Dodaj do ulubionych

GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE

IP: *.* 06.03.03, 17:03
Drogie eMamy z Łodzi!Napiszcie proszę gdzie w Łodzi można kupić firmowe wózki (Inglesina, Chicco, PegPerego, Emmaljunga), jestem z Kalisza ale mam sentyment do Łodzi (spędziłam tam najcudowniejsz studenckie lata), Kalisz to niestety dziura i nie ma tu zbyt dużego wyboru. A poza tym często bywam w Łodzi i mogłabym troche pobuszować po Waszych sklepach. W prawdzie mam jeszcze troche czasu (jestem na półmetku ciąży) ale chciałabym wybrać coś naprawdę dobrego i funkcjonalnego. Pozdrawiam wszystkie Mamy i ich Dzidziusie - Eva i 20 tygodniowe Maleństwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 07.03.03, 10:08
      ja Ci proponuję wózek bebecara :) my mamy raidera AT + od 20 miesięcy i jest suuuuper :)a ze sklepów to Dino (jak zrobisz zakupy powyżej 500zł dostajesz kartę rabatową i masz szansę wygrać tv, mnie się udało :) )Dino w Łodzi są 3 jeden na Piotrkowskiej za Saspolem, drugi w Tesco na Bałutach (ul.Pojezierska) a trzeci w Geancie na ul.WłokniarzyDobry sklep jest też Babyland na Piotrkowskiej na przeciwko Centralużyczę udanych zakupów :)pozdrawią Cię Ewo i Twoje Maleństwo :)Dorotajak będziesz miała pytania pisz nawet na priv :)
      • Gość: eva123 Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 10.03.03, 20:04
        Serdeczne dzięki za odpowieź. W sobotę podczas mojej bytności w Łodzi odwiedziłam te sklepy, wybór jest ogromny aż się w głowie kręci i nie wiadomo co wybrać. Na ten moment jestem zafascynowana wózkiem bebe confort ze stelążem trophy, do którego można doczepić fotelik samochodowy oraz gondolo-spacerówką optima 2. Wszystko jest w miarę lekkie (mieszkamy na II p. w kamienicy i codzienne znoszeniw i wnoszenie ciężkiego wózka byłob koszmarem a zostawianie go w piwnicy nie wchodzi w grę).Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowieź - pozdrawiam Eva ;)
        • Gość: napaj Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 12.03.03, 23:33
          Jeszcze podpowiem Ci że w Zgierzu na ul. Witkacego 2 jest ogromny wybór wózków!!! jednorazowo nie miałam okazji nigdzie tyle zobaczyć, również mi go polecono, są tam różne firmy, ogłaszją się w panoramie firm.
        • Gość: Izabelka7 Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 13.03.03, 16:59
          Mam takie pytanko do Ciebie Eva.Będę też zainteresowana w niedługim czasie wózkami i chciałabym, jeżeli mogłabyś mi powiedzieć dowiedzieć się w jakiej cenie (tak mniej więcej, jaki przedział cenowy) są opisane przez Ciebie wózki?Dzieki
          • Gość: eva123 Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 15.03.03, 09:37
            Witam!Niestety te cudeńka do najtańszych nie należą... stelaż trophy (tzw. koła piankowe waga ok 7,5 kg)- ok 500-550 zł, stelaż trophy air (pompowane koła - cięższy od poprzedniego ok 1 kg.)- ok 700-750 zł. Fotelik samochodowy (dla dziecka od 0 do 10 miesięcy), który doczepia się do w/w stelaży 450-500 zł i gondolo-spacerówka optima 2 900-1000 zł. Oczywiście mozliwośc dokupienia róznego rodzaju dodatków, które niestety też kosztują np. torba-kuferek 150-200 zł itp. Jak widzisz jest to wydatek niemały ale jakość z najwyższej półki, poza tym taki zestaw powinien starczyć na ok 2 lata. Pozdrawiam i napisz na co się zdecydowałaś. A właśnie polecam sklep Babyland przy Piotrkowskiej obok starego Centralu, duży wybór, fachowa obsługa ale niestety ceny z tego wyższego przedziału. Jak już zdecydujesz się na zakup to proponuję wybrać jakieś mniejsze miasto, w kaliszu u przedstawiciela cały ten zestaw jest tańszy o ok 200 zł. Pozdrawiam - Eva :)
            • Gość: murzyn Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 16.03.03, 07:15
              warto też odwiedzić SŁONIA na Brukowej 6/8 tam zawsze mają niższe ceny niż w DINO; swój wózek Peg-Perego kupiłam tam o 100 zł taniej
              • Gość: jagda Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 17.03.03, 18:02
                Polecam SŁONIA i KTE (na Zbąszyńskiej). Konkurencyjne ceny.
    • Gość: lili Re: GDZIE FIRMOWE WÓZKI W ŁODZI? PILNE IP: *.* 19.03.03, 14:31
      jeszcze jest hurtownia na ul.Janosika chyba przy ul.Powstańców Śląskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka