aggata78 23.06.12, 13:41 Czy an ktoś dobrego gina w luxmedzie? Czy ktoś mał prowadzoną ciąże przez niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malibali Re: ciąża a luxmed 25.06.12, 11:09 Lipecka Elżbieta - prowadziła moje dwie ciąże. Jestem zadowolona i polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
valla Re: ciąża a luxmed 25.06.12, 11:30 moja prowadzi dr majos - mily i rzeczowy - polecam...! nie polecam natomiast dr ceglowskiej agnieszki - porazka na calej linii;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzamon Re: ciąża a luxmed 03.07.12, 21:40 Lipecka też super, świadczy o tym choćby kolejka do Niej... Odpowiedz Link Zgłoś
martii_lodz Re: ciąża a luxmed 13.07.12, 09:36 Ja też polecam doktor Lipecką-Kidawską. Prowadziła moją ciążę. Bardzo miła i życzliwa. Kolejki do Niej są faktycznie ogromne ale warto dzwonić do luxmedu (lub logować się on-line) i sprawdzać czy jakiś termin się nie zwolnił. Często wypadają wizyty gdy pacjentka np trafi do szpitala. Mi się udało w ten sposób zapisać z dnia na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
nadulina Re: ciąża a luxmed 17.07.12, 08:25 Zdecydowanie polecam dr Michała Skoczylasa, przyjmuje na Dowborczykow, a pracuje rownież w Madurowiczu. Poczytaj opinie na necie na jego temat. Dr Lipecka rownież godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś