.pl 23.10.07, 17:44
                Studentko, fakultecie Wasze wypowiedzi pozostawiam bez komentarza. Wypowiedzi
                godne zwycięzców (świadczą o Waszej wyjątkowej mądrości) ale przykład idzie z
                góry Pułkownik Miodowicz, Poseł, Lider PO dziękując wyborcom obecnym i
                zabiegając o następnych powiedział " jesteście upośledzeni". Jest to
                ostatnia moja wypowiedź na tym forum, nie będę tracić czasu na dyskusję
                zawierającą tylko tyle "głosowałaś na PiS jesteś głupia" To może ty fakultecie
                jesteś głupi bo uwierzyłeś mediom, dla których PiS był niewygodny (nie
                podejrzewam aby było Cię stać na własne poglądy). Do nieusłyszenia, Twojej
                obelgi już nie przeczytam, emocji poszukam w dobrej lekturze.
                • Gość: patri Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 18:28
                  Nie warto się przejmować wypocinami elekryków przetransformowanych
                  na kształt noblisty ani programowymi pseudo- wykładami
                  i "ripostami " działaczy ,którzy piszą na koszt publicznyi i robia
                  wódę z mózgu ,często młodym ludziom.Kazdy moze wyrażać swoje poglądy
                  jak na klasycznym forum , a jesli ktoś nas obraża to ..tylko sobie
                  przykleja etykietkę.A kto jest mądry i wiarygodny to czas pokaże.
          • Gość: liczący Re: Widać twoje wyższe wykształcenie nie jest wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 08:06
            ty za to masz problemy z czytaniem i do tego matematyką.nikt tak dobrze
            dotychczas nie pracował w sejmie dla naszego regionu jak on.tak dużo środków z
            róznych programów zawdzięczamy właśnie jemu.można kogoś nie lubieć ale nie można
            kłamać.ty widocznie wierzysz w cuda,które teraz nastapią-zejdż na ziemię i podaj
            przykłady co dobrego dla miasta i regionu zrobili ludzie z po /z miodowiczem na
            czele/tylko przykłady!!!!
    • Gość: PolakKielczanin Rządy kozy i chu....!!!! IP: *.kolornet.pl 22.10.07, 20:00
      Witam ciepło mieszkańców Kielc i moich rodaków z najpiękniejszej krainy polskiej
      - świętokrzyskiego!!!!!

Dziękuję wszystkim obywatelom Polskim za głosowanie na Polskę (PiS).
      Przepraszamy ze nie daliśmy rady masonerii (Parchom Obrzezanym).

Ps.
      Teraz będziemy mieli rządy "kozy i chu...jozy"

• Gość: Kielczanin Re: Wynik wyborow-wstyd dla Swietokrzyskiego! IP: *.dyn.optonline.net 22.10.07, 20:11
        Gosiewski powinien poniesc koszty uzywania panstwowych srodkow
        do prowddzenia kampanii wyborczej,oraz zwrocic budynek Muzeum na
        Swietym Krzyzu!!!
        • Gość: również kielczanin Re: Wynik wyborow-wstyd dla Swietokrzyskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 08:09
          wstydż się za siebie a nie mów innym co mają robić!!!to jest demokracja i
          różnorodność zdań.ucz się człowieku bo jesteś albo młody albo głupi.
      • Gość: trick kup zdrapkę IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.10.07, 20:37
        Tak właśnie mamy wykształconą młodzież.Wystarczy,ze szaman rzuci
        porcję obietnic i wszystko kładą na szalę.To skutki polskich
        programów nauczania. Dużo wiedzy encyklopedycznej i zero myślenia
        analitycznego.Dla nich Polska to loteria;a moze się wygra i Wujek
        Tusk zapewni szybko dostatnie życie,na złosc moherom ?:)
      • Gość: ala do polaka-kielczanina IP: *.205.udn.pl 22.10.07, 21:33
        Niby polak-kielczanin a to jednak tylko zwykły cham. Demokracja
        polega na tym, że akceptuje się wybory większości (niestety), ale
        dopuszcza też odmienne poglądy. Twoja prostacka wypowiedź natomiast
        nie ma uzasadnienia, więc z łaski swojej nie podpisuj się
        polakkielczanin, bo obrażasz w ten sposób mnóstwo ludzi, którzy z
        kulturą nie są (jak ty) na bakier.
        • Gość: PolakKielczanin Re: do polaka-kielczanina IP: *.kolornet.pl 22.10.07, 22:01
          Szalom ala

?????

szalom
          • Gość: ala Czas do lekarza "kielcznianie" IP: *.205.udn.pl 22.10.07, 22:42
            paranoję można próbować leczyć - mam nadzieję, że terapia przyniesie
            jakieś pozytywne skutki, bo jak nie to chyba trzeba cię będzie dobić.

rozumiem, że dyskusja merytoryczna z tobą nie jest możliwa; na razie
            dam zatem szansę lekarzom - mam nadzieję, że twój przypadek nie
            okaże się zbyt dużym wyzwaniem dla psychiatrów.
            • Gość: metal kielce Re: Czas do lekarza "kielcznianie" IP: *.chello.pl 23.10.07, 00:13
              jemu juz nic nie pomoze, nawet lekarz:)
            • Gość: PolakKielczanin Tylko nie do pana Mirosława G. IP: *.kolornet.pl 23.10.07, 21:43
              Szalom ala

Chętnie pójdę do lekarza ,tylko nie do pana Mirosława G.

Ps.
              Jestem zdumiony bezczelnością pana Donalda Tuska, który namawia Polaków aby
              wracali do kraju.
              To ja się pytam pana, co pan zrobił dla ludzi z biednych regionów?, żeby nie
              wyjeżdżali z Kielc do Krakowa , Warszawy czy Wrocławia.
              Kpiny robicie sobie z nas a teraz chcecie żeby na was zagłosować.

szalom
    • Gość: esbe Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:26
      WOJ. ŚWIĘTOKRZYSKIE - UPOŚLEDZONE - tak dziękuje jeden z liderów
      pewnej partii.Pytam się otwarcie czy ktoś się tym zajmie, czy ktoś
      na to.... - szkoda pisać, szkoda mówic. Takie współczesne poselskie
      dziękuje dla wyborców.
      • Gość: jakielc Świętokrzyskie - Upośledzone......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 00:03
        ....dobrze wiedzieć kim jestem.
      • Gość: ala Dziękuję wam wyborcy IP: *.205.udn.pl 23.10.07, 08:49
        Fakt, żenada; ala czego się spodziewałeś, w kraju gdzie "spieprzaj
        dziadu" wyznacza kanon?
    • Gość: xakon Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.klc.vectranet.pl 22.10.07, 21:09
      A co z Panią Minister Olendzką? Czyżby się nie dostała do Sejmu?
      A może znowu znajdzie się dla niej jakaś posadka przy UM? Czym w
      ogóle ona się zasłużyła, by kiedykolwiek reprezentować wyborców w
      Sejmie. Ale to dobrze. Tej Pani już dziękujemy !
    • Gość: Kielczanin Jakby nie Napoleon, bylibyśmy w Galicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 21:22
      Czy to nasza wina, że Kielce przez prawie sto lat podlegały carowi?
      Nic więc dziwnego, że teraz głosują tutaj na partię, której wódz
      wzoruje się (pewnie nieświadomie) na samodzierżawcy?
      Rola podobna do roli cesarza Niemiec, o Austrii nie mówiąc, to
      byłoby za mało jak na ambicje Kaczyńskich. Król Prus przegrywał
      procesy sądowe i nie wypowiadał się o sądach z taką pogardą, jak
      Kaczyńscy, gdy oni przegrali, bo wiedział, że lepiej być królem
      państwa z dobrymi sądami niż królem, który zawsze wygrywa.
      • Gość: analityk Re: Jakby nie Napoleon, bylibyśmy w Galicji IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 22.10.07, 21:37
        A może w sądach pruskich sądzili sędziwi sędziowie,a król miał
        szacunek do osób starszych ,jako że był dobrze wychowany i wiedział
        co to jest doświadczenie życiowe.. :)
    • Gość: exscyzorzulBuczka Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 23.10.07, 06:25
      wstyd mi za Was oszolomki mocherowe, szkieletczyzna, gumowszczyzna,...piekna kraina z ktorej sie wywodze,...wstyd mi...
    • Gość: rea;ista Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 08:16
      tu żyja ludzie którzy nie wierza w cuda tuska.tu ludzie stapaja twardo po
      ziemi.dość obiecywaczy!!!!!!
      • Gość: zniesmaczony Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 08:26
        Jak mogą nas oceniać i zabierać głos w sprawach dot.naszej
        codzienności dolarowi dorobkiewicze? Co wiedzą o polskiej polityce
        wewnętrznej i zagranicznej i czy są w stanie ocenić działania rządu
        i opozycji? Przecież nawet w Polsce,ludzie obciązeni obowiązkami
        rodzinnymi i walką o byt niewiele wiedzą "w tym temacie ".Trzeba
        miec tylko tupet i wierzyć w obiecanki i... już można wypowiadać się
        na forum w tej kwestii.
      • Gość: ??? Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: 81.26.31.* 23.10.07, 08:30
        Jak się ma taką 1 na liście jak pułkownik Miodowicz to cud że jest
        cztery mandaty,i to tylko dzięki blokersom z Kielc .
        • Gość: zniesmaczon Re: Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 08:54
          Najlepiej niech się połaczą towarzysze i znów będziemy mieć III RP
          BIS.Im gorzej u nas, tym lepsze mamy notowania za granicą.Tylko kto
          tak naprawdę śledzi i w jakim celu to co u NAs się dzieje? Chyba nie
          po to, aby nam Tu NIEBA przychylić.Teraz znów będą się czuć jak u
          siebie w domu.Reszta na zmywak a tanią siłę roboczą sobie
          sprowadzą.Głupota młodych ludzi jest nie do ogarnięcia.
    • Gość: waldek Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.rollfix.pl 23.10.07, 10:02
      I ten Pajac Lipiec również będzie posłem !
      Ludzie szkoda gadać !
      Bieda wybiera dziadostwo !
      • Gość: gonzo Do Sejmu ze Świętokrzyskiego: PiS - PO 7:4 IP: *.dsl-static.scarlet.be 23.10.07, 10:26
        Gosiewski aniołem świętokrzyskiego. Żenada. Nie ma się czemu dziwić, że ludzie
        uciekają z tego miasta. Ciemnogród dookoła. Z drugiej strony z takimi nazwiskami
        na liście to Baba Jaga i Koziołek Matołek, weszliby bez problemu.
    • Gość: kryś Re: gosioluby, i kto wam teraz to lotnisko IP: *.eltronik.net.pl 23.10.07, 18:38
      zafunduje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka