Gość: marek IP: *.pke.pl 13.09.03, 12:47 Co za cymbał wycina w Pińczowie drzewa. Za wycięcie drzew na górze św Anna powinien siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajk Re: Św Anna jest goła 18.09.03, 15:27 Góra Św. Anna to ta z kaplicą na szczycie? Nie wiem, bo byłem w Pińczowie dwa razy w życiu. Cholernie mi się to miejsce podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Św Anna jest goła IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 10:41 Tak, to ta góra z kaplicą. Kiedyś można było wyjsć na górę nawet w największy upał i popatrzeć, będąc w cieniu na dół na panorame miasta. Obecnie nie ma po co tam wychodzić tak słońce piecze, że nie da sie długo wytrzymać. Domyślam się, że dupek, który nakazał wycinkę tam po prostu nie wychodzi. On patrzy tylko z dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
hagos Re: Św Anna jest goła 05.02.04, 19:53 Ten, kto kazał wyciąć drzewa ma kompleks niższości- żeby roślina była większa od władzy?Zabronione!!!W parku też nie ma za dużo cienia. Odpowiedz Link Zgłoś