Dodaj do ulubionych

Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę

19.08.08, 15:24
Kiedy są najbliższe wybory samorządowe ?????
Zamiast marnować miliony na stadionik i drużynkę może by tak
pomyśleć o rozwoju miasta? Uwolnieniu terenów pod budownictwo????????
Obserwuj wątek
    • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 19.08.08, 15:48
      wreszcie Klicki dotrzymał słowa!!! od dzisiaj jak za dawnych lat Miejski Klub
      Sportowy KORONA KIELCE

ps. ostatnio moja dziewczyna (pochodzi ze Skarżyska) którą zabrałem na mecz
      zapytała mi się dlaczego w Kielcach ludzie krytykują przejęcie klubu przez
      miasto, przecież to jest kielecki klub a nie jakiś radomski czy ostrowiecki,
      odpowiedziałem jej że niestety w CK mieszkają sfrustrowani ludzie którzy
      wszystko krytykują co robią władze Kielc, no ale jest ich garstka ujadaczy
      którzy aktywują się na forum gazety.pl :-)

• Gość: nanu Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 193.41.113.* 20.08.08, 09:40
        ..ty weź chłopie nad składnią popracuj cuś:)
        • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 20.08.08, 16:30
          jaki obszerny komentarz, tylko tyle masz do powiedzenia lingwisto???
          • Gość: mel pz fantasta IP: 82.139.30.* 21.08.08, 22:51
            Fajnie, że masz dziewczynę (przynajmniej w opowieściach). A masz coś
            do powiedzenia?
            • Gość: pz mel singiel z wyboru IP: 81.219.133.* 23.08.08, 08:49
              zazdrościsz że mam dziewczynę??? hehe za to nie dziwie się że ty nie masz skoro
              posługujesz się takim nickiem, to może poszukaj wśród chłopaków podobnych do
              amerykańskiego aktora mającego tak na imie:-)
              • Gość: mel Re: mel singiel z wyboru IP: 82.139.30.* 23.08.08, 14:41
                mel=melania ciole.
                • Gość: pz Re: mel singiel z wyboru IP: 81.219.133.* 24.08.08, 01:54
                  no to dużo się nie pomyliłem, singiel = stara panna, jak zwał tak zwał na jedno
                  wychodzi:-)
                  • Gość: mel Re: mel singiel z wyboru IP: 82.139.30.* 24.08.08, 09:31
                    a tam na dole jeszcze monż melanii cosik powiedził. on tyż mel pajacu.
                    • Gość: pz Re: mel singiel z wyboru IP: 81.219.133.* 24.08.08, 11:12
                      nie dla psa kiełbasa...
                      • Gość: mel pz nigdy nie kończy - a rence ci nie odpadajom? IP: 82.139.30.* 24.08.08, 18:24
                        łoj bidoku, niby miastowy mondrala a z myśleniem słabiutko
                        • Gość: pz eot IP: 81.219.133.* 24.08.08, 19:42
                          zobaczymy czy wiejski mel będzie wiedział o co chodzi???
                          • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 25.08.08, 08:24
                            pz co nie łumie łemotikonów dobrze łużyć próbuje łakronimami się
                            lansować. ROTFL & EOT łof korrrs.
                            • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 25.08.08, 20:12
                              error... you failed the test moron... the end...
                              • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 25.08.08, 21:52
                                pewnikiem czensto ci się cosik takiego na ekranie pojowia - to
                                normalne u niemyśloncych kiboli koruptera.
                                • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 26.08.08, 09:20
                                  hmmm z kim my tu mamy do czynienia, z osobą mieszkającą w Kielcach??? nieeeee bo
                                  żadne normalny kielczanin nawet krytykujący postawe Lubawskiego i zespół Korony
                                  nie napisze słowa "korupter"!!! a więc gdzie mieszka ten wiejski przygłup -
                                  kilka propozycji - łooostrowiec możliwe, pławno - raczej nie wypowiadają sie na
                                  tym forum, już wiem - jakaś zabita dechami, bliżej nie określona dziura w której
                                  na świat przychodzą takie oto BARANY jak mel beeee:-))) i przyjeżdżają potem do
                                  CK krytykując jak to jest źle!!!

bądź odważny, weź dowód osobisty i napisz miejsce urodzenia!!!

ps. ojjjj dziecko naoglądało się za dużo programów Uwaga na tvn i czytało bzdur
                                  na onecie o kibicach, o sorry kibolach hahaha
                                  jak nie byłeś na meczu piłkarskim to zabieraj głosu MATOLE bo masz tyle do
                                  powiedzenia o tematyce sportowej co kot napłakał...
                                  • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 26.08.08, 12:25
                                    nie drzyj się tak łobrońco koruptera bo ci szmat nie starczy coby
                                    zaśliniony łekran wycierać
                                    • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 26.08.08, 16:44
                                      uuuuu widze że skopiowałeś moją odpowiedź do niejakiego "dwatatary" :-))) ojjjj
                                      bidulko nie napisałeś miejsca urodzenia, nie musisz, domyślam sie że to jakaś
                                      wichura zabita dechami...
                                      szkoda że twój ojciec nie zainwestował w prezerwatywę, jednego kretyn byłoby
                                      mniej:-))
                                      • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 26.08.08, 17:26
                                        Łoj bidoku, to ty tak se z każdym godosz? I od każdego bencki zbirosz?
                                        Toż to zupełnie jak opłocony przez nos wszystkich korupter.
                                        • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 27.08.08, 08:26
                                          rusz swoją pustą pałą i uważaj

KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ, KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ...
                                          • Gość: burak Re: eot IP: 82.139.30.* 27.08.08, 08:48
                                            to pewnie przyśpiewka typowego kibola koruptera; łoj, jaka kulturwa,
                                            ażeż mnie zadychło.
                                            • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 27.08.08, 09:07
                                              dziękuje za utwierdzenie mnie w tym że jesteś burakome(ne)lem hehe:-) no comment...
                                              • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 27.08.08, 14:20
                                                not to żeś tera pokozoł; jeszcze mniej niż sponsorowany przez nas
                                                korupter w łostatnim meczu.
                                                • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 28.08.08, 10:15
                                                  no pokazała wczoraj Korona jak się wygrywa i na pewno nie z twoich pieniędzy
                                                  ośle bo nie mieszkasz tu wiejski antykielczaninie...
                                                  • Gość: rozumpodpowiada Re: eot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:38
                                                    "pz" - ty jesteś kadrowym pracownikiem "kłorony" odpowiedzialnym za
                                                    PR w klubie? - czy też płatnym pachołkiem tego prezia Lubawskiego ?
                                                    Korupter pozbył się "garbia" ze smrodem łącznie a ta "bez jajeczna
                                                    panienka" która wykończyła CHEMADIN sama będzie musiała "pieścić"
                                                    swoich wyborców(znaczy się stado kiboli) - tylko dlaczego za nasze
                                                    Kielczan pieniądze ?
                                                    Tak czy inaczej Korona bez lewych interesów pod szatnią będzie grała
                                                    w III - no może w II lidze (trampkarzy).
                                                    Cosik mi się wydaje że to ostatnia kadencja "Pana Prezydenta".
                                                  • Gość: pz Re: eot IP: 81.219.133.* 29.08.08, 11:03
                                                    Jestem kibicem Korony i zależy mi na tym klubie, na Lubawskiego nawet nie
                                                    głosowałem ale jestem mu wdzięczny że chce wyprowadzić klub na prostą. Kolporter
                                                    i Klicki olali Koronę w najtrudniejszym momencie, przez 5 lat wypromowali firme
                                                    udając że nic nie wiedzieli o działaniach tej mendy z warszawy wdowczyka!!!

"stado kiboli"??? hmmm stań na 10 minut przed bramkami stadionu i zobacz kto
                                                    wchodzi na mecz a nie uogólniaj wszystkich kibiców

"nasze Kielczan pieniądze"??? było posiedzenie rady miejskiej i debata nad
                                                    przejęciem Korony, gdzie wtedy byłeś??? gdzie byli netowi napinacze??? trzeba
                                                    było ruszyć swoje "cztery litery" , pójść i zaprotestować!!!
                                                  • Gość: mel Re: eot IP: 82.139.30.* 28.08.08, 22:23
                                                    łoj co to był za mecz!!! korupter wloz chyba na sam szczyt tabeli. to
                                                    który jest teroz? pierszy? drugi? łod końca?

a poziom meczu - łoj cudowny! prawie jak gród wiślica kontra chłopaki
                                                    z podwórka.
    • Gość: Adorn Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:50
      Pol3di masz działkę rolną i szukasz sponsora ?
      • Gość: kibic Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 16:41
        Wreszcie. Mam nadzieję, że coś w dobrym kierunku zacznie się dziać.
        Najwyższa pora w tej tragicznej dla kibiców i klubu sytuacji
        poszukać na rynku wartościowych piłkarzy, solidnych, wiernych
        sponsorów, a Korona ma szansę wrócić do Ekstraklasy. Niezłomnie w to
        wierzę i życzę tego piłkarzom z całego serca. Pochylam czoło z
        wielkim szacunkiem nad tymi piłkarzami, którzy mimo "zawirowań"
        okazali się prawdziwymi piłkarzami, wiernymi klubowi i kibicom.
        Wierzę, że to oni wywalczą awans do Ekstraklasy. Powodzenia.
    • Gość: Gość Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.itfutura.com 19.08.08, 16:00
      No tak... 4 mln zł rocznie na klub się zawsze znajdzie, szkoda że na inne równie
      ważne (a może nawet ważniejsze) sprawy jakoś ciężko wyłożyć :(
      • Gość: kibic Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 212.160.196.* 19.08.08, 20:10
        dziękujemy Panie Klicki Pana praca nie pójdzie na marne Pan już
        zaraził tych młodych chłopców futbolem oni Panu i miastu tego nie
        zapomną jeszce o nich usłyszymy ,dajmy im szanse zobaczycie będą
        trawe gryzili i doprowadzą klub do ekstraklasy tego sobie i patriotą
        kieleckim życzę ,a na czereśniaków nie zwracajmy uwagi
        • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 21.08.08, 12:11
          Śmiechu warte , ciekawe ile miesięcznie płaci ci ten co zrejterował jak tylko
          wokół zaczął robić się mały smrodek , za ten pean pochwalny.
          Zdaje się ,że o patriotyzmie niewiele wiesz tak jak i o gryzieniu trawy.
          A jeśli mowa o zarażaniu kogoś -czymś , to uważaj żeby ci młodzi , jak to o nich
          piszesz nie zarazili się metodami oraz sposobami zarabiania grubych pieniędzy na
          frajerach ,którzy dopingują gorąco swoją drużynę nawet nie podejrzewając , że
          wynik ustalili już w szatni przed meczem i tych co wymachują szalikami na
          trybunach mają głęboko w d.... .
          Liczy się dla niektórych tylko kasa i jeszcze raz kasa - myślę ,że palcami nie
          trzeba ich wskazywać , a wszelkie sentymenty , o patriotyzmie nie wspomnę ,
          (który tu przywołany w tak marnej sprawie jest po prostu znieważany), możesz
          sobie między bajki włożyć.
          Co do "czereśniaków" , to pamiętaj jedną regułę ,że takich zwrotów używają
          ludzie pochodzący z tych właśnie środowisk , którym udało się z nich wyrwać ,
          ale nadal się wstydzą do tego przyznać.
          • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 23.08.08, 08:51
            a teraz wytrzyj ekran bo go strasznie zaplułeś ujadaczu
            • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 24.08.08, 18:10
              Gość portalu: pz napisał(a):

> a teraz wytrzyj ekran bo go strasznie zaplułeś ujadaczu

Chętnie bym to zrobił Tobą , gdybym miał Cię tylko pod ręką jełopie.
              • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 24.08.08, 19:33
                zaproponuj miejsce i godzine a możemy się spotkać netowy napinaczu!!! czekam na
                propozycje chicken boyu:-)
                • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 24.08.08, 20:34

> zaproponuj miejsce i godzine a możemy się spotkać netowy napinaczu!!! czekam na
                  > propozycje chicken boyu:-)

Myślę ,że tak naprawdę chyba tego nie chcesz , bo tylko frajer lub kompletny
                  kretyn może chcieć iść na osobistą
                  ustawkę nie wiedząc wcześniej z kim może mieć do czynienia.
                  Żeby złożyć mi taką propozycję musiałbyś najpierw wytrzeć sobie resztki mleka
                  matki spod nosa siusimajtku , chyba ,że proponujesz mi spotkanie w przedszkolu.
                  Poza tym nie wyskakuj ze słówkami w tekście , wyjętymi z języka angielskiego w
                  połączeniu z elementami j. polskiego , bo nie świadczy to tym ,że znasz taki
                  język , a jedynie o tym ,że słyszałeś gdzieś takie słówka , być może na zmywaku
                  w kraju gdzie takiego języka używają poprawnie , ale za głupi jesteś żeby
                  przyswoić sobie je w poprawnej formie.
                  • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 24.08.08, 23:50
                    wymiękasz parówo, szkoda wchodzić w dyskusje z taką pizdą ja ty! piszesz o
                    ustawce, śmiech na sali, na samą myśl o takim spotkaniu narobił być w gacie więc
                    nie wyskakuj z takimi tekstami tylko schowaj się do swojej nory i siedź tam pajacu!
                    • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 25.08.08, 12:17

> wymiękasz parówo, szkoda wchodzić w dyskusje z taką pizdą ja ty! piszesz o
                      > ustawce, śmiech na sali, na samą myśl o takim spotkaniu narobił być w gacie wię
                      > c
                      > nie wyskakuj z takimi tekstami tylko schowaj się do swojej nory i siedź tam paj
                      > acu!

Kiedy twoje geny zejdą z drzewa ewolucji i przybiorą formę homo sapiens , to
                      wtedy przedstawicielu pierwotnych form życia na ziemi,zacznij formułować swoje
                      prymitywne impulsy mózgowe (jeśli oczywiście takowy mózg posiadasz) w coś , co
                      nazywa się mową zrozumiałą dla gatunku ludzkiego , jak na razie cały czas mam
                      przeczucie ,że Twoja ewolucja zatrzymała się na poziomie tworów
                      człekokształtnych , nie obrażając małp oczywiście , które w stosunku do Ciebie
                      charakteryzują się mniejszą lub większą inteligencją wrodzoną , o Tobie marna
                      kreaturo powiedzieć tego nie mogę , bo czytając tą tandetną mieszaninę bełkotu i
                      szmatławo - plugawego języka jakim się posługujesz , to trzeba bardzo uważać na
                      wszystkie swoje zwieracze aby nie popuściły w wyniku spazmatycznego śmiechu ,
                      który następuje po takiej rynsztokowej lekturze.
                      • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 25.08.08, 20:18
                        powtarzam po raz kolejny, wytrzyj ekran bo dostałeś ślinotoku...
                        "plugawy język", "rynsztok" hahaha tylko takie cioty jak ty posługują się takim
                        stwierdzeniami... i ten kretyn pisał coś o ustawce, śmiechu warte:-))))))))))))))
                        • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 25.08.08, 20:53

> powtarzam po raz kolejny, wytrzyj ekran bo dostałeś ślinotoku...
                          > "plugawy język", "rynsztok" hahaha tylko takie cioty jak ty posługują się takim
                          > stwierdzeniami... i ten kretyn pisał coś o ustawce, śmiechu warte:-))))))))))))
                          > ))

Jak widać prymitywny specjalisto od ekranów ,zaczynasz się powtarzać , to
                          niezbyt dobre oznaki posiadania jakichkolwiek argumentów .
                          Nie wiem tylko jak dowiedziałeś się o istnieniu ekranów siedząc na drzewie.
                          Język którym ja piszę , nie jest Twoim językiem , bo Ty pierwotniaku o umyśle
                          ameby nie znasz żadnego języka zrozumiałego dla normalnych ludzi.
                          Jak dobitnie widać przeglądając to forum , nikt z osób wypowiadających się nie
                          ma dobrego zdania na Twój temat mimo ,że próbowałeś się "udzielać" w kilku
                          wątkach tego forum.
                          Powiem więcej nieźle Ci dają niektórzy popalić , bo i jak mogłoby być inaczej
                          gdy ktoś czyta brednie takiej niedojdy.
                          Na ustawki możesz chodzić ze swoimi kolegami kibolami , o ile oczywiście masz
                          kolegów (osobiście wątpię). Zastanawia tylko mnie jedno , czy takie
                          niedorozwinięte indywiduum , ktoś chciałby bić , nawet jeśli jest kibolem
                          przeciwnej drużyny kopaczy , to inwalidów w szczególności umysłowych nawet oni
                          chyba nie biją.

• Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 26.08.08, 09:09
                            ojjjj a myślałem że mam do czynienia z kimś kto ma jaja, rozczarowałem się,
                            pussy pussy tak na ciebie wołają hahaha
                            tak nie obracam się w takich kręgach jak ty bo nie jestem lalusiem o wyglądzie
                            piździaka
                            idź pobaw się ze swoją rączką bo o prawdziwej kobiecie możesz pomarzyć ze swoją
                            gadką i wyglądem:-))))))))
                            kolejny singiel z wyboru...
                            • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 26.08.08, 10:48

> ojjjj a myślałem że mam do czynienia z kimś kto ma jaja, rozczarowałem się,
                              > pussy pussy tak na ciebie wołają hahaha
                              > tak nie obracam się w takich kręgach jak ty bo nie jestem lalusiem o wyglądzie
                              > piździaka
                              > idź pobaw się ze swoją rączką bo o prawdziwej kobiecie możesz pomarzyć ze swoją
                              > gadką i wyglądem:-))))))))
                              > kolejny singiel z wyboru...

Następne jasnowidzące zero ,któremu wydaje się ,że używając słów z poziomu
                              chodnika , na kimś realnie myślącym zrobi wrażenie.
                              Być może tak , na bęcwałach którzy na ślepo zagrzewają do gry kopaczy , którzy
                              przed meczem wiedzieli już kto wygra , a tych co się nazywają mianem kibiców
                              olewają cieniutką strużką ciepłego moczu.
                              Mam nadzieję ,że przyjemnie Ci po meczu , gdy czujesz jeszcze ciepło i zapach
                              uryny spływającej do Twojego otworu gębowego , ale może to i dobrze , bo
                              przynajmniej trochę odkazi Ci ten wychodek z którego potokiem cieknie na to
                              forum samo g....o
                              Oprócz tego o czym już pisałem , z Twoich każdych wypocin można wyczytać tylko
                              jeszcze jedno wyrażenie , choć nie, wyrażenie to za dużo powiedziane , ciąg
                              sylab o brzmieniu "hahaha" - niemal w kazdym wątku , no cóż brawo , nie sądziłem
                              ,że aż na taki wysiłek stać Twój móżdżek , pewnie przegrzały ci się te dwie
                              ostatnie szare komórki , które cudem ocalały.
                              Jestem niemniej jednak rozczarowany ,że nie pojawił się znów motyw ekranu , a
                              szkoda bo powoli zacząłem się do niego przyzwyczajać.
                              Jak widać z tego co do tej pory nabazgrałeś na tym forum , to wynika z tego
                              jasno ,że posiadasz jakiś głęboki uraz psychiczny dotyczący kobiet , co ja piszę
                              , prawdziwych kobiet , widocznie jak do tej pory stać Cię tylko na te które
                              robią to za pieniądze i nie patrzą na to czy ktoś oprócz pieniędzy ma jaja ,
                              wystarczy ,że zapłaci.
                              Wniosek nasuwa się jeden , prawdopodobnie boisz się zbliżyć do normalnej kobiety
                              ,żeby nie zostać wyśmianym ,pewnie z powodu braku prawdziwych jaj.
                              Nie wiem tylko czy ta Twoja dziewczyna z prowincji , miała okazję już to
                              sprawdzić, a jeżeli tak , to obawiam się czy jest prawdziwą kobietą jeśli taki
                              eunuch jej odpowiada.
                              Być może zmieni zdanie gdy to przeczyta.
                              I jeszcze jedno , ciekawe skąd wiesz ,że można bawić się swoją rączką , czyżbyś
                              używał jej jako substytutu prawdziwego seksu???? , ciekawe , bardzo ciekawe ,
                              bo słyszałem ,że ci co nie mają jaj (czyli takie eunuchy jak Ty), to ponoć nie
                              mają wzwodu.
                              Miłej zabawy , życzę Tobie i Twojej "kobiecie" -cokolwiek by to nie znaczyło.
                              Acha i samych pozytywnych wrażeń na meczach , niedługo , dawnej III ligi , być
                              może teraz nie uda im się już nikomu sprzedać meczu , może to nauczy Cię pokory
                              do faktów i rzeczywistości miłośniku "prac ręcznych".
                              • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 26.08.08, 16:57
                                hahaha tak tak jeszcze raz hahaha nawet nie czytam takiego bełkotu
                                powiem ci dobitnie - JESTEŚ FRAJEREM KTÓRY TRZEPIE KAPUCYNA BO ŻADNA KOBIETA CI
                                NIE DA!!! jeżeli taki przygłup siedzi na forum całymi dniami, pisze takie
                                wypociny i przegląda co inni piszą to znaczy że nie ma swojego życia!!! tak tu
                                jesteś kimś:-)))) znanym jako "dwatatary" - co za kretyński nick!!! (boisz się
                                swojego IP że cie ktoś namierzy???)
                                w świecie realnym jesteś zerem, siedzisz za biurkiem i potulnie wykonujesz
                                polecenia przełożonego, jakby kazał ci zrobić laske to bez gadania byś to
                                zrobił:-)))
                                przez takich UJADACZY jak ty, w Kielcach nic nie można zrobić bo zawsze jakieś
                                ale...
                                forum gazety.pl jest dla ciebie odskocznią żeby pokazać kim jestem, otóż jesteś
                                NIKIM hahaha
                                chętnie zaśmiałbym się w twoją kretyńską twarz ale nie masz na tyle odwagi żeby
                                spotkać się CYYYYKORZE!!!

CH.C.W.D. ojjjj chciałbyś:-))))
                                • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 26.08.08, 22:23

> hahaha tak tak jeszcze raz hahaha nawet nie czytam takiego bełkotu
                                  > powiem ci dobitnie - JESTEŚ FRAJEREM KTÓRY TRZEPIE KAPUCYNA BO ŻADNA KOBIETA CI
                                  > NIE DA!!! jeżeli taki przygłup siedzi na forum całymi dniami, pisze takie
                                  > wypociny i przegląda co inni piszą to znaczy że nie ma swojego życia!!! tak tu
                                  > jesteś kimś:-)))) znanym jako "dwatatary" - co za kretyński nick!!! (boisz się
                                  > swojego IP że cie ktoś namierzy???)
                                  > w świecie realnym jesteś zerem, siedzisz za biurkiem i potulnie wykonujesz
                                  > polecenia przełożonego, jakby kazał ci zrobić laske to bez gadania byś to
                                  > zrobił:-)))
                                  > przez takich UJADACZY jak ty, w Kielcach nic nie można zrobić bo zawsze jakieś
                                  > ale...
                                  > forum gazety.pl jest dla ciebie odskocznią żeby pokazać kim jestem, otóż jesteś
                                  > NIKIM hahaha
                                  > chętnie zaśmiałbym się w twoją kretyńską twarz ale nie masz na tyle odwagi żeby
                                  > spotkać się CYYYYKORZE!!!
                                  >
                                  > CH.C.W.D. ojjjj chciałbyś:-))))

Widać ,że trafiłem celnie w Twój słaby punkt kibicu -frajerze kieleckiej
                                  szmacianki , jest nim , co dobitnie udowodniłeś w swoich bazgrołach
                                  namaszczonych rynsztokowym wychowaniem , wszystko co wiąże się z kobietami
                                  (prawdziwymi), zboczkami stojącymi w bramach , oraz paru innych odchyłek
                                  związanych tematem popularnie zwanym d...ą .
                                  Na Twoim życiorysie , jeśli w ogóle jakiś masz , musi ciążyć niezłe obciążenie
                                  genetyczne i dewiacyjne związane z tymi tematami , bo jak widać nie ma linijki w
                                  której nie byłoby o tym mowy.
                                  tak uważnie czytając oprócz hahaha , d...a , hahaha , d...a,hahaha, d...a , to
                                  niczego więcej nie można doczytać się pomiędzy tymi sylabami , na całe zdania
                                  cię nie stać , bo Twoja makówka jest pusta jak bęben , od którego odbijają się
                                  tylko te nędzne wyrażenia.
                                  Wygląda to tak jakby ktoś otworzył ci ten pusty czerep i wlał zawartość kloaki
                                  do środka , co otworzysz otwór gębowy żeby coś powiedzieć , to g....o wylewa się
                                  prosto na chodnik na którym pewnie również śpisz.
                                  Żeby móc komuś zaśmiać się w twarz śmieciu chodnikowy , to najpierw należy
                                  dostać się na odpowiedni poziom , w twoim wypadku , to niewykonalne , śmiać
                                  możesz się w twarz swoim kolegom wystających całymi dniami po śmietnikach , bo
                                  to odpowiedni status społeczny , oraz poziom inteligencji dla takiego
                                  obszczymura i degenerata seksualnego jak Ty - udowodniłeś to swoimi
                                  "kaligrafiami" ponad miarę.
                                  Kto z takim kwadratowym zerem chciałby się spotkać?? , i po co ??? ,przecież Ty
                                  wszystko "wiesz" , wiesz kto kim jest , co robi gdzie przesiaduje , kto mu
                                  rozkazy wydaje , tak przynajmniej wynika z tych bohomazów j/w.
                                  Twoje wstawki wykonane łamaną angielszczyzną pokazują jak wielkie kompleksy
                                  muszą dręczyć te dwie ostatnie szare komórki "pływające"w tym co inni oddają
                                  honorowo do sedesu.
                                  Jeśli natomiast mój nick ci się nie podoba masz do tego prawo , kiedy ja
                                  przyjrzałem się uważniej , co za imbecyl wypisuje takie brednie ,to Twój nick
                                  kojarzy mi się nieodmiennie z jednym "pz" - to skrót od p...da , który jest na
                                  dodatek tożsamy z językiem lumpów ,którym się posługujesz.
                                  Namierzyć , to Ty sobie możesz gilę we własnym nosie . za głupi jesteś na
                                  napisanie kilku zwartych linijek tekstu z sensem odczytywalnym dla innych , bez
                                  rzucania szmatławych wyrazów.
                                  Teraz przynajmniej wiem dlaczego Twoja "dziewczyna" ( a może to chłopak )
                                  pochodzi z takiej zapyziałej dziury 60 km od Kielc , po prostu nikt poniżej tej
                                  odległości nie chciał pewnie nawet znać takiej prymitywnej kreatury.
                                  • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 27.08.08, 08:23
                                    po raz kolejny nie czytam twoich bezsensownych przemyśleń bo szkoda mojego
                                    cennego czasu... jednak napisałem prawde że nie masz swojego życie tylko ujadasz
                                    na tym forum... od małego chłopaki cie bili bo byłeś osiedlowym frajerzynom,
                                    pisałeś kretynie ustawka, hmmm chyba jakiś kumaty ale okazałeś się WIELKIM
                                    DYMAŃCEM!!!
                                    w d...e byłeś i g...o widziałeś

ps. dobra, kilka dni pośmiałem się z bełkotu ujadacza a teraz jak to się mówi -
                                    ustępuje głupszemu:-))) hahaha hahaha jeszcze raz specjalnie dla ciebie pustaku
                                    hahaha, zaśmiałbym się w twoją nędzną twarz ale brakuje ci odwagicw..u żeby
                                    spotkać się w cztery oczy!!!

UWAGA dla szczekającego kundla

KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ, KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ...
                                    • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 27.08.08, 18:41

> po raz kolejny nie czytam twoich bezsensownych przemyśleń bo szkoda mojego
                                      > cennego czasu... jednak napisałem prawde że nie masz swojego życie tylko ujadas
                                      > z
                                      > na tym forum... od małego chłopaki cie bili bo byłeś osiedlowym frajerzynom,
                                      > pisałeś kretynie ustawka, hmmm chyba jakiś kumaty ale okazałeś się WIELKIM
                                      > DYMAŃCEM!!!
                                      > w d...e byłeś i g...o widziałeś
                                      >
                                      > ps. dobra, kilka dni pośmiałem się z bełkotu ujadacza a teraz jak to się mówi -
                                      > ustępuje głupszemu:-))) hahaha hahaha jeszcze raz specjalnie dla ciebie pustaku
                                      > hahaha, zaśmiałbym się w twoją nędzną twarz ale brakuje ci odwagicw..u żeby
                                      > spotkać się w cztery oczy!!!
                                      >
                                      > UWAGA dla szczekającego kundla
                                      >
                                      > KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ, KTO ODPISZE TEN BURAKIEM HEJ HEJ...

Mówiąc szczerze bardzo się wzruszyłem Twoimi oświadczynami matołku z Pacanowa ,
                                      bo jak widać nawet tak wielki wysiłek jak wysmarowanie kilku zdań w odpowiedzi
                                      na moje posty , choć przyszło Ci z wielkim trudem , to przyniosło wymierne
                                      efekty w postaci przejęcia z mojego słownictwa kilku słów wcześniej Ci obcych ,
                                      oprócz d..y i kilku ch...w które wystawały Ci bez przerwy z tej niewyparzonej
                                      jadaczki , teraz przynajmniej używasz słów "bełkot" , "wypociny" , brawo szczere
                                      gratulacje.
                                      Natomiast hasełka ,to Ty możesz rzucać sobie w stosunku do imbecyli umysłowych
                                      równych poziomem inteligencji Twojego szmatławego wychowania .Pośmiałeś się?? ,
                                      ustępujesz miejsca głupszemu??? ,niezłe , naprawdę niezłe, muszę sobie chyba to
                                      gdzieś zanotować , bo jestem Twoją wielkodusznością powalony na ziemię , aż
                                      takich karesów od Ciebie nie wymagałem .
                                      Jednakże rozumiem Cię doskonale , jeśli nie ma się nic do powiedzenia i nie wie
                                      się dokładnie jak w danej sytuacji zareagować , to reaguje się pustym i
                                      wymuszonym śmiechem , zresztą czego innego można oczekiwać po takim smotruchu
                                      szlifującym chodniki miejskie .Dobre to ostatnie hasełko , podoba mi się ,
                                      myślę że na Podhalu zrobiłbyś baranie furorę , szczególnie jakby Twoje beczenie
                                      usłyszał jakiś mocno wyposzczony juhas , do kilku miesięcy przebywający tylko z
                                      futrzakami z porównywalnym potencjałem umysłowym jak Twój, to mógłbyś znaleźć
                                      się w niezłych tarapatach , choć być może takie wrażenia "artystyczne" są Twoją
                                      domeną , to wtedy sorry za gafę.
                                      Pozdrowienia dla Twojej - "dziewczyny"-.
                                      HEEEEEEEEJ.
                                      • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 28.08.08, 10:12
                                        tak jak myślałem, nie odpuścisz lamusie, utwierdziłeś mnie w tym, że posiadasz
                                        takie cechy narodowe Polaków których ja nie mam jak zawiść, zazdrość,
                                        nieustępliwość...

ps. pozdrowienia dla twojego chłoptasia, upsss dla twojej dziewczyny Haliny
                                        Rączkowskiej, zmień nick na "dwapedały" i nie musisz już ukrywać swoje
                                        orientacji seksualnej:-))))))))))
                                        • dwatatary Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę 28.08.08, 11:30

> tak jak myślałem, nie odpuścisz lamusie, utwierdziłeś mnie w tym, że posiadasz
                                          > takie cechy narodowe Polaków których ja nie mam jak zawiść, zazdrość,
                                          > nieustępliwość...
                                          >
                                          > ps. pozdrowienia dla twojego chłoptasia, upsss dla twojej dziewczyny Haliny
                                          > Rączkowskiej, zmień nick na "dwapedały" i nie musisz już ukrywać swoje
                                          > orientacji seksualnej:-))))))))))

Widzisz ludzka namiastko z oślim łbem , mam Cię ponownie , dałeś dowód ,że to
                                          co mówisz (piszesz) jest g...no warte , co innego twierdzisz , co innego robisz.
                                          Nie Ty będziesz decydował o tym czy ja odpuszczam czy nie.
                                          Ponoć jesteś ten "mądrzejszy" , a ja głupszy - no właśnie widzę poparańcu , co
                                          innego pobożne życzenia przygłupa , co innego świat realny.
                                          Ale kolejny SUKCES , zniknął ciąg sylab "hahahaha" z Twoich bazgrołów
                                          , oraz tak wyczekiwany przeze mnie ekran - choć szkoda , to znów sukces.Co do
                                          cech narodowych , to jakie by one u mnie nie występowały , to na pewno nie takie
                                          intelektualne zero będzie o tym przesądzało.
                                          W odróżnieniu do Ciebie moja narodowość jest określona , natomiast
                                          Twoja mieszańcu bambusa i osła , raczej trudna do zdefiniowania ,tak w
                                          przybliżeniu styk Afryki i Azji, w przybliżeniu do jakiego "narodu" nie wspomnę
                                          , chyba że jest to koral z półosłami wewnątrz.
                                          Myślę ,że sobie trochę zbyt słodzisz uważając ,że mogę Ci czegokolwiek
                                          zazdrościć , nie posiadasz nic godnego uwagi , a to co masz nie warte jest funta
                                          kłaków:
                                          -inteligencję na poziomie glisty
                                          -słownictwo brukowo -wychodkowe ( praktycznie po
                                          każdym słowie powinieneś myć paszczę z resztek ch...w
                                          które z niej jeszcze wystają, najlepiej sodą
                                          kaustyczną)
                                          -"dziewczynę" z zadupia , pewnie także z odzysku i
                                          Twojego pokroju
                                          -miłość do skorumpowanych i umoczonych kopaczy , mam
                                          nadzieję ,że chociaż z wzajemnością , bo rżną Cię w
                                          d...ę niemiłosiernie , ale jak widać widocznie , to
                                          bardzo lubisz.
                                          Niewiele tego.
                                          I czego Ci tu zazdrościć , chyba tylko adwersarza na tym forum , tłumoku.
                                          HEEEEEEEEEJ
                                • Gość: wiesiek i zyga Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.chello.pl 27.08.08, 00:16
                                  PZ, dowal jeszcze więcej temu wykształciuchowi, niech mu w pięty
                                  pójdzie. Nie daj się temu mądrali! Trzymamy kciuki za Ciebie i
                                  serdecznie pozdrawiamy.
                                  Koledzy z noclegowni miejskiej
                                  • Gość: rozumpodpowiada Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 07:53
                                    "pz" - ty jesteś kadrowym pracownikiem "kłorony" odpowiedzialnym za
                                    PR w klubie? - czy też płatnym pachołkiem tego prezia Lubawskiego ?
                                    Korupter pozbył się "garbia" ze smrodem łącznie a ta "bez jajeczna
                                    panienka" która wykończyła CHEMADIN sama będzie musiała "pieścić"
                                    swoich wyborców "i robić im dobrze"(znaczy się stado kiboli) - tylko
                                    dlaczego za nasze Kielczan pieniądze ?
                                    Tak czy inaczej Korona bez lewych interesów pod szatnią będzie grała
                                    w III - no może w II lidze (trampkarzy).
                                    Cosik mi się wydaje że to ostatnia kadencja "Pana Prezydenta".
                                    Podejżewam ,że Korona i stadion to wierzchołek interesów Koruptera
                                    z panem preziem.
                                    Klicki wywinął się sianem a nie wierzę że taki bizmesmen nie
                                    wiedział "co w trawie piszczy".
                                    Lubawski ma pieniądze na durne klubiki i ich utrzymanie a nie ma na
                                    łatanie dziur w jezdniach czy na inną kanalizację w mieście. Gó..
                                    może płynąć Silnicą ale kibolom trzeba nadskakiwać bo to
                                    najwierniejsi wyborcy.
                                    Jednym zdaniem: korona z panem prezydentem do zaorania.

• Gość: emkaes Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.171.95.210.crowley.pl 19.08.08, 16:01
      pol3di to frustrat, Korona kiedyś była klubem miejskim i znów
      będzie, na szczęście, miejmy ty;lko nadzieję, że będzie lepiej
      prowadzona jak kiedyś, że będzie prowadzona jak poważna prywatna
      firma nakierowana na zysk (tak, na zysk) i budowę marki!
      • Gość: ala Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 82.139.30.* 20.08.08, 09:45
        Jak to leciało w artykule? Nie było czasu na profesjonalizm? na
        profesjonalny audyt? No to faktycznie, możemy się ogromnych zysków
        spodziewać.
        • Gość: hmm Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 77.223.220.* 20.08.08, 10:21
          Skoro tyle kasy wydano na stadion to musimy być kibicami,chociażby
          bez kanalizacji..:)
          • Gość: ajakze ao co ci chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 11:11
            ja mam kanalizacje ;-) a ty nie? to niby dlaczego mam sie "zrzucac" na twoja? ;-)
            - dziala to w dwie stony -
            i mozesz ale nie musisz byc kibicem
            • Gość: hmm Re: ao co ci chodzi IP: 77.223.220.* 20.08.08, 12:07
              Zgodnie z prawem,logiką i zdrowym rozsądkiem godne warunki życia,
              wychowywania dzieci to prioryt w polityce każdej społeczności,no
              chyba,ze ktoś lubi albo preferuje kibicowanie wśród dzikich
              plemion..:)
              • Gość: apewnie racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:42
                ... ale mierzi mnie to -calkiem oderwane od rzeczywistosci, kosztow, skali problemu - narzekanie ".. daja na pilke a nie zrobili .... " i tu pada szereg pomyslow, planow i celow "lepszego" wykorzystania pieniedzy ...
                i tylko wskazuje ze, jak mawia przyslowie "opinia jest jak du.a - kazdy ma swoja ..." ja ciesze sie ze ktos ratuje Korone, nawet kosztem jakichs wymyslonych remontow - bo i tak tych "remontow, drog, kanalizacji" by nie bylo ...
                pozatym mam nadzieje, ze pojawi sie prawdziwy sponsor i odkupi klub od miasta - oby jak najszybciej ...
                wbrew temu co mowia wieczni malkontenci - klub pilkarski w miescie jest potrzebny nie3 tylko dla ok 10tys. widzow ale dla wiekszosci
                pzdr
                • Gość: pip Mlotkiem w glowe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:03
                  Huknij sie tylko moyno w glowe mlotkiem!!Zadne rozsadnie zarzadzane
                  miasto nie wzbudowalo stadionu za kredyty !!Kielecki kretynizm !
                • dwatatary Re: racja 21.08.08, 12:38
                  Gość portalu: apewnie napisał(a):

> ... ale mierzi mnie to -calkiem oderwane od rzeczywistosci, kosztow, skali prob
                  > lemu - narzekanie ".. daja na pilke a nie zrobili .... " i tu pada szereg pomys
                  > low, planow i celow "lepszego" wykorzystania pieniedzy ...
                  > i tylko wskazuje ze, jak mawia przyslowie "opinia jest jak du.a - kazdy ma swoj
                  > a ..." ja ciesze sie ze ktos ratuje Korone, nawet kosztem jakichs wymyslonych r
                  > emontow - bo i tak tych "remontow, drog, kanalizacji" by nie bylo ...
                  > pozatym mam nadzieje, ze pojawi sie prawdziwy sponsor i odkupi klub od miasta -
                  > oby jak najszybciej ...
                  > wbrew temu co mowia wieczni malkontenci - klub pilkarski w miescie jest potrzeb
                  > ny nie3 tylko dla ok 10tys. widzow ale dla wiekszosci
                  > pzdr

Trzymam Cię za słowo, niemniej jednak chciałbym Ci przypomnieć ,że nadzieja
                  jest matką głupich( sorry za zwrot).
                  Jestem więcej niż pewien ,że nie znajdzie się nikt z poważną kasą ,kto chciałby
                  włożyć pieniądze w coś tak mocno umoczonego , co długo jeszcze będzie się
                  kojarzyć ze szwindlami , przekrętami i sprzecznością z całą ideologią sportowej
                  walki.Dla nikogo z poważnym podejściem do biznesu nie będzie to inwestycja
                  ,chyba ,że liczy na poważne straty.
                  Miasto zapłaci za to frycowe i o tym wszyscy przekonają się niedługo, ciekawe
                  tylko w tym wszystkim jest to , kto rozliczy tych którzy będą marnotrawić
                  publiczne pieniądze na coś ,co spadło o ligę niżej i nie wygrało jeszcze nawet
                  meczu , a oni mówią o powrocie do ekstraklasy.
                  "Wolne żarty"- jak to kiedyś pisał L. Kumański
    • Gość: bart Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 195.20.110.* 19.08.08, 16:27
      no to teraz to dopiero będzie koruptor, tyle że dla urzedników
      łasych na ciepłe posadki w miejskim klubie sportowym.
      • Gość: gosc Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.eranet.pl 19.08.08, 17:04
        klubm beda rzadzic ludzie z nadania. nic dobrego z tego nie wyjdzie.
        • Gość: znowu JUng Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:16
          dlaczego Jung?? Przecież ten człowiek ton największy kręt w polskiej piłce
          ręcznej!!! Patrzy tylko na własną kieszeń
    • Gość: fann Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:42
      To juz koniec Korony,wszystko Koleszki Prezydenta spie.. ,
      • Gość: ehh 10 krokow wstecz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:25
        niestety, ale czarno to widze ...
        ..
        "miejski" klub sportowy to anachronizm, potrzeba prywatnych rak do zarzadzania - jesli jest panstwowe (miejskie, itp) to tak jakby bylo "niczyje" - zaczelo sie : "ok. 20-osobowa rada społeczna" ???!?!?!? kur.a f-ma jaka powinien byc klub musi byc zarzadzana autokratycznie a nie 30-oma glosami ... moze zaraz zwiazki tam zaloza ...
        czarno to widze ...
        i dalej
        " ... jego zdaniem w powrocie do ekstraklasy mają pomóc przede wszystkim kieleccy zawodnicy, m.in. odnoszący już sukcesy juniorzy starsi. - W kryzysowych sytuacjach, jak ostatnio, nie ma raczej co liczyć na zawodników najemnych - argumentował prezydent... "
        ...
        w powrocie do ekstraklasy, po pierwsze, moze pomoc SPONSOR i kupa kasy wpompowana w klub - to jest, albo ma byc, sport ZAWODOWY i jakbyniebylo WYCZYNOWY - a nie amatorszczyzna - niestety, ale na pierszym miejscu jest BUDZET i dobre TRANSFERY ... a dopiero potem szkolenie i wychowankowie
        ... ehh
        • Gość: ehh Re: 10 krokow wstecz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:30
          w zarzadzaniu klubem nie potrzeba wizjonerow szukajacych jakiejs "trzeciej drogi" tylko specjalistow znajacych RYNEK ekstraklasy,
          taki "hyde park" i pomyslowosc "urzednicza, a tym mi to traci - maksymalnie aktualna druga liga ...
          niestety ...
          miejmy nadzieje ze w zimie tyrafi sie jakis inwestor z prawdziwego zdarzenia i odkupi od miasta klub ... inaczej kaplica
          ehh
          • Gość: pz Re: 10 krokow wstecz ... IP: 81.219.133.* 19.08.08, 21:09
            Zgadzam się z Tobą ale nie ma co odrazu skreślać ludzi, dajmy im czas do przerwy
            zimowej, może znajdzie się nowy, lepszy sponsor, odkupi Korone od miasta i
            wprowadzi własnych ludzi znających sie na profesjonalnej piłce. W planie
            Lubawskiego na pierwszym miejscu jest znalezienie strategicznego sponsora,
            poczekajmy aż wszystko się unormuje i dopiero po kilku miesiącach rozliczajmy
            tych ludzi co będą odpowiedzialni za dalsze losy Korony.
            A ta Rada Społeczna to chybiony pomysł, mam nadzieje że jak sama nazwa mówi
            zasiadający w tej radzie ludzie będą udzielać się społecznie nie pobierając
            żadnej kasy bo jeżeli z moich podatków klub będzie utrzymywany to chcę aby te
            pieniądze poszły na treningi i szkolemia młodych piłkarzy którzy w przyszłości
            zasilą pierwszy skład niż na miesięczne pensyjki starych działaczy.
    • Gość: JAMES Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 19:01
      jak ładnie i tanio można uciec od odpowiedzialności,
      wszyscy są czyści, trefny towar sprzedany i pewnie prokurator już się pogubi.
      pif paf i co złego to nie my. kupienie szmelcu za który moje pieniądze będą
      wydawane jest paranoją, Przyspieszyć wybory, bo jutro kupią zdychająca szkapę
      !!!!!!!!!! A pojutrze Boeingi na pola do Obic. Przerwać ten amok jak u szaleńca
      z brzytwą w Klerykowie!!!!!!!!!!!
      • Gość: agnostyk11 Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.chello.pl 19.08.08, 19:26
        A dlaczego Korony nie sprzedali kibolom z młyna, skoro Ci dawali 100% wiecej
        czyli 2PLN-y?! Ja tu widzę podobieństwo do sytuacji sprzed trzech lat kiedy to
        prezydent sprzedał działkę na Ślichowicach dwa razy taniej niż mógł. A te dwie
        bańki co Lubawski obiecał, to pójdzie na pensje dla 20-sto osobowej rady
        społecznej wspierającej i zarzadzajacej klubem.
        • Gość: hmm Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 77.223.220.* 19.08.08, 20:41
          Radę Społeczną jak sama nazwa wskazuje musi utrzymywać
          społeczeństwo.To są właśnie sensacje XXI w.więc żadna wojna nam już
          nie jest grożna.Dziwne jest tylko to,że w każdej sprawie SPOŁECZNEJ
          Społeczeństwo jakoś nie może liczyć na pomoc hojnych sponsorow ..BO
          JAK WIDAĆ DOBROĆ JEST WYBIÓRCZA :)
      • Gość: lys Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.chello.pl 19.08.08, 21:06
        Cała akcja to jest mydlenie ludziom oczu. Stwarza się pozory aby ukręcić sprawie łeb. Plany były WEL-kie ale nie wyszły. Wel-ki stadion, WeL-ka drużyna, WeL-kie sukcesy za WEL-kie społeczne pieniądze. Teraz należy oczekiwać na WEL-ką porażkę ale w między czasie skończy się kadencja, a odpowiedzialność i odpowiedzialni rozpłyną się w siną dal.
        Ciekawe kiedy całą sprawą zajmie się urząd skarbowy i prokuratura?
    • Gość: leonnn to jakaś paranoja !!!!!! IP: *.klc.vectranet.pl 19.08.08, 19:36
      miasto się bawi w mecenasa zawodowej drużyny piłkarskiej i tworzy
      rady społeczne !!!!!! To chory pomysł !!! Rozgonić tych darmozjadów
      z urzedu miasta
    • Gość: antyWEL Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:04
      pol3di napisał:

> Kiedy są najbliższe wybory samorządowe ?????
      > Zamiast marnować miliony na stadionik i drużynkę może by tak
      > pomyśleć o rozwoju miasta? Uwolnieniu terenów pod budownictwo????????

Masz 250% racji !
      Za tyle kasy można wyremontować niejedną szkołę, zrobić kładki i azyle dla
      pieszych czy wybudować parkingi... Ale WEL woli igrzyska i oratoria...

WELu !!! Chleba !!! Nie igrzysk !!!
      • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 19.08.08, 21:01
        tak za taaaaaaką kase można wybudować nowe osiedle i rozdać mieszkania
        mieszkańcom, wybudować autostrady, baseny, nowe szkoły itp. co za bzdury
        piszesz!!! Panie mądralo wiesz ile kosztuje nowobudowany przejazd pod Ogrodową
        dla rowerów??? nie wiesz to ci napisze - 1,7mln zł więc nie pisz farmazonów o
        nowych parkingach i remontach szkół!!! najpierw zobacz cennik usług budowalanych
        a potem zabieraj głos!!!
        • Gość: antyWEL Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 21:40
          Przejazd pod Ogrodową to kolejna wywalona kasa, a znając WELa to mógł to zrobić
          nawet za 5 baniek...

Jeśli WEL wtopi rocznie w Koronę i stadionik 5 baniek to łatwo policzyć
          co można za to zrobić przez 5 lat.

np. remont szkoły ok 1-2 mln zł (okna, docieplenie, ogrzewanie)
          Basen 10 baniek, kładka 2 bańki, sygnalizacja świetlna 0.2 bańki...
          • Gość: ajakze ale ... bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 08:48
            ... ale ja mam w du.ie remonty szkol i jeszcze wiejcej kolejnych miejsc parkingowych ...
            dlaczego z pieniedzy, rowniez moich, maja byc robione jakies azyle dla pieszych
          • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 20.08.08, 16:42
            zaraz zaraz, jakie 5 mln zł??? napisz prosze twoje wyliczenia z czego wyszła ci
            taka suma??? z tego co wiem to miasto na Koronę przeznaczy w pierwszym roku 2
            mln zł + 500 tys zł a w drugim 4 mln zł więc skąd te 5 mln??? na remonty szkół
            kasa jest z innych środków, baseny będą budowane w Kielcach plus ten na
            Krakowskiej wyremontowany, kładki nie są potrzebne bo mało osób z nich nie
            korzysta (Źródłowa) a sygnalizacje świetlne hmmm wskaż mi miejsca w CK gdzie są
            potrzebne a ich nie ma???
          • Gość: Andrzej Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 12:15
            Myślę,że sprawą powinna się zająć Prokuratura i to natychmiastowo.
            Prawo nie zezwala na finansowanie komercyjnych klubów przez organy
            samorządowe.Znając jednak możliwości najsłabszego organu w dziedzinie prawa
            jakim jest Polska Prokuratura -nic ze ścigania nie będzie, bowiem pracujący tam
            ludzie słabo znają prawo karne nie mówiąc o innych gałęziach prawa jak prawo
            administracyjne ,cywilne,czy też handlowe.
            Może do władzy wróci nawiedzony Ziobro i wtedy rozkaże swoim prokuratorom
            wszcząć postępowanie i oskarżyć kogo trzeba.Chyba,że w tym czasie osoba
            odpowiedzialna za podpisanie umowy przebywała na zwolnieniu lekarskim?
    • Gość: Chemik Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:57
      Ten nowy prezes Dutka próbował się już podpiąć pod Koronę kilka lat
      temu jak wchłaniała Błękitnych. Wcześniej nieudolnie prowadził
      własnie KKP Błękitni. Niebudek to z kolei postać z czarnej dziury.
      Dotychczasowe doświadczenie w piłce na poziomie klasy okręgowej
      (Politechnika Kielce). Jak rozumiem są to wystarczające kwalifikacje
      do stowrzenia drużyny aspirującej do ekstraklasy. A do tego te rady
      społeczne. Komuna wraca. Proponuję jeszcze powołanie Rad
      Kibicowskich.
    • Gość: Antoni Ptak Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.toya.net.pl 19.08.08, 21:31
      A ja chciałem kupić za 10 zł.
      Dlaczego wybrano gorszą ofertę?
      Chyba złożę protest.
    • Gość: Widz Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:16
      Pomysły Lubawskiego,poza szumną nazwą lub pozorną korzyscią,nigdy
      nie przyniosły miastu i województwu spełnienia oczekiwań.Kto pamięta
      jeszcze "dream team",kto zna korzyści płynące z otwarcia
      przedstawicielstwa Kielc w Hercie czy w Brukseli?.Jesteśmy na
      ostatnim miejscu w promocji miasta.Polityka Lubawskiego prowadzona w
      myśl zasady:"po mnie choćby potop"doprowadzi do degradacji miasta,
      do jakiejś nie liczącej się dziury.W momencie inwestowania
      Lubawskiego w upadłą Koronę,Rzeszów i Olsztyn wchłaniają okoliczne
      gminy ,by spełnić wymóg 500 tysięcy mieszkańców niezbędnych do
      utworzenia metropolii.Czy jest to osiągalne ? Znając stosunki
      kieleckiego Ratusza z okolicznymi gminami,za czasów rządów
      Lubawskiego nie będzie to możliwe i nieodwracalnie cofnie miasto w
      rozwoju - mimo posiadania cieńkiego klubu piłkarskiego,kilku
      pomników,Placu Artystów i odnowionego ratusza.

• Gość: wel nie Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.klc.vectranet.pl 20.08.08, 01:08
        Dziwne-jeden facet inwestuje w biznes 30 milionów aby sprzedać
        drugiemu za 1 złotówkę....Co w zamian miasto da naprawdę panu
        Klickiemu?Jakieś grunty pod inwestycje na zasadach Ślichowic???
        Dlaczego Wel mydli ludziom oczy?Czasy klubów miejskich nawet z
        okręgówki już chyba minęły.P.Klicki wpompował w klub 30 mln a mjasto
        chce 6mln dać i osiągnąć ekstraklasę z drużyną, z której odeszli
        prawie wszyscy piłkarze???Ludzie podziwiający tych "dobrych"
        piłkarzy co zostali są śmieszni-zostali z miłości do klubu...hm
        trzeba być naiwnym aby tak myśleć...z miłości się domu,dzieci,żony
        nie utrzyma,trzeba kasę zarabiać!
        Mimo wszystko Koronce jak najlepiej życzę!
        • Gość: xtrmntr Do widza i wela IP: *.triad.res.rr.com 20.08.08, 10:15
          @widz:
          Przyłączenie gmin nic nie daje. 500 tys. mieszk. ma być w aglomeracji - a nie w
          samym mieście.

@wel:
          Czasy klubów miejskich z okręgówki może i minęły ale do uekstra właśnie
          awansował klub miejski - podpowiem ci: ma siedzibę we Wrocku, na k się kończy -
          na ś zaczyna (w uekstra jest nawet zespół nie będący SA chociaż pzpn licencje
          miał dawać tylko takim podmiotom). A co do budżetu: tenże właśnie beniaminek ma
          bodaj 4-7 mln PLN. Więc na II (przepraszam: I) sądzę że 2 mln wystarczy. A po
          awansie może ktoś się dorzuci do 4 mln miasta (pomijając fakt podziału kasy z
          uekstraklasy i transmisji).
          • Gość: amator - piłkarz Kto ku...wa dorzuci ! Ty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:22
            Nie wygłupiajcie sie z tym, klubem, zawodnicy obojetnie jak grajacy,
            od dziś wmają w dupie prezesa i prezydenta ! Ten ostatni
            powiedział,ze z najemnych ludzi nie ma pociechy !? To ich zwolnij
            Lubawski !Sam prezydent jest pracownikiem najemnym !No to co, tez
            go wypieprzyć ?! Dom wariatów !
            A jak liczycie,że przyjdzie ktoś i da forsę to się nie doczekacie !!
            Wzieli sklepikarza na prezesa, bo sprzedaje Urzędowi Miejskiemu
            sprzęt, piłki na nagrody i fanty taniej niz inni ! Ha !
      • Gość: rozumpodpowiada Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 08:22
        ...no jeszcze trzeba dodać do tego co wymieniłeś limuzynę do wożenia
        prezydentowej dupy. Też mi osiągnięcia.

Już takie miasto powiatowe Radom 3 x wyprzedziło Kielce - zresztą
        pojedźcie to zobaczycie.
        • Gość: pz Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.133.* 29.08.08, 11:08
          radom??? nie rozśmieszaj mnie, oooo tak mają fajną droge krajową i tyle,
          przynajmniej szybko sie przejeżdża w kierunku warszawy żeby nie patrzeć na to
          zadupie...
    • Gość: know_how Witamy nowych kibiców Korony... IP: 89.108.247.* 20.08.08, 01:38
      Tyczy się to prawie wszystkich moich przedmówców, a Ci co wiedza to się nie
      obrażą...

W punktach
      1. Stadion w Kielcach był i jest potrzebny (do jasnej ciasnej w końcu to miasto
      wojewódzkie no nie...???);
      2. Retoryka po co stadion jak można rozwinąć budownictwo, zrobić remonty, drogi
      itp. jest co najmniej bezzasadna - vide - budżet miasta Kielce, tam jest
      wszystko począwszy od wieloletnich inwestycji aż po jednoroczne remonty, czy
      remonciki (proszę mi pokazać choć jeden budżet w którym w danym roku robi się
      tylko remonty a całkowicie zapomina się o dowolnym innym zapotrzebowaniu
      społecznym... jeśli jeszcze nie wiecie o co chodzi to zapytajcie się RIO);
      3. Korona w Kielcach jest potrzebna (pierwszego który powie inaczej zapraszam na
      mecz Korony, niech to publicznie powie...);
      4. Finansowanie z miejskiej kasy (Jest już za późno na szukanie sponsora - vide
      decyzje PZPN (moje o nich słowo miłosiernie pominę, i tak wiecie o co chodzi) -
      zamieszanie w przerwie nie pozwoliło na szukanie sponsora, ale spokojnie pewnie
      się znajdzie);
      5. Czy tak powinno być (A PAMIĘTACIE MITEX vel NOMI vel LAFARGE jednosezonową
      koszykówkę w Kielcach... ???)

Bez urazy niezdecydowani...
      Korona wam z głowy nie spadnie...
      • Gość: mel Re: Witamy nowych kibiców Korony... IP: 82.139.30.* 20.08.08, 11:05
        jaki ty mundry jesteś; ja ci mogem publicznie powiedzieć tera, gdzie
        mam stadion i korone, a nie musze na mecz zapier..lać
        • Gość: pz Re: Witamy nowych kibiców Korony... IP: 81.219.133.* 20.08.08, 17:27
          nie wysilaj się kretynie, twoją odpowiedź mam głęboko w ... no wiesz gdzie
          przecież zarabiasz na niej:-)
          • Gość: mel Re: Witamy nowych kibiców Korony... IP: 82.139.30.* 20.08.08, 22:12
            a ty coś za jedyn? łobrońca lubasia? no to jak lubaś ma samych takich
            łobrońców ęlokwętnych, to gratuluje. wtroncosz się do dyskusji i
            łobrażasz innych a taki byłeś pierszy do żondania kultury od
            forumowiczów.
            • Gość: mel_zwany_głupek Re: Witamy nowych kibiców Korony... IP: *.kielce.net.pl 21.08.08, 11:03
              nie musisz wysilać się z tym wiejskim akcentem, nie udwaj wieśniaka
              tylko spójrz w lustro a przekonasz się że chamek z ciebie pęłną
              gębą:-)
              • Gość: analisek Re: Witamy nowych kibiców Korony... IP: 77.223.220.* 21.08.08, 11:17
                Czemu się mowi czasem "cham spod lasu ", przecież las jest taki
                piękny i niewinny :).
              • Gość: mel prosty jenzyk do prostaków ... i gupka IP: 82.139.30.* 21.08.08, 16:37
                łoj, a ty baranku żeś myśloł że ludzie ze wsi tak mówiom? Łobrażasz
                ludzi ze wsi, ale czygo się spodziewać po miastowym kibolu.
                • Gość: mel_zwany_glupek Re: prosty jenzyk do prostaków ... i gupka IP: *.kielce.net.pl 22.08.08, 11:27
                  to fakt jestem miastowy w przeciwnieństwie do ciebie wiejski
                  przygłupie:-)
                  • Gość: mel Re: prosty jenzyk do prostaków ... i gupka IP: 82.139.30.* 22.08.08, 11:38
                    No toś pokozoł. Ino tyle masz do powidzenia czy cuś jeszcze chces
                    dodoć miastowy kibolu koruptera?
                    • Gość: pz Re: prosty jenzyk do prostaków ... i gupka IP: 81.219.133.* 23.08.08, 09:05
                      a ty jaki jesteś wylewny? nie potrafisz trzech zdań napisać przystojny inaczej
                      singlu" :-)
    • Gość: bk Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.kielce.net.pl 20.08.08, 07:49
      Do rady klubu proponuje jedynego inżyniera w mieście niejakiego
      Chrabąszcza Krzysia.
    • Gość: BL do mela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:30
      Wiesz gdzie stadion, Młyn znajdziesz. Jak nie to zapytaj, przyjdz tam i powiedz. Oddam ci za bilet.
      • Gość: agnostyk11 Re: do mela IP: *.chello.pl 20.08.08, 14:52
        A może do mnie wyskoczysz ? Przyjadę na sowieckim tanku i z pepeszą
        w rukach.
        • Gość: al. Legionów Re: do mela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:51
          Wystarczy, że przyjdzie na zebranie mieszkańców osiedla.
          • Gość: sąsiad Re: do mela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:06
            Dokładnie. Mieszkam kilkaset metrów od stadionu. Pół dnia wyjęte z życiorysu.
            Ale co to obchodzi "młynarzy". Przecie nie oni sprzątają potem puszki, butelki i
            inne śmieci i nie oni nie mogą dojechać do własnego domu ..
      • Gość: mel bl IP: 82.139.30.* 20.08.08, 17:19
        Przecie już powiedziołem, to po co mam na stadiun dymać? Kiboli
        połoglondać, bo bencki jakie korupter zbiera mnie nie ciakawiom?
    • Gość: offoonek cofnęliśmy się do 1973... IP: 80.72.37.* 20.08.08, 15:08
      wiecie co najbardziej drazni mnie w tym wszystkim...ze juz zmiana,sprzedaz, fiku
      miku....a prezesem zostaje koles ktory ma doswiadczenie w sprzedawaniu ciuchow
      sportowych!!sklep sportowy koles prowadzil o menadzerce bladego pojecia nie
      ma...kolega prezydenta...chyba ze to bylo posuniecie strategiczne...beda teraz
      tanszy sprzet mieli pilkarze i na buty zniżke 20%...dyrektorem sportowym zostaje
      koles ktory jest/byl trenerem AZSu politechniki swietokrzyskiej!!i co on wie o
      futbolu...futsalu predzej, kogo on kupi...zamienili Żaka menadzera, na goscia
      ktory sprzedawal korkotrampki w metalowej "szczęce" na bazarach...a Janasa na
      kolesia, dla ktorego okręgówka to wyzwanie...i gdzie tu walka o ekstraklase!!!zenada
      • Gość: kibic Re: cofnęliśmy się do 1973... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:13
        Pożyjemy, zobaczymy. Nie wygląda to wszystko różowo. Obym się mylił
        i miał więcej optymizmu a nie realizmu.
    • Gość: kibic wyautowany Kretynizm i kupa nieudaczników ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 08:06
      Gónwno z tego bedzie, z doskoku - ze sklepu lub z uczelni - beda
      nawiedzeni prezesi kierowac klubem !! Smiechu warte , przy takiej
      ich znajomości biznesu sportowego i doświadzcenia z futbolu! A co
      będzie robił p. Jung ? Pikniki dla prezydenta na dzialce w
      Bolminie ? Obiadki dla sędziów ?
      Najciekawsza to jest przynależniośc tych panów do partii
      p.Lubawskiego - wysokich wynagrodzeń - uwaga !! za czasową pracę z
      doskoku ze sklepu , uczelni i piłki recznej - po 10 tys i 8 tys. !
      Ile z tego wpłaca na partię p. Lubawskiego ?? Policzcie ! I to
      pójdzie z naszych pieniędzy podatników , choc kasa miejska jest
      pusta !!! Ku..wa mac !
      I jak to jest, Lubawski gada,ze najważniejszą sprawa jest włączeie
      wychowanków do zespołu , a nowy prezes, ze powrót do esktraklasy ??
      Juz nie wspominam o tym, kto ten powrót ma zapwnić - ilu pilkarzy
      będzie grać ?
      Jak mi powiedział człowiek zblizony do klubu, specjalnie wstrzymano
      wypłate wynagrodzeń, by ... zachęcic zawodników do odejścia z
      Korony ? ! Hit ! jaja po kielecku !
    • Gość: ela Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 217.153.205.* 21.08.08, 08:47
      Nic dziwnego , że miasto się nie rozwija skoro kasa wydawana jest na
      fanaberie Pana L. Przecież utrzymanie klubu kosztuje a Kielce nie
      jest najbogatszym miastem w Polsce. To straszne , co tu się
      dzieje !. Straszne!
      • Gość: anty Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:00
        Prezes klubu przyznał w gazecie,że miasta nie stać na prowadzenie
        klubu !! Ludzie !! To jest człowiek Lubawskiego ! Zdemaskował szefa !
        • Gość: agnostyk11 Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.chello.pl 21.08.08, 09:48
          Jak to się nie da? W sbornej dawnego Związku Radzieckiego to
          chłopaki grali na meczach za pół litry samogonu. I to jak grali -
          wyigrali nawet czempiona Jewropy!!!!
          • Gość: maka Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.chello.pl 21.08.08, 15:20
            Ciekawe jak zapłaciło?
            Czy jedną monetą jednozłotową,czy może dwa po pięćdziesiąt groszy?
            A może się udało sypnąć groszami?
            • Gość: F. Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.dsl.bell.ca 21.08.08, 18:08
              ...spiesze z gratulacjami....i teraz powiedzcie ale tak szczerze...

...ile zawdzieczacie takiemu czlowiekowi jak Lubawski...?

...toz to nasze zlotko !
            • Gość: cyjanek Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 18:29
              > A może się udało sypnąć groszami?

Zadanie
              Ile jakich monet należy użyć, żeby wykorzystać wszystkie nominały poniżej 1 zł a
              suma dała złotówkę ?
    • Gość: Ju82 Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.klc.vectranet.pl 21.08.08, 21:13
      żal.pl
    • Gość: kibic Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:22
      Kupili za złotówkę, a dołożą miliony !Ludziki z MOSiR mówia,że klub
      nie płacił wielu rachunków za to, że korzystał ze stadionu, teraz
      przy kontroli papierów okazało sie ponoć. Lubawski krył Klickiego ?
      A co z przyrzeczeniem,ze Kolporter wybuduje boiska treningowe, a co
      z deklaracja,ze dołoży sie do budowy stadionu ?
      Czy "Gazeta" może napisać jak to było, mieli płacic po 90 tys
      miesiecznie ?
      • Gość: al. Legionów Korona przerżnęła znów !!! 2:3 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 20:05
        I co kibice ???
        • Gość: b.kibic Re: Korona przerżnęła znów !!! 2:3 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 22:31
          A co miało być ? Jak sobie piłkarze w kulki graja z klubem
          ignorantów ! Najpierw byli cudotwórcy z Kolportera, co pól roku
          kupowali po 10 -15 zawodników,przez kilka tygodni mamił wszystkich
          wspaniała perzyszłościa, powrotem do ekstraklasy za rok, bajczarz
          samorządowy, na etacie czasowym w magistracie, a teraz znów do
          zarzadu weszli znawcy tematu - olewanie przez oblewanie.Trzeba
          nielada zdolności, by takich nieudacznikow znaleźć.
          Z Korony zostaną tylko ... wspomnienia .
          I pusty stadion i troche długów do uregulowania z kasy miejskiej ...
          Ładnie sobie to załatwili panowie po rozmowach pracowitych.
          Jaja z nas robią !Gore !!
        • Gość: pz Re: Korona przerżnęła znów !!! 2:3 !!! IP: 81.219.133.* 24.08.08, 02:08
          i nic pikniku:-) czego się spodziewasz że będe wyzywał piłkarzy za to że się
          starali i grali z ambicją??? no cóż przegrali, nie zawsze lepszy wygrywa
          • Gość: endrju Re: Korona przerżnęła znów !!! 2:3 !!! IP: *.chello.pl 24.08.08, 10:45
            Cóż więcej można wymagać od drużyny kupionej za jednego PLN-a?
    • Gość: as Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 11:38
      To tak jak z kupnem starego auta - kupujesz tanio i juz po chwili inwestujesz kilka razy wiecej w remont. A i tak jezdzisz starym zlomem...
    • Gość: Lucjan Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 81.219.210.* 24.08.08, 12:49
      Po ostatnich wynikach korony można śmiało powiedzieć, że miasto przepłaciło.Cena 15 groszy nie byłaby wygórowana.
      • Gość: kupiec Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 77.223.220.* 24.08.08, 13:31
        Lajbusz spotyka znajomego Rebe i mówi mu,ze chce sprzedać swoją żonę
        Salcię,i od razu pyta ile on może dać.Rebe odpowiada NIC a
        sprzedający na tę "ofertę " uradowany oznajmia ..No to kupiłeś !
    • Gość: dar jak to jest że jedno z biedniejszych miast ..... IP: *.gprs.plus.pl 24.08.08, 13:49
      jak to jest że jedno z biedniejszych miast w Polsce przejmuje klub piłkarski i
      go finansuje?
      • Gość: elektorat Re: jak to jest że jedno z biedniejszych miast .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 16:16
        Bo w tym biednym mieście nie ma ludzi odwaznych, którzy by
        powiedzieli prezydentowi - aut , do domu !Za te wszystkie bajkii,
        kombinacje i kołowanie w glowach ludziom.
    • Gość: pacan Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:50
      To co zrobiono z Koroną to jeden wielki skandal. Klub na dnie, w
      rozsypce, na równi pochyłej do III ligii. co na to VIP-y tak
      chętnie "dające" twarz w mediach? Kim są, okazało się teraz. Przykre
      to wszystko, ale czegoż można się po niektórych ludziach spodziewać?
      • Gość: hmm Re: Miasto kupiło Koronę za symboliczną złotówkę IP: 77.223.220.* 24.08.08, 20:41
        Jesli Miasto może kupić od biznesmena klub biznesowy za 1 PLN,to ja
        tez już myślę o zakupie domku pod lasem za 1 PLN.Niewazne czy będzie
        miał aktywa,czy pasywa,bo tylko naturę chcę mieć "pod nosem " a nie
        drugą stację paliw :( Myślę,że wobec Fiskusa wszyscy są równi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka