Dodaj do ulubionych

Eseldowska gangrena

IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.07.03, 21:40
zabija to miast i region. Czy w Kielcach nie ma kilku sprawiedliwych, ktorzy
by te zdeprawowana holote przepedzili na cztery wiatry? Czy nie rodzi sie
zaden ruch obywatelski przeciwko znieslawianiu tego miasta i wojewodztwa
przez dzialaczy SLD? Czy wszysy sprawiedliwi wyjechali do Krakowa, warszawy
lub za granice?
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Eseldowska gangrena ! IP: *.look.ca 23.07.03, 23:26
      Czy wszysy sprawiedliwi wyjechali do Krakowa, warszawy
      lub za granice?

Czy chodzi o sprawiedliwych wsrod narodow swiata ?

Jesli tak to o ile mnie intuicia nie myli oni do sytuacji beznadziejnych sie
      nigdy wciagnac nie dadza.
      Znam jednego z Waszawy, ale po wojnie bylo ich tam wiecej. Wszyscy sie w
      sprawiedliwosci wyspecjalizowali i nawet im to dobrze szlo.

• Gość: pincz Re: Eseldowska gangrena ! IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.07.03, 23:42
        Nie. Chodzi o normalnych zwyczajnych ludzi, ktorzy nie moga zyc w rynsztoku,
        bo maja naturalne poczucie przyzwoitosci. Uzycie pojecia "sprawiedliwi"
        odsylalo jako tako wyksztalconych do przypowiesci o Sodomie...
        Bo Kielce czeka los Sodomy, w znaczeniu symbolicznym... Juz sa posmiewiskiem
        Polski. Takze w innych regionach rzadza eseldowcy, ale nie takie matolkowate,
        butne, niedoksztalcone i nie z takimi gebami, zdradzajacymi deprawacje... I za
        ten stan odpowiedzialni sa Kielczanie...
        Czy jedynym sprawiedliwym w tej Sodomie jest posel NOWAK? Ale przeciez on nie
        z Kielc, moze dlatego
        • Gość: poseł nowak Re: Eseldowska gangrena ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 00:18
          Gość portalu: pincz napisał(a):

> Nie. Chodzi o normalnych zwyczajnych ludzi, ktorzy nie moga zyc w rynsztoku,
          > bo maja naturalne poczucie przyzwoitosci. Uzycie pojecia "sprawiedliwi"
          > odsylalo jako tako wyksztalconych do przypowiesci o Sodomie...
          > Bo Kielce czeka los Sodomy, w znaczeniu symbolicznym... Juz sa posmiewiskiem
          > Polski. Takze w innych regionach rzadza eseldowcy, ale nie takie matolkowate,
          > butne, niedoksztalcone i nie z takimi gebami, zdradzajacymi deprawacje... I
          za
          > ten stan odpowiedzialni sa Kielczanie...
          > Czy jedynym sprawiedliwym w tej Sodomie jest posel NOWAK? Ale przeciez on nie
          > z Kielc, moze dlatego

ja urodziłem się wprawdzie w Miechowie, ale ten powiat przez prawie 15 lat był
          w kieleckiem
          Moja gmina - Racłwice, jak wiadomo sąsiaduje wprost z Skalbmierzem.

Tez mi lezy na sercu ten region.
          podzielam zdania, ze brak perspektyw w tym regionie odpowiedziali są lokalni
          notable, w szczególnosci ci herbu Długosz.

Przyznam, ze drugi raz nie podjąłbym decyzji inwestowania w ten region,
          wolałbym prawdziwe, duze, "anonimowe" miasto.

Nie uważam się za "sprawiedliwego", ale obiecałem sobie, ze zrobie z tymi
          typami porządek.

Grabek od momentu, kiedy się za "niego zabrałem" czekał
          na "ugotowanie" 5 lat. Udało się ! Tu też się uda!

W Kielcach nawazniejszym jest inny Andrzej Jagiełło! Kto wie, ktory?
          • Gość: BBB Re: Eseldowska gangrena ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 09:30
            Gość portalu: poseł nowak napisał(a):
            > Grabek od momentu, kiedy się za "niego zabrałem" czekał
            > na "ugotowanie" 5 lat. Udało się ! Tu też się uda!
            >
            > W Kielcach nawazniejszym jest inny Andrzej Jagiełło! Kto wie, ktory?

Wielce Szanowny Panie Pośle!
            W Kielcach jest "Jagiełłów" od ch...a :(
            Jeżeli na jednego potrzeba aż 5 lat, to życia nie starczy. Lepiej byłoby chyba
            naostrzyć dwa nagie miecze...
            Pozdrawiam
    • jaszau Re: Eseldowska gangrena 24.07.03, 09:19
      Jeśli już wdała się w tę lewą nogę gangrena to trza ją odciąć, bowiem
      zatruje cały organizm. Lewica jest potrzebna, ale nie w takiej postaci.
      To już jest naprawdę Sojusz Lewizny. Znam paru takich koleszków, którzy wstąpili
      do tej partii, nie z pobudek bezinteresownych dla dobra społecznego, lecz, jak
      się wyrażali, z powodu własnych interesów, bo zbitek liter "SLD" otwiera wiele
      drzwi. To typowi karierowicze, których zresztą jest bezliku w tejże hybrydzie
      interesów. Co gorsza coraz więcej młodzieży, widząc co czynią ci oni, też tak
      chciałaby postępować, bo tylko tak można osiągnąć jakiś sukces w Polsce.
      To nie wróży nic dobrego dla Kielc, dla Polski, to zjawisko jest niebezpieczne
      dla stabilności państwa. Znów odzywają się stare atawizmy narodowe, prywata,
      która już wielokrotnie doprowadziła nasz kraj do upadku. Niechaj szczezną ci,
      którzy tak postępują, niesprawidliwi, niewuczciwi. Oj, zawiśnie nad wami
      miecz sprawiedliwości i głowy wasze się posypią.
    • Gość: FG sprowadzic Pinocheta do Polski! IP: *.mancafe1.mancomplex.pl 24.07.03, 10:43
      uwazam że dobrym pomysłem byłoby sprowadzenia Pinocheta do Polski zeby troche
      wyprostował czerwonych.
      bez zadnej przesady mogę stwierdzić że jezeli zamknąłbym w wiezieniach
      wszystkich działaczy SLD to nie popełniłbym wielkiego błedu bo kazdy ktojest w
      SLD ma coś na sumieniu
      • Gość: Pincz Re: Przesada ze az Pinocheta trza - IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.07.03, 12:55
        - wystarczy kilku porzadnych obywateli, by oczyscic sytuacje. W powiesci dla
        mlodziezy "Krol Macius I" dzieci po prostu wytupaly i wydmuchaly zlego wladce.
        To samo mozna zrobic w Kielcach: wytupac, obsmiac, przepedzic. Albo wywiezc na
        furze z gnojem jak Jagne z "Chlopow" Reymonta.
        • jaszau Re: Przesada ze az Pinocheta trza - 24.07.03, 13:18
          I ta koncepcja mi się podoba. Choć można by też katapultować Stowarzyszenie
          Lewych Dyzmów za wschodnią granicę do Łukaszenki. On by ich albo wcielił do
          swej armii krętach lub też zamienił na nawóz.
      • Gość: Jakub Popełniłbyś wielki błąd IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 14:11
        "Popełniłbyś wielki błąd", bo osobnicy z SLD nie mają sumień.
    • Gość: lk Re: Eseldowska gangrena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 19:15
      Kielce od lat głosują na SLD ipso facto - jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz
    • Gość: P. Re: Eseldowska gangrena IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.07.03, 15:08
      Brawo kielecka prokuratura. Juz sam wnosek o odebranie immunitetu zasial w
      szeregach jaczejki niepokoj. Na pewno sporo z nich "peknie". Ale bedzie
      widowisko, i to bez udzialu Kielczan.... Hihi
      • Gość: P. Re: Eseldowska gangrena IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.07.03, 15:19
        Lada moment nastapia aresztowania! I ulubieniec Kielczanek i Kielczan -
        ukochany przywodca - takze trafi za kratki; Ale happening! Po co wam teatr i
        KCK - rzeczywistosc sama rezyseruje fascynujaca komediooperete. Szkoda, ze ze
        szkoda dla wizerunku Kielc i Kielczan, ktorzy znow wyjda na matalow...
      • Gość: poseł nowak Re: Eseldowska gangrena IP: *.pinczow.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 15:46
        Gość portalu: P. napisał(a):

> Brawo kielecka prokuratura. Juz sam wnosek o odebranie immunitetu zasial w
        > szeregach jaczejki niepokoj. Na pewno sporo z nich "peknie". Ale bedzie
        > widowisko, i to bez udzialu Kielczan.... Hihi

dlaczego brawo?

...a mieli inne wyjscie, kiedy Dlugosza ugotowal wojewoda Wójcik, potwierdzajac
        Suchanskiemu, że Długosz też go informował.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka