Dodaj do ulubionych

yoga w Kielcach

24.07.03, 10:56
Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe
miasto na takie coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: W Re: yoga w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:02
      bienchen23 napisała:

> Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe
      > miasto na takie coś?
      Cze Kasiu, niestety nie wiem nic o yodze w naszym pieknym miescie. Czyzbys myslala o nowym hobby?
      • Gość: bienchen23 Re: yoga w Kielcach IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 24.07.03, 22:37
        Gość portalu: W napisał(a):

> bienchen23 napisała:
        >
        > > Czy ktoś wie coś na temat yogi w Kielcach?? Czy to jednak nadal za małe
        > > miasto na takie coś?
        > Cze Kasiu, niestety nie wiem nic o yodze w naszym pieknym miescie. Czyzbys
        mysl
        > ala o nowym hobby?

Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :) Widzę, że nikt nic nie
        wie.. masssakra
        • Gość: W Re: yoga w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:11
          Gość portalu: bienchen23 napisał(a):

> Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :)

Po prostu tego nicka uzywala znajoma, a stare hobby - j. niemiecki (jej).
          • bienchen23 Re: yoga w Kielcach 25.07.03, 00:06
            Gość portalu: W napisał(a):

> Gość portalu: bienchen23 napisał(a):
            >
            > > Cze.. Kto??? O nowym hobby?? A jakie jest stare?? :)
            >
            > Po prostu tego nicka uzywala znajoma, a stare hobby - j. niemiecki (jej).

No i nadal nie wiem kto :/ a czy niemiecki to moje hobby?? hmm dobre pytanie..
            • Gość: Filip...... Re: Kaczusia ty brudny Hhihihihi.... IP: *.look.ca 25.07.03, 04:23
              Czy chcialbys uczyc Kielczan jak pracowac lewa raczka sluzaca do rzeczy
              brudnych i prawa do rzeczy czystych. Po czym zakopac w piach to co sie narobilo.
              Pewnie mozna. Miasto moze zaoszczedzic na wodzie. Tylko jesli sie znajdzie
              wiecej zwolennikow takiego zalatwiania sie, to po pewnym czasie z miasta bedzie
              niusl sie niebywaly fetor. Wszak z pomoca moga przyjsc wam swiete krowy, ktore
              wszystko po wpieprza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka