Dodaj do ulubionych

Buraki ze wsi !!!!!!!!!

24.12.03, 14:11
Pozdrawiam kierowce zielonego 126p TKI 30 ES, który gdy piesi przechodzą na
zielonym świetle (skrzyżowanie Warszawskiej z IX Wieków)krzyczy na nich
(również pasażerowie buraki z tego samochodu, tak samo sie zachowali). Ja
rozumiem, ze sa swieta i ze na wsi nie ma sygnalizacji, ale zlych nawykow i
niewychowania wyniesionego z domu nie jestem w stanie
zrozumiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: burak ze wsi Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 20:16
      nie pomyśl że się czepiam ale jakoś w to nie mogę uwieżyć że stoją samochody
      na czerwonym świetle ty wchodzisz na zielonym i nagle kierowca zaczyna Cię
      wyzywać - może nie do końca tak było a wiesz że pół prawdy to całe kłamstwo
      ale że kierowca nie był na kielckich numerach to napewno był burak i jego
      wina - ciekawe co byś powiedział gdyby to auto miało kieleckie numery
      pozdrawiam
      • Gość: tilko lepiej autobusem z dzieciakami IP: 195.116.3.* 24.12.03, 21:43
        nie o to chodzi - chodzi o kulturę jazdy - i nie ważne czy nas numerach
        kieleckich czy też nie. Dziś przykładowo skręcałem z ulicy Warsazawskiej w
        Rynek - jak powszechnie wiadomo jest to jedyne rondo i miejsce w Kielcach w
        którym wjeżdżający na rondo ma pierwszeństwo przed tym który już na nim jest.
        Ale żeby kierowcy o tym nie zapominali wymalowano trójkąty na jazdni (
        wiadomość dla kierowcy z którym miałem "przyjemność" : oznaczają one "ustąp
        pierwszeństwa przejazdu")

Gość nie zauważył trójkątów na jezdni i mało co doszłoby do stłuczki -trafiłby
        mnie w bok. Liczyłem że mrugnie światłami w przepraszającym geście...
        kieleckie numery nie pomogły -zajechał drogę, zatrzymał się -podszedł do drzwi
        i zaczął mi tłumaczyć nowe przepisy prawa drogowego, twierdząc przy tym, zebym
        uważał bo on z dziećmi jedzie.... cóż proszę Pana - dzieci proponuję wozić
        autobusem -to nie ich wina, ze nie zna sie pan na przepisach...

...nie bnędę mówił, ze burak... mam tylko nadzieję, ze wyjeżdża raz do roku -w
        Wigilię -zawieźć dzieci do Dziadków - potem auto i dzieci są bezpieczne..
        dzieci w domu, samochód w garażu.
        • Gość: burak ze wsi Re: lepiej autobusem z dzieciakami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 09:32
          nie o to chodzi - chodzi o kulturę jazdy
          - może i tak ale wytuł " burak ze wsi" z wykrzyknikiem nie mówi nic o
          kulturze jazdy tylko o miejscu zamieszkania - prawda ?
          i samiać mi się chce ile razy wspaniali kieleccy kierowcy będąc w np. Wawie
          byli wyzywani od buraków ze wsi :-)
          - wiecej pokory panowie
      • kodiak Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! 26.12.03, 10:42
        ...juz tlumacze. Gdy skrecasz w prawo z IX Wiekow w Warszawska, musisz ustapic
        pierwszenstwa pieszym, oni tez maja zielone, a Ci z Fiacika na nich krzyczeli,
        ze sa osly i ze wogole przechodza!!!

A gdyby to auto mialo kieleckie numery, powiedzial bym burak z miasta !!!!!
      • Gość: prowokator Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl 30.12.03, 22:26
        w Kielcach buraki?????..tylko:)!!!
    • Gość: toti Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! IP: *.fly.pl 25.12.03, 01:05
      ja ponieważ jestem silny (chodze na siłownie i nie mam karku za to w bicepsie
      jest sporo...) podszedłbym do tego buraka ze wsi co sie darł i rozdał mu kilka
      klapsów. A co... niech ma na święta...
    • Gość: redneck Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.03, 20:57
      Po rejestracji powiedziałbym że to Kielce lub przedmieścia.
      Wara od prawdziwej wsi!!!

W końcu to w Kielce mają najbardziej skorumpowaną w kraju komisję egzaminacyjną
      na prawo jazdy.
    • eustachy7 Re: Buraki ze wsi !!!!!!!!! 26.12.03, 18:16
      Czego nie jesteś w stanie zrozumieć?A może ten człowiek miał trudne
      dzieciństwo,a ty piszesz na forum!Pamiętaj,że najważniejsze w życiu jest to
      żeby umieć zrozumieć innych ludzi,a nie jak ty gamoniu od razu do internetu!!!
      Pozdrawiam kierowce zielonego 126p TKI 30 ES!!!Rozumiem,że każdemu może się to
      zdarzyć.Sam kiedyś będąc brzdącem ukradłem ze sklepu witaminę C.
      Z wyrazami szacunku dla wszystkich nerwowych kierowców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka