Dodaj do ulubionych

Setna rocznicy II LO

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 20:46
SAWICKA RULEZ!!! ŚNIADY WSTYD!!! ŻEROM JESZCZE WIĘKSZA LIPA!!!
Kto tak uważa niech się wpisze!!! Pokażęmy półgłówkom ilu nas
jest!!!
A tak na marginesie to my mamy najlepszą dostawalność na
uczelnie wyższe w Polsce baranki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maaaaaam Sawicka rządzi półgłówki!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 21:02
      I tak zawsze było!!! I nie zmieni się nic!!!
      • Gość: sniadek Re: Sawicka rządzi półgłówki!!! IP: *.ds.ae.katowice.pl 03.12.03, 17:24
        A co wy macie w tej sawickiej? Nawet w centrum nie jestescie a wasza szkola
        wyglada jak podstawowka czysta kubistyczna budowla a z reszta coz tu mowic jak
        u was po korytarzach lataja dzieci z gimnazjum. Tak tylko pozazdroscic takiej
        szkoly. Pozdrawiam "Barany"
    • Gość: behemot jakis bałwan kompromituje Sawicką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:04
      To nie moze byc czlowiek z Sawickiej - tam takich baranow nie bylo.
      • Gość: Maaaaaam !!!!??????????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 21:11
        j.w.t.
      • Gość: Mieszkaniec Re: jakis bałwan kompromituje Sawicką IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.11.03, 21:24
        Gość portalu: behemot napisał(a):
        > To nie moze byc czlowiek z Sawickiej - tam takich baranow nie bylo.

Różni ludzie byli ale za moich czasów tez takiego egzemplarza nie znałem.
        Za to chodzilismy na pifto z ludźmi z innych liceów. Mam nadzieje że to sie nie
        zmieniło;)

Pozdrawiam

P.S. Czy nadal się chodzi na dymka za śmietnik koło "autoalarmów"
        • Gość: behemot Re: jakis bałwan kompromituje Sawicką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:31
          > P.S. Czy nadal się chodzi na dymka za śmietnik koło "autoalarmów"

Ja bylem 'rycerz' i palilem w ubikacji. Scigal nas prof.Hamera od WychTech
          "- No, nie, znowu te zakute lby kopca w kabinach. Wynosic mi sie stąd."
        • Gość: Maaaaam Re: jakis bałwan kompromituje Sawicką IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 23:33
          Nie palę :)
    • Gość: paranoik Re: Setna rocznicy II LO IP: 213.199.233.* 19.11.03, 00:13
      obys nie pogorszyl statystyki w przyszlosci ;)
    • Gość: Agatka Re: Setna rocznicy II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:59
      ten kto to pisal z Sawickiej FUCK!!Wszyscy wiedza ze sniadek
      jest the best a potem zerom!!!!!
    • Gość: A. Nie obrazac mojej szkoly balwany z sawickiej!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:01
    • Gość: xXx Re: Setna rocznicy II LO IP: *.2.12.vie.surfer.at 26.11.03, 10:45
      Gość portalu: Uczeń_Hansaw napisał(a):

> SAWICKA RULEZ!!! ŚNIADY WSTYD!!! ŻEROM JESZCZE WIĘKSZA LIPA!!!
      > Kto tak uważa niech się wpisze!!! Pokażęmy półgłówkom ilu nas
      > jest!!!
      > A tak na marginesie to my mamy najlepszą dostawalność na
      > uczelnie wyższe w Polsce baranki!!!

