ata99 24.05.12, 21:11 Gdzie warto urządzić dziecku w wieku 5-6-7 lat przyjęcie urodzinowe (poza domem) i jaki jest orientacyjny koszt?Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarika Re: "impreza" dla dziecka 31.05.12, 09:51 urodziny można wyprawić np.w figloraju lub w w manufakturze w Experymentarium. Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 Re: "impreza" dla dziecka 01.06.12, 21:31 fajne urodziny można zrobić w muzeum bajki Semafor, cennik masz na ich stronie internetowej. Są animatorki które zajmują się dziećmi, gry, konkursy, filmy itp. Robiłam synowi w zeszłym roku, później byliśmy na urodzinach u córeczki znajomych. Dzieciaki bardzo zadowolone, każdy wychodzi z prezentem www.se-ma-for.com/pl/muzeum-bajki/muba-oferta/urodziny-w-muba Odpowiedz Link Zgłoś
ata99 Re: "impreza" dla dziecka 03.06.12, 20:46 Mimo wszystko ciekawa propozycja, na szczęście mam jeszcze sporo czasu do urodzin i pewnie zdążę wszystko sprawdzić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
florentyna33 semafor 01.06.12, 21:55 taaaa, ten prezent to plakat, który nam się poniewiera po domu dla mnie nieciekwe miejsce, dzieci nie mają tam miejsca na swobodne pobawienie się przez np pół godziny, do tego strome, dziurawe schody, którymi są prowadzone to w górę to w dół, pani "animatorka" idzie na początku grupy, malutka sala gdzie można podać tort i niedomykajace się drzwi wejściowe, ja nie polecam, my byłyśmy w charakterze gości i nigdy więcej w to miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 Re: semafor 04.06.12, 10:23 > taaaa, ten prezent to plakat, który nam się poniewiera po domu u nas np. dzieciaki dostały piłeczki i notesiki > dla mnie nieciekwe miejsce, dzieci nie mają tam miejsca na swobodne pobawienie > się przez np pół godziny, -do swobodnego pobawienia sie to najlepiej figloraj, a to figlorajem nie jest do tego strome, dziurawe schody, którymi są prowadzon > e to w górę to w dół, pani "animatorka" idzie na początku grupy, - u nas dzieci nie wędrowały po schodach, na górze siedzieli rodzice, dzieci były na parterze malutka sala g > dzie można podać tort i -fakt sla mogałby być więkasza, ale dla 10 dzieciaków, które siedza tam na chwilę to ok, no chyba że wchodzą wszyscy rodzice, rodzina to jest to problem niedomykajace się drzwi wejściowe, ja nie polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
florentyna33 Re: semafor 04.06.12, 12:22 no to niestety mogę tylko ubolewać, że na takiej a nie innej imprezie byłyśmy, dla mnie impreza niewarta niestety wydanych przez rodziców pieniędzy, a pisząc swobodne pobawienie się miałam na myśli miejsce gdzie dzieci przed rozpoczęciem zajęć mogłyby coś razem spontanicznie coś porobić, takiej opcji nie było tylko czekanie zaraz przy wejściu przy niedomkykającyh się właśnie drzwiach, a na dworzu było zimno i padał śnieg, także nie porównujmy tego do figloraju bo różnicę widzę i rozumiem cała reszta też niestety tak jak napisałam, mnie to zraziło dostatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 Re: semafor 04.06.12, 17:29 szkoda pwiem Ci jeszcze tylko, że u nas przed rozpczęciem urodzin i podczas czekania na gości dzieciaki robiły samodzielnie znaczki z imionami ( specjalne urządzenie), jestety juz jako gośc ( pól roku później ) tej opcji nie było. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie22 Re: semafor 04.06.12, 19:20 A my robiliśmy w Parku Linowym w Arturówku, warunek - ładna pogoda. My taką mieliśmy. Dzieci zachwycone, bo dla dużej większości to pierwsza wizyta w parku linowym. Myślę, że coś innego niż oklepane figloraje. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_lodz Re: "impreza" dla dziecka 29.06.17, 22:48 Polecam cotton mill na księżym młynie, super fajne miejsce właścicielka i animatorki przemiłe i jest dużo motywów przyjęć urodzinowych do wyboru - www.cottonmill.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1234kuba1234 Re: "impreza" dla dziecka 24.07.20, 15:04 Myślę, że przyda się też ktoś do pomocy w organizacji, z bogatym bagażem doświadczeń i masą atrakcji w ofercie. Wszystkie pociechy są wręcz zachwycone. Imprezy plenerowe, imprezy w pomieszczeniach, ale także wynajem urządzeń i przyrządów na każdą okazje. Prowadzenie imprezy i animacji. Propozycje miejsc pod imprezy.Tutaj gorąco mogę polecić stronę atrakcjedladzieci.com.pl . Wejdźcie, a na pewno się nie zawiedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś