Gość: MAZA IP: *.ne.client2.attbi.com 30.08.03, 05:31 Dziekuje za czesciowe wyjasnienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kr Re: Po artykule IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 08:29 dzięki Bogu, moze wreszcie coś się ruszy. Panowie i Panie Prokuratorzy zrozumcie ludzi którzy całe życie ciężko harują za marne grosze których i tak nie dostają.Zróbcie porzadek z tymi na których drogie i wystawne zycie pracują biedni ludzie. W Was jedyna nadzieja,wierzę w to głęboko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Po artykule IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:07 ja też wierze w Prokuratorów moze wreszcie zrobią coś z tym draniem co bogaci się na krzywdzie ludzkiej.ludzie chcą uczciwie pracować nawet za tak małe pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: Po artykule IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:12 a ja dziękuję dziennikarzom za podjęcie tak niewygodnego tematu, bo przecież Kielce sa małe i są rózne zalezności.czasami pluje się na Was ale to przeciez Wy wyciągacie brudy na światło dzienne.mam nadzieję,że ta sprawa zakończy sie szczesliwym rozwiązaniem dla tych okradzionych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po artykule IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 09:18 jak ci nie wstyd złodzieju okradać biednych ludzi?czy kupujac następny samochód,jadac na drogie wczasy, jedząc rarytasy, pakujac pieniadze w swoje dzieci myślisz o tych co nie mają na czynsz,na chleb,na ubrania, na bilet dziecku do szkoły.obyś ty i twoje dzieci nie zaznał nigdy spokoju,pamietaj Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś