10.10.08, 14:40
Dominika sie modli o cud zamiast dac na tace sowicie, wtedy mogla by
liczyc nawet na cudowne wyleczenie.
Obserwuj wątek
    • bigziemowit Re: Dominika. 11.10.08, 14:23
      Dostala juz od jednego wspolczujacego laptopa a od drugiego dostala
      komplet znaczkow pocztowych w klaserze. To przyczyni sie
      niewatpliwie do jej ozdrowienia.
      • Gość: as Re: Dominika. IP: 92.9.226.* 11.10.08, 14:54
        Muahaha, nikt z toba gadac frajerze nie chce, to musisz sam na swoje watki odpisywac :)
        • Gość: Yakup. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 11.10.08, 22:06
          Zapytaj sie najpierw kielecki palancie czy ja chce z kimkolwiek
          rozmawiac.
          • Gość: as Re: Dominika. IP: 92.0.27.* 12.10.08, 01:25
            Pewnie ze chcesz, dlatego wstawiasz tu te pierdoly. A tu zonk - olewaja cie cieplym moczem.
            • Gość: Wstawiacz pie... Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 03:55
              Ja olewam moczem dobrze schlodzonym. Cieply mocz cuchnie po
              kielecku.
              • Gość: as Re: Dominika. IP: 92.0.27.* 12.10.08, 11:07
                No i widac jak to nie chcesz z nikim rozmawiac :)
                Ech, frajer jestes i tyle.
                • Gość: white trash Re: Dominika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:16
                  To mój sąsiad,emigrant spod Kielc,obszarnikiem był na dwóch morgach w przysiółku Pisdołek,teraz należy do american white trash class.
                  Ciekawe skąd ma internet w swoim kartonie pod schodami?
                  • Gość: Wielki pic. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 16:09
                    Panie as jestes pan po.......ony jak kazdy trash. Widac, ze ci
                    kryzys potezna dziure w mozgu wygryzl. Komputer mam ze smietnika,
                    calkiem za darmo, internet z powietrza, tez za darmo. Nic wiec nie
                    wydaje nawet pudlo tekturowe mam za darmo z Salvation Army. Wszystko
                    zanosze do banku jako zabezpieczenie na starosc.
                  • Gość: Dominik. Re: Dominika. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.10.08, 16:17
                    Nadmierna ciekawosc jest pierwszym stopniem do piekla. Jako wierzacy
                    w cuda powinienes o tym zawsze pamietac. Jako wysiadujacy pod wlasna
                    grusza powinienies regularnie wietrzyc jaja bo sie zasmierdza.
                    Ponadto nie zycze sobie wdawac sie z toba w zadne dyskusje. Wole sie
                    wygrzewac w Centrel Parku w promieniach pazdziernikowego slonca.Wiec
                    idz sobie poszczekac na dreptaku.
                  • Gość: white trash Re: Dominika. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 16:24
                    Jasnowidzem nie jesteś,autora nie zgadłeś ;-)))
                    Zauważyłem wściekłość,czyżby lunch od Armii Zbawienia nie smakował?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka