Gość: sdf Re: CBŚ i parking obok ratusza IP: *.klc.vectranet.pl 07.02.09, 01:08 A już myślałem,że ktoś się zainteresował tym co się w tym grajdole dzieje...a tu lipa, dalej mają w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiel Re: CBŚ i parking obok ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:08 A już myślałem że CBŚ zainteresowąło się tym jak to KOLOPORTER ( Condite )wygrywa przetargi, ale jeszcze nic straconego może jeszcze im się dobiorą d...., przecież jakieś tam Condite nie może rządzić na przetagrach i wygrywac za takie śmieszne pieniądze będę dalej się przyglądał temu wszystkiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: CBŚ i parking obok ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:35 Czyż by to mowa o firmie SPUREK? To jak to właściciel komisu samochodowego i przedsiębiorca budowlany nie wie ,że to kradzione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: CBŚ i parking obok ratusza IP: 77.223.220.* 07.02.09, 11:02 Oj,jest kryzys więc trzeba się modlić o dobrą kondite dla naszych panów, może kradzione nas utuczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CBŚ i parking obok ratusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:42 he,he chciałbys....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń CBŚ i parking obok ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:04 nie mogę pojąć jak ukraść 1 milion - operator łopaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Edek CBŚ i parking obok ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:10 --Widzisz Jasiu jakie życie jest ciężkie ??- zyj i nie grzesz- jak mówi Paragraf .. Odpowiedz Link Zgłoś