borges33 14.10.08, 18:42 chciałbym się dowiedzieć jakich lekarzy odradzacie w Kielcach? (można by było również ich umieścić na czarnalista.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajakze mysle ze latwiej bedzie tworzyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 11:09 "biala" liste ... kogo polecacie - cala reszta wynocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-D Re: mysle ze latwiej bedzie tworzyc IP: *.chello.pl 15.10.08, 18:21 a ja myślę, że to nie zda egzaminu.........każdy z lekarzy może znaleźć sie spokojnie na obu listach, bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził :-(((( Będą tylko awantury i przepychanki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re:specjaliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:51 Ja jestem za listą dobrych lekarzy .Może ktoś poda mi dobrego specjaliste leczącego PCO ( policystyczny zespół jajników )Bardzo mi na tym zalęży.Leczę się już od roku bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re:specjaliści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 14:27 W Kielcach nie ma specjalisty od PCO, niestety. Ja od 2005 r. leczę się u Kołodziejskiego... nie z wyboru, ale z braku innych możliwości. On przynajmniej rozpoznał obiawy... Pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: sąd kapturowy? 15.10.08, 19:51 Anonimowe,"odważne" inaczej,pełne jadu inwektywy, to 95 procent treści kieleckiego forum. Nazwisko znieważanego na początku plus wyzwiska, danych "ałtora" brak. Zza krzaków można (i trzeba) zjawisko jęzorem wysmagać, nie osoby konkretne! Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk11 Re: sąd kapturowy? 15.10.08, 22:08 Gratuluję Smurfie postawy. Czy zawsze taką prezentowałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: sąd kapturowy? IP: 81.6.135.* 17.10.08, 12:18 smurfmadrala jak ta lala uwaga GARGAMEL !!!!!!!!!!! ZłAPIE DO WORA A POTEM NAKARMI KOCURA !!!!!!!!! smurfy smerfować gdzie kto może! szybko!! powiadomcie PAPE SMURFA !!! Odpowiedz Link Zgłoś