IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 17:57
Tak sobie pomyślałem, że może warto podzielić się informacjami o nowych
urządzeniach rejestrujących prędkość ? Konkretnie mam na myśli ich
lokalizację. Ja widziałem do tej pory 2 sztuki: na Warszawskiej pod
Szydłówkiem po obu stronach. Ktoś wie o innych ?
Obserwuj wątek
    • zeluq Re: TrafiFoto 23.12.03, 23:48
      a to robi juz fotki? przejechalem juz kilka razy w nocy troche szybciej niz 60
      i nic nie blyskalo ;)
    • Gość: Jawor Re: TrafiFoto IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 02.01.04, 18:41
      Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze takich "puszek" w Kielcach jest
      trzy (dwa sa na Warszawskiej po obu stronach ulicy, a trzecie jest na
      Grunwaldzkiej w kierunku miasta), natomiast jak na razie Policja dysponuje
      tylko jednym "aparatem", czyli urzadzeniem, ktore znajduje sie w srodku
      takiej "puszki" i robi fotki. "Aparat" z tego co zauwazylem jest jak na razie
      co kilka dni przekladany do innej "puszki", także praktycznie tylko majac
      antyradar, mozna sprawdzic, gdzie akurat w danym dniu jest. To taka informacja
      bonusowa. Natomiast zupelnie mozliwe jest to, ze w niedlugim czasie Policja
      zakupi nastepny "aparat", a co bedzie wtedy, wszystkim chyba wiadomo :)
      • kodiak Re: TrafiFoto 02.01.04, 19:33
        NA Warszawskiej zrobil 216 zdjec. Co do flasha, to nie widac jak blyska - to
        taka sprytna nowosc, a co najwazniejsze jest niewykrywalny przez
        antyradary !!!!!!!!!!!!!!! No to lezymy wszyscy...
        • Gość: Jawor Re: TrafiFoto IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 02.01.04, 23:37
          Ekhm, gó... prawda z tym co tu kolega napisał, że jest niewykrywalny przez
          antyradary. To wlaśnie mój znajomy dzieki antyradarowi jaki posiada uświadomił
          mi, że Policja ma tylko jeden aparat, który przenosi z miejsca na miejsce.
          Można powiedzieć, że jest to urządzenie wręcz znakomicie wykrywalne przez
          antyradary, tylko oczywiście pewnie nie wszystkie (znajomy ma Uniden-a).
          • Gość: Filip Re: TrafiFoto IP: 69.156.224.* 03.01.04, 03:47
            W pozostalych pustych puszkach wystarczy zamontowac lampki laserowe z
            podczerwienia i beda doskonale pozorowaly radary.
          • Gość: Heniek Re: TrafiFoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:20
            a co to za nowosc ze policja ma tylko jeden aparat?? pisaly o tym gazety i
            policja tez mowila ze ma tylko jeden ale beda go przenosic - i nie potrzeba
            antyradaru zeby to wiedziec :P
            • kodiak Re: TrafiFoto 04.01.04, 11:04
              E tam, policja ma trzy takie urzadzonka, dwa przenosne, jedno z nich kupili w
              ubieglym roku, oba nazywają się ROAMER czy jakos tak smiesznie. Trzecie
              stacjonarne to tzw. trafi foto na jesionowej i warszawskiej, podobno naprawili
              i dziala. Co do wykrywalnosci przez anty radary - to Roamer przoduje w tym, ze
              jest niewykrywalny, wystarczy po prostu wejsc na strone www producenta i
              sprawdzic - sa tam wyniki testu z roznych krajow, ot ciekawa lekturka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka