Gość: nusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 18:08 szukam dobrego weta dla chomiczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: weterynarz dla chomika w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 13:24 jeszcze raz bardzo proszę. byłam u jednego to go nawet nie wziął do ręki , żeby obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: weterynarz dla chomika w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 13:37 www.pf.pl/serwis/weterynarz-kielce-V1_YP.html?client=campaign Kluczem do zdrówka zwierzaka jest zapobieganie chorobom. Czasem nawet najlepszy weterynarz nie jest w stanie postawić stworzonka na 4 łapy jeśli doprowadziłaś do dużych zaniedbań w jego kondycji. Ale próbować trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: weterynarz dla chomika w kielcach 24.12.07, 20:45 Spróbuj na ul Koziej 7. A co jest chomisiowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusia Re: weterynarz dla chomika w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:34 miał chore oczko, więc wet bez brania o do ręki przepisał anybiotyk do zakraplania. pomogło. teraz ma dziwną gulę pod skórą między przednimi łapkami i dlatego zależy mi na dobym wete. chomcio ma 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nusio młotem go! IP: *.icm.edu.pl 24.12.07, 20:54 i kup nowego za 7 zetów.Tylko kup młodego żeby pociupał ze dwa sezony.I znowu jak zaniemorze to młotem go! ale nie gwarantuje ze za dwa sezony bedom po 7 zetów bo wejdziemy w strefe ełuro a tam szczury w cenie.Albo jak masz szczykafke to wszczyknij mu w dupala octu! bedzie śmigał po klatce jak meserszmit talala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: młotem go! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 20:49 Tak sobie myślę, że każdy chomik przy tobie to prawdziwy mózg i wielki intelektualista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semi Re: młotem go! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 27.12.07, 15:42 na Barwinku w takim domku jednorodzinnym jest lecznica , zapisuja imiona zwierzakow w komputer, potem tak do nich mowia :)nie pamietam ulicy ale mojego zolwia potraktowali z szacunkiem.a twoj chomik jest juz nazwijmy w wieku emerytalnym i zmiany starcze to normalne one zyja okolo dwoch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka Re IP: *.chello.pl 27.12.07, 16:22 chyba chodzi o lecznicę dr Kwiecińskiego. Co prawda byłam tam z wiekszymi zwierzakami, ale polecam. Teraz tez mamy chomiczka :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś