flurcia 15.01.04, 12:58 Szukam dobrego ortopedy w Łodzi z USG, do którego mogłabym iść prywatnie i skontrolować stawy biodrowe córki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggda Re: ortopeda w Łodzi 15.01.04, 14:14 TYLKO - Pan doktor Marcin Domżalski ze szpitala ortopedycznego na Drewnoskiej (wejście od Piwnej) nie mam pojęcia gdzie przyjmuje prywatnie ale chyba można się dowiedzieć. Polecam bo kompetentny - doktorat dokładnie z tej dziedziny ale nie przesadza!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: ortopeda w Łodzi 15.01.04, 14:34 Usg stawów biodrowych mozna zrobić w CZMP za niewielka oplatą, trzeba tylko zadzwonić i sie umówić, byłam z synkiem dwa razy i mimo że badanie wykonane państwowo to sobie chwale naprawde, specjalisci są ok, polecam, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: ortopeda w Łodzi 27.01.04, 10:43 Krzysztof Bik ortopeda dziecięcy z CZMP Przyjmuje ul.Piotrkowska 18 tel.645-75-01 Małgosia i Michał(8 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: ortopeda w Łodzi 04.04.05, 15:54 w przychodni na Sojczynskiego- 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: ortopeda w Łodzi 05.04.05, 08:02 wogóle nie moge znależć tej poradni w spisie w książce telefonicznej co to za poradnia? moze napisz cos wiecej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: ortopeda w Łodzi 05.04.05, 12:12 a czy to specjalista od stawów tylko czy ogólnie dobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: ortopeda w Łodzi 18.04.05, 09:45 Nie znam się za bardzo, ale czy ortopeda jest także od kręgosłupa? Nie podoba mi się kręgosłup u mojego malucha (3,5 roku), chciałabym żeby go przebadał "prawdziwy" lekarz - tak naprawdę rzetelnie. Czy możecie kogoś polecić? Czy na Drewnowską trzeba mieć skierowanie od internisty? Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: ortopeda w Łodzi 20.04.05, 23:11 tak od kregosłupa trzeba skierowanie jak państwowo chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: ortopeda w Łodzi 30.08.05, 15:03 a ja mam skierowanie do ortopedy dziecięcego i pierwszy wolny termin na Drewnowskiej to 29.listopada!!! Czy ktoś może polecić ortopedę specjalizującego się w koślawości stawu kolanowego! Polecano mi właśnie doktora Bika? Czy w tym temacie też jest ok?! Odpowiedz Link Zgłoś