prawdziwy_alasek 10.10.08, 14:40 Dominika sie modli o cud zamiast dac na tace sowicie, wtedy mogla by liczyc nawet na cudowne wyleczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigziemowit Re: Dominika. 11.10.08, 14:23 Dostala juz od jednego wspolczujacego laptopa a od drugiego dostala komplet znaczkow pocztowych w klaserze. To przyczyni sie niewatpliwie do jej ozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dominika. IP: 92.9.226.* 11.10.08, 14:54 Muahaha, nikt z toba gadac frajerze nie chce, to musisz sam na swoje watki odpisywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakup. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 11.10.08, 22:06 Zapytaj sie najpierw kielecki palancie czy ja chce z kimkolwiek rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dominika. IP: 92.0.27.* 12.10.08, 01:25 Pewnie ze chcesz, dlatego wstawiasz tu te pierdoly. A tu zonk - olewaja cie cieplym moczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstawiacz pie... Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 03:55 Ja olewam moczem dobrze schlodzonym. Cieply mocz cuchnie po kielecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dominika. IP: 92.0.27.* 12.10.08, 11:07 No i widac jak to nie chcesz z nikim rozmawiac :) Ech, frajer jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white trash Re: Dominika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:16 To mój sąsiad,emigrant spod Kielc,obszarnikiem był na dwóch morgach w przysiółku Pisdołek,teraz należy do american white trash class. Ciekawe skąd ma internet w swoim kartonie pod schodami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki pic. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 16:09 Panie as jestes pan po.......ony jak kazdy trash. Widac, ze ci kryzys potezna dziure w mozgu wygryzl. Komputer mam ze smietnika, calkiem za darmo, internet z powietrza, tez za darmo. Nic wiec nie wydaje nawet pudlo tekturowe mam za darmo z Salvation Army. Wszystko zanosze do banku jako zabezpieczenie na starosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 16:17 Nadmierna ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla. Jako wierzacy w cuda powinienes o tym zawsze pamietac. Jako wysiadujacy pod wlasna grusza powinienies regularnie wietrzyc jaja bo sie zasmierdza. Ponadto nie zycze sobie wdawac sie z toba w zadne dyskusje. Wole sie wygrzewac w Centrel Parku w promieniach pazdziernikowego slonca.Wiec idz sobie poszczekac na dreptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white trash Re: Dominika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:24 Jasnowidzem nie jesteś,autora nie zgadłeś ;-))) Zauważyłem wściekłość,czyżby lunch od Armii Zbawienia nie smakował? Odpowiedz Link Zgłoś