Gość: myslik Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.msk.pl 21.11.03, 20:07 jest OK i do tego wygląda jak miasto pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 21:29 Gość portalu: myslik napisał(a): > jest OK i do tego wygląda jak miasto > > pozdro wyglada jak miasto czyli jest taki jak kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: 213.199.233.* 21.11.03, 21:38 skoro pytasz... miasta nie znam, jedyne co to starowke - robi wrazenie wieksze niz krakowska... przynajmniej jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSLIK Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.msk.pl 21.11.03, 22:44 Gość portalu: jurek napisał(a): > Gość portalu: myslik napisał(a): > > > jest OK i do tego wygląda jak miasto > > > > pozdro > > wyglada jak miasto czyli jest taki jak kielce TAK? TO SOBIE POPATRZ BULWAR NAD WISŁĄ JADAC NAD NIA MOSTEM , PRAWDA JAKA SLIZNA STAROWKA KIELC? DO NATIONAL GEAGRAFIC SIE NADAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 23:17 Patrzenie przez pryzmat jednej rzeczy jest troche plytkim rozumowaniem.Proponuje porownac wiele czynnikow,przeczytac o problemach jednego i drugiego miasta i wtedy mozna wyrazic obiektywna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:19 Ja troche w Toruniu mieszkałem. Niedalego Gianta.. Poza starówką ktorej zazdroszcze - jestem rozczarowany. Wiadukt, ktory mieliscie / macie w remoncie (wylot na Warszawe) to ścisła tragedia...moze byłem w złym momencie ..??? Meble na dworcu PKP ? No to juz troche przesada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.11.03, 00:31 Ja przepraszam ale skoro pytasz to Toruń kojarzy mi się wyłacznie z: piernikami, Kopernikiem, jednostkami wojskowymi i Ojcem Derektorem:D W każdym razie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okurwa Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU 22.11.03, 01:04 Pieprzenie, tam jest uniwersytet, o który lokalne władze troszcza sie jak o laleczke, zawsze mieli mieszkania dla kadry! sic! to problem zero, a jeszcze im potem segmenty buduja. ten widok na bulwar to symbol [ ten widok, bo widzisz i nic nie trzeba gadac, jak z koniem] historii i ix wiekow kielc, z czego 8 nie udokumentowane taki zarcik, wezykiem; wystatczy spojrzec, a yahagi jak rozmawiales tam ze zwyklymi ludzmi, to nie widzisz dzis róznicy? tylko szczerze Odpowiedz Link Zgłoś