guru133 01.09.09, 23:27 Pobratymcy naszych nazi w Niemczech podnoszą łby. Tyle tylko że tam ludność niemiecka reaguje na te wybryki a u nas te matoły są jednak tolerowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madmenda Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 01.09.09, 23:31 kila lat temu widzialem w bialymstoku zjaazd europejsskich skinchedzikow na koncercie w sokolu. kapela zakazana lysi szczesliwy w objeciach. ciekaw jestem jak sobie nawzajem i przed samym soba tlumacza takie akcje. czy swasta nie piecze ich w ich ogolone dupale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Czy są jacyś skini którzy nie są gejami? IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.09.09, 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Czy są jacyś skini którzy nie są gejami? IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.09.09, 00:09 W USA moze i nie ma ,ale znam wielu ktorzy gejami nie sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 01.09.09, 23:35 Niemiaszki odrobiły w większości swoją lekcje historii, przed bolszewikami daleka droga ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not-me Re: Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej IP: 93.94.208.* 01.09.09, 23:42 A Polaczki? Naucz się pisać o innych z szacunkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej 01.09.09, 23:45 W większości też, ale Kaczorek chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrien Re: Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej IP: *.torun.mm.pl 02.09.09, 00:53 a Polaczki tez sie nauczyly. naucz sie autoironii. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 01.09.09, 23:35 Niamcy tak jak po układzie wersalskim i tym razem nie odpuszczą Polakom Jałty. A ruski będzie tylko szczerzył swoje niemyte i przeżarte wódką kły. Jak niamcy oczyszczą z drogi swój zaszły niemiecki szwajnehund gnój to pozostanie im tylko "sprawa polska". W dalszym ciągu żądam wprowadzenia j. angielskiego jako drugiego j. urzędowego ( obok j. polskiego) w mojej wsi nad Odrą. Póki jest jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czy możesz historyczny matołku wytłumaczyć co 01.09.09, 23:54 Polacy mieli do powiedzenia w Jałcie? A co do języka, jeżeli polski cię mierzi, to wypieprzaj do wymarzonego USA bo twój poziom matolstwa jest zbliżony do przeciętnego jankesa. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Józek ! Ty sie nie unoś.. 02.09.09, 00:29 Tylko spójrz niemiackiej prawdzie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~8| Ale bełkot IP: *.lss.net.pl 02.09.09, 00:30 Niemcy zachowali się wzorowo, co powinni jeszcze wg ciebie zrobić? Rosja widać traktuje to wszystko jako grę polityczną. Nie wiem tylko gdzie ruskie zęby widziałeś, bo Putin wizualnie prezentuje się znakomicie, lepiej od Kwaśniewskiego i tego co jest teraz razem wziętych. Albo masz brudne okularki, a może patrzałeś przez dno butelki. Tacy idioci jak ty po stronie niemieckiej załatwili nam II Wojnę Światową. Odpowiedz Link Zgłoś
antynazista Re: Ale bełkot 02.09.09, 04:09 A ilu tych idiotów było ? Garstka nazistów, co ? Nie. Większość narodu niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 23:42 Te plakaty nie pojawiły się z okazji 1 września, zauważyłem taki w minionym tygodniu w polskim samochodzie w Świnoujściu i pamiętam, że czytałem o nich już wiele tygodni temu. Zapewne ktoś je znów wyciągnął, bo Niemcy są tuż przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ta miejscowość to chyba jednak Locknitz 02.09.09, 00:02 Jedzie się z przejścia Lubieszyn na Neubrandenburg. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy8-net Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 02.09.09, 00:18 Gwoli scislosi : to nie niemcy tylko prusacy !!! Sami niemcy tak nazywaja to DDR-owskie bydlo. Jesli sami demonstruja przeciwko swoim a w skrytosci duch i popieraja - to zwykla pruska natura: " gnoic wszystko co nie niemieckie ( czytaj - pruskie) z usmiechem na ryzym, smierdzacym pesku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos "lewicowa" a nie "prawicowa"!!! IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 02.09.09, 00:36 NPD jest partia skrajnie LEWICOWA, jako neo-nazional SOCJALISTEN. To socjalisci z krwi i kosci, w ich programie politycznym co drugie zdanie to uzasadnianie koniecznosci zaprowadzenia "sprawiedliwosci spolecznej". Nie probujcie nam wmawiac ze socjalisci to prawica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: "lewicowa" a nie "prawicowa"!!! 02.09.09, 02:44 Gość portalu: ktos napisał(a): > NPD jest partia skrajnie LEWICOWA, sluszna uwaga, partia Hitlera tez taka byla, i bylo im po drodze do Stalina, konkurowali tylko zkomunistamio wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 02.09.09, 00:43 Kacapstan płaci , to i plakaty są tam gdzie trzeba i o odpowiedniej porze ... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 brol, mawlichanów 02.09.09, 00:47 to fajni goście. czyż nie? NFZ to fajna instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 02.09.09, 01:39 Pamiętajcie, że można i należy być Polakiem gdziekolwiek by się nie mieszkało. Bądźmy pod tym względem jak Żydzi. Nie dajcie się rodacy z Łęknicy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 02.09.09, 01:42 Co to by było gdyby już za 10 lat tak z 20 proc. mieszkańców Branderburgii mówiła po polsku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
polakzasmucony Premier Putin na Prezydenta Polski 02.09.09, 05:23 Polacy powinni zglosic kandydature Pana Putina na Prezydenta Polski I z pewnoscia Narod Polski na tym lepiej wyjdzie. Jesli chcemy miec jeszcze raz to co stalo sie 70 lat temu to bedziemy mieli, bo nasi Przywodcy podobnie jak 70 lat temu, nas do tego prowadza. Historia jest wazna ale sprawy gospodarcze moga zadecydowac jakie bedziemy mieli srodki bezpiecznstwa i jaka bedzie nasza przyslosc. Polacy historycznie nie potrafia soba rzadzic ale sa znani ze dobrze pracuja. Potrzeba nam Przywodcy jak Premier Putin. Przywodcy ktory nie tylko bedzie szukal obroncow ale zapewni srodki na wlasne bezpiecznstwo. Potrzeba nam Przywodcy kto zadba o economie i bedzie umial nas prowadzic przez te dzungle Swiatowych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Nazizm to jest skrajna prawica? 02.09.09, 06:44 Nazizm a dokladnie mówiac narodowy socjalizm od kiedy jest ideologia prawicowa,od kiedy socjalizm w ogóle jest prawicowy? Niedlugo dowiemy sie,ze komunizm tez jest prawicowy,albo klamcy medialni wyodrebnia stalinizm i zakwalifikuja go do skrajnie prawicowej ideologii.Ja dziwie sie,ze nazisci nie protestuja w tej sprawie,tylko trzeba to robic w ich imieniu,przeciez ojciec narodowego socjalizmu A.Hitler w grobie sie przewraca na taka obrzydliwa manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
fotorad Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej mi... 02.09.09, 07:40 Niemcom trzeba podesłać więcej pigułek wczesno-poronnych i nie będzie kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Niemcy: Antypolskie plakaty w przygranicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 12:46 wrocilam 2 dni temu z Drezna-tam cale ulice sa oblepione plakatami o antypolskich tresciach a ja z wlasnym dzieckiem musialam w miejscu publicznym rozmawiac po niemiecku!!!!!!i niech Angela sie kaja ile chce,to i tak nic nie zmieni..... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan a dzisiaj sąd niemiecki 11.09.09, 17:55 a dzisiaj sąd niemiecki zatwierdził prawo niemieckich faszystów do rozwieszania tychże antypolskich plakatów Odpowiedz Link Zgłoś