cervo 22.08.09, 10:07 Komu potrzebny ten artykuł? Jaka szkoda społeczna wynikła z niemożności odkurzenia? CO MNIE TO OBCHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franek Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.09, 10:25 A po to, żeby pokazać jak zachowują się cwaniaki w krawatach, co firma im pozwoliła odkurzyć służbowy samochód i do tego kontroluje ich dzięki kartom on-line czy i kiedy to zrobili. Ile trzeba mieć jadu i czasu by zadzwonić do Gazety i się poskarżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 10:31 Widzę, że Orlen świetnie dba o swoją markę ;) Na przykład na stacji Orlen w Piekoszowie przez pół roku nieczynny był kompresor, gdy zapytałem obsługę - dlaczego, otrzymałem odpowiedź: "jest nieczynny". Napisałem maila w tej sprawie do siedziby firmy i nawet nie otrzymałem odpowiedzi. Już pomijam, że paliwo mają chyba najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.09, 11:32 A jakie wymagania stawiasz sobie, drogi kierowco? Pół roku jeździłeś na kapciu? Nie tankuj tam i nie pompuj, namów do tego samego wszystkich znajomych to zbankrutują. Jakie to proste. Ja tam gdzie nie jestem zadowolony z obsługi po prostu nie chodzę (jeżdżę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 11:38 Dokładnie tak robię - nie tankuję tam i nie kupuję. Nie jeździłem pół roku na kapciu, ale czasem się zdarzy, że trzeba dopompować opony. Akurat mam tam po drodze. A tu niespodzianka. I to dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu 22.08.09, 11:34 Co sie dziwić? Przeciez to jest dawny CPN wszystkie krawaciarze w zarzadzie to stare pierniki oraz ich pociotki, kuzynki, itp swoj swojego kryje... nic sie nie zamieniło od lat. Poza tym... Kielce sa specyficzne... tu dominuje buczenie, fuczenie, a życzliwość to mało osób zna... martwe miasto niestety...:( Kiedys pracowałam w orlenie 2 lata.... coś o tym wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Polska firma ale niestety socjalistyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:51 Niestety! Pasozytniczy wianuszek złodziei oplata girlandą, wewnątrz tasiemiec rodzinno-partyjny, koryto dla polityków szeroko otwarte i chamskich parobków maniery na stacji. Tam trzeba recyklingu dygnitarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.kielce.vectranet.pl 22.08.09, 15:12 Proponuję obejrzeć komedię typu MIŚ - jedną z tych, która pokazuje niezbyt odległą rzeczywistość. Autor nie pokusił się o komentarz, ale ja sobie pozwolę: facet był klientem stacji ORLEN, chciał skorzystać z oferowanych usług, usługa była możliwa do zrealizowania, była typowa i najwyraźniej zależna tylko od widzimisię paniusi za ladą. Paniusia nie miała dać d... tylko żeton, z czym nie powinno być problemu. Tłumaczenie typu: jak dam panu (przypominam: klientowi) to nie będę miała dla innych (klientów) to jakaś groteska. Szkoda społeczna dla mnie jest oczywista - ale widać cervo jest przyzwyczajony do takiego traktowania - we własnym kraju, jak obywatel gorszej kategorii. A autor artykułu mógłby faktycznie bardziej się postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
szpeeracz21 Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu 22.08.09, 19:46 Miałem wątpliwą przyjemność pracy na stacji paliw. Przyznam ,że ów "klient" musiał się chyba naprawdę nudzić i więc naprawdę wielkie poczucie dumy aby do tak głupiej sprawy angażować aż gazetę. Prawda jest taka ,że jaśnie Państwo przedstawiciele wożą czasem po kilka takich żetonów przez co brakuje ich dla innych, więc reakcja pracownika była prawidłowa. Podobna sytuacja jest z kartami na myjnie o czym pewnie też niebawem będzie pewnie artykuł ;P Przedstawiciele (i czasem starsze stetryczałe kobiety tudzież mężczyźni gwoli sprawiedliwości) to jeden z czasami najbardziej męczących gatunków "klientów". Myśli czasem taki jeden z drugim ,że złapał Pana Boga za nogi ,że dostał samochód z darmowym paliwem, i ujawnia się w nim sztuczna duma spod której niestety jak widać słoma spod butów wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: 81.219.210.* 22.08.09, 21:56 Co za kretyńskie słowa! Mam nadzieję, że już tam nie pracujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.kielce.vectranet.pl 22.08.09, 22:37 Reakcja pracownika nie była prawidłowa - podejrzewam, że gdyby żetony wyddawał facet, to nic by nie powiedział tylko je wydał i problemu by nie było. A na stacji to powinno być na tyle żetonów, żeby wystarczyło dla wszystkich chętnych - kierownik zapomniał zamówić? A samochód to się zawozi na myjnię ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior "Orlen" bywa nudny,nadgorliwy.... 22.08.09, 22:49 napastliwy w osiaganiu zysku.Zaczynam go "odpuszczac" bo przy fakturach ciagle pytania o samochod/nr.rej/i kto tankowal?/czy to wazne,co was obchodzi,a do tego padaja nazwiska,dlaczego?/.Mo i wciskanie towaru/zapalniczki,napoje,plyn do chlodnic itp/.To nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdulka Re: Na stacji Orlen. Żetony tylko od razu IP: *.chello.pl 23.08.09, 13:19 Ta sierotka która dumnie zwie się ajentem? nie ma czasu na takie pierdoły,żeby zarabiać? ma tyle ,że pieniądze za jakieś tam odkurzanie go nie obchodzą? tożto jest działanie na szkodę firmy, bo sam sobie uniemożliwia zarobiebie pieiędzy nie zamawiając od około dwóch lat żetonów do stacji na "odkurzanie"!!!! Ja sam mam dwa żetony zapłaciłem za nie gotówką leżą w samochodzie i ani mi się śni podjechać do niesprawnego, lub wyłączonego odkurzacza na konopnickiej w CPN? jak ostatnio odkurzałem ,był w "naprawie" jak później chciałem odkużyć,nie był włączony , jak chciałem oponkę w rowerze dmuchnąć pani coś wspominała o dowodzie osobistym ,lub rejestracyjnym,w zastaw za końcówkę do kompresora?????????? tam aby zostać "obsłużonym"trzeba mieć ,dostać, zarezerwować sobie "talon na balon"/późny-Gierek/ to przy tym Ajeńcie-pikuś kojarzy mi się on z gospodarzem domu Aniołem. No cóż gospodaż domu to -cieć , ajent tak mu się wydaje to ktoś większy/znacniejszy/ niż -cieć? Ale czy aby na pewno?Ludzie to jest pracownik ale żeby mu na budynku zaraz pisać ORLIEN??!!!po co niech otworzy se shela. Odpowiedz Link Zgłoś