Dodaj do ulubionych

mobilny internet z play

05.10.08, 11:49
ma ktoś taki internet? chodzi mi o to czy zasięg jest dobry? dzieki
z gory za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: mobilny internet z play IP: *.centertel.pl 05.10.08, 15:45
      podbijam watek bo właśnie tez sie zastanawiam czy zmienic orange na
      play'a.
      • Gość: ian_curtis mam nie polecam IP: *.play-internet.pl 23.09.13, 16:24
        wręcz odradzam mimo iż byłem abonentem PLAY przez prawie 2 lata. Obecnie rozwiązałem nową (kolejną) umowę (podpisana była na 2 lata) rozwiązałem bez kar umownych po tym jak konsultant PLAY wprowadził mnie w błąd i zamiast ustalonej kwoty przyszła faktura 2,5 krotnie większa. Oczywiście PLAY przyznał się do błędu jednakże sposób załatwienia przez nich sprawy (pomijam czas około 2 tygodni) jest jak dla mnie kompletnie dyskwalifikujący PLAY. Reasumując nie polecam...
        • Gość: ian_curtis adres IP z PLAY - jeszcze do 9.10.2013 IP: *.play-internet.pl 23.09.13, 16:25
          gwoli wyjaśnień dla dociekliwych
    • kim1602 Re: mobilny internet z play 23.09.13, 12:06
      UWAGA na Play Online!!!
      Mieszkam w Warszawie gdzie według mapki umieszczonej na stronie Play powinien być bardzo dobry zasięg. Umowę podpisałem na dostarczanie połączenia o prędkości 4 mb/s. Rzeczywista prędkość jaką otrzymuję to od 0 mb/s do maksymalnie 0,5 mb/s. Próbowałem reklamować usługę, jednak Play twierdzi, że w umowie jest zapis o prędkości do 4 mb/s. Natomiast mapka zasięgu, jak napisano „drobnym druczkiem” nie jest podstawą do zawierania umów i ma charakter orientacyjny.
      Przestrzegam przed PLAY Online! Nie dajcie się oszukać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka