natrix78 03.08.06, 10:52 czy ktos ma jakies doswiadczenia w kontaktach z tym Panem Doktorem. ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_nie Re: Dr Grzesiak 04.08.06, 07:28 Bardzo pozytywnie; robil mi USG panstwowo, bardzo dokladny i rzetelny fachowiec, a przy tym mily i sympatyczny Czy prywatnie przyjmuje w Salve? pozdr J ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
natrix78 Re: Dr Grzesiak 04.08.06, 11:28 hej, mam takie same odczucia. Tak prywatnie przyjmuje w salve,ale tam jest wieczny tłok. taki lekarz przy którym mozna poczuc sie bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: Dr Grzesiak 27.08.06, 20:13 zgadzam się całkowicie prowadził moją zagrożoną ciążę, rodziłam pod jego opieką i będę Go z czystym sercem wszystkim polecać ) no i te doznania estetyczne )) Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: Dr Grzesiak 27.08.06, 22:43 > no i te doznania estetyczne )) oj dziewczynki dziewczynki ) no tak doktorek niczego sobie; Robil mi usg genetyczne+echo panstwowo, jak lezalam w szpitalu. Bardzo dokladny i kompetentny. Smellson na jakim oddziale rodzilas pod jego opieka? Odpowiedz Link Zgłoś