akson1 12.01.09, 23:09 Dziekuje bardzo miastu :) Pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewiedzący Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.chello.pl 12.01.09, 23:40 A co to jest za przeglądarka Windows Explorer? Nie słyszałem o takiej - za to wiem iż jest Internet Explorer ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreGo Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.astral.lodz.pl 12.01.09, 23:59 Niestety nic się nie wyświetla pod Firefoxem. Straszna chała... ech, szkoda gadać... wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.netcity.pl 13.01.09, 00:00 "Windows Explorer" tez nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miksys Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.243.udn.pl 13.01.09, 00:01 Niestety, ani pod firefoxem się nie wyświetla, ani pod IE się nie wyswietla, no chyba że mapa Kielc to taki mały biały kwadracik, z czerwonym krzyżyczkiem w środku... No to żesmy pooglądali :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El nie Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.klc.vectranet.pl 13.01.09, 00:20 A mnie wszystko chodzi tylko nic nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.09, 00:42 ...przysypało śniegiem dlatego nic nie widać...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałki;] Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 00:58 To używajcie Operę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.nokia.com 13.01.09, 09:00 Potwierdzam - nie wyświetla się nic ani pod IE ani pod Firefox... porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.gprs.plus.pl 13.01.09, 14:57 Bzdura. Działa zarówno pod Firefoxem, Operą, Chrome jak i Flockiem. Czy pod MSIE chodzi - nie wiem - nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: got2b Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 11:21 Czemu mi nie działa, mam Operę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guLKa Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 08:20 litości... czy coś takiego jak względy estetyczne nie obowiązują. ja rozumiem, że mapa dotyczy tylko Kielc, ale chyba nic się nie stanie gdy mapa będzie miała KSZTAŁT,nie będzie miała po rogach wycinanych kwadratów, mam wrzenie jakby robili obróbkę tej mapy w programiku paint :/ na kolanie... pomysł super, oby tak dalej ale jak już coś robicie to róbcie to pożądnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian Re: Geoportal. Kiedy będzie działać? IP: 91.195.56.* 13.01.09, 08:41 Zanim się coś puszcza w świat to powinno się prztestować. Bo mnie na żadnej przegladarce to nie działa ni.. h... jak to się brzydko mówi. Może trzeba dac jakiś opis o parametrach lub ustawieniach? Chyba, że jest to kompletna kicha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jqs Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: 212.244.153.* 13.01.09, 08:41 Niestety, ani pod IE ani pod Firefoxem mapa nie działa. FALSTART!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juka Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:13 Już działa i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: 82.139.30.* 14.01.09, 09:19 Safari sobie z tym radzi, ale po co? Jak dla mnie szit. Ile to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massii Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 08:42 ma zachecac a jak na razie zniecheca, lipa, maja duzo do poprawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albi nie działa, ponieważ nie przetestowali systemu IP: 91.197.155.* 13.01.09, 08:51 Nie działa pod żadną przeglądarką. Pewnie autorzy projektu doinstalowali na swoich komputerach full wtyczek i różnego softu - wiec u nich działa:) Ale zapomnieli przetestować system na komputerach użytkowników zewnętrznych. Bywa tak czasem... W kiepskich firmach informatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej 13.01.09, 10:38 Już bangla. Kiedyś mieli dokładniejsze zdjęcia, tak, że można było rozpoznać swój samochód, tyle że sprzed chyba 4 lat. Poprawcie na mapie przystanek Paderewskiego - Skwer, już go tam nie ma. Został przesunięty koło banku na skrzyżowaniu Sienkiewicza i Paderewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michta Re: Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:51 Miasto nam nic nigdy nie zafundowało. wszystko jest za pieniądze znaszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
robi2009 Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej 13.01.09, 14:39 Pomysł niezły, gorzej z wykonaniem. Mapa z widokiem ulic jest mniej przejrzysta niż na Google, o Zumi nawet ni wspominając. Ponadto przy Żeromskiego 5 jako uczelnia widnieje... Akademia Świętokrzyska. Panowie urzędnicy, od marca ub.r. mamy w CK uniwersytet, o który tak walczyliśmy, a wy wpisujecie Akademia? Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 22:37 knajpkę to sobie znajdę szybko tanio i z pomocą forumowiczów,polecona,to będzie super.Ja chcę wiedzieć,gdzie mogę postawić moje wymarzone 110 pięter,gdzie tekst planu,gdzie opis co mogę postawić np. na Koziej.Dla mnie nędza.Pany porównajcie z innymi miastami.Tu można usnąć nim się coś naładuje.Miga że ładuje,ładuje i d.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej 15.01.09, 22:29 Mnie też nie działa, co jest ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitol Geoportal. Jak Google Maps, a nawet lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 10:46 mapa jest troche nieaktualna pochodzi "tylko" z sierpnia 2007 roku Odpowiedz Link Zgłoś