sylvi55 09.07.09, 21:39 szukam dermatologa dziecięcego z okolic Kielc, mam nadzieję że możecie mi kogoś właściwego polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetit1 Re: szukam dermatologa dziecięcego z okolic Kiel 10.07.09, 16:37 mogę polecić dermatologa z Kielc. Pani doktor pryjmuje w przychodni wojskowej na Szczepaniaka. dokładnie nie pamiętam nazwiska chyba Kwiecińska. Rewelacyjna choć trochę oschła Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-16 Re: szukam dermatologa dziecięcego z okolic Kiel 07.08.09, 08:20 Polecam Pania dr Małgorzatę Grabowską-Olejarczyk porzyjmuje na ul. Żeromskiego 23 ( obok Sadu Okręgowego)w dniach wtorek 11.-13.30, środa 11-13.30 i 15.30-18.00, piątek 11-14.00 (041)3680343 Znakomity lekarz leczy do tej pory moją córkę (atopowe zapalenie skóry)wcześniej leczyłysmy sie u dr Kupisa ale bez porównania i ma super podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
oczko426 Pani dr Sobańska 06.10.09, 21:16 Przyjmuje na nfz w przychodni dziecięcej na Mickiewicza(o ile nic się nie zmieniło to w czwartki)oraz w Eskulapie na Przecznicy.Prywatnie:też na Przecznicy (w określone dni)oraz na Ściegiennego na Baranówku(okolice sklepu dziecięcego "Maja" oraz włoskiej Pizzerii,chyba nr budynku 30)i na Paderewskiego 4b.Wszelkie informacje można uzyskać,dzwoniąc do Eskulapa na Przecznicę.Kobieta bardzo doświadczona,moim zdaniem genialna.Wizyty u niej trwają ok.1min.Rzuca okiem na skórę i od razu podaje diagnozę.Leczy również dorosłych.Cała moja rodzina zgłaszała się do niej nawet z chorobami skóry uznanymi przez innych dermatologów za przypadki beznadziejne i jej diagnozy i leczenie pomaga zawsze.Ponadto p.dr poleca dodatkowo różne specjalistyczne zabiegi kosmetyczne,które przyśpieszają leczenie.I one również działają.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pikamo Re: Pani dr Sobańska 18.09.13, 13:30 Tak, pani Sobańska jest bardzo szybka. Opisywany "rzut oka na skórę" następuje w czasie przejścia pacjenta od drzwi do biurka, a gdy pacjent siada pani doktor wypisuje już receptę na rewelacyjny, nowoczesny, niezwykle skuteczny specyfik najnowszej generacji (tak, tak - wszystkie leki wypisywane przez dr Sobańską są rewelacyjne, nowoczesne i niezwykle skuteczne; nawet zwykłe, stosowane od dziesięcioleci generyki). Ta metoda podbija wiarę pacjenta w wyleczenie i do pewnego czasu jest skuteczna, potem drażni ewentualnie rozśmiesza. Dodam, że pani dr Sobańska wylewnie się wita i żegna z pacjentem - to pierwsze ma miejsce, gdy pacjent już otworzył drzwi, a jeszcze stoi na korytarzu, nie marnuje się ani sekunda. To jest miłe, pacjent czuje się dowartościowany, jak stary znajomy pani dr. Co do skuteczności leczenia nie podzielam zachwytu poprzednika, jeżeli nie pomoże ci Bactroban albo maść sterydowa lepiej poszukaj innego lekarza. Ale często pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś