Dodaj do ulubionych

Zlobek samorzadowy nr 2

11.11.12, 20:30
Witam, czy ktos ma doswiadczenia ze zlobkiem nr 2 przy Piastowskiej? Podobno mam (a raczej moj synek) spore szanse sie tam dostac od wrzesnia i chcilam zasiegnac opinii. Kierowniczka wywarla na mnie calkiem dobre wrazenie, ale nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mariusz_krawczyk Re: Zlobek samorzadowy nr 2 12.11.12, 14:38
      Jest to jeden z najlepszych żłobków w Krakowie.
      • towarzysz_sikes Re: Zlobek samorzadowy nr 2 12.11.12, 22:46
        Milo to slyszec, a raczej czytac, ale chcialabym wiedziec, czy genealnie ma taka opinie, czy Twoje dziecko tam chodzi?
        mariusz_krawczyk napisał:

> Jest to jeden z najlepszych żłobków w Krakowie.
        • mariusz_krawczyk Re: Zlobek samorzadowy nr 2 13.11.12, 13:35
          Miałem tam dwóch chłopaków do lipca ubiegłego roku. Jeden po drugim w sumie to ok. 5 lat. Ewentualne wady bo pewnie tego szukasz to lokalizacja (problemy z parkowaniem rano i popołudniu), umiejscowienie żłobka na 1 piętrze (wada nie wada - moje chłopaki uwielbiały jeżdzić windą smile ) No i ewentualnie plac zabaw - ale w tym miejscu trudno było zrobić cokolwiek lepszego dlatego wszyscy cieszyli się że w ogóle jest.
          Zalety: O jakości żłobka w głównej mierze decydują osoby które w nim pracują a w tym przypadku o Panaich tam pracujących mogę tylko mówić tylko w samych superlatywach smile Sam zresztą się przekonasz i mam nadzieje, że docenisz smile
          • towarzysz_sikes Re: Zlobek samorzadowy nr 2 13.11.12, 18:59
            Dzięki za informacje, pociesza mnie to, co napisałeś smile
            • mariusz_krawczyk Re: Zlobek samorzadowy nr 2 14.11.12, 10:40
              Powodzenia smile W pierszym roku maluszek może ci często chorować ale nie zrażaj się tym. Dzięki temu póxniej będziesz miał spokój smile. Aha i jeżeli możesz tak sobie zorganizować życie to radzę abyś ty odprowadzał małego/małą rano a żona go odbierała. Według moich obserwacji to rodzice w dużej mierze przyczyniają się do porannego płaczu dzieci oraz ich dłuższej adaptacji w złobku bądź przedszkolu. smile A kobietki są jednak bardziej emocjonalne smile przynajmniej w moim otoczeniu. Jeszcze raz powodzenia smile Żłobek na pewno jest lepszym rozwiązaniem niż opiekunka.
              • towarzysz_sikes Re: Zlobek samorzadowy nr 2 14.11.12, 11:00
                Wlaściwie to ja jestem matką, ale wiem, że mój nick wskazuje na coś całkiem odwrotnego wink

Te choroby właśnie mnie trochę martwią, mały ma teraz 8 miesięcy i jeszcze do niedawna cieszyliśmy się, bo w ogóle nie chorował, ale od jakiegoś czasu jest ciągle przeziębiony
                • mariusz_krawczyk Re: Zlobek samorzadowy nr 2 15.11.12, 15:11
                  ups przepraszam smile
                  Według mnie każy dzieciak to musi przejść niezależnie od wieku czy to w żłobku czy w przedszkolu. Ale później będzie o wiele lepiej. Nasze dzieciaki też zaczynały przygodę ze żłobkiem wcześnie (nie mieli jeszcze roku). Na pocieszenie dodam, że ostatni rok w domu może byli tydzień smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka