naszekielce 28.10.08, 14:43 www.youtube.com/user/TVSLD Prawdziwa siła > lewicowa w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smurfmadrala Re: TV SLD na Youtube 28.10.08, 15:15 Jestem mile zaskoczony. Życzę komuchom jak najgorzej i moje życzenia spełniły się! Od czasu Gomułki nie było bardziej matołkowatego mówcy ;-DDD. SLD niech pisze testament. Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: TV SLD na Youtube 28.10.08, 17:15 Żenujący poziom...SLD właśnie dogorywa. Zapowiada się poparcie społeczne na poziomie błędu statystycznego 3%. G.Napieralski prezentuje hasło "Wraca stare" adresowane do wymierającego elektoratu lewicy; bo nie do młodych przecież. Pracuje na przyszłość pod tytułem "Sztandar wyprowadzić..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcawas Re: TV SLD na Youtube IP: 81.6.135.* 28.10.08, 17:58 rozpad sld trwa już od jakiegoś czasu, upadek zapoczątkował długosz, upadek nie tylko w kielcach ale w skali całego kraju ten facet powinien za swoje uczynki wobec wyborców zapaść się pod ziemię,razem ze swymi pogrobowcami którzy nie różnią się od niego, bo niby czym miałby się różnić taki kopyciński skoro długosz był jego nauczycielem i mentorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: TV SLD na Youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:00 Czy Polskę nie stć na rządy ludzi inteligentnych, uczciwych a nie na rządy kałmuków o zaciętej, wściekłej z nienawiści twarzy, z pustą głową i buraczanym dworem? Odpowiedz Link Zgłoś