wiekierka 28.11.11, 21:35 Witam Prosze o opinie o tym żłobku!wszystko co pozytywne i negatywne. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zytka08 Re: ŻŁOBEK NR 26 sprinterów 11 29.11.11, 17:28 Żłobek czysty, panie miłe, kierowniczka ok, rytmiczka świetna,dziecko zachęcane było do jedzenia- próbował rzeczy na które w domu nie spojrzy, ale... brakowało mi wsparcia przy odpieluchowaniu, jak sika to pielucha i nie ma innej opcji,u mojej koleżanki w żłobku panie kazały przynieść mnóstwo majtek i rajstop na zmianę i przebierały, tu niekoniecznie. NO i jak poszło dziecko do przedszkola to okazało się że dzieci po tym żłobku niewiele potrafią. Mój syn fakt śpiewał sporo piosenek, ale rysunki, wyklejanki- sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiekierka Re: ŻŁOBEK NR 26 sprinterów 11 30.11.11, 14:32 Dziekuje za informacje, a prosze powiedz mi w jakim wieku trafiło twoje dziecko do żłobka?moja ma 1,5 roku i zastanawiam sie jak sie tam zajmuja tymi najmłodszymi, zwłaszcza ze taka ogromna grupa! -- Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: ŻŁOBEK NR 26 sprinterów 11 30.11.11, 18:16 Miał półtora roku, na górze w maluchach wydawało mi się że lepiej było. Grupy są liczne, ale mnóstwo dzieci nie chodzi, choruje, więc w sumie chyba nie jest tak dużo dzieci na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś