Dodaj do ulubionych

LOgopeda dla 4 latki

03.03.13, 13:41
Poszukuję logopedy dla 4 letniego dziecka, z doświadczeniem i podejściem do dzieci. Może ktoś może mi polecić taka osobę? Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • 2jola70 Re: LOgopeda dla 4 latki 03.03.13, 14:58
      Mój syn ma 4,5 roku i od roku przychodzi do niego pani logopeda. W wakacje przychodziła do niego 2 razy w tygodniu. Teraz od kiedy chodzi do przedszkola - raz. Według jej wskazówek ćwiczymy też codziennie. Bierze 30 zł za godzinę.
    • mishoko Re: LOgopeda dla 4 latki 04.03.13, 09:36
      Dzień dobry,
      jestem logopedą i pedagogiem specjalnym.
      Pracowałam kilka lat w Zespole Szkół Integracyjnych.
      Odkąd urodziłam dwoje własnych dzieci pracuję dorywczo prowadząc prywatnie terapie w domu dziecka.
      Mieszkam na Kurdwanowie ale dojeżdżam do różnych części Krakowa.
      Jeśli byłaby Pani zainteresowana współpracą, proszę o kontakt.
      mishoko@interia.pl
      Standardowo, godzina zajęć kosztuje 40 zł - wliczam w to dojazd
      Pozdrawiam
      Karolina
      PS. A co konkretnie niepokoi Panią w mowie Pani dziecka?
      Czy ma już postawioną jakąś diagnozę?
    • gosiagorka Re: LOgopeda dla 4 latki 06.03.13, 08:02
      Witam,
      jestem logopedą, pracuję w przedszkolu. Opiekuję się też prywatnie dwójką dzieci (5 i 3-latkiem) z opóźnionym rozwojem mowy. Dojeżdżam do domu. Kontakt malgos_g@op.pl
      Pozdrawiam
    • creolla Re: LOgopeda dla 4 latki 11.03.13, 07:57
      Beatko, ja z czystym sumieniem polecam Panią Annę Żywot, z którą zetknęłam się w przedszkolu, do którego mój syn chodził. Miał problemy z mową bezdźwięczną, oraz nie wymawiał "r". Do tego jeszcze kilka drobnych "poprawek".
      Miał założony zeszyt, w którym miał ćwiczenia stosowane na zajęciach w przedszkolu oraz te, które wykonywaliśmy w domu. To była żmudna praca, ale mój syn chodzi teraz do pierwszej klasy (odebrałam mu dzieciństwo- poszedł jako sześciolatek) i po diagnozie w październiku, okazało się, że nie ma już problemów i nie musi chodzić na zaj. logopedyczne. A "r" wymawia pięknie, mimo, że miał zostawioną furtkę, bo jego tata posługuje się własnie francuskim "r" wink
      A tu link: www.mowidlo.66.pl/index.htm
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka