honorata131 04.10.04, 22:13 WITAJCIE MŁODE MAMY! MAM 23 LATA I SYNKA,KTÓRY MA 2LATKA I 6 MIESIĘCY. MIESZKAM W ŁODZI OD TRZECH LAT JESTEM Z WŁÓKNIARZY, JEŻELI KTOŚ MA OCHOTE POGADAĆ LUB WYBRAĆ SIĘ NA MAŁY SPACER TO Z CHĘCIĄ SIĘ WYBIORĘ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidek33 Re: WITAJCIE! 05.10.04, 08:36 Witaj witaj Ja mieszkam na Retkinii, ale zawsze chetnie pogadam, a jeżeli masz ochotę to zapraszam na spotkanko. Szczegóły w wątku ponizej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
honorata131 Re: WITAJ! 05.10.04, 15:06 MY DOŚĆ CZĘSTO JEZDZIMY NA SALE ZABAW DO AGATKI! TAM MOGLIBYŚMY KTÓREGOŚ DNIA SIĘ SPOTKAĆ A NASZE POCIECHY MOGŁY BY SIĘ RAZEM POBAWIc. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alusia2405 Re: WITAJCIE! 05.10.04, 11:50 Witaj. Napisz, w której części Włókniarzy mieszkasz? Ja mieszkam obok szpitala WAM i do Włókniarzy jest niedaleko. A może bywasz w Parku Poniatowskiego? Ja tam jestem często. Może widziałysmy sie przypadkiem?? Jestem na urlopie wychowawczym, więc na spacery chodzę o różnej porze. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
honorata131 Re: WITAJ! 05.10.04, 15:02 WITAJ! MY MIESZKAMY ZARAZ ZA KOMFORTEM I RÓWNIERZ SPACERUJEMY W PARKU PONIATOWSKIEGO. MOŻE UMÓWIMY SIĘ JAKOŚ NA NAJBLIŻSZE DNI,ZWŁASZCZA,ŻE TERAZ ŁADNA POGODA. MOŻE JUTRO? JA WYCHODZĘ W GODZINACH 12-13-TEJ. PASOWAŁO BY CI? JEŚLI TAK TO GDZIE? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alusia2405 Re: WITAJ! 05.10.04, 21:47 Oj szkoda. Niestety jutro odpada, ponieważ chłopcy są chorzy. Zwolnienie do końca tygodnia. Oczywiście spacer wchodzi w grę, ale boję się ich kontaktu z innymi dziećmi - mogliby zarazić. Ale może po niedzieli?? A na spacerki ogólnie chodzę między 10 a 12 tylko z Olą (chłopcy wtedy w szkole i przedszkolu) i po południu z całą trójką. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: WITAJCIE! 10.10.04, 10:23 Cześć Honorata!!! Chyba poprzedni post gdzieś wcięło(( Wi ęc witam jeszcze raz i powtarzam chęć spotkanka)) Pozdrowionka dla Ciebie i Arta! Odpowiedz Link Zgłoś
honorata131 Re: WITAJCIE! 10.10.04, 11:32 WITAJ OLCIU! FAJNIE,ŻE MNIE ZNALAZŁAŚ. NO NAPEWNO SIE SPOTKAMY, ALE NAJPIERW MUSIMY WRÓCIĆ DO FORMY(U NAS WSZYSTKICH ROZŁOŻYŁA GRYPA ) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
alusia2405 Re: WITAJCIE! 10.10.04, 19:57 Oj ta grypa... Moje dzieci właśnie wychodzą z choróbki. W poniedziałek idą już do przedszkola i szkoły. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś