Dodaj do ulubionych

NA SPACEREK !!!!!!

IP: *.* 21.04.02, 23:37
Witam wszystkie mamy z Łodzi!!!Czy mi się zdaje czy tu za często nie zaglądacie? Mam na imię Patrycja i mam 17 miesięczną Paulinkę. Zima minęła więc może wybierzemy się na jakis wiosenny spacerek z naszymi pociechami. Klub łodzianek juz założyłysmy więc może pora żeby zaczął działać. Mieszkam na Retkini i wszystkie chętne mamusie zapraszam na wspólne spacerki, zabawy w piaskownicy, gre w piłkę i oczywiscie ploteczki na ławeczce. A może wybierzemy się gdzieś do parku aby mamy z innych dzielnic równiez do nas dołączyły. Cała Łódż się jednoczy.Co wy na to??????? Piszcie!!!!!! Proszę!!!!!! Może wreszcie zacznie się coś dziać w tej naszej szarej Łodzi. Pozdrawiam i zyczę dużo słonka. Patka
Obserwuj wątek
    • Gość: DorotaL Re: NA SPACEREK !!!!!! IP: *.* 22.04.02, 20:00
      No dobra, niech będzie, też się przyłączam. Mam co prawda strasznie malutko czasu, ale miejmy nadzieję, ze coś sie uda wygospodarować. Też jestem z Retkini, może zaproponuj jakieś miejsce?Pozdrowienia dla wszystkich Łodzianek.DorotaL
    • Gość: patka Re: NA SPACEREK !!!!!! IP: *.* 22.04.02, 20:23
      Witam Cię Serdecznie Doroto !!!!Na Retkini mieszkam dosc krótko i nie znam jej zbyt dobrze, mieszkam na Maratońskiej i mogę zaproponować piaskownicę i plac zabaw koło szkoły, dużego boiska i przychodni rejonowej (w pobliżu Domu Kultury). A może jest tu gdzies jakis park, plac gdzie dzieci mogą sobie beztrosko pochasać? Może masz jakis lepszy pomysł. Jesli byłoby nas wiecej mogłybysmy się wybrac do zoo, botanika bądż każdego innego parku, który zostanie zaproponowany przez inne mamy (taki mały zlocik). Ja ze swojej strony jestem otwarta na wszelkie propozycje i mogę chodżby jutro (tym bardziej że pogoda jest wspaniała).
      • Gość: patka Re: NA SPACEREK !!!!!! IP: *.* 22.04.02, 20:25
        Oczywiscie POZDRAWIAM Wszystkie Łodzianki z maluchami. Patka
    • Gość: DorotaL Re: NA SPACEREK !!!!!! IP: *.* 23.04.02, 19:43
      Cześć Patrycja!Jak już pisałam mam strasznie mało czasu: pracuję i dodatkowo mam kurs. Możemy się umówić w weekend, ale też nie w ten (zaplanowaliśmy zakupy wiosenne w Ptaku).Napisz, czy Ci to odpowiada.Pozdrowienia. Dorota.P.S. Moje bąble mają: córka 7 lat i syn 3 i pół.
    • Gość: kasiakrol Re: NA SPACEREK !!!!!! IP: *.* 14.06.02, 23:59
      To wspaniały pomysł.Ostatnio doszłam do wniosku,że w Łodzi jest bardzo mało maluchów,a samotne spacerki trochę mnie nudzą.Mieszkam na Malczewskiego - to z całą pewnością nie jest Retkinia,ale w dalszym ciągu Łódź.Na "Regionalne"chyba rzeczywiście mało kto zagląda,czego najlepszym dowodem jest mój dzisiejszy post "Podział".Naprawdę nie wiedziałam,że coś takiego już istnieje /może dlatego,że jestem tu od niedawna/.Serdecznie pozdrawiam,Kaśka /mama trzynastomiesięcznej Niny/.kasiakrol@hoga.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka