Dodaj do ulubionych

Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś?

02.06.07, 16:35
Witam, czy macie może namiary na jakiegoś dobrego dentystę? Moje zęby są w
rozsypce a ja panicznie boję się wizyt u stomatologa, może znacie kogoś
odpowiedniego? Może być prywatnie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • micka72 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.06.07, 22:19
      Rzumiem cię doskonale. Ja się strasznie bałam zabiegów stomatologicznych! Ale
      już od 4 lat chodzę do pana dr Dariusza Kurdka, przyjmuje na Piotrkowskiej 107,
      przemiły człowiek, zawsze dba o komfort pacjenta, przerywa jak widzi, ze się
      pacjent boi, wizyta u niego to przyjemność. Chodzimy całą rodziną.
      tel. 632 48 47 to nr tel do gabinetu. Przyjmuje tam tez siostra pana dr również
      stomatolog, ale u tej pani nigdy nie byłam.
    • reek Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.06.07, 23:34
      Ja polecam dr Gemela.
      Przyjmuje w Panaceum na Piotrkowskiej 114.
      Ale dość drogo tam jest.
    • loulla Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 10:30
      a ja polecam Panią stomatolog na Retkini, ul. Wyszyńskiego 5 BEA-DENT, jest to
      dr stomatolog, specjalista stomatologii dziecięcej Beata Madalińska, ja sama do
      niej chodzę choć nie jestem dzieckiem (bo przyjmuje nie tylko dzieci) i uważam
      że jest rewelacyjna a ceny normalne (przystępne) tel.042 6880997
    • ala.m Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 13:05
      Dziękuję kochani!
      • marki0 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 03.06.07, 23:06
        dr Sławomir Maciaszczyk chodzę od 12 lat, panicznie sie boje, ale skubany ma do
        mnie takie podejście, ze gdy wie ze czegoś sie boje to mi nie mówi przed faktem
        tylko dopiero po.w gabinecie zawsze dla odstresowania jest właczony telewizor i
        mozesz sobie wybrać co masz ochote ogladać majac otwartą paszczę. Ja juz wielu
        przeszłam ale ten najbardziej mi przypadł do gustu.Ja miałam tak zaniedbane zęby
        ze wyladowałam, w szpitalu bo porobiły mi sie torbiele i wyłaziły spod rzuchwy i
        tam go poznałam-12 lat temu.Pracuje w Zgierzu na chirurgi a przyjmuje na
        przeciwokoi wejscia do teatru Wielkiego.Telefon na meila.A do tego CHOLRNIE
        przystojny GOŚĆ! Zawsze leczy mi w znieczuleniu a nawet czasem podaje coś na
        uspokojenie. Fajnu człowiek i lekarz!
        • coronella marki0 29.06.07, 09:05
          hej! czy mogłabys wyłac mi namiary na tego stomatologa, którego polecasz?
          na adres: mpprimus@interia.pl
          dzieki!
        • anna.b Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 30.06.07, 21:20
          Ja polecam dr Joanne Jaklińską z Medicover. Przede wszystkim jest dokladna - a
          to chyba najwazniejsze, opowiada o tym, co zamierza zrobic, pokazuje, w jakim
          stanie jest zab przed i po leczeniu (maja w gabinecie specjalna kamere).
          Troche dlugie terminy, aby sie do niej zapisac, ale naprawde warto. Ceny
          rynkowe.
          • antta Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 31.07.07, 17:16
            Polecam stomatologów z Ama-Denty na Armii Krajowej. Sama chodzę do dr Karoliny
            Zimniak. Dr Mia Sulwińska też jest OK. Są to młode lekarki, ale naprawdę w
            porządku. Znają się na rzeczy. I zawsze wszystko dokładnie wytłumaczą. Chodziłam
            do dr Zimniak nawet w ciąży. Zajmowała się mną cudownie smile
            • kamui23 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 02.08.07, 13:40
              "MoDENT"
              ul.Piotrkowska 270
              tel.: (042)683 58 52; 603 747 123
              Pani doktor: Monika Zagórowska

Lecze sie u niej z mezem i tesciami,czworo dzieci z naszej rodziny i 2 corki
              mojej kolezanki. Jest sympatyczna, nie namawia na leczenie bez znieczulenia jak
              ktos sie boi. Ma podejscie do dzieci,jest mloda ale doswiadczona.
    • kolec9 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 08.08.07, 18:30
      Prywatny Gabinet Stomatologiczny Jacek Popiński

gabinet@jpopinski.pl
      telefon:

42-6883553
      42-6898735
      adres:

al. Wyszyńskiego 25
      94-042 Łódź
    • darek121870 Re: Delikatny dobry stomatolog, polecicie kogoś? 25.09.13, 10:28
      gra-med.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka