Dodaj do ulubionych

Turyści wciąż bez informacji

06.08.09, 12:14
Ale to już jest skandal. Kampania promocyjna nawet udana. I wypromowała co?
Zamkniety punkt informacyjny?
Pzdr
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Turyści bez informacji o przebiegu plenum KC PZPR IP: 83.1.88.* 06.08.09, 14:30
      Socjalizm to k u r w y i dotacje.
    • Gość: turysta z Łodzi Re: Turyści wciąż bez informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:33
      Wypoczywam w Sielpi, a ponieważ pogoda ostatnio nie dopisuje postanowiłem
      zwiedzić przynajmniej jakieś wybrane atrakcje województwa świętokrzyskiego. Jako
      pierwsze chciałem zobaczyć Muzeum Sienkiewicza w Oblęgorku. Przed wyjazdem
      dostałem informację w Centrum ? Informacji Turystycznej w Końskich o godzinach
      pracy tej placówki. Po przyjeździe na miejsce okazało się, że muzeum jest
      nieczynne bo jest tam remont!!!
      Stracony czas, stracone pieniądze na benzynę i nerwy z powodu błędnej informacji
      turystycznej w Końskich. Jeśli takie będą punkty it w świętokrzyskim to
      gratulacje dla marszałka województwa i urzędników ROT-u.
    • Gość: LI Re: Turyści wciąż bez informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 22:07
      Po co cała ta kampania promocyjna? Przecież to wyrzucanie pieniędzy w błoto,
      skoro turysta przyjeżdża do takiego Sandomierza i zamiast informacji widzi pusty
      stolik. Wstyd.
      • Gość: 999 Re: Turyści wciąż bez informacji IP: 81.219.210.* 08.08.09, 23:10
        Kampania jest po to by niektórzy mogli nieźle zarobić!
        • Gość: też turysta A Jarubas ma to w dupie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 23:39
          Nie przejmuje się drobiazgami, choć od lat jest coraz mniej turystow !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka