Dodaj do ulubionych

Kolejni kandydaci na baronów

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.01.04, 22:00
Uważam, że Pan Robert Siejka jest odpowiednim kandydatem. Jest inteligentny,
wykształcony, znający się na kulturze i sztuce, skupiający w sobie wszystkie
walory człowieka lewicy.
Powodzenie Panie Robercie Siejko Dyrektorze!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:29
      "Andrzej Szejna, pochodzący z Końskich, a od kilku lat związany z Warszawą. Nie
      ukrywa on, że poważnie myśli o kandydowaniu na szefa SLD w Świętokrzyskiem. -
      Ale na razie parytetem jest dla mnie gospodarka oraz wybory do parlamentu
      europejskiego - mówi"

Naprawde tak powiedział ? Gospodarka jest dla niego 'parytetem' ?
      No jesli tak, to jest - wicie, rozumicie - doskonalym kandydatem na dygnitarza.
    • basia996 Re: Kolejni kandydaci na baronów 02.01.04, 12:26
      Gość portalu: BBB napisał(a):

> Uważam, że Pan Robert Siejka jest odpowiednim kandydatem. Jest inteligentny,
      > wykształcony, znający się na kulturze i sztuce, skupiający w sobie wszystkie
      > walory człowieka lewicy.
      > Powodzenie Panie Robercie Siejko Dyrektorze!!!
      Zastanawiam się czemu jeszcze nie rozpoczoł kampani reklamowej, wiemy wyszyscy
      że to fachowiec od plakatowania !!! POWODZENIA i uwaga na kamery !
      • Gość: KL Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.wichrowe.net.pl 02.01.04, 16:18
        Rozpoczołaś dobrze!Ino tak dalej!A awans u Lubawskiego masz pewny!
        • Gość: Kielczanin Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 09:36
          Jaki z niego polityk, przecież on wywodzi się z "rodziny"
          Henia Długosza i Włodka Wójcika.Czy w kieleckim SLD już
          wszyscy oślepli.Jak wybiorą Siejkę będzie to nawiększa głupota.
          Rozliczcie ale tak uczciwie czego dokonali:H.D, W.W. i R.S.
          Panowie na lewicy nie upadlajcie jej już bardziej.Dano Wam
          szansę pozbycia się szumowin, złodziei i karierowiczów.
          Wy musicie wywalić całą Rade Wojewódzką a nie tylko paru
          jej działaczy.Warszawa z Millerem ma już dość tego cyrku jaki
          odprawiacie w Kielcach. Już zapomnieliście jak dokopaliście
          Wójcikowi nie popierając jego wyboru na wojewodę.Facet dwa lata
          był wojewodą i nie posiadał poparcia własnej organizacji czyli koła.
          Kiedy Wójcik zwróci pieniądze za Omelaniuka, którego kształcił
          w Warszawie z Kasy Urzędu Marszałkowskiego.Panie Wołodźko do dzieła
          pokaż Pan te kwity a nie trzymaj w ukryciu bo i tak Pana nie wybiorą.
          • Gość: behemot ales zatroskany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 09:51
            > Jak wybiorą Siejkę będzie to nawiększa głupota

i o to wlasnie chodzi

> Panowie na lewicy nie upadlajcie jej już bardziej

Oczy mi wierzch wychodza - taki jestes zatroskany o dobro PZPRu ? Gdzie jest
            granica naiwnosci ? Po szescdziesieciu latach nagle przestana rozkradac Polske
            tak ? Przestana montowac republike kolesiow, przestana byc karierowiczami i
            nagle zaczna pracowac dla dobra ogolu ?
            Idz sie kolego leczyc na nogi.
            • Gość: Kielczanin Re: ales zatroskany IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 10:28
              O czym ty piszesz człowieku, przeczytaj uważnie a jak nie zrozumiałeś
              to jeszcze raz przeczytaj.Powiem jak chłopu na klepisku.Ja nie wierzę
              w reinkarnację polityków z jakiejkolwiek opcjii politycznej.Jestem
              mieszkańcem tej ziemi, tego miasta i mam dość "kosmetyki" w wykonaniu
              cwaniaków z SLD.To nie ja w 1992 roku "wzmacniałem lewą nogę" polskiej
              sceny politycznej.Pamiętaj kolego nigdy polityk nie będzie pracował dla
              "dobra ogółu".Polityk reprezentuje swoją opcję polityczną i basta.
              Możesz się z nią zgadzać lub nie, twoja wola wyborcy.Ale jeśli nie
              pokarzesz przeciwnikowi jego wad i będziesz ględził jak "bolszewik"
              to nic nie uzyskasz.Powiem krótko na nowo trzeba zbudować Kielecką Scenę
              Polityczną od lewicy po prawicę.Obecnie jest to jedna sitwa żyjąca
              z naszych podatków. I ja właśnie nie wyrażam zgody na takich polityków
              bo to są miernoty.
              Behemot ja nie martwię się o lewicę ja martwię się ludzi którzy 01.05.2004
              staną się obywatelami UE, gdy przyjdzie im zapłacić za chleb 10,00 zł a za
              mleko 5,00 zł.
              A zwykły obywatel nie dostanie żadnych dopłat wyrównawczych.
              Pozdrawiam.
              • Gość: I sekretarz Tow. marszałek najwdzięczniej bełkocze! IP: *.czajen.pl 03.01.04, 22:27
                A może ta ta towarzyszka, co uchowała się w Wąchocku?
              • ckdezerter Re: ales zatroskany 05.01.04, 11:10
                Gość portalu: Kielczanin napisał(a):

> Behemot ja nie martwię się o lewicę ja martwię się ludzi którzy 01.05.2004
                > staną się obywatelami UE, gdy przyjdzie im zapłacić za chleb 10,00 zł a za
                > mleko 5,00 zł.
                > A zwykły obywatel nie dostanie żadnych dopłat wyrównawczych.

Z tymi cenami to koleś dowaliłeś.

> Pozdrawiam.
          • Gość: paranoik ...i na odwrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 11:08
            "Warszawa z Millerem ma już dość tego cyrku jaki
            odprawiacie w Kielcach."

..., a Kielce maja dosc Warszawy z Millerem...;)
        • Gość: Zarzut Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 15:47
          Basia i KL to mistrzowie w piśmie.Więcej byków zrobić się w jednym zdaniu nie
          da.Basiu z całym szcunkiem Ty jednak przodujesz.Pozdrawiam.
    • Gość: Kielczanin27 Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.wichrowe.net.pl 05.01.04, 09:06
      Sądze że wybór Pana Siejki byłby sporą pomyłką ponieważ pan Siejka jest jeszcze
      młody i za dużo nie zna sie na realiach polityki..Pan Siejka powinien się
      jeszcze dużo nauczyć od ludzi którzy siedzą już w tym od lat.
      • Gość: behemot Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 09:15
        > Sądze że wybór Pana Siejki byłby sporą pomyłką

no to niech zyje Pan Siejka, przyszły I Sekretarz Komitetu Wojewódzkiego
        • Gość: Filip Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: 69.156.224.* 05.01.04, 19:32
          "SLD-owskie MENDY"

Wies robi karjere w stosunkach miedzynarodowych...Moj Boze .
          A ja sie caly czas zastanawialem skad bierze sie ta polska glupota ?
          Straszne zboczenia w tej Warszawie odchodza, przeciez to lizodupcy warszawskich
          dygnitarzy.
        • Gość: KurnaOlek Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 21:42
          No kurna Behemocie, od kilku "postów" cię nie poznaję. Zębyś się chłopie tylko
          nie zagalopował i nie napisał czegoś złego o Prezydencie /miejscowym/, bo
          dopiero mielibyśmy ubaw.

Hej.
          Ps. Jak tam po Sylwestrze, bo ja kurna lekko zabalowałem ?
          • Gość: behemot Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 21:49
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=60
    • Gość: ap Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.pu.kielce.pl 06.01.04, 08:57
      Towarzyszu BBB,

rzeczywiście Pan R.S. "skupia w sobie wszystkie walory lewicy".
      I naturalną koleją rzeczy pretenduje do stanowiska "barona".
      Powodzenia w akcji udzielania poparcia.
      • Gość: Kielczanin Re: Kolejni kandydaci na baronów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 15:40
        Szanowni "Forumowicze" temat jest gorący a tak małe jest nim zainteresowanie.
        Ale co mi tam admin wie co robi.
        Robuś Siejka może zostać najszybciej "Baranem SLD", pozostali kandydaci wg
        rankingu obecnie robią pod sobą takie "podkopy", że "Baronem" zostanie całkiem
        przypadkowa osoba z 200 delegatów.Obecnie najwyższe notowania w Powiatach
        ma Suchański, głosy 30 delegatów Kielc są tak rozbite jak śmietana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka