deswider 04.09.03, 11:22 Jak w temacie + kurs dla dzieci w okolicy 10 lat. Gdzie najlepiej - jak sie ma stosunek cena / jakosc nauczania? Ktos wie? btw: czytalem watek w archiwum z roku 2002. Czy cos sie zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deswider Re: Jaka szkola jezykowa (ang) dla poczatkujacych 04.09.03, 16:02 Czy oprocz GV, emerson c., empiku, mozna jeszcze gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala NOVUM 04.09.03, 18:10 deswider napisał: > Czy oprocz GV, emerson c., empiku, mozna jeszcze gdzies? Mnie na poziomie 1 uczyła Małgorzata S. - doskonała lektorka. Uczy w szkole językowej NOVUM ul.Sienkiewicza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novayola Re: NOVUM 04.09.03, 19:58 Wojtku a czy nie wolisz bardziej TESCO ? no przeciez twoim zdaniem twoj kochany hipermarket jest lepszy we wszystkim od wszystkiego. PZDR ciebie goraco Yola Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala wszyscy się cieszyli na otwarciu TESCO/ECHO 04.09.03, 20:21 novayola napisała: > Wojtku a czy nie wolisz bardziej TESCO ? no przeciez twoim zdaniem twoj kochany > PZDR ciebie goraco Yola Do TESCO chodzę tylko na zakupy..... kupiłem dzisiaj pyszne lody ;-) i FLIPSY za 0.79 czekoladowe ;-) Nie pamiętacie ? jak otwierali TESCO/ECHO Pan Prezydent Lubawski uczestniczył ! a ludzi było tyle, że na parkingach ZABRAKŁO MIEJSC :-))) Wszystkie gazety z Wyborczą ! również rozpisywały się, że jest to wspaniała ! inwestycja gdzie pracę znajdzie aż ! 400 osób. Super ! Porobiono od razu przejścia dla pieszych.... przystanki..... specjalne linie autobusowe.... cało miasto się cieszyło ! Więc skoro wszyscy się cieszyli niech nie zmieniają tak szybko zdania bo pomyślę, że żyję w kraju schizofreników i "wariatów"..... i wołajmy chórem.: *** DUŻO - TANIO - TESCO *** Pozdrawiam Cię Gorąco Yolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AruAru Re: Jaka szkola jezykowa (ang) dla poczatkujacych IP: *.kolporter.com.pl 05.09.03, 07:57 deswider napisał: > Czy oprocz GV, emerson c., empiku, mozna jeszcze gdzies? Daruj sobie empik, to na starcie. O innych szkolach nic nie wiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Jaka szkola jezykowa (ang) dla poczatkujacych IP: *.infomax.com.pl / 192.168.1.* 05.09.03, 10:34 czemu empik nie? opinie z zeszlego roq byly dosc pozytywne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AruAru Re: Jaka szkola jezykowa (ang) dla poczatkujacych IP: *.kolporter.com.pl 10.09.03, 16:12 > czemu empik nie? opinie z zeszlego roq byly dosc pozytywne ... z założenia;-) Mam kiepskie doświadczenia, jeżeli o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś