bienchen23 24.07.03, 10:56 Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe miasto na takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: yoga w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:02 bienchen23 napisała: > Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe > miasto na takie coś? Cze Kasiu, niestety nie wiem nic o yodze w naszym pieknym miescie. Czyzbys myslala o nowym hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bienchen23 Re: yoga w Kielcach IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 24.07.03, 22:37 Gość portalu: W napisał(a): > bienchen23 napisała: > > > Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe > > miasto na takie coś? > Cze Kasiu, niestety nie wiem nic o yodze w naszym pieknym miescie. Czyzbys mysl > ala o nowym hobby? Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :) Widzę, że nikt nic nie wie.. masssakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: yoga w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:11 Gość portalu: bienchen23 napisał(a): > Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :) Po prostu tego nicka uzywala znajoma, a stare hobby - j. niemiecki (jej). Odpowiedz Link Zgłoś
bienchen23 Re: yoga w Kielcach 25.07.03, 00:06 Gość portalu: W napisał(a): > Gość portalu: bienchen23 napisał(a): > > > Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :) > > Po prostu tego nicka uzywala znajoma, a stare hobby - j. niemiecki (jej). No i nadal nie wiem kto :/ a czy niemiecki to moje hobby?? hmm dobre pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip...... Re: Kaczusia ty brudny Hhihihihi.... IP: *.look.ca 25.07.03, 04:23 Czy chcialbys uczyc Kielczan jak pracowac lewa raczka sluzaca do rzeczy brudnych i prawa do rzeczy czystych. Po czym zakopac w piach to co sie narobilo. Pewnie mozna. Miasto moze zaoszczedzic na wodzie. Tylko jesli sie znajdzie wiecej zwolennikow takiego zalatwiania sie, to po pewnym czasie z miasta bedzie niusl sie niebywaly fetor. Wszak z pomoca moga przyjsc wam swiete krowy, ktore wszystko po wpieprza. Odpowiedz Link Zgłoś