doomson
12.07.08, 16:01
witam ... jestem w sumie od niedawna znowu w kielcach, bo wczesniej to byłem jakis czas za granicą i nie ... to tu to tam ... i pracowałem, a teraz jakos tak powróciłem na wakacje bo dawno prawdziwych wakacji znaczy lata nie przeżyłem bo ciagle praca i praca i praca ... no wiec teraz przyszedl czas zeby chwile od tej pracy odpoczac i zajac sie swoimi sprawami i nacieszyc latem ... i tak sobie kombinuje zeby wlasnie na lato i na potem zebrac jakas ekipe ludzi ktorzy by chcieli spedzac wspolnie czas, wyjsc na piwko, pojedzic na rowerach, posmiac sie i porozmawiac lub popstrykać fotki lub cokolwiek ... isc np. tak jak dzisiaj na pokaz instalacji video na placu artystow ... itp ... ja zajmuje sie zawodowo projektowaniem i grafika, a prywatnie tez ale bardziej artystycznie, a poniewaz odpoczywam delikatnie od zawodu glownie skupiam sie teraz na pasjach zwiazanych ze sztuka w tym małym miasteczku zwanym Kielcami ... no to tyle .. jesli ktos reflektuje dołaczyć do kolektywu bo niema za bardzo zgrai znajomych z którymi mógłby spedzać czas a ma go ostatnio pod dostatkiem to zapraszam do mnie na skrzynie: doomson@live.com ... moze cos wspolnie wykombinujemy na to lato w mieście ... pozdrawiam Matthew