Gość: kwinta5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:06 pilnie poszukuję dobrego i sprawdzonego dietetyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Armata Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 03:00 żona p. Bartosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 03:06 Przestań żreć jak świnia i puszczaj się wtedy żaden dietetyk nie będzie ci potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwinta5 Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:20 ot, specyficzna kultura osobista...nie wspominajac o ludzkiej życzliwości i niedouczeniu, dieta,to nie tylko sposob na zrzucenie wagi,ale wyeliminowanie pewnych chrób. szkoda,ze zadna dieta nie eliminuje chamstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:36 Rada pozostaje ta sama. Ogranicz żarcie i puszczaj się. Małe koryto i dużo seksu wyeliminują wszystkie choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwinta5 Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:41 ......................................................a poza tym czytanie ze zrozumieniem,to cenna umiejętnosć(nabywana w pierwszych klasach szkoły podstawowej) nie o rady tu szło,a adres dietetyka. nie mniej dziękuję,miło widziec,ze nikt nam tak nie pomoże jak rodacy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: dietetyk w kielcach?????? IP: 81.219.133.* 18.11.07, 20:44 Takie są uroki tego forum. Zadajesz pytanie i masz nadzieję, że uzyskasz odpowiedź. Odpowiedź owszem jest, ale "trochę" nie na temat, nie wspominając o kulturze osobistej piszących. Niestety nie znam żadnego dietetyka, więc nie mogę Ci pomóc, ale współczuję, że musisz czytać takie prostackie teksty w odpowiedzi na swój post. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwinta5 Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 07:28 Dziwny jest ten świat:),ale przyznasz,ze taka postawa forumowiczów ,to smutny przejaw samotnosci w sieci...jak nie mam nic do powiedzienia ,to milczę,a nie silę się na dziwny rodzaj poczucia humoru. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.kielce.net.pl 20.11.07, 10:35 Była świetna pani w Sanepidzie wojewódzkim przy Jagiellońskiej 68 w Kielcach w dziale żywności, zapytaj tam o radę, oni mają kontakt z dietetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwinta5 Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 07:28 Baardzo dziękuję!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaAA Argania - polecam tam do gabinetu w Kielcach IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.15, 06:58 Argania - jak w temacie :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.15, 14:19 Witam! Ja odchudzam się w Centrum Dietetycznym Naturhouse na NAłkowskiej .W ciągu 4 miesięcy schudłam 16 kg :) I jestem z siebie mega dumna:D Odpowiedz Link Zgłoś
annalata11 Re: dietetyk w kielcach?????? 27.07.17, 08:30 Polecam w 100% panią Monikę Witczak .Trochę własnych chęci w połączeniu z wiedzą i doradztwem tej pani daje efekty nie do osiągnięcia samemu Odpowiedz Link Zgłoś
aldona200 Re: dietetyk w kielcach?????? 28.08.17, 11:35 Ja chodze do dietetyk Moniki Witczak. Kilogramy leca w dół, mimo moich chorób. Zdiagnozowała mi nietolerancję na laktozę. Ułożyła odpowiedni plan i jak ręką odjął. Ból brzucha, migreny i nudności ustały, a przy tym chudnę. Polecam ją z czystym sumieniem i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anja0303 Re: dietetyk w kielcach?????? 20.10.17, 23:23 Polecam panią dietetyk w Kielcach na Paderewskiego 48 (centrum Rondo, na parterze obok apteki) Bardzo miła, kompetentna, zaangażowana, słuchająca, sympatyczna, z dystansem do samej siebie. Cieszę się że do niej trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaanulaa Re: dietetyk w kielcach?????? 26.11.17, 19:28 Ja tez u niej byłam z wysokim cholesterolem. Wizyta długa i bardzo owocna. Po tygodniu dostałam dietę bardzo smaczna i idealna dla mnie. Na razie czuje się świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.18, 04:09 Kinga Sięka najlepsza 733 732 831 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.18, 17:53 A kto ci tu da dobre referencje jak nie sam dietetyk. Pewnie jak i sam post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanga Re: dietetyk w kielcach?????? IP: *.play-internet.pl 04.03.22, 18:42 witam ja polecam Olgę Piwowar, zleca dokładne badanie a nie wypisuje diete w ciemno tutaj strona www.dietetykkielcepiwowar.pl Odpowiedz Link Zgłoś