kurde koles, jak czytam cos takiego jak napisales to az sie
      niedobrze robi!! wez sie zastanow nad swoim zyciem chyba ze masz
      jakies kompleksy!! kazdy lubi sie pochwalic wlasnymi
      osiagnieciami i ma do tego prawo!! a tekst typu: "my jestesmy
      najlepsi" jest poprostu zalosne!! pokaz co potrafisz to
      pogadamy!! bo wyslawianie sie nie jest twoja mocna strona!!
      • Gość: Absolwent Re: Setna rocznicy II LO IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.9.* 28.11.03, 15:06
        SAWICKA JEST THE BEST ,SAWICKA RZADZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Conte Re: Setna rocznicy II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 10:58
      I LO jest najlepsze. Obchodzilo 280 lecie a tu gazety pisza o 100 rocznicy
      Sniadka. Co wy ludzie oglupieliscie. A Sawicka duzo ludzi narzeka na te szkole,
      ze nauczycielki to stare panny przez co sa bardzo francowate. Najlepszy Zerom i
      kto to neguje niech sie schowa. Zerom ma super nauczycieli sa po prostu swietni
      ta szkola ma klimat, i ludzie ktorzy tam chodza wiedza czego chca.
    • Gość: zeromka Zerom rządzi! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 14:41
      Ha!ale to my jakos mamy 15 m. w Polsce! poza tym wszyscy uczniowie są
      zadowoleni.a nauczyciele ostatnio nie:P ale nie da sie tego chyba pogodzic;)
    • Gość: AGATKA Re: Setna rocznicy II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 11:58
      No prosze tylko napisali o 100-leciu naszej NAJLEPSZEJ NA SWIECIE SZKOLY!!!! A
      tu juz ZAZDROSNI uczniowie szkol na nizszym pozniomie(SAWICKA) napadli na
      formum!!!!!EHEHEHEHEHEHE SMIAC MI SIE Z WAS CHCE,te komentarze sa
      beznadziejne!!!SAWICKJA NIGDY NIE RZADZILA I NIE BEDZIE!
      u nas to jest dopiero klimat!!!!!yeeeeeeeee zyc nie umierac;)
    • Gość: Monika z II LO Re: Setna rocznicy II LO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 23:43
      Śniadek...hmmm...moja szkola...coz moge powiedziec(napisac)...paru fajnych
      nauczycieli,atmosfera fajna chociaz ta wyremontowanan czesc wyglada jak
      podstawowka a sniadek mial swoj klimat jak byl taki stary....najgorsze jest to
      ze ta szkola jest kompletnie zdezorganizowana....na poczatku nic sie nie
      uczysz,a potem jak ci dowala sprawdzianow to nie wiesz za co sie zabrac bo w
      sumie i tak ze wszystkim nie zdazysz,a wszystko dlatego ze nauczyciele kapneli
      sie ze masz tylko 1 ocene na 2 tygodnie przed koncem semestru i wio....jest
      paru nauczycieli ktorzy zachowuja sie jakby byli chowani w szafie,po prostu
      umysl z pogladami 10 latka albo gorzej....ale ja i tak uwielbiam ta szkole za
      fajnych ludzi i paru zwariowanych nauczycieli....zal troche bedzie sie z nia
      rozstac w tym roku ale coz....maturka....
      • Gość: hm Re: Setna rocznicy II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:55
        Przede wszystkim nie podobają mi sie w Śniadku (i Zeromskim) okienka nie tylko
        nauczycieli ale przede wszystkim uczniów. Jak mozna robic godzinną albo nawet
        dwugodzinną przerwę tylko poto zeby później była jedna lekcja.
    • Gość: irek w. Re: Setna rocznicy II LO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 21:40
      bankiet moze i fajny ale makabryczna kapela .Ci ludzie udaja ze grają prawie
      pełny playback,a wokalistka spiewala tak ze uszy chciały odpaść
    • Gość: anka dekadencja?/? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 20:30
      Śniadek, kiedyś wymarzona szkółka, dzis troszke rozczarowuje... kończę ją w tym
      roku i chyba sie z tego cieszę, bo właściwie nieróbstwo na dłuzszą metę chyba
      niewiele uczy. Nie mówię, ze mi sie tu nie podoba, bo ogólnie jest całkiem
      przyjemnie, wielu nauczycieli napewno nie zapomnę, zwłaszcza matematyków ,
      polonistów i ... kilku innych. Ludzie, hmh, każdy znajdzie coś dla siebie, z
      pewnością będę ich miło wspominać, zwłaszcza tych kilka osób :D

mimo tego pozostaje jakiś niedosyt, czegoś brakuje, chyba tradycje gdzieś sie
      zagubiły, no i dlaczego ta szkoła wydaje mi się czasem zupełnie zbędna???
      za dużo bałaganu i szkoda , że nie ma żadnych kółek zainteresowań, np z chemii
      albo fizyki :(
      Śniadek, nowa forma rozrywki, niestety mało rozwijająca

pozdrawiam serdecznie wszystkich w jakikolwiek sposób związanych z tą szkołą
      • Gość: behemot polecam Sawicką IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 10:49
        oczywiście tylko świadomej części rodziców dzisiejszych gimnazjalistów.
        Z tego co wiem działa tam przynajmniej kilka kółek zainteresowań i w zasadzie
        każdy chętny znajdzie coś dla siebie.
        Ja miło wspominam prof. Hamerę od biologii, dzięki której zostałem laureatem
        olimpiady biologicznej oraz prof. Suchojadową, która po mistrzowsku
        przygotowała mnie do egzaminu na Prawo.
        Nie byłbym sprawiedliwy gdybym nie wspomniał o prof. Pająk od polskiego, bardzo
        mądrej i uczuciowej kobiecie.
        A zapomniałbym... WF-u uczył prof. Jabczyk, specjalista od siatkówki...do tej
        pory podczas siatkarskich pojedynków ze znajomymi potrafię wbić gwoździa w
        trzeci metr.
        Tak wię jak widac w Sawickiej jest coś dla ciała i dla ducha zarazem.
    • Gość: żerom Re: Setna rocznicy II LO IP: *.kielce.sint.pl 20.04.04, 15:56
      jak ktoś uwaza ze śniadek lub sawicka sa lupsze od zeroma to niech zadzwoni pod
      numer 0691646367 to mu wyjasnie dlaczego jest w błedzie ŻEROM JEST BYŁ I BĘDZIE
      NAJLEPSZY W KIELCACH sniadek i sawicka nie maja honoru i nie potrafia sie do
      tego przyznać czekam na telefony cwaniaki ŻEROM GÓRĄ "MARIO"
    • Gość: ;(] Re: Setna rocznicy II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 15:56
      Daje nam marzenia, kradnie sny....Patrzę,jak znika mój stary swiat
      • Gość: $ era złota wiecznie trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:25
        ?
    • Gość: Confused pajacyk, kliknij w niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 00:13
      jeden wielki niewypał, ciekawe jak to się stało, ze ta szkoła przez tak długi
      okres czasu utrzymywała się na takich wysokich miejscach w rankingach???
      równie dobrze mógłbym chodzic do Sienkiewicza
    • Gość: Michał II LO Śniadek IP: *.visp.energis.pl 15.05.04, 22:09
      Hmm, dla mnie cztery lata jakie spedzilem w tej szkole na zawsze pozostaną
      miłym wspomnieniem, bo nie można chyba o jakiejś szkole powiedzieć że jest
      lepsza od innej, bo to chyba chodzi o jednostki. Pojedyńcze osoby mogą
      rywalizować, ale przecież nie o to chyba chodzi. Chodzi o własne szczęście. Mi
      było bardzo miło chodzić do Śniadka, polecam go wszystkim gorąco. Pozdrawiam
      Agate, Anke i Monike, bo może się nawet znamy (z widzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka