Dodaj do ulubionych

Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na drogach

17.07.09, 12:32
Dzieki temu moze conajmneij o jakies 0,5% bezpieczniej na drogach
Obserwuj wątek
    • kierowca24 Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na drogach 19.07.09, 13:22
      nie zgadzam się z tym kierowca citroena był pijany i jestem tego
      pewna ponieważ pił przy mnie alkoholnie w małych ilościach i
      niestety pijany oraz bez prawa jazdy ponieważ i tak go nigdy
      nie miał siadł do auta zabrał niewinnego kolegę na przejażdzkę 25
      latek zginoł na miejscu i siedział jako pasażer a teraz ustalenia są
      takie że rodzina broni 21 latka załatwiając żeby nie poniósł
      konsekwencji za to co zrobił!!!! zawsze mu załatwiała to nie
      pierwszy raz jeżdził pijany bez prawka!! nie przyznaje sie do
      tego że prowadził jak straż wyciagając ich z samochodu sama widziała
      kogo skąd wyciąga i jest z tego raport a w prokuraturze podobno już
      nie on prowadził!! to państwo jest chore skorumpowane!!!! kto teraz
      tego dopilnuje by winny poniósł za to karę napewno nie ci urzędnicy
      a teraz zamordował człowieka naszego dobrego znajomego!!! i
      morderstwo też mu ujdzie płazem, on w końcu wszystkich pozabija, czy
      tylko kasa się liczy w tej polsce!!!!i wszystko za pieniądze
      załatwić się da!!!!
      • Gość: romano Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 19.07.09, 17:37
        a skąd wiesz że kierowca był pijany? Przeciez jest napisane, że był trzeźwy...
        • kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga 20.07.09, 23:17
          ponieważ znam kierowce citroena i w dzień wypadku o godzine 22 był
          pijany i to strasznie :(:( i w tym czasie podjechał pod bar i szukał
          osoby z którą by mógł pojechać do kielc bo samemu mu się nie
          chciało !!! wypił 2 piwa jeszcze i dopiero pojechał :( niestety
          zabrał z sobą jeszcze 1 osobę :(
          • Gość: ..... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 11:08
            w czasie tragedii ucierpiało dwóch najlepszych przyjaciól którzy byli dla siebie
            jak bracia... tragedia dla obydwu rodzin i obydwu matek.!!
            chcieli być ze sibą i dlatego byli razem...nikt nikogo do niczego nie zmuszał.!
            zawsze byli razem w każdej sytuacji, aże akurat w tym momencie stała się
            tragedia to już tylko i wyłącznie wola Boga... więc dajcie szacunek osobie która
            nie żyje i zostawcie ją i tą sprawę w spokoju!
            • Gość: / Boga do tego nie mieszaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:12
              - zabil jadac samochodem - jezeli prawda jest ze byl pijany
              to zabil jadac samochodem po pijanemu
              takich ludzi trzeba izolowac gdyz w kazdej chwili zabija nastepnych -
              moze Ciebie? twoich bliskich?
              ale juz opowiadanie ze taki jest los. Bog tak chcial, zdarza sie , coz
              jest szczegolnie perfidne
              jakim trzeba byc s..nem zeby tak mowic?
          • Gość: stary Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:11
            skoro tak dobrze znasz ta rodzinę to chyba wiesz jaka tragedia kilka lat temu
            spadła na ten dom.powinienes taż wiedzieć "kierowco24" że Kamil i Piotrek byli
            przyjaciółmi .czy wiesz GNIDO jakie były pierwsze słowa Kamila gdy się
            dowiedział o smierci Piotrka?.Niewiesz a ja wiem bo tam byłem powiedział że to
            on powinien zginąć i płakał a my razem z nim!!! To mogło się przytrafić każdemu
            z nas co dzień giną ludzie i co dzień są dzieśiątki wypadkow !!! A ty GNIDO jak
            widziałas to mogłaś zapobiec w jakikolwiek sposób a nie teraz podżegać do
            nienawiści i wzajemnej wrogości!!! A jak będzie dalej rozsądzi Bóg bo tylko On
            jest sędzią sprawiedlwym. Znam tą rodzinę i wiem jak cierpi Matka Kamila...!!
            Wyrazy szczerego ubolewania dla Rodziny Piotra...
            • kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga 21.07.09, 18:46
              tak gnido je chcę sprawiedliwości a jej nie ma :( to teraz odwiedz
              Kamila jak jesteś takim jego dobrym kolegą i co mówi że nawet nie mo
              że odpocząć w tym szpitalu ponieważ chłopak na sąsiednim łużku
              umiera a on chyna na odpoczynek tam trafił !!! współczuje całej
              rodzinie Piotrka jak i Kamila i to brdzo ale jego mi nie szkoda i
              mam nadzieję że uświadomi sobie wreszcie co zrobił i otrzyma za to
              karę nie życzę mu tego by siedział ale jakąś karę musi ponieść :(:(
              a jeśli go znałeś wiesz jaki był ........
              • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 19:12
                ku... debilu a Ty chciałabyś patrzeć na to jak ktoś obok Ciebie umiera.!! ??
                pie...ij się w łeb!! pożadnie...a poza tym to daję sobie ręke uciąc ze tak nie
                powiedział.!! z reszta nie zamierzam z Tobą dyskutować bo poziom Twojej
                inteligencji jest minimalny
      • Gość: ... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 11:00
        ..wszyscy w dupie byliscie i gó... widzieliscie...tak na prawde nikt z was nie wie
        jak było...jak w ogóle można tutaj kogoś winić, to był wypadek.!! wszyscy tak
        samo ucierpieli i nikt tego nie chciał... po co czepiać się rodziny ofiary.!
        szukacie tylko sensacji...ludzie zajmijcie się wreszcie swoimi sprawami..!bo to
        napewno nie jest wasza.! i po co wogóle tak publicznie pisać takie głupoty,
        skoro nikt z was nie zna prawdy...wszystko co piszecie to jakieś głupie
        ploty,jak to na wsi bywa...
        • Gość: / Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:21
          mylisz sie to jest nasza sprawa- za duzo ludzi w Pols e ginie w
          wypakach gdzie uzestnicza 20 letni kierowcy i pasazerowie
          - to nie jest sprawa prywatna
          w kazdej czwili taki moze zabic Ciebie lubtwoich bliskich
          W polsce najwyzszy vzas aby zmienic prawo
          wprowadzic obowiazkowe badania psychologiczne
          wprowadzic badania psychotechniczne i psychologiczne p
          okresowe powyzej 50 roku zycia
          zaotrzyc kary materialne za prowadzenie po pijanmu lacznie z
          dozywotnim zabraniem prawa jaszdy
          w komisk
          jacj parlamentarnych takie wnioski sa juz od dawna
          w polsce ginie rocznie ponad 6000 ludziw wypadkachsamochodowych - na
          1 milion mieszkancow najwiecej w Europie!!!!!!!
          koszty sa trudne do oszacowanie - straty ogromne - ktos musi
          powiedziec dosc - nauczcie sie Polacy korzystac z cywilizacji albo
          chodzic piechota
      • Gość: anonim Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:08
        Drogi kierowco24 ! Bylas na miejscu tego wypadku?? i widzialas kto
        byl kierowcą?? wiec wez nie pisz tutaj glupot ... bo z twojej
        wiadmosci mozena jedynie wyciagnac wnioski ze nie jestes za
        sprawiedliwoscia w kraju tylko za "udupieniem" Niby kierowcy... wiec
        prosze cie nie piernicz glupot jak nie bylas i nie widzialas!!!
        P.S. jak chcesz sie wypowiadac publicznie na forum to uzywaj
        słownika orograficznego bo penie masz swoje lata a robisz
        bledy...wiec sie moge domyslec kim jestes wielki SPRAWIEDLIWY
        kierowco24... ogarnia mnie wielki żal jak slysze ludzi
        wypowiadajacych sie na ten temat a nie maja zielonego pojecia o
        niczym...
      • Gość: kuelo Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 20:27
        kierowco 24 mam prosbe umow sie zemna na spodkanie
    • kierowca24 Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na drogach 19.07.09, 13:31
      i 25 latek był z gminy chmielnik. a kierowca czyli pijany 21 latek
      jest w stanie ciężkim nie wiadomo czy przeżyje ma zmiażdzone pół
      ciała. ale odzyskał swiadomość a i tak nie przyznaje się do winy
      mówi że on nie prowadził!!! to jest linia obrony jeso rodziny!! ale
      mam nadzieję ze znajdzie się jeden nie skorumpowany urzędnik
      ponieważ jest kilka istotnych rzeczy które świadczą o tym że on
      prowadził !!! i ja wiem o nich więc policja i prokuratura też muszą
      wiedzieć!a świadkowie są!!! a 21 latek jakby miał trochę sumienia to
      by się przyznał do wszystkiego a nie odwracał kota ogonem!! oby
      nigdy nie było takich wypadków nie jeżdzijcie po alkoholu!!!
      • Gość: troll Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:34
        skoro wiedziałeś/ałaś że jest pijany to trzeba było mu zabrać kluczyki bądź
        "zalatwić" kierowcę. Pisząc to jesteś współwinnym/ą tego wyPADKU
    • Gość: ? Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:46
      fabon napisał:

> Dzieki temu moze conajmneij o jakies 0,5% bezpieczniej na drogach

Dzięki czemu mianowicie?
      • Gość: [*] Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 17:50
        "gość / " - nie wiem jak dla Ciebie ale dla ludzi normalnych nie są w tym
        momencie najważniejsze procedury... jeden człowiek nie żyje a drugi jest w
        cięzkim stanie a Ty piszesz takie pierdoły.!! skąd wiesz kto prowadził i czy
        kierowca był pijany??!! byłeś/łaś tam>!! też znam obie rodziny i wiem jaką
        przeżywają rozpacz i tragedie...właśnie ktoś wyżej już napisał : skoro widziałas
        to czemu z tym nic nie zrobiłaś ... mogłas od razu wezwać policje i kto wie czy
        nie zapobiegłabyś tragedii...NIE MYLE SIĘ.!! to nie jest wasza sprawa.!!
        odczepcie się od tych rodzin...załatwić to możecie sie w łazience/!!
        • Gość: pppp Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 18:07
          kierowco 24 jednak chyba nie znasz dobrze tej rodziny jak piszesz takie brednie
          i ewidentnie widać, że koloryzujesz plotki które usłyszysz... kierowca ma wiele
          licznych, groźnych obrażeń...ale zmiażdżoną to ma rękę a nie ( bez przesady!!)
          "pół ciała" ...cwaniaro.!! jeżeli masz tak dużo do powiedzenia na ten temat to
          może porozmawiamy w realu ??
          • Gość: żal kierowco24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:18
            dokładnie skoro masz tyle do powiedzenia na forum to przedstaw
            sie... czego sie boisz??? przeciez ty wszystko wiesz najlepiej jak
            bylo!!! a tak naprawde to nikt tego nie wiem tylko Bog i uwazaj
            kierowco24 ze za to co tutaj wypisywalas zeby Bog cie nie
            skaral...skoro Ty sie cieszysz z tragedii to chyba masz cos nie tak
            z glowa i dazysz tylko dotego zeby komus sie podwinela noga!! oj
            pusta kolezanko zal mi jest Ciebie....bo domyslalm sie kim jestes
            • kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga 21.07.09, 18:58
              to się domyślaj dalej ja tylko chce sprawiedliwośći!!!! a jak chcesz
              to możemy porozmawiać w realu!!! jeśli tak dobrze znasz tą sprawę to
              może ty byłeś tym 3 w samochodzie !!!!!i nie chcesz się ujawnać!!! a
              ja współczuje rodzinom obu chłopaków ale nie jest mi żal Kamila
              nigdy nie było choć jak chłopak nie pił nie był najgorszy dało z nim
              się pogadać lecz jak wypił to było koniec niestety jest wariatem i
              wariatem zostanie mam nadzieję że to co się stało go czegoś nauczy i
              zrozumie że musi się zmienić zapytaj osób z jego miejscowości kto go
              choć trochę lubił jak znajdziesz kogoś to będzie święto!!! a Piotrka
              lubili wszyscy i tk jak ja nie możemy sobie wydarować że on nam go
              zabrał :( choć sami dobrze wiem że nikt go nie zmuszł do tego żeby
              wsiadł ale wiem że on na 100% chciał prowadzić ale kamilowi nie
              przemówi się jak jest pijany żeby nie jeżdził i oddał kluczyki !!!
              niestety!!! a mogło być inaczej!!!ale nikt tego nie zmieni!!!!
              • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 19:17
                nie jestem 3 osobą,ale osobą bliską dla tej rodziny... dobrze to porozmawiamy
                tylko się przedstaw a ja zadzonie
              • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 19:19
                skąd wiesz do ch...a kto prowadził, kto chciał prowadzić i jak było naprawde...!!
                byłaś tam?? NIE!! więc daruj sobie głupie komentarze
                • Gość: ?? Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 19:24
                  zabrał GO?? ty ku... chyba nie wiesz co to jest wypadek...a osoba 3 się ujawniła
                  i nikt tutaj się nie ukrywa, tylko kto powienien wiedzirć to wie kto to jest a
                  Ty nie musisz.!! bo być może i tą osoby chciałabyś zgnoić
              • Gość: gość anonim Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 19:31

i wlasnie w ten sposob utwierdzilas mnie jeszce bardziej w
                przekonaniu ze jestes pusta i nei masz o niczym pojecia :/ i uwierz
                ze znam napewno lepiej ta sprawe niz ty!!!przynajmniej nie obrazam
                nikogo ze jest wariatem...i mam duzo znajomych z Piotrkowic i tylko
                takie pustaki jak Ty tak sie wypowiadaja o kamilu...z reszta co mam
                doczynienia to nic do chlopaka nie ma. to co chcesz sie spotkac w
                realu?? nawet jestem skłonny przyjechac dzisiaj do piotrkowic? tylko
                czy ty masz odwage...
              • Gość: gość Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 19:37
                Stwierdzam ze jestes cwaniara na forum bo pewnie nikt juz u was na
                wsi nie moze słuchac twojego pie...nia moge sie zalozyc ze
                zostalas bojcora roku u was na wsi bo to jest bardzo przykre jak
                ktos o niczym nei wie a roznosi takie bajki... dziewczyno zastanow
                sie ile masz lat i co ty pier...lisz!!! przemysl sobie tylko jedno :
                co bys zrobila gdybys byla matka ? nie bronila bys swojego dziecka?
                • Gość: :9 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.09, 23:13
                  ale my nie rozmawimy o jego matce zastanówcie się co wy piszecie
                  bliska rodzina rozmawiamy o wiiny i każdy wie kto tu jest winny i
                  powiniem ponieść konsekwencje swojego czynu!!!!!
                  • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 10:52
                    do" gośc :9 "

jak tutaj wogóle można kogoś nazywać winnym.???!!! do jasnej cholery, ludzie czy
                    tak ciężko zrozumieć że to był wypadek...!! czy jestes aż tak pustą osobą że nie
                    może to do Ciebie dotrzeć?? widocznie TAK
                • kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga 21.07.09, 23:22
                  a co cię to interesuje kim jestem!!! a każdy wie jaka jest prawda a
                  każdy może sobie gdybać mam nadzieję że winny zostanie ukarany nie
                  życzę mu żle ale musi ponieść jakieś konsekwencje swojego czynu
                  niestety dalej z wami nie będe dyskutować na ten temat i wyobrż
                  sobie każdy wie jaki jest kamil i nic tego nie zmieni!!! może
                  zmądrzeje ja mu tego życzę!!!
                  • Gość: AnOnImmm Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 23:51
                    kolezanko ja tobie tez zycze zebys zmadrzala...bo lata masz a rozumu
                    jak bylo tak nie ma :/ powiem Ci tylko tyle ze boli cie to ze inni
                    maja wiecej szczescia niz ty... chyba nie dokonca sama wierzysz w to
                    co piszesz skoro sie ukrywasz i nie potrafisz powiedziec to w twraz
                    tylko pod anonimem...po co w ogole zaczynalas zbedna
                    dyskusje...chcialas wyrazic swoje zdanie i nowe ploty to zapisz sie
                    do kola gospodyn wiejskich w piotrkowicach bo podobno takie
                    istnieje...nawet tam uczestniczy mojej babci znajoma to moge cie tam
                    wkrecic...pewnie wybiora cie tam przewodniczaca bo masz duzo do
                    powiedzenia tylko szkoda ze nie na swoj temat... "u siebie w oku
                    belki nie widzisz a u kogos źdźbło zobaczysz"- to przysłowie
                    idealnie pasuje do ciebie i do tego jak potrafisz byc okrutna wobec
                    innych... brak mi słow jak ludzie z piotrkowic moga byc tak okrutni
                    i wredni
                    • Gość: kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.09, 08:33
                      proszę jaki ty mądry jesteś a z chęcią bym się zapisła do tego koła
                      nawet nie wiedziałam że istnieje takie coś widzisz jutro przyjadę do
                      piotrkowic i się zapiszę a lat to możesz tylko się domyślać ile mam
                      zauważ że ja mam swoje konto a ty jesteż anonimmm pomyśl. i zamiast
                      przytaczać tu zbędne przysłowia i obrażać mnie napisz jak twoim
                      zdaniem czy kamil jest winny i jaką kare powinien otrzymać???? jeśli
                      powinien otrzymać? może twoim zdaniem powinien wyjść ze szpitala i
                      konsekwencją było tylko strata najlepszego kolegiito że jest
                      poobjany i strczy i tak ucierpiał ???? ciekawii mnie twoje zdanie
                      • Gość: Anonim Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 09:44
                        jestes jako kierowca24 czy jestes pewna ze to jest dobry nick???
                        pasujacy do ciebie?? z tego co sie wczoraj doiwedzialem to nawet
                        miszkasz z kurantem na tym samym osiedlu.powiem ci tylko tyle ze sie
                        wkopalas kolezaneczko...i nawet powiem ci ze sie widzielismy pare
                        razy pod barem i wydawalas sie fajna laska a okazalas sie wredna
                        dziewucha... ja moge sie ujawnic nie ma problemu... spotkamy sie w
                        realu?
                        • Gość: kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.09, 14:24
                          czlowieku mylisz się możesz sie tylko domyślać kim jestem ale
                          napewno nie mieszkam w piotrkowicach!!! i się strasznie mylisz jak
                          tak myślisz i wyobraż sobie nie mam 24 lata jak każdy myśli !!!!
                          trochę więcej i zdziwił byś się jak byś mnie poznał !!!! więc próbuj
                          dalej
                          • Gość: Aaanonim Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:55
                            dobra jak nie jestes z piotrkowic to co ci zalezy sie spotkac ...
                            jak nie jestes osoba o ktorej mysle to byc moze sie nie znamy...ale
                            mozemy spotkac sie na malej pogawedce bo widze ze masz duzo do
                            powiedzenia i z tego co piszesz znasz kuranta lepiej niz ja...
                      • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 10:56
                        jeb się z tą swoja sprawiedliwościa i konsekwencjami... wszy masz na mózgu i to
                        przeszkadza Ci w normalnym funkcjonowaniu
                      • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 11:09
                        dla Ciecie śmierć przyjaciela to TYLKO??!! nie chodzi tutaj o rany fizyczne, bo
                        poza tymi obrażeniami są także rany psychiczne i to na zawsze zostanie w pamięci
                        ... prosze Cie przemyśl za nim cos powiesz bo sluchac sie tego nie chce.
      • Gość: fabon Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: 170.252.72.* 23.07.09, 12:11
        Szanowny ?, bezpieczniej conajmniej z trzech powodow;

1. gina ludzie nieodpowiedzialni i jest ich o tylu mniej na drogach
        2. uswiadamia to innych kierowcow
        3. uswiadamia pasazerow z kim jezdza i kogo wbierac jako kierowce

Zadne przepisy nie rozwiaza problemu. Buduje sie bezpieczne drogi, wyposaza samochody w zwiekszajace bezpieczenstwo wynalazki i czlowiek mysli ze nic sie nie stanie. Czlowiek co nie mysli i jest tak nieodpowiedzialny niech ginie. WINNYCH powinny karac wypadki
    • one.ktos Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na drogach 22.07.09, 11:12
      widze kierowco24 ze posiadasz jakies informacje tylko szkoda ze nie pochdza one bezposrednio od osoby ktora uczestniczyla w tym wypadku bo to co wypisujesz znacznie mija sie z prawda... moze i kamil zrobil w zyciu wiele glupot ale to nie daje ci prawa zeby go w ten sposob oczerniac...wczasie wypdaku obaj byli w takiej samej sytuacji i to tylko los sprawil ze on mial wiecej szczescia. jesli masz jakies rewelacyjne informacje to zglos sie na swiadka a nie wypisuj niestworzonych rzeczy na forum!!! kazdy dostanie to na co saluzyl i nie ty bedziesz o tym decydowala wiec skoncz swoja zbeda dyskusje bo tylko mieszasz i podpuszczasz ludzi a to napewno nie wróci zycia piotrkowi!!!!!!!!!
      • Gość: kierowca24 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.09, 14:34
        one ktoś o z tobą się zgadzam nic nie wróci śmierci piortkowi a
        kamila trochę mi szkoda ponieważ będzie musiał żyć z tym że zabił
        swojego jedynego i najlepszego kolegę !!! a już daję sobie spokój z
        pisaniem na tym forum, bo widzę że chyba jestem za stara na to!!!
        ponieważ chce rozwiać wszyskie spekulację kim jestem nie mam 24 lat
        ale ten nick był wolny :) i nie jestem z piotkowic ale mam tam
        rodzinę i wszyskich znam! przestaje mieszać !!! i przepraszam jak
        kogoś zdenerwowałam ale nie mogę się pogodzić ze śmiercią piotrka
        zawsze będe go pamiętać!! i emocję wzieły góre a info miałam
        bezpośrednio od bliskich!!! niestety !!
        • Gość: gość1985 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:59
          "kamila trochę mi szkoda ponieważ będzie musiał żyć z tym że zabił
          swojego jedynego i najlepszego kolegę !!!" - to twoje słowa!!!!
          chyba naprawde nei wiesz co to jest wypadek!!!jestem bardzo ciekawy
          co bys zrobila gdyby to tobie sie zdarzylo i to ciebie oskarzali
          nieslusznie ze zabilas swoja przyjaciolke...jak bys sie czula?
          pomysl sobie jak czuje sie najblizsza rodzina kamila jak czyta to
          forum? co ty dziewczyno wygadujesz!! zastanow sie!!!
          • Gość: :( Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:04
            wiem ze nei powninno sie nikomu zyczyc zle ale bardzo chcialbym
            zebys keidys na swojej skorze zobaczyla jakie to jest mile uczycie
            jak kazdy oskarza cie o czyjas smierc a tak naprawde jestes
            niewinna...nie mowie tutaj ze kamil byl zawsze aniolem bo znam go
            dlugo i wiele razem przezylismy ale nikt nie moze zrobic z niego
            morderce (jak robisz ty kierowco24) bo to byl wypadek... dokladnie
            17 wrzesnia minie 5 rocznica tragedii ktora stala sie u mnie w domu
            i tez to byl wypadek samochodowy ale nikt nikogo nie obwinia o
            zabojstwo!!! bo to byl wypadek losowy... tak musialo niestety byc :(
          • Gość: ~e46 Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 18:54
            Uderzenie w tył naczepy tira skręcającego na CPN to jest ewidentna winna
            kierowcy nie wypadek!!! wypadek to jest jak ci gałąź z drzewa spadnie na głowę...
        • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 15:08
          dobrze wiem że jesteś z Piotrkowic... i masz rację zdenerwowałaś i to nie jedną
          osobę swoim gadaniem.!! masz rację skończ to pisanie !!
    • prawdajestjedna Troche PRAWDY 29.07.09, 08:49
      przeczytałem wszystko uwaznie co zostało przez was napisane.
      musze teraz powiedziec kilka słow prawdy:
      kierowca samochodu był 21 latek kamil s
      był pod wpływem alkholu
      nie posiadał prawa jazdy
      nie pierwszy raz wsiadł za kierownice pod wpływem alkoholu
      problemy z KAMILEM były od zawsze
      lecz jego wpływowa rodzina wszystko taiła
      PIOTRUS pomagał mu bo miał dobre serce i był normalna osoba poniewaz
      po stracie ojca(kamila) kazdy rozumiał jego tragedie.lecz dobroc
      obruciła sie przeciwko niemu i zginoł przez alkohol i brawure
      21latka.Nie mozemy pozwolic aby ten czyn uszedł mu płazem.Aby juz
      nikt nie zginoł przez bezmyslosc.
      • Gość: gosc Re: Troche PRAWDY IP: *.chello.pl 29.07.09, 15:06
        popieram to co zostalo napisane!!! winny powinien poniesc kare!!! i to nie byl
        wypadek losowy tylko wypadek spowodowany przez pijanego nieodpowiedzialnego
        czlowieka... niewazne czy on cierpi czy to przezywa! wazne ze jest sprawca
        wypadku winnym smierci PIOTRKA!
        • Gość: Gośććć Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:55
          Też się zgadzam z przedmówcami... Kamil powinien ponieść jakieś konsekwencje...
          Nie może ujść mu to płazem.. Wcześniej był nielubiany a teraz to go nienawidzą ...
          • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 09:35
            wy wszyscy "wielcy przyjaciele Piotrka" tak bardzo opłakiwaliście jego stratę,ze
            w dzień pogrzebu do 4 nad ranem muzyka na Piotrkowicach grała na cały głos z
            waszego samochodu.! najlepsi przyjaciele.!! a mama Piotrka w tym momencie szła
            na cmentarz.!! co ona wtedy czuła.!! "PRZYJACIELE"
            • Gość: Gosć Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 10:33
              i ja widzialam jak w tym dniu świetnie się bawiliście.! Przyjaciele tylko na
              pokaz, żeby teraz zrobić Kamilowi problemy, o coś czego nikt nie chcial, a poza
              tym to mozecie przypuszczac tylko kto prowadził, a nikt z was tam nie był i nie
              widzial!!
              • prawdajestjedna Re: Kara musi być 31.07.09, 11:35
                Kamil sam zrobił sobie problem jesli mozna zabicie kogos nazwac
                problemem.zero wspołczucia dlaniego.Wspołczuje Piotrkowi ze zginoł
                smiercia tragiczna przez głopote drogiej osoby
                • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 12:19
                  TO tY NIE MASZ HONORU MÓWIĄC ze on go zabił.! po prostu nie mozesz zrzumiec ze
                  to był wypadek
                  • prawdajestjedna Re: Kara musi być 31.07.09, 21:47
                    wypadek losowy a picie alkoholu i wsiadanie za kierownice to dwie
                    rózne zeczy.a honor albo sie ma w genach albo ...........
                    sumienie , zasady moralne , człowieczenstwo-chyba nie wiecie co to
                    jest jesli bronicie pijanego co zabił!!!!!!!!!!!!
            • prawdajestjedna Re: Kara musi być 31.07.09, 11:31
              Gość portalu: .... napisał(a):

> wy wszyscy "wielcy przyjaciele Piotrka" tak bardzo opłakiwaliście
              jego stratę,z
              > e
              > w dzień pogrzebu do 4 nad ranem muzyka na Piotrkowicach grała na
              cały głos z
              > waszego samochodu.! najlepsi przyjaciele.!! a mama Piotrka w tym
              momencie szła
              > na cmentarz.!! co ona wtedy czuła.!! "PRZYJACIELE"
              nas tam nie było!!!!! chodzi tylko o prawde a kto broni kamila
              przyzwala na smierc i niesprawiedliwosc i honoru troche.bo w zyci
              trzeba miec zasady.Ja bym sie wstydził bronic kamila sumienie by mi
              nie pozwoliło
              • Gość: gość Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 18:07
                drogi "prawda jest jedna" jestes bardzo nie sprawiedliwa osoba obwiniajac kamila
                o smierc piotrka... bo to byl wypadek losowy ! na miejscu piotrka mogl sie
                znajdowac kazdy ... a niestety trafilo na piotrka:/
                • Gość: Kara musi być Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 19:40
                  Mnie też wtedy tam nie było w tym samochodzie ! Pierwsze słyszę, ze w ogóle było
                  coś takiego... Ale moje nastawienie co do Kamila się nie zmieni. Po prostu musi
                  ponieść karę!!! KAŻDY wie, że Kamil prowadził i że był nie trzeźwy ... ! To jego
                  wina.. Mógł nie siadać za kierownicą skoro był pod wpływem alkoholu...
                  Współczuje mu, że teraz jest w szpitalu, bo chyba nikt inny nie chciał by być na
                  jego miejscu.. Ale uważam, że powinien ponieść konsekwencje... PRZECIEŻ ZGINĄŁ
                  CZŁOWIEK !!! [*]
                  • Gość: Kara musi być Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 19:47
                    A tak w ogóle to wiadomo, że jesteś z rodziny Kamila, (nawet wiem kim)ponieważ
                    nikt inny by go nie bronił .... !
                    • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 22:40
                      uwierz że jest jednak ktos inny, bo nie jestem z jego rodziny...a jeśli jesteś
                      taki pewny że to on prowadził to może dasz mi jakies dowody,??
                      • Gość: Kara musi być Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:31
                        A żebyś wiedział(a), że mam dowody ale zachowam je dla siebie... I na pewno to
                        Kamil prowadził więc nie wciskaj ciemnoty ludziom.. A tak poza tym to ja już nie
                        będę tu dyskutować bo to nie ma najmniejszego sensu. To co się stało już się nie
                        odstanie... Piotrek nie żyje, a Kamila powinno dręczyć sumienie (o ile je ma) do
                        końca życia. Żegnam.
                        • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 23:43
                          skoro masz dowody i tak wszystko dobrze wiesz, to powinienes tez wiedziec gdzie
                          sie z tym zgłosić a nie piepszyc głupot pod anonimem;/ i tak Twoja beznadziejna
                          gadka nic nie zmieni...i powtorze się,to BYŁ WYPADEK i Bog wie co robi,
                          • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 09:29
                            nie beznadziejna gadka bo ludzie tu pisza prawde i chca
                            sprawiedliwosci.owszem był wypadek kamil peowadził Piotrek zginoł.a
                            ty potrafisz tu przeklinac i bronic pijanego kierowcyale Bog to widzi
                            a jak jestes taka mondra to sie przedstaw bo takk samo piszesz pod
                            anonimem
                            • Gość: [*] Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 09:48
                              przedstaw sie Ty ;/ jak ludzie mogą pisać tą prawde skoro jej nie znaja, to jest
                              dla mnie nie zrozumiale, ja nikogo tutaj nie bronie, tylko jak można mówić że
                              Kamil zabił Piotrka?? przeciez to był jego przyjaciel i kazdy kto ich znał choc
                              trochę nie twierdziłby tak... i tak samo cierpi po jego śmierci... bo byli dla
                              siebie jak bracia... a ktoś śmie mówić że on go zabił...miejcie trochę ogłady w
                              sobie, mogli zginąć obydwaj, ale los tak zdecydował, Kamil tego nie zaplanował,
                              ani nikt inny.... więc może chwila refleksji w tej sprawie, bo naprawde wasze
                              myślenie jest błędne:/
                              • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 11:24
                                o ile dobrze wiem to Piotr miał jednego brata.a kamil i przyjaciel
                                hmmm....przyjaciel nie pedzi pijany bo przyjazn nie zabija wiec nie
                                mow ze był jego przyjacielem bo tak nie było nigdy.spowodował smierc
                                kare musi poniesc czy nie zgadzacie sie z tym????
                                • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 11:31
                                  nie powiedziałąm ze był jego bratem, ale że byli dla siebie jak bracia... nie
                                  zgadzam sie z Tobą w żadnej kwestii, nie Tobie sądzić czy byli przyjacielami czy
                                  nie... to wiedzieli tylko oni i nikt poza nimi. kończe tą konwersacje z wami, bo
                                  sami chyba nie wierzycie w własne słowa...ŻEGNAM.!
                                  • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 11:43
                                    my wiemy ze przyjaciułmi nie byli i jak bracia tym bardziejNIE!!i
                                    kazdy to wie.Zal nam Piotrka ze przez takiego człowieka niezyje!!!!!
                                    a patologi nie bronił bym nigdy!!!!!!!!
                                    • Gość: ja Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 14:51
                                      Skoro Piotrek był taki 'święty' a Kamil nigdy nie lubiany i zawsez ten gorszy to
                                      po co wsiadał z nim do samochodu ..? Nikt go raczej nie ZMUSZAŁ.
                                      nie znam dokładnie sprawy ale ludzie, jak wy mzecie pisać takie głupoty i same
                                      negatywy o Kamilu!! Nikt nie zna prawdy, nikt nie wie kto naprawde prowadził i
                                      czy Kamil był pijany..! WypADEk to WYPADEK. Przeciez nie zrobił tego specjalnie,
                                      równie dobrze mógł zginąć kamil .! Teraz wszyscy beda jego obwiniac.. Tyle
                                      osób widziało a nikt nie zapobiegł.. ;///
                                      OKROPNI jestescie, na niczym sie nie znacie a gadacie.. szkoda mi Was.;/
                                      Zostawcie lepiej to prokuraturze a nie zachowujcie sie jak przekupki na targu bo
                                      i tak nikt nie jest tu bezstronny.
                                      w Kierowca24 ciekawe skad w Tobie taka nienawisc do kamila?? własnie z tego co
                                      wiem to jest lubiany... Przystojny.. Moze Cie nie chciał i teraz chcesz mu
                                      narobić wieszkego świństwa..??
                                      Ahhhh ... Iloraz inteligencji = 0 ..
                                • Gość: Kara musi być Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 14:44
                                  ja się jak najbardziej zgadzam... karę musi ponieść...
                                  Ale znając życie to nie będzie miał z tego wypadku zadnych konsekwencji. Na
                                  pewno będzie miał to załatwione. No wiecie ... to się nazywa mieć UKŁADY !!!
                                  • Gość: gość Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 16:59

zalatwic to ty sie mozesz ale w ubikacji... to czy bedzie ukarany
                                    czy nie to nie zalezy od nikogo tutaj !!! i czy ta kara mu sie w
                                    ogole nalezy bo jaka byla prawa nikt tego nie wie...
                                    • Gość: SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!! Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 17:06
                                      Ktoś tutaj na forum powiedzial : ze Kamil i Piotrek nei byli
                                      przyjaciołmi i ze nikt Kamila tutaj nie lubi... ze on nie ma
                                      przyjaciol... Powiem tylko tyle ze nigdy nie chcialabym miec takich
                                      przyjaciół jak mieli chlopcy... pare godzin po pogrzebie
                                      zorganizowali sobie wielka impreze w centrum piotrkowic... wielce
                                      skruszeni na pogrzebie :( to rozniez sie tyczy kamila bo tak to
                                      wielcy koledzy a teraz co tylko wyzwiska i tetsty ze nie chca go
                                      znac! moge to jedynie podsumowac jednym zdaniem : W OCZY PRZYJACIELE
                                      A ZA PLECAMI SKU...ELE !!!!
                                      • Gość: Ktoś-W. Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 17:25
                                        Całkowicie zgadzam się z tym,że tacy "przyjaciele" jak WY to nic nie warte ŚWINIE, które jak jest wszystko ok, to koledzy,a jak się komuś podwinie noga to już zgnoić do końca...A Wy wszyascy młodzi ludzie z Piotrkowic tacy święci jesteście???!!!Każdy coś ma na swoim koncie...i nie wmówicie mi,że Kamil to taki zawsze najgorszy był...
                                        • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 19:06
                                          nikt nie zabił kolegi tak jak on to jest pewne.jak taki czyn mozna
                                          nazwac podwineła sie noga to szkoda pisac do ciebie
                                    • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 17:23
                                      pewnie poklepcie go po plecach i bijcie mu brawo.nie dokonca jest
                                      tak ze nikt nie wie wszystko juz ludzie wiedza i my rowniez a taic
                                      brudy to wy umiecie kazdy wie i was zna co to za rodzina. a jak
                                      zabije nastepnego to co wtedy zrobicie
                                      • Gość: .... Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 17:30
                                        spie...ć od jego rodziny.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: KObi Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 17:34
                                        Co Wy chcecie w ogóle od jego rodziny???Co oni są wam winni???O jakim załatwianiu tu mówicie???Jak będzie trzeba to i tak "odleży" swoje, ale to nie Wy o tym będziecie decydować,a także jego rodzina!Przestańcie piepszyć takie głupoty i zajmijcie się swoimi sprawami, jeśli jakieś macie?!Bo szukacie tylko sensacji...!NIe zachowujcie się jak piepszone mochery!!!NARA!!!
                                        • Gość: koko Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 18:24
                                          znam dośc dobrze rodzinę kamila, i nigdy w życiu nie spotkałem tak dobrej
                                          kobiety jak jego matka, dużo już w życiu przeszła, a was koli w oczy to ze
                                          sobie radzi...!!! widzieliście ją na pogrzebie św. pamięci Piotra??[*]
                                          widzieliscie w jakim ona była stanie?? wiecie ci czuje teraz??!! nikt nie
                                          zapytał tutaj jak czuje sie Kamil, jego rodzina... jak czuje się rodzina
                                          Piotra... jego bliscy, nikt nie zaoferował swojej pomocy... po prostu zgnoić
                                          jednego na całe życie, upokorzyć, i tylko to dla was się liczy... jesteście ,
                                          byleście i bedziecie kumplami od kieliszka;/ i nic niestety już sie nie
                                          zmieni... gdybyście wiedzieli co teraz czują obie rodziny to nie zajmowalibyście
                                          się takimi rzeczami...idzcie lepiej na cmentarz zapalić Piotrowi znicz, i
                                          pomódlcie sie za zdrowie Kamila... bo może i nie był świety, ale w życiu bywa
                                          róznie i wszyscy mamy jakieś wady,
                                          • Gość: .K.W.S. Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 19:06
                                            Zgadzam się w pełni z mioim przedmówcą.A to co Wy tu wypisujecie,to się nazywa ZAZDROŚĆ...niestety...inaczej tego nazwać nie można...Zazdrościcie im, że jakoś dają sobie radę, bo takiej tragedii...;/...jak w ogóle można pisać takie rzeczy na tą rodzinę...po tym co przeszła???Jesteście okrutnii...!Piszecie brednie, byle tylko dokuczyć Kamilowi i jego najbliższym, a powiem Wam, że oni najlepiej teraz wiedzą jak czuje się rodzina ŚP.Piotrka...a Wy, beztrosko żyjący ludzie piszecie na forum, bo nie macie chyba co robić...bo sprawiacie ból obu rodziną, jeśli to czytają...Teraz czasu się już nie wróci, choć wszyscy by tego chcieli, więc pisanie na tym forum, przez osoby, które nic nie wiedzą w sprawie, jest bezsensowne...żal mi Was...;/
                                          • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 19:09
                                            rodziny piotra nie mieszaj do tego a koledzy sa co dzien na cmetazu
                                            a modlic sie za kamila po co dlanieego juz jest piekł tylko bedzie
                                            sie sazył!!!!!!!!!!!!1i bardzo dobrze bo na to zasługuje
                                        • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 19:12
                                          sensacji chyba trabediiiii brak mi słow do takich ludzi jak wy
                                          broncie niech zabija dalej
                                          • Gość: K.W. Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 19:35
                                            Weź się zastanów, co piszesz!O jakim bronieniu Ty mówisz?Ja nikogo nie bronię i nie oczerniam...!!!A w ogóle jakie zabijanie?!Kto tu kogo zabił???!!!Weź ty się kopnił w łeb!!!JAK MOŻESZ TAK MÓWIĆ!!!
                                      • Gość: .W. Re: Kara musi być IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 18:54
                                        Tu nie chodzi o poklepanie po plecach i bicie brawo, tylko o prawdę, a tej na razie nikt nie zna...!!!A już na pewno nie te "uprzejme" osoby, które umieją tylko oczerniać!!!NIe wypowiadajcie się na temat, kto prowadził, bo tego jeszcze nie wiadomo, okarze się pewnie po śledztwie,a jeśli tacy wszechwiedzący jesteście to zgłoście się na świadków tego wypadku, wtedy przynajmniej policje ucieszycie i ukarzecie winnego, bo przecież o TO WAM CHODZI!!!
                                        • Gość: ja Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:57
                                          całkowicie popieram poprzednika ..
                                          Uczcie sie dalej, idzcie na PRAWo i wtedy sobie gadacie , a nie teraz i tutaj ...
                                          i przypomnie co ktos napisał wczesniej: pomysleliście jak sie czuje rodzina
                                          Kamila jak to czyta...?? komu pisaniem tych bzdur robicie na złość?? Rodzinie??
                                          bo Kamil raczej na to forum nie wejdzie.. wiec po co Wam to ? Zostawcie juz ta
                                          sprawe i lepiej idzcie sobie inne zajecie znaleźć.. W necie mozecie znaleźć
                                          duuuuzo wiecej ciekawszych stron niż głebsze poniżanie KAmila.. noo sooRy ;/
                                          • Gość: ja Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 20:09
                                            do: prawdajestjedna ..

CzłOWIEKU. twój nick mówi sam za siebie.. PRAWDA JEST JEDNA ..!!
                                            i tylko Bóg ja zna, Ty napewno nie.. I raczej nikt tu Kamila nie broni tylko
                                            próbujemy Wam uświadomić że to gadanie zadnych korzysci nie przyniesie..!!A
                                            własnie... Zabił..? czy on to zrobił specjalnie..?? Ludzie.. zastanówcie sie co
                                            wy gadacie bo aż sie płakać chce jak sie czyta te wypowiedzi osób co zachowuja
                                            sie jak isntne plotkary stojące pod płoteem na wsi i zajmujace sie jedynie
                                            przekazywaniem jakis informacji .. aaa jak kazdy wie te PLOTKARy zawsze
                                            podkoloryzują żeby było ciekawiej i zeby bardziej kogoś obrazić..;/
                                            • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 20:46
                                              podkoloryzuj smierc umiesz bo ja nie.tu sa fakty a nie plotki!!!!!
                                              to co pisze od poczatku wszystko porawda nawet jedno słowo ie jest
                                              kłamstwem
                                              • Gość: stary Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 09:15
                                                z tego co tu wypisujesz wynika że jesteś osobą z wieloma KOMPLEKSAMI ,stało się
                                                nieszczeście to dla ciebie okazja wyładować swoją frustrację.Ludzie
                                                ZAKOMPLEKSIENI a ty do takich nalezysz mają to do siebie że bez względu na
                                                sytuację czy okolicznosci na siłę szukają winnych.Dobrze się zastanów zanim coś
                                                napiszesz ,z tego co wiem toczy się postępowanie i to policja ustala fakty a nie
                                                ty . A za fałszywe pomówienia będziesz odpowiadac przed sądem(piszesz że Kamil
                                                zabił)!!postępowanie ma na celu wyjasnienie wszystkich okoliczności i jesli
                                                bedzie postawiony zarzut dla kierowcy to o NIEUMYŚLNE spowodowanie śmierci i
                                                reszta nalezy do policji i prokuratury.!!A ty nie wycieraj sobie gęby rodziną
                                                Kamila bo nie masz do tego żadnego prawa.Na zakonczenie jeszcze jedno skorzystaj
                                                z opieki specjalisty(psycholog,psychiatra)bo nienawiść która emanuje z twoich
                                                wypowiedzi nie tylko daje obraz osoby z wieloma KOMPLEKSAMI ale też wskazuje na
                                                zaawansowaną chorobę psychiczną.!!!
                                                • prawdajestjedna Re: Kara musi być 02.08.09, 10:25
                                                  nie umiecie przyjac słow prawdy i tyle.
                                          • prawdajestjedna Re: Kara musi być 01.08.09, 20:42
                                            w wiezieniu internetu nie bedzie
                                            Tu chodzi o smierc Piotra a kamil dlanas sie nie liczy
                                            jego rodzina rowniez.po pierwsze powini sie wstydzic jak został
                                            wychowany tak robił całe zycie skas sie wzorce czerpie
                                            • Gość: anonim Re: Kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 23:17
                                              a jak ciebie wychowali rodzice??? tez oczerniali inne osoby???
                                              poprostu rodzina the best!!! super przyklad ci dali... po prostu
                                              smiechy i nic wiecej ...cieszyc sie z czyjejs krzywdy!!! ciekawe czy
                                              tobie byloby wesolo gdyby inni cie oczerniali!!! i to
                                              publicznie...?!?!?!
    • stowarzyszeniefraktal Bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy w Kielcach 01.08.09, 19:31
      Zapraszamy także na bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy.

Terminy najbliższych szkoleń:

21.08.2009 (piątek) w godz. 16.30-18.00
      22.08.2009 (sobota) w godz. 14.00-15.30
      22.08.2009 (sobota) w godz. 16.00-19.00
      23.08.2009 (niedziela) w godz. 14.00-15.30
      23.08.2009 (niedziela) w godz. 16.00-19.00
      24.08.2009 (poniedziałek) w godz. 16.30-19.30
      25.08.2009 (wtorek) w godz. 18.30-20.00
      26.08.2009 (środa) w godz. 17.00-20.00

Zapraszamy

www.fraktal.org.pl
      • Gość: Filip Re: Bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy w Kiel IP: *.dsl.bell.ca 02.08.09, 22:39

Jak dowiadujemy się z „Dziennika”, ciężkie auta mogłyby być
        przewożone koleją, ale nie ma na to pieniędzy. Kierowcy ciężarówek
        spowodowali w ubiegłym roku 2864 wypadki w których zginęło 341 osób.
        Co zrobić z tirami? Usunąć z dróg?

.....................................................................

...a na renty inwalidzkie dla 500 tysiecy ludzi pieniadze sa...?

...to jest ekonomia kraju wedlug platfusow.
        • Gość: ~e46 Re: Bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy w Kiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 18:59
          Ciebie powinni wsadzić na tory debilu!!
    • marena7 Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na drogach 04.08.09, 16:14
      Jestem przerażona tym jak jeżdżą młodzi ludzie. To kamikadze bez
      wyobraźni. A w weekendy obowiązkowo pijani. Napakowane auto, łyse
      wyrostki w środku, łomot nazywany muzyką ogłusza wszystkich wewnątrz
      i na zewnątrz. I pędzą drogą 120/godz. od baru do baru! Zastanawiam
      się, co na to ich rodzice? Czyżby nie wiedzieli co robią ich
      synkowie? Jak coś się stanie to wtedy płacz i obwinianie całego
      świata - drogowców, policji, znajomych co to pozwolili gó...arzowi
      po pijaku jechać autem itp. A skąd taki 20-letni gó...arz ma dobre
      auto? Czyżby na nie zarobił? Kiedy? Gdzie? Zwykle to auto tatusia
      bez wyobraźni! Najpierw trzeba synka (i córeczkę też) wychować,
      nauczyć 10 przykazań ze szczególnym uwzględnieniem tego o
      niezabijaniu, nauczyć odpowiedziałności i uświadomić potomstwu, że
      życie to nie komputerowa gra i gdy się usłyszy "game ower" to nie da
      się zacząć od początku! I trzeba też dzieciom dawać dobry przykład w
      kwestii stosunku do alkoholu, a z tym jak wiemy, na wsi polskiej
      niefanie. Przeraża też powszechna zgoda na łamanie prawa. Jazda po
      pijanemu i bez prawa jazdy to przestępstwo. Ale kto by sie tym
      przejmował, nie wstyd ukraść, wstyd, że złapali! Taka jest
      włościańska mentalność! Ktoś kto kieruje autem bez prawa jazdy i
      pod wpływem alkoholu jest potencjalnym mordercą. Ktoś kto siada obok
      mordercy jest samobójcą i półgłówkiem. Wszyscy, którzy to widzą i
      nie zawiadamiają o tym policji są wspólnikami mordercy. Kryją
      przestępstwo, narażają na śmierć innych ludzi!
      • Gość: Kara musi być Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:28
        Zgadzam się z tobą.. nie da się inaczej nazwać osobę, która jezdzi bez prawa
        jazdy i pod wpływem alkoholu...! Określa się go mianem MORDERCY.. !!!! Kamil
        powinien pójść za kratki... chociaż byłby spokój na Piotrkowicach ... !!!!!!!
        • Gość: .... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 00:23
          w takim razie za kratkami trzeba zamknąć pól pIOTRKOWIC,.. NIE MAŁO TUTAJ TAKICH
          KIEROWCÓW...;/ a Ty zgadzasz się tylko z czescia tego co napisała "marena" a
          według mnie to racja było jedynie to , ze wszyscy niby widzieliście jak bylo
          przed wypadkiem, a nikt nie zareagował....!!
          • Gość: ckfan Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.starachowice.vectranet.pl 08.08.09, 07:42
            Ludzie, nie napinajcie sie! Jesli wina zostanie mu udowodniona to
            nikt tego nie zmieni i nie zatuszuje!! A od jego rodziny sie
            odczepcie! Jesli tak dobrze znacie sprawe to wiecie co sie
            przydarzylo 3 lata temu w tej rodzinie! I nie mozna tu mowic o braku
            wychowania! Ciekawy jestem jakbyscie sie wy czuli jakby was taka
            tragedia spotkala! Nikomu tego nie zycze! A kamila znam od malego i
            wiem ze byly z nim problemy lecz jestem pewien ze nie tak to mialo
            wygladac
            • Gość: prawda Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:20
              kamil zabujca i tyle pil prawajazdy nie mial kluczyki wyrwal i zabil
              kara dla matki i calej rodziny wojkow wkoncu auto wujka mama mu dala
              matke tez do wiezienia chlopak modry zginol debil zyje
              • Gość: łowca Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 18:57
                ten kto to napisal niema rozumu i oby to samo go spodkalo z calego serca zycze
                • Gość: łowca Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 17:57
                  mam tylko jedno prosbe do kierowcy 24 ujawnij sie zaklamana dziewucho z wiochy
                  • Gość: Ktoś Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 20:29
                    tyle czasu minęło od tej pory a my wciąż pamiętamy..[*]
                    kamil chodzi po piotrkowicach jak by nigdy nic się nie stało.. no cóż.. my na to
                    nie mamy wpływu.. ale nie mogę się pogodzić z tym, ze on dalej żyje tak bezkarnie ;/
                    • oloros Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga 17.01.10, 00:00
                      przyklad dla nastepnych
                      mozesz zabic - i co ?
                      jaka kara ?
                      • Gość: ktoś Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 22:04
                        dla takiego to kary nie ma ;/
                        • Gość: ... Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 14:07
                          Ty się kurwo nie mozesz zapomnieć??

Ty zanim bedziesz kogos obwiniała to najpierw spójrz na to niemiły ryju z tą
                          swoją przyjacióleczką jak wy sie w kościele zachowujecie!! kurwa całe wakacje
                          kiedy stała sie ta tragedia bawiłyście się w najlepsze... !! nie macie zielonego
                          pojęcia o tej sprawie obydwie!! nic nie wiecie. więc zamknijcie wreszcie te
                          niewypażone pyski bo już wiem kim jesteście i mimo że być może nie jestem
                          bezośredniuo w tej sprawie oskarżę was o zniesławienie.. bo mówiecie głupoty!!
                          nie wiedząc nic o sprawie.. tyle co same sobie we dwie wyplotkujecie...
                          powtarzam jeszcze raz!! jak nie zamkniecie mordy to ja to zrobie!!
                    • Gość: Hubert Re: Tragiczny czwartek. Trzy razy śmierć na droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 13:28
                      pamietacie??? Serce mnie boli jak przeczytałem to forum :/ Piotrek byl zawsze chlopakiem wporzadku ale niestety to byl wypadek ze skutkiem tragicznym:/ najbardziej boli mnie to że wszyscy"przyjaciółmi"Piotrka zostali po jego śmierci.Przed śmiercia to tylko Kamil i Piotrka brat oraz oczywiscie Piotrek najbardziej sie ze wszystkich przyjaznili. Prawdziwi przyjaciele nie baluja i nie urzadzaja hucznych imprez w dniu pogrzebu swojego przyjaciela!! Najlepiej jest oczerniac wszystkich a nie widzieć swoich wad... Teraz jak juz okazało sie kto byl taki cwany przez pare tygodni wypisujac takie rzezcy na rodzine Kamila to czemu nie podeszłyscie do niego i mu tego wprost nie powiedzialyscie!! Nie chcialaem do tego wracac ale na pogrzebie wielce skruszone a po pogrzebie balanga!! tak sie nie robi!! troche szacunku dla śp.Piotra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka