ala.m 02.06.07, 16:35 Witam, czy macie może namiary na jakiegoś dobrego dentystę? Moje zęby są w rozsypce a ja panicznie boję się wizyt u stomatologa, może znacie kogoś odpowiedniego? Może być prywatnie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micka72 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.06.07, 22:19 Rzumiem cię doskonale. Ja się strasznie bałam zabiegów stomatologicznych! Ale już od 4 lat chodzę do pana dr Dariusza Kurdka, przyjmuje na Piotrkowskiej 107, przemiły człowiek, zawsze dba o komfort pacjenta, przerywa jak widzi, ze się pacjent boi, wizyta u niego to przyjemność. Chodzimy całą rodziną. tel. 632 48 47 to nr tel do gabinetu. Przyjmuje tam tez siostra pana dr również stomatolog, ale u tej pani nigdy nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
reek Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.06.07, 23:34 Ja polecam dr Gemela. Przyjmuje w Panaceum na Piotrkowskiej 114. Ale dość drogo tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
loulla Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 10:30 a ja polecam Panią stomatolog na Retkini, ul. Wyszyńskiego 5 BEA-DENT, jest to dr stomatolog, specjalista stomatologii dziecięcej Beata Madalińska, ja sama do niej chodzę choć nie jestem dzieckiem (bo przyjmuje nie tylko dzieci) i uważam że jest rewelacyjna a ceny normalne (przystępne) tel.042 6880997 Odpowiedz Link Zgłoś
ala.m Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 13:05 Dziękuję kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 23:06 dr Sławomir Maciaszczyk chodzę od 12 lat, panicznie sie boje, ale skubany ma do mnie takie podejście, ze gdy wie ze czegoś sie boje to mi nie mówi przed faktem tylko dopiero po.w gabinecie zawsze dla odstresowania jest właczony telewizor i mozesz sobie wybrać co masz ochote ogladać majac otwartą paszczę. Ja juz wielu przeszłam ale ten najbardziej mi przypadł do gustu.Ja miałam tak zaniedbane zęby ze wyladowałam, w szpitalu bo porobiły mi sie torbiele i wyłaziły spod rzuchwy i tam go poznałam-12 lat temu.Pracuje w Zgierzu na chirurgi a przyjmuje na przeciwokoi wejscia do teatru Wielkiego.Telefon na meila.A do tego CHOLRNIE przystojny GOŚĆ! Zawsze leczy mi w znieczuleniu a nawet czasem podaje coś na uspokojenie. Fajnu człowiek i lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
coronella marki0 29.06.07, 09:05 hej! czy mogłabys wyłac mi namiary na tego stomatologa, którego polecasz? na adres: mpprimus@interia.pl dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.b Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 30.06.07, 21:20 Ja polecam dr Joanne Jaklińską z Medicover. Przede wszystkim jest dokladna - a to chyba najwazniejsze, opowiada o tym, co zamierza zrobic, pokazuje, w jakim stanie jest zab przed i po leczeniu (maja w gabinecie specjalna kamere). Troche dlugie terminy, aby sie do niej zapisac, ale naprawde warto. Ceny rynkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
antta Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 31.07.07, 17:16 Polecam stomatologów z Ama-Denty na Armii Krajowej. Sama chodzę do dr Karoliny Zimniak. Dr Mia Sulwińska też jest OK. Są to młode lekarki, ale naprawdę w porządku. Znają się na rzeczy. I zawsze wszystko dokładnie wytłumaczą. Chodziłam do dr Zimniak nawet w ciąży. Zajmowała się mną cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
kamui23 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.08.07, 13:40 "MoDENT" ul.Piotrkowska 270 tel.: (042)683 58 52; 603 747 123 Pani doktor: Monika Zagórowska Lecze sie u niej z mezem i tesciami,czworo dzieci z naszej rodziny i 2 corki mojej kolezanki. Jest sympatyczna, nie namawia na leczenie bez znieczulenia jak ktos sie boi. Ma podejscie do dzieci,jest mloda ale doswiadczona. Odpowiedz Link Zgłoś
kolec9 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 08.08.07, 18:30 Prywatny Gabinet Stomatologiczny Jacek Popiński gabinet@jpopinski.pl telefon: 42-6883553 42-6898735 adres: al. Wyszyńskiego 25 94-042 Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
darek121870 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 25.09.13, 10:28 gra-med.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś