Gość: KSZOOO IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 17:16 zapraszam wszystkim kibicow na ten mecz naprawde pomzcie kszo !! sobota godz 18.00 ul swietokrzyska !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.10.03, 01:17 Na mecz trzeba iść bez względu na to co się stanie. To ,że wpuszczają na mecz za darmo jest znakiem rychłej likwidacji naszego KSZO!!! Szostak draniu!!!!! Komuniści z SLD!!!!!! Zniszczyliście nasz kochany klub. Wykorzystaliście go do własnych bandyckich karier politycznych. Nikt z was dranie nie siedzi. Nikt was dranie nie ściga. Wszystkie wasze komunistyczne przestępstwa popełniane w Polsce od końca 2 wojny światowej uchodzą bezkarnie.... Ale sprawiedliwość was dopadnie!!!! Nie dziś , nie jutro , ale na pewno!!!! KSZO! KSZO! Ostrowiec!!!!! Na zawsze w naszych sercach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speth Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.centertel.pl 24.10.03, 10:36 jac: z całym szacunkiem, ale stajesz sie juz nudny z tym skowytem. czy myslisz, ze pomozesz komus? chyba, ze Tobie jest lepiej. Tak, doprowadzili do ruiny i trzeba liczyc na "nowych". Takich sytuacji jest mnostwo, ze przez komuchow mamy w kraju to co mamy, i trzeba po prostu brac sie do roboty, bo wylewanie lez i krzyk nic Ci tu nie pomoze. pozdrawiam i bez obrazy Speth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac SPETH IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.10.03, 15:34 Gość portalu: Speth napisał(a): > jac: z całym szacunkiem, ale stajesz sie juz nudny z tym > skowytem. czy myslisz, ze pomozesz komus? chyba, ze Tobie jest > lepiej. Tak, doprowadzili do ruiny i trzeba liczyc na "nowych". > Takich sytuacji jest mnostwo, ze przez komuchow mamy w kraju to > co mamy, i trzeba po prostu brac sie do roboty, bo wylewanie lez > i krzyk nic Ci tu nie pomoze. > > pozdrawiam > i bez obrazy > > Speth Speth masz racje ,że skowyt nic nie da. Ale dlaczego komuchy za nic nie odpowiadają. Za żadne zło którego dopuścili się w Polsce???? Najpierw trzeba rozliczyć i ukarać złodzieja i bandyte po to chociażby by następny bał się znowu kraść. A tak nie ma kary , nie ma napiętnowania i draństwo kwitnie. To tyle . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speth Re: jac ;-) IP: *.idea.pl 24.10.03, 22:33 Ano Polska to. Jeszcze 10 lat zanim zrobi sie w tym kraju w miare normalnie i prawo bedzie prawem, na razie beda takie hocki-klocki jakie sa. Przyszedl nowy zarzad, nie wiadomo skad tyle osob, BEZ KOMPETENCJI i mamy nastepny syf. Powinien byc normalny konkurs na prezesa, na managera i tyle... Ehh, szkoda gadac... mam nadzieje jac, ze jeszcze doczekamy normalnych czasow i obejrzymy mecz KSZO, normalnego klubu, z normalnymi ludzmi prowadzacymi go. Czego Tobie, sobie i wszystkim fanom KSZO zycze. pozdrawiam Speth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korona!! Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 24.10.03, 12:07 heheh litosci!dziady dostaniecie wpierdol min piecioma bramkami! to i tak bedzie sukces.kszo..kszo..na dno buahahah.nawet jak by mi zapłacili zebym poszedł na ta lipe to bym ich olał!!Nareszcie kielce beda lepsze od waszej wiochy gdzie na mecze chodza chamy oderwane od pługa!Pogoń!!czekamy na pogrom.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:31 Gość portalu: korona!! napisał(a): > heheh litosci!dziady dostaniecie wpierdol min piecioma bramkami! > to i tak bedzie sukces.kszo..kszo..na dno buahahah.nawet jak by > mi zapłacili zebym poszedł na ta lipe to bym ich olał!! Nareszcie > kielce beda lepsze od waszej wiochy gdzie na mecze chodza chamy > oderwane od pługa!Pogoń!!czekamy na pogrom.:) Oto próbka "poziomu intelektualnego" kieleckiego zakompleksionego debilka. Można również poczytać "przemyślenia" tego debilka w komentarzach do meczu Legia - Kolporter 2:0 www1.gazeta.pl/kielce/1093892,35259,1737853.html?v=3&a=8684329#opinie Zastanawia mnie tylko jak ten bezmózgowiec mógł nauczyć się pisać? Chyba że dyktował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.elex.pl 24.10.03, 18:57 Gościu z korony. W Ostrowcu można ewentualnie robić pługi, którymi zaoruje się kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe:as Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 25.10.03, 19:07 brawo.przeczytałem twoje wypociny.text z legii napisał kumpel.ja sie nie znizam do takiego niskiego poziomu(i tak za wysokiego dla ciebie).nie czepiaj sie .napisałem prawde.wasze kszo siega dna to was zawisc bierze ze korona sie wybija.ostrowiec to zbieranina oszołomów i chamow druga po radomiu.taka prawda.witamy w 3 lidze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 25.10.03, 22:21 Gość portalu: fe:as napisał(a): > brawo.przeczytałem twoje wypociny.text z legii napisał kumpel.ja > sie nie znizam do takiego niskiego poziomu(i tak za wysokiego > dla ciebie).nie czepiaj sie .napisałem prawde.wasze kszo siega > dna to was zawisc bierze ze korona sie wybija.ostrowiec to > zbieranina oszołomów i chamow druga po radomiu.taka > prawda.witamy w 3 lidze!! W 3 lidze jak na razie gra kolporter a nie KSZO!!! Kieleckie jełopy! Nie cieszcie się z nieszczęść KSZO. Jeszcze z wami też może być różnie. Trochę pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol KSZO Re: Przed meczem KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin, IP: *.msk.net.pl / 192.168.10.* 25.10.03, 21:03 Gość portalu: korona!! napisał(a): > heheh litosci!dziady dostaniecie wpierdol min piecioma bramkami! > to i tak bedzie sukces.kszo..kszo..na dno buahahah.nawet jak by > mi zapłacili zebym poszedł na ta lipe to bym ich olał!! Nareszcie > kielce beda lepsze od waszej wiochy gdzie na mecze chodza chamy > oderwane od pługa!Pogoń!!czekamy na pogrom.:) I co kielecki prostaku, KSZO-Pogoń 3-1. Zatkało cię ??? A poza tym, mam pytanie, to w kielecach maja już komputery z internetem ??? Bo myślałem, że posługiwanie się drewnianym pługiem to szczyt waszych możliwości:))). A te chamy oderwane od pługa, ktorzy chodzą na mecze KSZO to raczej przyjezdni z kielc. U siebie nie mają stadionu tylko pole to przyjechali zobaczyc na jakim obiecie gra szlachta w Ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac KSZO POGOŃ SZCZECIN 3:1!!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 25.10.03, 22:28 KSZO wygrało w pięknym stylu!!!! Szkoda ,że chłopaki tyrają za darmoche. Już wkrótce KSZO zacznie wspomagać CELSA, i jeszcze będzie o nas głośno! Jestem tego pewien. A wszystkim koroniarzom życze utrzymania się kolportera w 3 lidze. Stal Rzeszów jest biedniejsza finasowo, ale sportowo jest lepsza od Korony. Mam nadzieję , że to Stal awansuje . A wy kolporterowcy w barażach dostaniecie wpierdol od KSZO!!! Tego sobie i wszystkim życzę.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudni jestescie Re: KSZO POGOŃ SZCZECIN 3:1!!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 26.10.03, 12:20 Stal nie jest kadrowo lepsza tylko sie utworzyla antykoalicja przeciw KORONIE.my wejdziemy z 1 miejsca a to stal wam wpierdoli w barazach jesli unikniecie ostatniego miejsca.Ale z całego serca pragne zebysmy ze soba zgrali.pokory to sie w ostrowcu uczcie bo jeden mecz to nic nie udowadnia.A na stadionie kszo byłem i bardziej przypomina przystanek pekaesu,niz stadion! poczekaj koles za 3 lata bedzie u nas stadion i pierwsza liga.poki co to sie zamienimy miejscami w ligach czego zycze wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś