Dodaj do ulubionych

Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę?

01.06.07, 09:10
Dziewczyny, nie wiecie gdzie można kupić w Łodzi naklejki na ścianę do pokoju
dziecięcego? Wiem, że jest ich sporo na Allegro, ale ja z tych, co muszą
pomacać, zanim kupią ;D.
Obserwuj wątek
    • donpeedro Re: Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę? 01.06.07, 11:35
      piękną tape3tę ostatnio widziałem na brukowej. jest ona reklamowana w hurtowni
      słoń na brukowej jak sie wchodzi po schodkach na pietro. fakt nie jest tania bo
      chyba coś około 80 zetów za rolke. ale naprawde super. trzeba ja obejzec i
      dotknac. mnie powalila na kolana i jak tylko bede remontował pokoj dziecinny
      tapeta ta napewno kawalkiem znajdzie sie na scianie.
    • mamusiaszymusia Re: Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę? 09.06.07, 12:12
      Jesli chodzi ci o naklejki a nie tapety to oprocz slonia na brukowej to jest
      slon na rydza-smiglego (miedzy milionowa a przybyszewskiego) albo w sklepie
      mama&ja na pilusudzkiego przy sadzie rejonowym na widzewie. a ceny sa rozne!!
    • maggda Re: Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę? 13.06.07, 17:52
      Leroy Merlin na dziale z farbami
    • mamakosti Re: Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę? 03.07.07, 16:46
      możesz też spróbować na drewnoskiej 77 tik tak, różne z disneya też są
      • groszek2006 na zachodniej 12.07.07, 14:53
        wczoraj widizałam z samochodu sklep z tapetami i stiukami na zachodniej międzu
        ogrodową z legionów (po stronie manufaktury, czyli jada w stronę narutowicza.
        Na wystawie były śliczne duże bajkowe naklejki. mam nadzieję ze trafiszsmile
        • exylia Re: na zachodniej 13.07.07, 13:00
          Dzięki wszystkim. Na razie oglądałam w Leroy Merlin. Niedługo wezmę się na
          poważnie za szukanie, bo będziemy w końcu malować pokój córeczki. Już prawie
          wybrałam kolor wink.
    • magdek2 Re: Gdzie w Łodzi naklejki na ścianę? 14.07.07, 16:08
      w Smyku w manufakturze wczoraj widziałam, paski do ozdobienia sciany - motyw
      zwierzatka lub motyw morski, do tego mozna dokupić naklejki pojedyńczych
      zwierzątek widocznych na tasmie, wygladało fajnie, ale trzeba byłoby przyjrzec
      pewnie się z bliska, jaka długosc tego paska itp, cene pamietam bo nie była
      zachęcająca około 30 zł za zestaw pasków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka