sylpal13 15.12.07, 08:30 prosze na maila gazetowego, musze isc z Małym, ma 4,5 miesiaca i podejrzenie skazy białkowej, kupki brzytkie, wypryski na buźce, bede wdzieczna za namiary do p. dr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesgie Re: Poprosze o nr tel dr Stanczyk, pilne 18.12.07, 15:50 Wysłałam Ci na maila gazetowego ale ja byłam u niej z dzieckiem i nam w niczym nie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: Poprosze o nr tel dr Stanczyk, pilne 19.12.07, 18:20 o, a słyszałam ze dobra, szukałaś kogos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
agnesgie Re: Poprosze o nr tel dr Stanczyk, pilne 19.12.07, 19:25 Nie twierdzę,że jest złym lekarzem.Po prostu nam nie pomogła.Byłam z dzieckiem u wielu lekarzy, w tym u kilku "osławionych" na forum, w tym u dr Stańczyk, u dr Gajos ale nic z tego nie wynikło.Leczenie homeopatią omal nie doprowadziło mojego dziecka do strasznego stanu.Przerwałam to leczenie, gdy było już bardzo źle. Lekarze Ci nie szukają przyczyny problemów u dziecka, chcą tylko leczyć skutki.Wejdź sobie na forum Alergie, tam znajdziesz dużo cennych porad. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś