Dodaj do ulubionych

Dla Gazety Andrzej Sygut, wiceprezydent miasta

IP: *.mancafe1.mancomplex.pl 27.10.03, 21:42
stołki dla "WAS" też nie są koniecznym wymogiem !!!!!!!
jeśli nie byliście w stanie zafundować tej dziewczynie basenu to
chociaz mogliście doradzić co zrobić bądź gdzie się udać
(fundacje, PFRON itp.) aby sprawę pozytywnie załatwić.
Ale po co sobie d... zawracać, przecież "WY" macie kase na
zachcianki "WASZYCH" dzieciaków !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zolnierz Andrzej Sygut nie widzi nic zdrożnego- nauka z Gotha? IP: *.kielce.msk.pl 28.10.03, 00:48
      wyborca ma racje, za to nasze kielczan urzadzenia zoz-ow ,
      lokale oddajecie prywaciarzom za friko
      gratuluje tzw prawicy chrzescijanskiego milosierdzia a
      urzednikom miejskim wrazliwosci na sprawy obywateli,
      jak lubawski z wlasnej kieszeni chcial kupic kosiarke do trawy
      (kupił???) to sygut zamiast 1 flaszki na prezent mogl podarowac
      te 50 zl, bo na pewno ze 100 razy tyle wydaja na kwiatki i inne
      duperele z miejskiej kasy
    • Gość: BBB [...] IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 15:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: BBB Re: Dla Gazety Andrzej Sygut, wiceprezydent miast IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 16:05
        Mam niskie mniemanie o szkołach i nauczycielach. Zresztą potwierdzają to
        wszelkie porównania naszego szkolnictwa z innymi krajami.
        Pan Sygut pracował w szkolnictwie długie lata. Pracował na eksponowanych
        stanowiskach. Dokonania Syguta są powalające!!!!!!!!!!!!!
        Ktoś Go tam zatrudniał. Z pewnością większy dupek niż Pan Sygut.
        Czy nie warto sporządzić rankingu dupków???!!!
      • Gość: BBB Znów usunięto??? IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 16:28
        Pan Prezydent Andrzej Sygut jest bardzo MĄDRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pan Prezydetn Andrzej Sygut jets bardzo INTELIGENTNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pan Prezydent Andrzej Sygut jest bardzo MIŁOSIERNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pan Prezydent Andrzej Sygut jest bardzo ATRAKCYJNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pan Prezydent Andrzej Sygut jest bardzo HUMANISTYCZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        .........................................................................
        Nie jesteśmy godni aby Pan Prezydent Andzrej Sygut był naszym Prezydentem!!!!!!
        • Gość: behemot Re: Znów usunięto??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 16:34
          >> Znów usunięto???

he, he, he wygladasz na zdziwionego :-)))

No, po tym co napisales (zdazylem przeczytac) to i ja bym skreslil. Stary,
          wyluzuj troche. Po co te inwektywy ?
          Akurat Sygut to dosc sprawny urzednik. Przetrzymal tylu wojewodow. Najdluzej
          urzedujacy kurator oswiat w Polsce. Trzeba to docenic.
          • Gość: BBB Re: Znów usunięto??? IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 16:37
            Wielce Szanowny!
            To było moje zdanie. Jestem gotowy w każdej dyskusji udowodnić, że było to
            zdanie bardzo stonowane.
            Jestem gotowy w każdej dyskusji udowodnić, że Pana Syguta można nazwać o wiele
            gorzej.
            Z poważaniem
            BBB
            • Gość: behemot Re: Znów usunięto??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 16:42
              ...ehm ...wzrok juz nie ten, co za mlodu (skonczone 18 lat) ...ale ja nie
              widzialem dowodow tylko inwektywy ...byc moze cenzor tez
              • Gość: BBB Re: Znów usunięto??? IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 16:47
                Gość portalu: behemot napisał(a):
                > ...ehm ...wzrok juz nie ten, co za mlodu (skonczone 18 lat) ...ale ja nie
                > widzialem dowodow tylko inwektywy ...byc moze cenzor tez

To było moje zdanie, co wyraźnie podkreśliłem. Jeżeli Pan Sygut poczuł się
                obrażony, to mój adres jest do ustalenia i może podać mnie do sądu.
                Mam też takie zdanie:
                Uważam, że genarał Jaruzelski jest współwinny zbrodni popełnionych za czasów
                PRL. Uważam, że Pan Generał jest mordercą".
                Czy to też są inwektywy?!
                • Gość: behemot Re: Znów usunięto??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 17:18
                  > Uważam, że genarał Jaruzelski jest współwinny zbrodni popełnionych za czasów
                  > PRL. Uważam, że Pan Generał jest mordercą".
                  > Czy to też są inwektywy?!

Nie umiem tego orzec.
                  Ale jak zwal tak zwal - w kazdym razie kobieta lekkich obyczajow nazwana przez
                  pewnego osobnika "k..." wniosla sprawe do sadu i uzyskala korzystne dla siebie
                  orzeczenie.

Poza tym nie jestem pewien, czy dzentelmen bedzie uzywal niektorych wyrazow w
                  towarzystwie...

No i zwracam tez uwage na blad logiczny w pierwszym zdaniu. Jesli nawet general
                  jest wspolwinny zbrodni, to nie oznacza, ze jest morderca ...ale to juz tylko
                  takie zabawy slowne. "Generalnie" (he, he, he) dskusja doszla do momentu, w
                  ktorym nalezy zrobic sobie przerwe na goraca herbatke.

A ja bym dal Sygutowi spokoj. Naprawde w naszym miescie nie ma az tak wielu
                  samodzielnie myslacych i sprawnych urzednikow, zeby wybrzydzac nad Sygutem. Sa
                  inni, ktorym krytyka bardziej sie nalezy.

• Gość: BBB Miłosierny Sygut IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 17:28
                    Gość portalu: behemot napisał(a):
                    > Poza tym nie jestem pewien, czy dzentelmen bedzie uzywal niektorych wyrazow
                    w
                    > towarzystwie...

Nigdy nie twierdziłem, że jestem dżentelmenem.

> No i zwracam tez uwage na blad logiczny w pierwszym zdaniu. Jesli nawet
                    general
                    >
                    > jest wspolwinny zbrodni, to nie oznacza, ze jest morderca ...ale to juz
                    tylko
                    > takie zabawy slowne.

Dla mnie jest to jednoznaczne.

> A ja bym dal Sygutowi spokoj. Naprawde w naszym miescie nie ma az tak wielu
                    > samodzielnie myslacych i sprawnych urzednikow, zeby wybrzydzac nad Sygutem.
                    Sa
                    > inni, ktorym krytyka bardziej sie nalezy.
                    Niewątpliwie. Ale niech nie opowiada bzdur. Mógł chociaż odesłać dziewczynę
                    tam, gdzie mogli jej pomóc. Ale On nie wiedział gdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Poza tym ta ekipa jest bardzo wierząca i miłosierna.
                    Mógł przecież wyjąć z kieszeni 50 PLN i byłby GWIAZDĄ!!!!!!!!!!
                    Czyżbyśmy za mało Mu płacili???
                    Mógł ostatecznie zrobić zbiórkę. Mógł pokolędować!
                    Byli już tacy kolędnicy, którzy na przełomie roku kolędowali w czasie swoich
                    godzin pracy. Nikt im tego nie miał za złe. A zebrali tyle pieniędzy, że
                    pewnie więcej wyniosło ich wynagrodzenie, które Im wypłaciliśmy. Bo były to
                    także osoby zatrudnione w instytucjach publicznych.
                    Miłosierna Ekipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: BBB Re: Znów usunięto??? IP: proxy / 10.1.0.* 28.10.03, 16:53
                Poglądy i czyny Syguta, podobnie jak Jaruzelskiego są znane.
                Wg mnie każdy ma prawo do własnego zdania.
                Np. wg Michnika Jaruzelski jest człowiekiem honoru i Pan Michnik to głosi.
                Wg mnie tak nie jest i też chcę to głosić.
                • Gość: pablo Sygut i spolka IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 03:50
                  Sygut wslawil sie tym, ze przez 12 lat byl kuratorem. Nikomu sie to nie udalo
                  tylko jemu. Wielki Czlowiek jak Choragiewka. Skad zawieje tam i Sygut powieje.
                  (Dla ciekawych: Sygut nigdy nie byl nauczycielem).
                  Poza tym Sygut jest podobny do Lubawskiego w tym, ze obaj nic tylko mysla.
                  Mysla, mysla, co by tu wymyslic. Obydwaj tez bardzo sie nudza, co widac na
                  kazdym zdjeciu w gazecie lub na stronie UM. Pewnie to myslenie ich tak nudzi.
                  Bo przeciez to trudna praca jest te myslenie. Moze wymyslimy ptaszki w klatkach
                  w parku, a moze wymyslimy swietlice na Slichowicach (Sygut chyba tam nigdy nie
                  byl, bo przyznal, ze musi tam pojechac i zobaczyc). A moze jakis pomnik? A moze
                  ambasada Kielc w NRD? A moze kolejke z Karczowki na Skocznie? A moze
                  wyremontujemy wszystko w Kielcach z pieniedzy Unii Europejskiej? (A figa!) A
                  moze ..., itd., itp.
                  • Gość: BBB Re: Sygut i spolka IP: proxy / 10.1.0.* 29.10.03, 17:32
                    Gość portalu: pablo napisał(a):
                    > Poza tym Sygut jest podobny do Lubawskiego w tym, ze obaj nic tylko mysla.
                    > Mysla, mysla, co by tu wymyslic.

Znaczy myśliciele!!!!!
                    Filozofowie!!!!
                    To widać na pierwszy rzut oka - MĄDROŚĆ bije z Ich lic!!!!!

Ich myśli jak ptaki, co w przestworzach szybują!

Pozdrawiam :)
                    • Gość: Zenek Re: Sygut i spolka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 20:28
                      BBB dodałbym i są te myśli ulotne.Dobrze ,że sufity w magistracie są mocne ale
                      okna nieszczelne i wylatuja te myśli bokiem.Tak wszyscy co wyżej nad gabinetem
                      panów Prezydentów musieli by ulecieć w przestworza.
                  • Gość: GOŚC RADIA M Re: Sygut i spolka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 00:33
                    Tu karty rozdaje Płoskonka.Ten od afer z Kolasinskim.Wszyscy Oni
                    Sygut,Lubawski,Koza ,Jolanta Daniel,Przybylski i inni są z nadania
                    Płoskonki.Dziś napisało o tym "Echo".Płoskonka to szara emninecja na prawicy
                    tzw.prawicy.Dlatego wszyscy oni trzymają się dzięki "Brodatemu"-tyle lat.....
            • Gość: Jakub BBB, mam prawo Cię upomnieć i co nieco pogrozić IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 18:12
              Dlaczego Ty rozmawiasz tak długo z tym agentem, który wykazuje tak wielkie
              braki logiki i inteligencji (a do tego stara się bronić zbrodniarzy
              komunistycznych i osielstw lub usiłowań przestępstw Lubawskiego), że to nie
              uchodzi nawet na tym forum?

Chcesz stracić immunitet?
      • wojciech.domagala Pana BBB Redakcja zredukowała do zera ;-))) 27.11.03, 22:01
        "...Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu..."

Nie wolno krytykować Pana Prezydenta ! Pan Prezydent ma układ z Gazetą ;-)))
    • Gość: BBB Pan Sygut jest wielki IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.11.03, 21:09
      SL z 26 listopada 2003r. donosi, że Miasto płaci ca 80 tys. zł. za
      przygotowanie pomieszczeń dla niepublicznego ZOZ, czyli prywatnej spółki, w
      przychodni Na Stoku. Przypomnę, że NZOZ płacą czynsz w wysokości 1 zł. za 1 m
      kw.
      Wiceprezydent Andrzej Sygut komentując ten fakt stwierdził:
      "To jest zgodne z prawem. Istnieje przepis, który mówi, że remontować można
      tylko „swoje”".

Czyż Pan Wiceprezydent Sygut nie jest wielki?!
      Wyrósł też duży!
      Pije chyba mleko!
      • Gość: Najarany Re: Pan Sygut jest wielki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:46
        Jak wiadomo, największy czynsz płaci się w ścisłym centrum miasta. Tam
        prezydent zdziera nawet po 5zł z metra. Na Stoku bierze po złotówce, ponieważ
        więcej pieniędzy mu już nie potrzeba, gdyż jak mówią niektórzy, ostatnio miał
        duży przypływ gotowizny.
      • okurwa Re: Pan Sygut jest wielki 27.11.03, 21:47
        szczwany gnojek.
        poeta pamieta

czy to nie jest skandal? geniusz widzi problem z wizytowkami, prywatnym firmom
        z umowami na gebe [nzoz] pompuja kase wszystkich kielczan, a na pare zl na
        basen nie umial inteligent Sygut znalezc przepisu.

geniusz lysogor bardzo celnie odczuwa ze jest prezydentem wszystkich kielczan,
        (ups-lo) mu sie, bo pompuje w prywatne kieszenie pieniadze wszystkich kielczan
        i mozecie mu naskoczyc.

jak cholera
        • Gość: nie poseł Re: Pan Sygut jest wielki IP: *.one.pl / *.ns.net.pl 29.11.03, 20:58
          Tak tak.
          Sygut jest bardzo wielki.
          Jeżeli na dodatek post autorstwa "kielczanina" z pytaniami adresowanymi do
          red.red.Gergontowej i Kędrackiego polega na prawdzie i byli pracownicy ZOO
          mają spisane od września umowy ,za które Sygut im nie zapłacił ani grosza to
          ten facet jest "super".
          Więcej takich a będzie u nas jak na Białorusi.
          pozdrawiam
          P.S.
          Ciekawe jak długo będą się działy takie "jaja".
    • Gość: BBB Tytuł IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.12.03, 19:57
      Jak wieść gminna niesie, na dzisiejszym „Wieczorze Szwejkowskim” z udziałem
      Leszka Mazana, Pan Wiceprezydent Andrzej Sygut otrzymał zaszczytny tytuł.
      Tytuł otrzymał między innymi za podpisywanie różnych genialnych zarządzeń.
      Nie chce mi się wierzyć, że w tytule znajdowała się wzmianka o „pierdole”.
      Cóż, było impreza satyryczna. Wypada się cieszyć, że Pan Sygut serwuje nam
      również satyryczną codzienność ;)
      • Gość: BBB Re: Tytuł IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.12.03, 18:06
        Pan Wiceprezydent Andrzej Sygut jest dumny z tytułu.
        Pan Wiceprezydent Andrzej Sygut śmieje się, kiedy inni śmieją się z Niego.
        A mówiłem, że Pan Wiceprezydent Andrzej Sygut jest Wielki!
    • Gość: BBB Prezydencie zafunduj nocniki! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.12.03, 17:50
      Jako, że w SP nr 4 na Dąbrowie ubikacje są poza budynkiem Pan Wielki Sygut
      powiedział (cyt. za Gazetą) tak:
      „Jak zawsze chodzi o koszty. Będziemy musieli policzyć, ile nas to wyniesie -
      mówi wiceprezydent Kielc Andrzej Sygut. Jego zdaniem za kilka lat powstanie
      nowa szkoła na Dąbrowie. - Jest gotowy projekt, który przygotowali sami
      mieszkańcy. Trzeba go jedynie dostosować do nowej lokalizacji. Ale kiedy
      szkoła powstanie, nie można jeszcze dokładnie powiedzieć. To kwestia kilku
      najbliższych lat”.

Szkoła z pewnością nie powstanie. Wystarczy spojrzeć na dane demograficzne w
      Kielcach i wychylić się ciut w przyszłość.
      Panie Sygut!
      Daj Pan gnojom nocniki!!!
      To jest bardzo, bardzo europejskie!!!
      • Gość: paranoik Re: Prezydencie zafunduj nocniki! IP: 213.199.233.* 17.12.03, 18:16
        tak tak koniecznie!!! Do tego najlepiej jakby te nocniki wreczal jakis pelnoMocnik (lub lepiej pelnoNocnik) - bedzie gardziej doniosle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka