Dodaj do ulubionych

Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wieś

IP: proxy / 10.1.0.* 15.10.03, 18:36
Pan Wojewoda to piekny mężczyzna. Gdyby tak przespacerował się
po najpiękniejszej wsi, to jestem przekonany, że najpiękniejsze
dziewoje śpiewałyby tak:
Włodek, Tyś najpiękniejszy w całej wsi!
Włodek, snopowiązałkę kupię Ci!

W swoim czasie Pan Wojewoda przebywał na dożynkach w
towarzystwie dorodnych panien. Jest z tego wydarzenia
fotoreportaż na stronie UW. Niestety Pan Wojewoda nie
sfotografował się w towarzystwie trzody. I niedobrze!
Tacy Towarzysze jak np. Breżniew, czy Gierek, trzody się nie
wstydzili!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 21:19
      Socjalizm.
      • sowizdzal6 Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi 24.10.03, 11:30
        Gość portalu: Jakub napisał(a):

> Socjalizm.

Jakubie!. Wstydź sie! Wstałes lewa noga? Czy Ty zawsze musisz używać brzydkich
        słow?! Mimo to pozdrawiam.
        • Gość: Jakub Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 12:29
          Gdybym napisał: kurwa!, to wojewoda mógłby to odnieść do siebie. Wszak BBB
          pisał, że wojewoda jest najpiękniejsza mężczyzna. O skojarzenia nietrudno,
          chciałem tego uniknąć.
          • sowizdzal6 Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi 24.10.03, 12:33

> Gdybym napisał: kurwa!, to wojewoda mógłby to odnieść do siebie. Wszak BBB
            > pisał, że wojewoda jest najpiękniejsza mężczyzna. O skojarzenia nietrudno,
            > chciałem tego uniknąć.

Chyba jednak lepsza kurwa niż socjalizm. Szczególnie NASZ socjalizm. Pozdrawiam
      • wojciech.domagala Sandomierz jest piekną miejscowością.......... 28.11.03, 07:45
        Sandomierz jest piekną miejscowością.......... bardzo piękną......... zwłaszcza
        stare miasto........... Jakub, zaproś mnie do Sandomierza............
        • Gość: Jakub ... Jakub, zaproś mnie do Sandomierza ... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 10:51
          ... Mnie ... tam ... się nie podoba ...
          • wojciech.domagala Re: ... Jakub, zaproś mnie do Sandomierza ... 28.11.03, 20:09
            > ... Mnie ... tam ... się nie podoba ...

Dlaczego nie podoba Ci sie Sandomierz ?! macie tam nawet jakąs wyższą szkołe !
            Może chciałbyś się zamienić i pomieszkac w Kielcach ?! miałbyś codziennie
            świezy sok z marchwi ;-)))
            • Gość: Jakub Re: ... Jakub, zaproś mnie do Sandomierza ... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 21:22
              Mamy przyszły Uniwersytet Sandomierski czyli to, czego nigdy w Kielcach nie
              będzie, bo Kielce to dziura znacznie większa od Sandomierza.

Marchewkę z Tesco? Nie, dziękuję. Zadowolę się jednym.
              • Gość: KurnaOlek Re: Teoria dziur. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 21:37
                Połączenie dwóch dziur miejskich średniej wielkości daje niewątpliwie
                gatunkowo nową dziurę. Kurna tylko się zastanawiam: czy większą czy mniejszą
                Czy uważasz, że zalezy to od jakości dziur podlegających łączeniu ?

Hej.
                Ps. policja podejrzewa, że ten kocur z trzema członkami, co go znaleźli obok
                komendy miejskiej, uciekł z przesłuchania, bo podobno nielegalnie rozprowadzał
                sok z marchewek.
    • Gość: BBB Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 11:56
      Pan Piękny Wojewoda był także we wrześniu pod Gruszką.
      Jak co roku aktyw SLD (dawniej PZPR) udaje się pod Gruszkę aby uczcić rocznicę
      bitwy. Do bitwy doszło podobno dlatego, że partyzanci AL i Ich Radzieccy
      Towarzysze upojeni walką i bimbrem zaspali i nie zauważyli Niemców.
      Tradycją jest, aby wzorem partyzantów, podczas obchodów wypić małe co nieco.
      Na stronie UW jest Pan Wojewoda trzymający wiązankę kwiatów.
      Trzyma się dzielnie!!!!
      Moje gratulacje!!!!!
      • Gość: Jakub Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 12:18
        Musiał trzymać się za wiązankę kwiatów?

Ale i tak ma mocniejszą goleń niż Kwaśniewski.

No i nie wsiadał do bagażnika jak prezydent Kwaśniewski.
        • ibk Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi 18.10.03, 22:08
          skoro mowa o Kwasniewskim....
          to ciekawi mnie imc Lubawski bedzie spierdzielac po drabinie jak Kwasniewski?

--
          pozdrawiam
          ibk
          • Gość: Jakub Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 22:20
            To prawdopodobne. Zdaje się, że Lubawskiemu pali się już grunt pod nogami, bo
            jego ostatnie zagrania są skrajnie nerwowe. Ciekawe, o co chodzi? Na czym wpadł?
            A może stara się o żółte papiery?
    • Gość: PIH Re: Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 23:51
      Gość portalu: BBB napisał(a):

> Pan Wojewoda to piekny mężczyzna. Gdyby tak przespacerował się
      > po najpiękniejszej wsi, to jestem przekonany, że najpiękniejsze
      > dziewoje śpiewałyby tak:
      > Włodek, Tyś najpiękniejszy w całej wsi!
      > Włodek, snopowiązałkę kupię Ci!
      >
      > W swoim czasie Pan Wojewoda przebywał na dożynkach w
      > towarzystwie dorodnych panien. Jest z tego wydarzenia
      > fotoreportaż na stronie UW. Niestety Pan Wojewoda nie
      > sfotografował się w towarzystwie trzody. I niedobrze!
      > Tacy Towarzysze jak np. Breżniew, czy Gierek, trzody się nie
      > wstydzili!

Pan Wojewoda Włodzimierz Wójcik z pewnością lepiej by wyglądał gdyby
      przez te wsie przelansował się swoją LANCIĄ za ca.170.000,00 zł (słownie sto
      siedemdziesiąt tysięcy złotych). Lancia ta jak powszechnie wiadomo została
      nabyta za nasze pieniądze bo poprzednia podobno często się już psuła :)
      Pan Wojewoda po Kielcach jeździ VW Passatem natomiast jak informowała Pani
      Beata Ryń Rzecznik Prasowy Wojewody nowa LANCIA ma być wykorzystywana tylko to
      wyjazdów w dalsze plenery... Do stolicy coś załatwić. Niezła przykrywka (czytaj
      ucięta sprawa) bo słyszałem że tego samochodu jeszcze wcale NIE MA!!!!!!!
      Na co więc poszło to 170.000,00 zł z naszych kieszeni?
      A szkoda bo Pan Wojewoda z pewnością w naszej LANCI za 170.000,00 zł w
      najładniejszej wsi w regionie prezentował by się wspaniale:)
      I jak? Czy ktoś kiedyś widział ten samochód?
    • Gość: Mieszkaniec Ogłaszam konkurs IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.10.03, 01:37
      Pytanie 1.
      Gdzie wojewoda ma kolege, w której wsi. Kto dostanie 400k zł.
      Pytanie 2.
      Co za kretyn, debil i idiota ogłasza konkurs na najpieknieszą wieś naszego
      regionu w miesiącach "póżno jesiennych i zimowych". WON SIE UCZYĆ BIOLOGII.
      Wszystko teraz zapada w sen zimowy i jest szare i ponure.
      Pytanie 3.
      Do którego koła łowieckiego nalezy wojewoda a do którego należeć bedzie zwycięzca.
      (To jest pytanie retoryczne)

Do wygrania jest możliwośc wykazania sie ze znajomości naszego województwa:)

Pozdrawiam:)
    • Gość: BBB Tolerancyjna piękność IP: proxy / 10.1.0.* 24.10.03, 10:50
      Nasz Piękny Pan Wojewoda Włodzimierz Wójcik, uczestniczył w telekonferencji,
      którą ze wszystkimi wojewodami odbył Krzysztof Janik, minister spraw
      wewnętrznych i administracji.
      Szkoda, że to nie była wideokonferencja :(
      Wszyscy mogliby się zachwycić pięknością Naszego Pana Wojewody :)
      A tak, mogli tylko wysłuchać, że światły i tolerancyjny Pan Wojewoda,
      realizując program SLD polegający na wspieraniu odbiegających od normy
      orientacji seksualnych, zachęcił pracowników UW do poparcia na forum Gazety
      zachowań tzw. „zbytników z Ostrowca” ;)
    • Gość: BBB Dlaczego nie stał? IP: proxy / 10.1.0.* 24.10.03, 11:02
      Nasza Urocza Pani Wojewodzianka stała w "Łańcuchu Czystych Serc", by
      zaprotestować przeciwko narkomanii, alkoholizmowi oraz paleniu tytoniu.
      Natomiast Nasz Piękny Pan Wojewoda nie stał. Dlaczego nie stał???
      Czy:
      a) lubi poćpać?
      b) lubi popić?
      c) lubi zapalić?

I czy w tym czasie był:
      a) naćpany?
      b) napity?
      c) napalony?
      • Gość: BBB Cnota pod nadzorem IP: proxy / 10.1.0.* 24.10.03, 11:47
        W czasie stania w "Łańcuchu Czystych Serc" Nasza Urocza Pani Wojewodzianka
        otoczona była wyborowym gronem policjantów.
        Nic w tym dziwnego – trzeba strzec jak oka w głowie najcnotliwszych
        jednostek!!!
    • Gość: BBB Przezorny IP: proxy / 10.1.0.* 24.10.03, 11:52
      Pan Wojewoda Włodzimierz Wójcik przyjął na audiencji Josefa Byrtusa - Konsula
      Generalnego Republiki Czeskiej oraz Milana Peprnika - Konsula ds. Ekonomiczno -
      Handlowych.
      Pan Wojewoda najwyraźniej nie ufał gościom, ponieważ przy powitaniu trzymał
      się za kieszeń, w której zwykł był nosić portfel.
      Natomiast goście wydawali się być olśnieni walorami Pana Wojewody, w pierwszym
      rzędzie urodą i inteligencją.
    • Gość: BBB Czułe słówka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 12:19
      Na stronie ED jest dzisiaj tekst traktujący m. in. o Panu Senatorze Suchańskim
      i Panu Wojewodzie Wójciku.
      ED sugeruje jakoby Pan Wojewoda Wójcik pożegnał kiedyś po dżentelmeńsku Pana
      Senatora Suchańskiego wyszukanym, pieszczotliwym zwrotem „spierdalaj”.
      Cóż, Pan Senator Suchański prezentuje podobny wdzięk i urodę jak Pan Wojewoda
      Wójcik!
      Ale żeby aż tak czułe pożegnania???!!!
      • Gość: KurnaOlek Re: Czułe słówka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 21:06
        O kurna, nadawaliby się na wystawę do miejskiego zoo; Aleja Ptaków
        Wielceparlamentarnych :)).

Pozdrawiam
    • Gość: BBB Pod auspicjami IP: proxy / 10.1.0.* 30.10.03, 16:38
      Dzisiaj odbyła się konferencja pod auspicjami Ministerstwa GPiPS. Konferencje
      będą się odbywać wszędzie, ale u nas była pierwsza.
      Konferencję zaszczycili najwięksi tytani kieleckiego intelektu, w tym Pan
      Wojewoda Wójcik, Pan Marszałek Wołodźko i Pan Wicemarszałek Kwiecień.
      Są fotografie i tu i tam. Pan Wicemarszałek nie operował chyba tym razem
      dłońmi w nieprzyzwoitych sektorach.

P.S.
      Oczywiście Pan Wojewoda wyglądał uroczo.
    • Gość: BBB W negliżu? IP: proxy / 10.1.0.* 04.11.03, 19:24
      Na stronie UW jest tak:
      „Jerzy Telak - Prezes Zarządu Głównego Wodnego Ochotniczego Pogotowia
      Ratunkowego był gościem Włodzimierza Wójcika - Wojewody Świętokrzyskiego.
      Podczas spotkania omówiono dotychczasowe przedsięwzięcia organizowane przez
      WOPR na terenie województwa. Dyskutowano także nad organizacją imprez
      związanych z przypadającym w przyszłym roku jubileuszem 400-lecia tradycji
      ratownictwa wodnego w regionie świętokrzyskim. Planowana jest m.in.
      konferencja naukowa "Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe w jednoczącej się
      Europie"”.

Nie wiedziałem, że to już 400 lat!
      Już się cieszę na obchody jubileuszu :)
      Do tego Pan Wojewoda w slipkach :P
      Tłumy widzę, tłumy!!!!!!!!!

P.S.
      Skoro czuwa Instytucja z takimi tradycjami, to nic dziwnego, że dzieci nie są
      objęte obowiązkową nauką pływania.
    • Gość: BBB Układ Pięknych IP: proxy / 10.1.0.* 07.11.03, 16:26
      Nasz Piękny Pan Wojewoda porozumiał się z równie Pięknym Panem Prezydentem
      Aleksandrem. W wyniku porozumienia ustanowiono nagrodę. Nie jest to nagroda za
      krasę i inne walory. Jest to Nagroda Gospodarcza. Oczywiście powołano Kapitułę
      Nagrody. Nie wiadomo, co jest nagrodą.
      Ja byłbym za tym, żeby nagrodą był całus Pięknych. Dla wybranych mógłby
      wystąpić Pan Prezydent Aleksander. Wczoraj ponoć stwierdził, że sztuka tańca i
      śpiewu nie jest Mu obca i chętnie zaprezentuje swoje umiejętności.
      Ja nigdy w to nie wątpiłem, szczególnie po występach Pana Prezydenta u naszych
      wschodnich sąsiadów.
      Uważam, że szczególnie zasłużonym mógłby Pan Prezydent udzielić
      błogosławieństwa. Wszak w tej czynności z pewnością nabrał już wprawy.
      W pierwszej kolejności proponuję nagrodzić firmy Pana Posła Henryka Długosza.
      • Gość: Jakub Re: Układ Pięknych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 16:32
        Ja nie wierzę, że Kwaśniewskiego mogła boleć goleń. Gdyby bolała go goleń, to
        nie dałby rady wsiąść przy świadkach i fotoreporterach do bagażnika limuzyny
        prezydenckiej.
        • Gość: BBB Re: Układ Pięknych IP: proxy / 10.1.0.* 07.11.03, 16:34
          > Ja nie wierzę, że Kwaśniewskiego mogła boleć goleń. Gdyby bolała go goleń,
          to
          > nie dałby rady wsiąść przy świadkach i fotoreporterach do bagażnika limuzyny
          > prezydenckiej.

To był tylko występ. Takie przedstawienie. Bagażnik służył za garderobę.
          • Gość: Jakub Re: Układ Pięknych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 16:48
            Gdzieś w internecie są zdjęcia z tego występu. Minę ma prezydęcina nietęgą,
            zachlany jest w trzy dupy, nogi się pod nim uginają, i onże z takim idiotycznym
            uśmieszkiem nic nie rozumiejącego pijaka wtacza się, mimo asysty dwóch goryli,
            do szeroko otwartego bagażnika!
            Zdaje się, że na forum ktoś podawał adresy do tych zdjęć. Ja sobie chyba je
            zapisywałem, ale nie mam siły ich szukać.

Na nic nie mam siły, co robić?
            • Gość: BBB Re: Układ Pięknych IP: proxy / 10.1.0.* 07.11.03, 16:56
              To była z pewnością gra aktorska.
              Popływaj!!!
              Tylko wybierz dobrą łódkę!
              • Gość: Jakub Re: Układ Pięknych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 17:08
                Ale nie mam Silnicy! Jestem w Sandomierzu, na górze. Łódka odpada.
                • Gość: BBB Re: Układ Pięknych IP: proxy / 10.1.0.* 07.11.03, 17:27
                  > Ale nie mam Silnicy! Jestem w Sandomierzu, na górze. Łódka odpada.

A kto by w taką pogodę pływał na dworze?!
                  Pływaj w cieple, pod dachem. Łódka w związku z tym musi być odpowiednia :)
                  • Gość: Jakub Re: Układ Pięknych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 17:45
                    :( Kłopot. Jeśli ja się mieszczę w łódce, to łódka nie mieści się w wannie. A
                    jeśli łódka mieści się w wannie, to nie wchodzi mi do tej łódki nawet du.. .
                    Rezygnuję. Popuszczam sobie łódki ze skorupek orzechów. To też przyjemne, a
                    woda tak miło faluje. Fajne.
                    Co się robi, jak klawiatura wpadnie do wanny? Wytarłem ją ręcznikiem, czy mam
                    jeszcze dmuchać suszarką?
                    • Gość: BBB Re: Układ Pięknych IP: proxy / 10.1.0.* 07.11.03, 17:49
                      A kto by tam z łódką chodził do wanny?!
                      Siada się na krześle, w fotelu lub innym tego typu sprzęcie i... płyniemy :)
                      • Gość: Jakub Re: Układ Pięknych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 18:58
                        Ajajaj! Zgapiłem się na godzinkę. Tak przyjemnie woda pluska.
                        Spróbujemy też na krześle. Jutro zaś, wybiorę się do Buska.
                        • Gość: Filip Re: Układ Pięknych IP: *.look.ca 07.11.03, 20:01
                          No fajnie sie bawicie Panowie, ale jako ze wrocil ten temat pozwolicie ze
                          zaczne od ;...no wlasnie od czego by tu zaczac.
                          Zaczne od wymiotow!
                          Mam wielka ochote napaprac temy o jakze madremu wojewodzie Wojcikowi na
                          przyklad na fotel. Ale tak by mogl w to wszystko usiasc, udajac ze nic sie nie
                          stalo ...powiedzial by ;"O czym to mysmy mowili...."
                          Tak, tylko tak zaarazowana sytuacja mogla by mnie w jakis sposob
                          usatysfakcjonowac.
                          Pan wojewoda jest slepy !..a jesli nie jest slepy, to moze glupi.
                          Coz da to piekno kilku wsi. Ale moze pan wojewoda bedzie mial jakis program
                          zwiazany z rozwojem turystycznym regionu w szczegolnosci tych kilku
                          nagrodzonych wsi, a skoro tak to czy za tak male sumy mozna cokolwiek na wsi
                          zdzialac.

Panie wojewodo najlepszy interes /zloty interes/ to swiadomosc narodowa ktora
                          nieustannie trzeba podnosic/ a w szczegolnosci podnosic jej poziom wsrod
                          mlodziezy. Bo juz za kilka lat tej mlodziezy powierzy sie przyszlosc regionu.

A zatem ; 1)...nie moge sie doczekac albumowego wydania takiego oto
                          tematu; "SZLAKIEM MECZENSTWA NARODU POLSKIEGO/ Swietokrzyskie."

2)..Rowniez wydanie albumowe..."ARMIA KRAJOWA W REGIONIE SWIETOKRZYSKIM"

3).."HISTORIA POLSKIEJ SKALKI"

4)..Jak rowniez miejscowosc ta - Skalka, przyklad niemieckiego bestialskiego
                          mordu dokonanego na Polakach byla i jest celowo ukrywana.
                          Co zostanie w tym temacie zrobione ? Czekam z niecierpliwoscia.
                          Wiecej sugestii co do celowosci wydawania spolecznych pieniedzy dostarczal bede
                          wprost proporcjonalnie do sytuacji i odczuwania tego co znalazl pan w swym
                          fotelu.

• Gość: Jakub Układ pięknych w negliżu IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 09:39
      Układ pięknych w negliżu cofnął ten wątek aż o trzy strony. Trudno go było
      znaleźć. Ale poeta pamięta ...

(Ostatnio uważam się za dobrego poetę :)....
    • Gość: BBB Święto urzędnika IP: proxy / 10.1.0.* 12.11.03, 16:32
      Dzisiaj mieli święto urzędnicy. Jedni urzędnicy ocenili, że inni urzędnicy
      pracują dobrze i są zasłużeni. W związku z tym, jedni urzędnicy przyznali
      drugim urzędnikom różnego rodzaju nagrody.
      Nagrody wręczał Piękny Pan Wojewoda. Urzędnicy byli radośni i gratulowali
      sobie wzajemnie.
      Uroczej Pani Wojewodziance równie uroczy Pan Wojewoda wręczył list
      gratulacyjny.
    • Gość: BBB Dał się przekonać? IP: proxy / 10.1.0.* 12.11.03, 21:41
      Nasza urocza, tolerancyjna para wzięła z okazji Dnia Niepodległości udział w
      mszy świętej. Później w towarzystwie JE Biskupa udała się pod Pomnik.
      Wiedząc, że członkowie SLD są zobowiązani krzewić zawsze i wszędzie wartości
      humanistyczne, jestem ciekawy, czy JE Biskup został przekonany do małżeństw
      kochających inaczej i aborcji jako metody planowania rodziny?
    • Gość: BBB Wycieczka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 07:54
      Pan Piękny Wojewoda udał się służbowym autkiem, ze służbowym kierowcą, na
      wycieczkę. Wycieczkę odbył w towarzystwie sekretarza Kopycińskiego. Udali się
      do Starachowic na egzekutywę miejscowej organizacji SLD.
      Dobrze, że Pan Wojewoda pojechał służbowym autkiem. Dzięki temu dojechał
      wypoczęty, a Jego uroda nie poniosła uszczerbku.
    • Gość: BBB Nagroda IP: proxy / 10.1.0.* 13.11.03, 15:28
      Nasz Piękny Pan Wojewoda ledwo powrócił z egzekutywy SLD w Starachowicach
      zabrał się ostro do pracy. Na efekty nie trzeba było długo czekać. Pan
      Wojewoda postanowił ustanowić nagrodę.
      Nagrodę Gospodarczą Wojewody Świętokrzyskiego.
      Jest jednak pewien dylemat. Kto dokona wyboru laureata?! Otóż w aktualnościach
      ŚUW napisano:
      „Wyboru laureatów dokona Kapituła Nagrody”
      Natomiast w dokumencie określającym zasady przyznawania nagrody stoi:
      „Z grona nominowanych przez Kapitułę, Wojewoda Świętokrzyski wybiera laureatów
      w poszczególnych kategoriach”.

Zanosi się, że obecny Pan Wojewoda Wójcik prześcignie byłego Pana Wojewodę
      Lubawskiego w wielu dziedzinach. W krasie jest już niekwestionowanym zwycięzcą.
    • Gość: BBB Zostali olśnieni IP: proxy / 10.1.0.* 22.11.03, 17:35
      Nasz Piękny Pan Wojewoda rozmawiał z delegacją protestujących policjantów i
      strażaków.
      Policjanci i strażacy zostali olśnieni argumentacją i krasą Pana Wojewody i
      zakończyli protest.
      Podobnie olśniony został następca tronu Królestwa Belgii, książę Filip.
      Stwierdzenie Pana Wojewody:
      „Unia Europejska gwarantuje, bowiem nie tylko swobodny przepływ towarów, usług
      i ludzi, ale także kapitału”,
      spowodowało, że oczy księcia zwilgotniały.
      Natomiast uroda Pana Wojewody spowodowała, że książę, po niecałej godzinie
      pobytu, opuścił Kielce w stanie zauroczenia.
      • Gość: Jakub Re: Zostali olśnieni IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 18:21
        Naprawdę tak powiedział? Jak Gomułka? A to idiota.
        Jak te debile z SLD się odszukują, że tworzą jedną partię?
        Sojusz Lewicy Debilistycznej?
        • Gość: BBB Re: Zostali olśnieni IP: proxy / 10.1.0.* 22.11.03, 22:09
          Powiedział więcej. A jest to tu:
          www.kielce.uw.gov.pl/uw/aktualn.htm
          Pan Wojewoda miał także piękny krawat harmonizujący z kolorem oczu. Z ogromną
          gracją trzymał kufel piwa. Na dłoniach widoczne były naczynia krwionośne ze
          szlachetną, błękitną krwią Naszej Krasy.
      • Gość: BBB Zapomniałem IP: proxy / 10.1.0.* 24.11.03, 19:13
        o najważniejszym!!!
        Jego Wysokość Książę Filip był tak zauroczony inteligencją i krasą Pana
        Wojewody, że zapomniał języka w gębie!!!
        Nie odezwał się ani razu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Widać, że arstyokraci, to ludzie uczuciowi.
        Ale ja sam, jak patrzę tylko na fotografię Pana Wojewody, to mi dech w
        piersiach zapiera!!!
        Nie chcę nawet mysleć, co by się ze mną działo, gdybym ujrzał Oryginał :P
        • Gość: BziQ Re: Zapomniałem IP: *.intermedia.com.pl / *.intermedia.com.pl 18.12.03, 15:40
          > Ale ja sam, jak patrzę tylko na fotografię Pana Wojewody, to mi dech w
          > piersiach zapiera!!!

Ale za to p. Lubawski jak ładnie wygląda na zdjęciach - zawsze jak z muzeum
          figur woskowych w Londynie :)
    • Gość: BBB Panienka z okienka IP: proxy / 10.1.0.* 24.11.03, 19:04
      Nasz Piękny Pan Wojewoda otworzył pierwsze szkolenie dla pracowników urzędów
      gmin, którzy obsługiwać będą "Lokalne Okienka Przedsiębiorczości".
      Uczestnicy byli oszołomieni krasą Pana Wojewody.
      Podobno na Sali słychać było liczne głosy, że Pan Wojewoda jest urodniejszy
      od „Panienki z okienka”.
    • Gość: BBB Dziadek Mróz IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.12.03, 21:39
      Nasza urocza Wojewodzianka robiła za asystentkę Świętego Mikołaja. Czyli
      robiła za Anielicę. Mikołaj i Anielica rozdali dzieciom prezenty i pokazali UW.
      Niestety, nie zjawił się Piękny Pan Wojewoda. Czyżby uznano, że dzieci
      przestraszą się Dziadka Mroza?!
      Bez obaw! Tak urodny Dziadek Mróz z pewnością wzbudziłby u dzieci entuzjazm.
      Dziwię się, że Pan Wojewoda się nie pokazał. Czyżby był niedysponowany po
      przecięciu wstęgi w nowej siedzibie Banku Spółdzielczego?!

P.S.
      Pani Wojewodzianka jawi się jakby bardziej zaokrąglona. Wiem, że przyroda w
      różny sposób przygotowuje się do zimy, ale trzeba z tym coś zrobić!
      Anielicom nie wypada!
    • Gość: 2mek Tylko Piotrkowice !!!! IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 01:21
      piotrkowice.home.pl
    • Gość: BBB Jaśnieć w Stolicy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.12.03, 17:49
      Krasa Naszego Pięknego Pana Wojewody oszołomiła członków i sympatyków
      Warszawskiego Klubu Przyjaciół Ziemi Kieleckiej, z którymi Pan Wójcik spotkał
      się w Warszawie w „Domu Chłopa”. W „Domu Chłopa” dlatego, aby nikt nie rzekł,
      że Pan Wojewoda pojechał do Stolicy na rozpustę. Pan Wojewoda nie uległ bowiem
      modnej ostatnio w SLD skłonności do afiszowania się z przychylnością dla
      związków homoseksualnych. Pozostaje konserwatywnym heteroseksualistą.
      Najdroższy w Polsce Karp (rzec można Złoty Karp Automatyczny) otworzył ze
      zdumienia ryjek i nie mógł zaczerpnąć tchu.
      Pan Piotrowicz patrzył z naganą na uczestników spotkania wyrażających swój
      zachwyt brawami i okrzykami:
      Niech żyje Kielecczyzna i Jej Piękny Reprezentant!!!!
      Echo natomiast odpowiadało: Piękny, Piękny, Piękny...
    • Gość: BBB Krew Pana Wojewody IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 12.12.03, 00:02
      Nasz Pan Wojewoda wręczył Krzyże Zasługi honorowym krwiodawcom. Uroczystość
      odbyła się w Pałacu. Miejsce to przystoi Panu Wojewodzie. Podkreślało Jego
      szlachetną krasę. Podkreślało też inne niebagatelne walory Pana Wojewody, w
      tym krew. Błękitną krew, której Pan Wojewoda nie krwiodaje gdyż jest
      niepotrzebna.
      Wokół same chamy :(
    • Gość: BBB Opiszą Krasę! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 14:07
      Nasz Pan Piekny Wojewoda zaprosił na świąteczne spotkanie szefów kieleckich
      mass-mediów oraz dziennikarzy. Szefowie, masa i dziennikarze stawili się z
      wielka ochotą. Jedli i pili z ogromnym zapałem i podziwiali urodę Pana
      Wojewody. Przecież patrząc na Krasę rośnie apetyt.
      Jutro pojawią się z pewnością w mediach entuzjastyczne relacje.

Gratulacje dla mojej ulubionej Rzeczniczki, Pani Beaty Ryń!
      Ten wspaniały festiwal urody, wiedzy i przymiotów wszelkich był z pewnością Jej
      pomysłem :)
      • Gość: BBB Identyfikacja IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.12.03, 18:30
        Tak więc jedli i pili za nasze pieniądze. Pili oczywiście także alkohol. Że
        też Pan Wojewoda nie obawiał się, że ktoś zamroczony urodą może się rzucić.
        Zobaczymy, czy poczęstunek był syty i jak opiszą.
        Są cztery fotografie. na każdej fotografii są osoby. W większości osób nie
        znam.
        Ciekaw jestem, kim są. Wyglądają na osoby nietuzinkowe. Proszę o pomoc w
        identyfikacji.
        Fotografie są tu:
        www.kielce.uw.gov.pl/uw/aktualn.htm
        • Gość: BBB Fotografia pierwsza IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.12.03, 18:31
          Na górze po lewej stronie.
          Kim są:
          Pani słusznej postawy, z mikrofonem przy Panu Wojewodzie?
          Pani odwrócona tyłem z fascynujący „tyłem”?
          Dwie Panie za „Panią z tyłem”, jedna w jasnym, druga w ciemnym?
        • Gość: BBB Fotografia druga IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.12.03, 18:32
          Na górze po prawej stronie
          Kim są po kolei od lewej strony?
        • Gość: BBB Fotografia trzecia IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.12.03, 18:33
          Na dole po lewej stronie.
          Kim są:
          Pan obok uroczej Wojewodzianki?
          Panie ukryte za Wojewodzianką, począwszy od lewej?
        • Gość: BBB Fotografia czwarta IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.12.03, 18:35
          Na dole po prawej stronie.
          Kim są począwszy od lewej:
          Panowie z brodą?
          Pani spragniona ciepłego?
          Pan zjadający niepewnie?

Panu ukrytemu dziękujemy. Nie chcemy wiedzieć, kim jest. Nie należy podjadać
          po kryjomu.
        • Gość: Jakub Re: Identyfikacja IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 19:14
          Zobaczyłem zalecane przez Ciebie zdjęcia..., a może to były fotografie? Niech
          może najpierw wypowie się Szacuneczek Wojciech, bo on jest ekspertem od tych
          spraw na forum. Skrytykuję zdjęcia, a potem okaże się, że to były fotografie!
          Przed ekspertyzą nie będę się kompromitował, zrobię to później :)))[autentyczne]
          Choć przyznam, że i ja mam już swoją faworytę, urodnica jak rzadko i wykazuje,
          jakże potrzebny w dziennikarskim fachu, pociąg falliczny.
          Ale o tem, potem. Najpierw Szacuneczek.
    • Gość: BBB Wykonać budżet IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 10:31
      Dyrekcja i pracownicy Urzędu Wojewódzkiego oraz szefowie jednostek
      administracji zespolonej otrzymali świąteczny prezent. Mieli okazję podziwiać
      urodę Pana Wojewody i Pani Wojewodzianki. Mało tego, składali sobie życzenia!
      Suto zastawione stoły, to nieistotny dodatek. Wszyscy byli tak zauroczeni
      Krasą, że nie mogli nic przełknąć. Szkoda, że nie mogli, ponieważ jak twierdzi
      Pan Sławomir Neugebauer, gdyby skonsumowali, to wzbogaciliby Województwo.
      Stoły musiały być suto zastawione. W przeciwnym razie nie wykonano by budżetu
      Województwa w pozycji „promocja”. Poza tym głodni urzędnicy nie pracowaliby ze
      wszystkich sił dla naszego dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka